Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему

Ухвала від 06.12.2022 по справі 922/987/16

СХІДНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
УХВАЛА

06 грудня 2022 року м. Харків Справа № 922/987/16

Східний апеляційний господарський суд у складі колегії суддів:

головуючий суддя Білоусова Я.О., суддя Тарасова І.В. , суддя Фоміна В.О.

без участі учасників справи,

розглянувши заяву представника Акціонерного товариства "Державний експортно - імпортний банк України" (вх.№7655) та заяву ліквідатора ТОВ "Харків-Надра" - арбітражного керуючого Хорошевської Тетяни Володимирівни (вх.№7668) про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за апеляційною скаргою Акціонерного товариства "Державний експортно-імпортний банк" (вх. № 3965 Х/2) на ухвалу Господарського суду Харківської області від 02.12.2021 у справі №922/987/16 (прийняту у приміщенні Господарського суду Харківської області суддею Усатим В.О., повний текст ухвали складено 07.12.2021)

за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Харків-Надра", м.Харків,

про визнання банкрутом,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Східного апеляційного господарського суду знаходиться апеляційна скарга Акціонерного товариства "Державний експортно-імпортний банк" (вх. № 3965 Х/2) на ухвалу Господарського суду Харківської області від 02.12.2021 у справі №922/987/16, якою затверджено звіт ліквідатора (вх. 17085 від 22.07.2021) про здійснення та відшкодування витрат у ліквідаційній процедурі за період з 23.02.2018 по 13.07.2021 у розмірі 1 509 361,29 грн.

Ухвалою Східного апеляційного господарського суду від 15.11.2022 повідомлено учасників справи, що розгляд апеляційної скарги Акціонерного товариства "Державний експортно-імпортний банк" (вх. № 3965 Х/2) на ухвалу Господарського суду Харківської області від 02.12.2021 у справі №922/987/16 відбудеться 07 грудня 2022 р. об 11:15 год.

02.12.2022 до суду від представника Акціонерного товариства "Державний експортно - імпортний банк України" - адвоката Орєхова А.В. надійшла заява (вх.№7655) про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів - системи відеоконференцзв'язку “EasyCon”.

Також, до суду від ліквідатора ТОВ "Харків-Надра" - арбітражного керуючого Хорошевської Тетяни Володимирівни надійшла заява (вх.№ 7668) про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів - системи відеоконференцзв'язку “EasyCon”.

Згідно з положеннями частини першої статті 197 Господарського процесуального кодексу України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов'язковою.

Відповідно до частини другої статті 197 Господарського процесуального кодексу України учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п'ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів) (ч.3 ст.197 Господарського процесуального кодексу України).

Частиною четвертою статті 197 Господарського процесуального кодексу України передбачено, що під час карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України.

З урахуванням воєнного стану та епідеміологічної ситуації в Україні, та необхідність забезпечення своєчасного розгляду господарської справи суд вважає за необхідне задовольнити заяву представника Акціонерного товариства "Державний експортно - імпортний банк України" - адвоката Орєхова А.В. та заяву ліквідатора ТОВ "Харків-Надра" - арбітражного керуючого Хорошевської Т.В. і провести судове засідання у режимі відеоконференції з урахуванням технічних можливостей у суді з використанням системи відеоконференцзв'язку "EаsyCon".

Керуючись статтями 197, 234, 281 Господарського процесуального кодексу України, Східний апеляційний господарський суд,

УХВАЛИВ:

1.Заяву представника Акціонерного товариства "Державний експортно - імпортний банк України" - адвоката Орєхова А.В. про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду "07" грудня 2022 р. об 11:15 год. у справі №922/987/16 задовольнити.

2. Заяву ліквідатора ТОВ "Харків-Надра" - арбітражного керуючого Хорошевської Т.В. про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду "07" грудня 2022 р. об 11:15 год. у справі №922/987/16 задовольнити.

3.Провести судове засідання в режимі відеоконференції за допомогою системи відеоконференцзв'язку "EasyCon".

4.Для участі в судовому засіданні у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду учасникам справи необхідно використовувати комп'ютерну техніку або смартфони з доступом до мережі "Інтернет", які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

5.Забезпечити участь представника Акціонерного товариства "Державний експортно - імпортний банк України" та ліквідатора ТОВ "Харків-Надра" у судовому засіданні у справі №922/987/16, призначеному на 07 грудня 2022 р. об 11:15 год. у режимі відеоконференції.

6.Роз'яснити представнику апелянта та ліквідатору, що для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції вони зобов'язані зайти та авторизуватися в системі відеоконференцзв'язку за 10 хвилин до початку судового засідання; активувати технічні засоби (мікрофон, навушники, камеру) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою системи; очікувати запрошення секретаря судового засідання до участі в судовому засіданні.

7.На початку судового засідання учасники, що беруть участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції, за потреби, на вимогу головуючого судді повинні показати свій паспорт або інший документ, що посвідчує особу, в розгорнутому вигляді на сторінці з фотографією в камеру.

8.Попередити учасників справи, що згідно з частиною п'ятою статті 197 Господарського процесуального кодексу України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв'язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя Я.О. Білоусова

Суддя І.В. Тарасова

Суддя В.О. Фоміна

Попередній документ
107701633
Наступний документ
107701635
Інформація про рішення:
№ рішення: 107701634
№ справи: 922/987/16
Дата рішення: 06.12.2022
Дата публікації: 08.12.2022
Форма документу: Ухвала
Форма судочинства: Господарське
Суд: Східний апеляційний господарський суд
Категорія справи: Справи про банкрутство, з них:
Стан розгляду справи:
Стадія розгляду: Призначено до судового розгляду (04.09.2023)
Дата надходження: 28.03.2016
Предмет позову: визнання банкрутом
Учасники справи:
ТОВ "Ольга.", м. Дніпропетровськ Позивач (Заявник)
Хорошевська Позивач (Заявник)
ТОВ "Таміра", м. Дніпро Позивач (Заявник)
КАТЕРИНЧУК Л Й суддя-учасник колегії
Арбітражний керуючий Хорошевська Т.В. За участю
АТ "Державний експортно-імпортний банк України" в особі Філії АТ "Укрексімбанк" в м. Харкові Заявник касаційної інстанції
Хорошевська Тетяна Володимирівна, м. Харків Позивач (Заявник)
САВЧЕНКО А А суддя-доповідач
ТОВ "Ольга.", м. Дніпро Позивач (Заявник)
ІСТОМІНА ОЛЕНА АРКАДІЇВНА головуючий суддя
ІСТОМІНА ОЛЕНА АРКАДІЇВНА суддя-доповідач
БАРБАШОВА СІЛЬВА ВІКТОРІВНА суддя-учасник колегії
ПЕЛИПЕНКО НІНА МИХАЙЛІВНА суддя-учасник колегії
БАНАСЬКО О О головуючий суддя
БАНАСЬКО О О суддя-доповідач
ПЄСКОВ В Г суддя-учасник колегії
ВАСЬКОВСЬКИЙ О В суддя-учасник колегії
АТ "УКРЕКСІМБАНК" Заявник касаційної інстанції
ТОВ "Торговий будинок "Форвард" 3-я особа
Головне управління ДФС у Харківській області Кредитор
Акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" (АТ "Укрексімбанк") Кредитор
Арбітражний керуючий Різник Олександр Юрійович Позивач (Заявник)
БРИНЦЕВ О В суддя-доповідач
ГУ ДПС у Харківській області,утворене на правах відокремленого підрозділу Державної податкової служби України Позивач (Заявник)
Головне управління ДПС у Харківській області,утворене на правах відокремленого підрозділу Державної податкової служби України Позивач (Заявник)
ТОВ "Клайд" За участю
ТОВ "Фрі Рум" За участю
ТОВ "Харків - Надра" в особі ліквідатора Хорошевської Т.В. За участю
ТОВ "Харків - Надра" в особі ліквідатора Хорошевської Т.В. Представник
ТОВ "Шантая" За участю
Головне управління Державної фіскальної служби у Харківській області Заявник апеляційної інстанції
ТОВ "Торговий будинок "Форвард" За участю
КРЕСТЬЯНІНОВ ОЛЕКСІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ суддя-учасник колегії
Акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" Філія АТ "Укрексімбанк" в м.Харкові Заявник апеляційної інстанції
Публічне акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" в особі філії АТ "Укрексімбанк" в м. Харкові Заявник апеляційної інстанції
АК Демчан Олександр Іванович, м.Вишневе Позивач (Заявник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Харків-Надра" Відповідач (Боржник)
ЯРИЗЬКО В О суддя-доповідач
Акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" Філія АТ "Укрексімбанк" в м.Харкові Заявник касаційної інстанції
Публічне акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" в особі філії АТ "Укрексімбанк" в м. Харкові Кредитор
ГУ ДПС у Харківській області Кредитор
Філія АТ "Укрексімбанк" у м. Харкові Кредитор
Східна об'єднана державна податкова інспекція м. Харкова ГУ Державної фіскальної служби у Харківській області Кредитор
Арбітражний керуючий Хорошевська Тетяна Володимирівна Арбітражний керуючий
УСАТИЙ В О суддя-доповідач
Акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" Заявник касаційної інстанції
ПУЛЬ ОЛЕНА АНАТОЛІЇВНА суддя-учасник колегії
ШЕВЕЛЬ ОЛЬГА ВІКТОРІВНА суддя-учасник колегії
ТОВ "Харків-Надра" Позивач (Заявник)
Головне управління ДФС України у Харківській області Кредитор
АТ "Державний експортно-імпортний банк України" Кредитор
ЗДОРОВКО Л М Головуючий суддя
ЗДОРОВКО Л М суддя-доповідач
БОРОДІНА Л І суддя-учасник колегії
ЛАКІЗА В В суддя-учасник колегії
ТОВ "Харків-Надра" Позивач (заявник)
ТОВ "Харків-Надра" відповідач (боржник)
Головне управління ДПС у Харківської області кредитор
АТ "Державний експортно-імпортний банк України" кредитор
АТ "Державний експортно-імпортний банк України" орган або особа, яка подала апеляційну скаргу
Арбітражний керуючий Хорошевська Тетяна Володимирівна за участю
БІЛОУСОВА ЯРОСЛАВА ОЛЕКСІЇВНА головуючий суддя
БІЛОУСОВА ЯРОСЛАВА ОЛЕКСІЇВНА суддя-доповідач
ТАРАСОВА ІРИНА ВАЛЕРІЇВНА суддя-учасник колегії
МІНА ВІРА ОЛЕКСІЇВНА суддя-учасник колегії
Адвокат Басій Крістіна Сергіївна Представник
ТОВ "Еліт Комерсі" За участю
Арбітражний керуючий Хорошевська Тетяна Володимирівна За участю
АТ "Державний експортно-імпортний банк України" Заявник апеляційної інстанції
ТОВ "Харків-Надра" Відповідач (Боржник)
АТ "Державний експортно-імпортний банк України" Позивач (Заявник)
Товарна біржа "Іннекс" 3-я особа
Головне управління Державної фіскальної служби у Харківській області Кредитор
ОГОРОДНІК К М головуючий суддя
ОГОРОДНІК К М суддя-доповідач
ЖУКОВ С В суддя-учасник колегії
КАРТЕРЕ В І суддя-учасник колегії
Адвокат Шафорост Л.І. Представник позивача
Арбітражний керуючий Хорошевська Тетяна Володимирівна Заявник касаційної інстанції
ТОВ "ФРІ РУМ" За участю
Головне управління ДПС у Харківській області Кредитор
ТОВ "Торговий будинок Форвард" Кредитор
ПАТ "Державний експортно-імпортний банк України" Кредитор
Адвокат Басій Крістіна Сергіївна Представник скаржника
Ліквідатор, арбітражний керуючий Демчан О.І. За участю
Товарна біржа "Іннекс" За участю
УСАТИЙ В О Суддя-доповідач
ТОВ "Харків-Надра" м. Харків, відповідач (боржник)
Східна ОДПІ м.Харкова ГУ ДФС у Х/о м. Харків, кредитор
Публічне АТ "Державний експортно-імпортний банк України" в особі філії АТ "Укрексімбанк" в м. Харкові м. Харків, кредитор
Арбітражний керуючий Саутенко Сергій Олегович м. Харків, заявник касаційної інстанції
Войт В.О., м. Харків м.Харків, заявник касаційної інстанції
Публічне акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" в особі філії АТ "Укрексімбанк" в м. Харкові Відповідач (Боржник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Таміра" Позивач (Заявник)
РАДІОНОВА ОЛЕНА ОЛЕКСАНДРІВНА суддя-учасник колегії
Приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Бінус Олена Олексіївна 3-я особа без самостійних вимог на стороні позивача
ПАТ "Державний експортно-імпортний банк України" Заявник апеляційної інстанції
ТОВ "Таміра" Позивач (Заявник)
АТ "Державний експортно-імпортний банк України" За участю
Східне управління ГУ ДФС у Харківській області Кредитор
СТОЙКА ОКСАНА ВОЛОДИМИРІВНА суддя-учасник колегії
ТОВ "Еліт Комерсі" Відповідач (Боржник)
Хорошевська Тетяна Володимирівна Відповідач (Боржник)
Акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" Позивач (Заявник)
ПЛАХОВ ОЛЕКСІЙ ВІКТОРОВИЧ головуючий суддя
ПЛАХОВ ОЛЕКСІЙ ВІКТОРОВИЧ суддя-доповідач
МАРТЮХІНА НАТАЛЯ ОЛЕКСАНДРІВНА суддя-учасник колегії
ЗДОРОВКО ЛЮДМИЛА МИКОЛАЇВНА суддя-учасник колегії
ТОВ "Стоухарт" Кредитор
ТОВ "Фрі Рум" Кредитор
ТОВ "Торговий будинок "Форвард" Кредитор
ЛАКІЗА ВАЛЕНТИНА ВОЛОДИМИРІВНА суддя-учасник колегії
Демчан О.І. Позивач (Заявник)
Войт В.О., м. Харків Заявник касаційної інстанції
Арбітражний керуючий Саутенко Сергій Олегович Заявник касаційної інстанції
Авраміч Валентина Олександрівна представник кредитора
Товариство з обмеженою відповідальністю "Харків-Надра" Позивач (Заявник)
ПЄСКОВ В Г головуючий суддя
ПЄСКОВ В Г суддя-доповідач
ПОГРЕБНЯК В Я суддя-учасник колегії
БАНАСЬКО О О суддя-учасник колегії
Державний реєстратор Зачепилівської селищної ради Зачепилівського р-ну Харківської області Лазерєв Ю.О. 3-я особа
Приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Бінус О.О. 3-я особа
Адвокат Авраміч Валентина Олександрівна Представник відповідача
АТ "Державний експортно-імпортний банк України" в особі Філії АТ "Укрексімбанк" в м. Харкові Відповідач (Боржник)
ПОГРЕБНЯК В Я головуючий суддя
ПОГРЕБНЯК В Я суддя-доповідач
БІЛОУС В В суддя-учасник колегії
Арбітражний керуючий Демчан Олександр Іванович За участю
ТОВ "Торговельний будинок "Форвард" За участю
Акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" Кредитор
АТ "Укрексімбанк", Заявник апеляційної інстанції
АТ "Укрексімбанк", Позивач (Заявник)
ІСТОМІНА О А Головуючий суддя
ІСТОМІНА О А суддя-доповідач
БАРБАШОВА С В суддя-учасник колегії
ПЕЛИПЕНКО Н М суддя-учасник колегії
Головне управління ДФС у Харківській області кредитор
ПУШАЙ В І суддя-учасник колегії
Войт В.О. м.Харків, заявник касаційної інстанції
Акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" м. Харків, заявник касаційної інстанції
Акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" Філія АТ "Укрексімбанк" в м.Харкові заявник касаційної інстанції
Публічне акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" в особі філії АТ "Укрексімбанк" в м. Харкові м. Харків, кредитор
Арбітражний керуючий Саутенко Сергій Олегович заявник касаційної інстанції
БАНАСЬКО О О Головуючий суддя
Акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" (АТ "Укрексімбанк") кредитор
АТ "УКРЕКСІМБАНК" заявник касаційної інстанції
Товариство з обмеженою відповідальністю "Таміра" Позивач (заявник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Харків-Надра" відповідач (боржник)
Публічне акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" в особі філії АТ "Укрексімбанк" в м. Харкові відповідач (боржник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Харків-Надра" Позивач (заявник)
Східна ОДПІ м.Харкова ГУ ДФС у Х/о кредитор
БРИНЦЕВ О В Суддя-доповідач
АТ "Укрексімбанк", м. Харків Позивач (заявник)
ТОВ "МБ Енерджі", м.Киїів Позивач (заявник)
ТОВ "Ольга.", м. Дніпро Позивач (заявник)
СТОЙКА О В суддя-учасник колегії
ТОВ "Таміра" Позивач (заявник)
ПАТ "Державний експортно-імпортний банк України" кредитор
Східне управління ГУ ДФС у Харківській області кредитор
ПАТ "Державний експортно-імпортний банк України" орган або особа, яка подала апеляційну скаргу
АТ "Державний експортно-імпортний банк України" за участю
БІЛОУСОВА Я О Головуючий суддя
БІЛОУСОВА Я О суддя-доповідач
ШЕВЕЛЬ О В суддя-учасник колегії
КРЕСТЬЯНІНОВ О О суддя-учасник колегії
АТ "Державний експортно-імпортний банк України" Позивач (заявник)
Головне управління Державної фіскальної служби у Харківській області кредитор
Адвокат Басій Крістіна Сергіївна представник
ТОВ "Торговий будинок "Форвард" за участю
ТОВ "Шантая" за участю
ТОВ "Клайд" за участю
РАДІОНОВА О О суддя-учасник колегії
ТАРАСОВА І В суддя-учасник колегії
ТОВ "Харків-Надра" Відповідач (боржник)
Головне управління Державної фіскальної служби у Харківській області орган або особа, яка подала апеляційну скаргу
ТОВ "Харків - Надра" в особі ліквідатора Хорошевської Т.В. представник
ТОВ "Харків - Надра" в особі ліквідатора Хорошевської Т.В. за участю
ТОВ "Фрі Рум" за участю
ПУЛЬ О А суддя-учасник колегії
Адвокат Авраміч Валентина Олександрівна представник
БІЛОУСОВА ЯРОСЛАВА ОЛЕКСІЇВНА Головуючий суддя
ПЄСКОВ В Г Головуючий суддя
АТ "Державний експортно-імпортний банк України" в особі Філії АТ "Укрексімбанк" в м. Харкові відповідач (боржник)
Головне управління ДПС у Харківській області кредитор
Авраміч Валентина Олександрівна Представник кредитора
Товариство з обмеженою відповідальністю "Харків-Надра" позивач (заявник)
Східна об'єднана державна податкова інспекція м. Харкова ГУ Державної фіскальної служби у Харківській області кредитор
ГУ ДПС у Харківській області кредитор
Філія АТ "Укрексімбанк" у м. Харкові кредитор
Головне управління ДФС України у Харківській області кредитор
Головне управління ДПС України у Харківській області кредитор
ТОВ "Стоухарт" за участю
ТОВ "Еліт Комерсі" за участю
ОГОРОДНІК К М Головуючий суддя
ТОВ "Харків-Надра" позивач (заявник)
ТОВ "Торговий будинок Форвард" кредитор
Акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" заявник касаційної інстанції
Товарна біржа "Іннекс" за участю
Ліквідатор за участю
Арбітражний керуючий Хорошевська Тетяна Володимирівна арбітражний керуючий Демчан О.І., за участю
ТОВ "ФРІ РУМ" за участю
Арбітражний керуючий Хорошевська Тетяна Володимирівна заявник касаційної інстанції
Адвокат Шафорост Л.І. представник позивача
ПЛАХОВ ОЛЕКСІЙ ВІКТОРОВИЧ Головуючий суддя
ТОВ "Торговий будинок "Форвард" кредитор
ТОВ "Фрі Рум" кредитор
ТОВ "Стоухарт" кредитор
Войт В.О. заявник касаційної інстанції
ПОГРЕБНЯК В Я Головуючий суддя
Акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" кредитор
ТОВ "Торговельний будинок "Форвард" за участю
Арбітражний керуючий Демчан Олександр Іванович за участю
Розклад:
20.05.2024 03:05 Східний апеляційний господарський суд
20.05.2024 03:05 Східний апеляційний господарський суд
20.05.2024 03:05 Східний апеляційний господарський суд
20.05.2024 03:05 Східний апеляційний господарський суд
20.05.2024 03:05 Східний апеляційний господарський суд
20.05.2024 03:05 Східний апеляційний господарський суд
20.05.2024 03:05 Східний апеляційний господарський суд
20.05.2024 03:05 Східний апеляційний господарський суд
20.05.2024 03:05 Східний апеляційний господарський суд
20.05.2024 03:05 Східний апеляційний господарський суд
27.02.2020 10:00 Східний апеляційний господарський суд
23.03.2020 11:00 Господарський суд Харківської області
22.04.2020 11:00 Господарський суд Харківської області
23.04.2020 11:40 Господарський суд Харківської області
13.05.2020 12:00 Господарський суд Харківської області
18.06.2020 10:30 Східний апеляційний господарський суд
18.06.2020 10:45 Східний апеляційний господарський суд
18.06.2020 11:00 Східний апеляційний господарський суд
18.06.2020 11:15 Східний апеляційний господарський суд
02.07.2020 10:30 Східний апеляційний господарський суд
02.07.2020 10:45 Східний апеляційний господарський суд
02.07.2020 11:00 Східний апеляційний господарський суд
02.07.2020 11:30 Східний апеляційний господарський суд
06.10.2020 10:30 Господарський суд Харківської області
06.10.2020 12:00 Господарський суд Харківської області
19.11.2020 12:15 Касаційний господарський суд
19.11.2020 12:25 Касаційний господарський суд
19.11.2020 12:35 Касаційний господарський суд
19.11.2020 12:45 Касаційний господарський суд
21.01.2021 14:00 Касаційний господарський суд
21.01.2021 14:15 Касаційний господарський суд
21.01.2021 14:30 Касаційний господарський суд
21.01.2021 14:45 Касаційний господарський суд
20.04.2021 16:00 Господарський суд Харківської області
27.04.2021 11:00 Господарський суд Харківської області
27.04.2021 12:20 Господарський суд Харківської області
27.05.2021 10:00 Господарський суд Харківської області
27.05.2021 10:30 Господарський суд Харківської області
27.05.2021 11:00 Господарський суд Харківської області
27.05.2021 11:30 Господарський суд Харківської області
27.05.2021 12:00 Господарський суд Харківської області
27.05.2021 12:20 Господарський суд Харківської області
27.05.2021 12:40 Господарський суд Харківської області
17.06.2021 10:00 Господарський суд Харківської області
17.06.2021 10:30 Господарський суд Харківської області
17.06.2021 12:00 Господарський суд Харківської області
17.06.2021 12:40 Господарський суд Харківської області
22.06.2021 10:00 Господарський суд Харківської області
22.06.2021 10:30 Господарський суд Харківської області
22.06.2021 11:00 Господарський суд Харківської області
22.06.2021 11:30 Господарський суд Харківської області
24.06.2021 12:30 Господарський суд Харківської області
22.07.2021 10:20 Господарський суд Харківської області
29.07.2021 12:00 Східний апеляційний господарський суд
05.08.2021 11:20 Господарський суд Харківської області
12.08.2021 10:30 Східний апеляційний господарський суд
06.09.2021 11:00 Східний апеляційний господарський суд
06.09.2021 12:00 Східний апеляційний господарський суд
15.09.2021 11:20 Господарський суд Харківської області
07.10.2021 11:20 Господарський суд Харківської області
07.10.2021 12:00 Східний апеляційний господарський суд
07.10.2021 12:30 Східний апеляційний господарський суд
11.10.2021 11:00 Східний апеляційний господарський суд
11.10.2021 12:00 Східний апеляційний господарський суд
20.10.2021 10:20 Господарський суд Харківської області
28.10.2021 12:00 Східний апеляційний господарський суд
28.10.2021 12:30 Східний апеляційний господарський суд
01.11.2021 16:00 Східний апеляційний господарський суд
01.11.2021 17:00 Східний апеляційний господарський суд
02.11.2021 14:15 Господарський суд Харківської області
02.11.2021 14:30 Господарський суд Харківської області
15.11.2021 14:00 Східний апеляційний господарський суд
15.11.2021 15:00 Східний апеляційний господарський суд
15.11.2021 16:00 Східний апеляційний господарський суд
15.11.2021 17:00 Східний апеляційний господарський суд
02.12.2021 15:00 Господарський суд Харківської області
07.12.2021 12:00 Господарський суд Харківської області
13.12.2021 15:00 Східний апеляційний господарський суд
21.12.2021 16:00 Господарський суд Харківської області
22.12.2021 10:00 Східний апеляційний господарський суд
23.12.2021 10:00 Касаційний господарський суд
11.01.2022 10:00 Господарський суд Харківської області
11.01.2022 10:20 Господарський суд Харківської області
27.01.2022 10:45 Касаційний господарський суд
21.02.2022 11:00 Східний апеляційний господарський суд
14.03.2022 15:45 Східний апеляційний господарський суд
07.12.2022 10:45 Східний апеляційний господарський суд
07.12.2022 11:15 Східний апеляційний господарський суд
07.12.2022 11:45 Східний апеляційний господарський суд
07.12.2022 12:15 Східний апеляційний господарський суд
01.03.2023 10:45 Касаційний господарський суд
01.03.2023 11:00 Касаційний господарський суд
29.03.2023 11:00 Касаційний господарський суд
29.03.2023 11:20 Касаційний господарський суд
19.04.2023 10:00 Касаційний господарський суд
19.04.2023 10:20 Касаційний господарський суд
06.07.2023 11:00 Східний апеляційний господарський суд
01.08.2023 16:30 Східний апеляційний господарський суд
10.10.2023 11:40 Господарський суд Харківської області
14.11.2023 11:00 Касаційний господарський суд
05.12.2023 12:00 Касаційний господарський суд