Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (17)
Перевірки (2)

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРНАФТОПРОДУКТ"

#00018201

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
25.02.2021 2473439 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
АТ "УКРНАФТОПРОДУКТ" 02094, м.Київ, БУЛЬВАР ВЕРХОВНОЇ РАДИ, будинок 34
02094, м. Київ, б-р. Верховної Ради, буд. 34
Учасники:
Чейпеш Л В — Т.в.о. генерального директора АТ "Укрнафтопродукт"
Чейпеш Л.В. — Т.в.о. генерального директора АТ "Укрнафтопродукт"
Шульга В В — провідний інспектор ВПБ УЗНС ГУ ДСНС України в м. Києві
Шульга В.В. — провідний інспектор ВПБ УЗНС ГУ ДСНС України в м. Києві
Загорський Максим Миколайович — інспектор ВЗЗЗ у сфері П та ТБ ЦЗД ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
Не проведено розрахунок по визначенню розрахункового часу евакуації людей у разі пожежі.
Не підтверджено наявність та/або проведення перевірки захисту будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Допускається прибудова закладу громадського харчування до будівлі ІІ-го ступеню вогнестійкості навісів V-го ступеню вогнестійкості в порушення прим. 3 ДБН В.2.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди»
Дерев’яні конструкції покрівлі гаражних боксів, прибудови закладу громадського харчування не оброблені вогнетривкою сумішшю із складанням акту про виконанні роботи
Зони з кухонним обладнанням (плити, сковороди, печі, фритюрниці, жарові шафи, системи витяжної вентиляції) не обладнані модульною системою локального пожежогасіння в порушення п. 8.1.5. ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту»; п. 9.14. ДБН В.2.2-25-2009 «Будинки і споруди. Підприємства харчування»
Не всі працівники орендованих приміщень пройшли навчання з питань пожежної безпеки.
Не всі двері сходових кліток та коридорів обладнані пристроями для їх самозачинення.
Клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання будинку через протипожежні перешкоди не виконаний не меншим, ніж нормована межа вогнестійкості протипожежної перешкоди
Не всі двері, що відокремлюють технічні та складські приміщення від інших приміщень виконані протипожежними з нормованою межею вогнестійкості.
Допускається передача приміщень підприємства в орендне користування без реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
В офісних приміщеннях, в магазині автотоварів та закладі громадського харчування на 1 поверсі допускається експлуатація тимчасових дільниць електромережі.
Не здійснено проходження навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки,
Приміщення орендарів не забезпечені нормативною кількістю первинних засобів пожежогасіння (вогнегасниками)
Існуюча система автоматичної пожежної сигналізації знаходиться в несправному стані та не проводиться її технічне обслуговування.
В розподільчих коробках будівлі з'єднання, відгалуження та окінцювання жил електропроводів і кабелів не виконані за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
У підвальних поверхах, частинах підвальних поверхів (у тому числі коридорах), відокремлених між собою протипожежними стінами або перегородками, з приміщеннями, в яких застосовуються або зберігаються горючі речовини та матеріали, не передбачено не менше двох вікон з розмірами 0,75 м. x 1,2 м. з приямками в порушення п. 8.13. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об`єктів будівництва».
Допускається використання технічних приміщень та поверхів не за призначенням, розміщуються в них складські дільниці та приміщення.
Приміщення (офісні, технічні, виробничі, складські, магазину автотоварів, шоурумів, поліграфії, закладу громадського харчування) не дообладнані системою протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацією) з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу на пульт централізованого пожежного спостереження, системою оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей в порушення ДБН В.2.5-56-2014«Системи протипожежного захисту».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.04.2019 1536931 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: обєкт перевірявся в 2018 р.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
АТ "УКРНАФТОПРОДУКТ"
02094, Київська обл., м. Київ, б-р. Верховної Ради, буд. 34
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні