Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (7)

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КОСТЯНТИНІВСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО 11409"

#03113911

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.08.2022 3076588 Перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів автомобільним транспортом, міжнародних перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом, що підлягає ліцензуванню Державна служба України з безпеки на транспорті Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання ліцензіатом вимог ліцензійних умов провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів автомобільним транспортом, міжнародних перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.10.2021 2924932 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
77 порушень
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Бабіч Мирослав Сергійович — Головний інспектор відділу організації профілактичної роботи Кроматорського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області майор служби цивільного захисту
Антіпенко Костянтин Олександрович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Краматорського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Порушення:
Двері на шляхах евакуації та евакуаційних виходах замкнені на замок та інші запори, що важко відчиняються зсередини.
Не здійснюється фінансування витрат у порядку та обсягах, необхідних для повного і якісного забезпечення вимог техногенної безпеки.
Не визначена необхідна кількість вогнегасників.
Світильники підвішені безпосередньо на струмопровідні проводи.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів у приміщенні акумуляторної не здійснені за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Електрощит зі ступенем захисту оболонки менше ІР 44 у приміщенні механіка не розміщєний на відстані більше 1 м від горючих матеріалів.
Використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості розпочато без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Для розміщення первинних засобів пожежогасіння у виробничих, складських, допоміжних приміщеннях, будинках, спорудах, а також на території підприємства не встановлені спеціальні пожежні щити (стенди) з розрахунку один щит (стенд) на 5000 кв.м-захищуваної площі.
Стаціонарні зовнішні пожежні сходи не пофарбовані.
Для збирання використаних обтиральних матеріалів та забрудненого нафтопродуктами піску не встановленні металеві ящики з металевими кришками, що щільно закриваються і не утворюють іскор.
Не призначені відповідним наказом по підприємству відповідальні особи за справне утримання доріг, проїздів і під'їздів.
Улаштована та експлуатується тимчасова електромережа біля холодильнику.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів у коридорі на першому поверсі не здійснені за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів у приміщенні шиномантажуі не здійснені за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Дозволяється користування пошкодженими розетками у приміщенні виробничо-технічного відділу.
Не дотримуються вимоги нормативно-правових актів з питань пожежної безпеки, а саме: по периметру резервуарів відсутнє замкнуте обвалування або огороджуюча стіна з негорючих матеріалів, розрахована на гідростатичний тиск рідини, що розлилась в порушення вимог пункту 17.1.35 ВБН В.2.2-58.1-94 “Проектування складів нафти і нафтопродуктів з тиском насичених парів не вище 93,3 кПа”.
На території об’єкта не забезпечено освітлення зовнішніх пожежних драбин.
Допускається користування пошкодженою розеткою.
Не організовано проведення ідентифікації відповідно до п.9 Наказу МНС України № 98 від 23.02.2006 року Зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20 березня 2006 р. за N 286/12160, не складено Повідомлення про результати ідентифікації щодо визначення потенційної небезпеки.
Особами керівного складу не пройдено навчання з питань цивільного захисту у відповідних навчально-методичних центрах сфери цивільного захисту.
Не дотримуються вимоги нормативно-правових актів з питань пожежної безпеки, а саме: з метою залучення працівників до проведення заходів щодо запобігання пожежам, організації їх гасіння на підприємстві не створено ДПД (ДПК).
Працюючий персонал не забезпечено засобами радіаційного та хімічного захисту.
Світильники підвішені безпосередньо на струмопровідні проводи.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
На резервуар не складено технологічну карту, в якій вказуються номер резервуара, його тип, призначення, максимальний рівень наливання, мінімальний залишок.
Не узгоджено графік проведення об’єктових навчань і тренувань.
Будівлю та приміщення не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». пункт 14.2 таблиці А.1 ДБН В.2.5-56:2014.
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
Не розроблені і не вивішені на видимих місцях плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі.
Не складено розрахунок потреби в засобах індивідуального захисту органів дихання персоналу підприємства згідно вимог чинного законодавства.
Не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок».
Не дотримуються вимоги нормативно-правових актів з питань пожежної безпеки, а саме: не передбачено для гасіння можливих пожеж на складі нафтопродуктів: один універсальний повітряно-пінний вогнегасник ОВПУ-250 або замінюючий його; чотири ручних (пінних, вуглекислотних або порошкових) вогнегасники; ящик з піском місткістю не менше 0,5 м3; повстину або асбестову тканину розміром 1,5×2 м; запас піноутворювача, не менше, ніж 400 л в концентрованому вигляді порушення вимог пункту 17.2.10 ВБН В.2.2-58.1-94.
Світильники підвішені безпосередньо на струмопровідні проводи у приміщенні диспетчера.
Технічне обслуговування вогнегасників не здійснюється.
Переносні вогнегасники не розміщуються шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення; установлювання в шафи пожежних кран-комплектів, у спеціальні тумби, на підставки, що надійно закріплені, на підлозі (якщо дозволяє конструкційне виконання), у пожежні щити (стенди).
Стаціонарні зовнішні пожежні сходи не пофарбовані.
Будівлю та приміщення не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». пункт 4.1 таблиці А.1 ДБН В.2.5-56:2014.
Світильники підвішені безпосередньо на струмопровідні проводи.
На АЗС не вивішені на видимих місцях плакати, які містять обов'язки водія під час заправляння автотранспорту.
Відповідним документом не визначений протипожежний режим.
Не проведені роботи з очищення від відкладень пірофорного сірчистого заліза резервуара для дизельного палива.
Не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок».
Світильники підвішені безпосередньо на струмопровідні проводи.
На території об’єкта не забезпечено освітлення зовнішніх пожежних драбин
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не встановлені вказівні знаки.
Відсутній акт проведення прихованих робіт у разі прихованого прокладання проводів (кабелів) в кабінеті бухгалтера та приймальної.
Не дотримуються вимоги нормативно-правових актів з питань пожежної безпеки, а саме: особою відповідальною за пожежну безпеку не здійснюється не рідше одного разу на місяць огляд вогнегасників з реєстрацією в журналі обліку вогнегасників. пункт 10, глави 1, Розділу ІІІ Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджені наказом МВС 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
Територія підприємства не забезпечена зовнішнім протипожежним водопостачанням згідно БДН В.2.5-74:2013 пункт 6.2.1, розділу 6.2, глава 6
Не позначено відповідним знаком або написом місце куріння, не встановлена урна або попільниця з негорючих матеріалів. Куріння здійснюється за межами спеціально відведених місць на робочих місцях.
На території об’єкта не забезпечено освітлення зовнішніх пожежних драбин
Території об’єктів, споруди, не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ EN ІSО 7010:2019 “Графічні символи.КОЛЬОРИ ТА ЗНАКИ БЕЗПЕКИ. Зареєстровані знаки безпеки”
Не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок».
В електропроводках вибухонебезпечних і пожежонебезпечних зон відгалужувальні та з’єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів.
Склад не забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту з урахуванням вимог техногенної безпеки.
Допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків).
Стаціонарні зовнішні пожежні сходи не пофарбовані.
Приміщення об'єкту не обладнано інформаційно-довідковим куточком щодо конкретних дій у надзвичайних ситуаціях з урахуванням особливостей виробничої діяльності, відповідно порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 р. № 444 “Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях”.
Пожежні щити не укомплектовані засобами пожежогасіння. До комплекту входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Стаціонарні зовнішні пожежні сходи не пофарбовані.
Територія об’єкту не очищена від сміття, відходів виробництва, тари, опалого листя.
Не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок».
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів на першому та другому поверсі не здійснені за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Не позначено відповідним знаком або написом місце куріння, не встановлена урна або попільниця з негорючих матеріалів. Куріння здійснюється за межами спеціально відведених місць на робочих місцях.
АЗС не оснащено жорсткою буксирною штангою не менше 3 метрів для евакуації транспортних засобів с території АЗС у випадку пожежі.
Територія підприємства не в повному обсязі забезпечені первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів у приміщенні шиномантажуі не здійснені за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів у приміщенні акумуляторної не здійснені за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не дотримуються вимоги нормативно-правових актів з питань пожежної безпеки, а саме: керівник підприємства не розробив комплексні заходи щодо забезпечення пожежної безпеки.
АЗС не забезпечено розрахунковою кількістю плівкоутворюючого піноутворювача для ліквідації можливих пожеж протипожежною технікою.
Відсутній журнал обліку вогнегасників, який передбачений пунктом 3 розділу ІІІ Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені та не затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
Допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків).
Піч на твердому паливі встановлена на відстані менше 1 м від конструкцій з матеріалів груп горючості Г3, Г4. На патрубку не встановлений пристрій для відведення атмосферних опадів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
19.10.2021 2921639 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність під час проведення заходу державного нагляду (контролю) керівника суб'єкта господарювання або уповноваженої ним особи
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.09.2021 2915182 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність під час проведення заходу державного нагляду (контролю) керівника суб'єкта господарювання або уповноваженої ним особи
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.06.2020 1938743 Перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів автомобільним транспортом, міжнародних перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом, що підлягає ліцензуванню Державна служба України з безпеки на транспорті Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: підпункт 4 пункту 2 розділу ІІ Закону України від 17.03.2020 № 530-IX
Предмет перевірки: Додержання ліцензіатом вимог ліцензійних умов провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів автомобільним транспортом, міжнародних перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.09.2019 1436989 Перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів автомобільним транспортом, міжнародних перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом, що підлягає ліцензуванню Державна служба України з безпеки на транспорті Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: відсутній НПА
Предмет перевірки: Додержання ліцензіатом вимог ліцензійних умов провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів автомобільним транспортом, міжнародних перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.01.2019 1682286 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка медичного каьінету з метою отимання ліцензії на медичну практику
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Манько О.О. — директор
Манько О О — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні