Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (25)
Перевірки (1)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ТЕЛЕВІЗІЙНА СЛУЖБА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА"

#20264089

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
12.11.2018 513581 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
23 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Лоза Л М — інженер з експлуатації будівель
Лоза Л.М. — інженер з експлуатації будівель
Порушення:
Допущено замикання евакуаційного виходу дверей на замок, що важко відчиняється зсередини (вихід з першого поверху)
Організувати проведення інструктажів та навчань з питань техногенної безпеки з працівниками підприємства
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння слід установлювати вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір.», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». Знаки повинні бути розміщенні на видимих місцях на висоті 2-2,5м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщенням (для потреби).
Будівля не обладнана системою оповіщення про пожежу та управління евакуювання людей відповідно до вимог п. 5.1 табл. Б.1 Додатку Б ДБН В.2.5-56:2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту».
Відсутня декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Приміщення не обладнані вогнегасниками відповідно до норм належності.
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера не забезпечені автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів
Виконання планів евакуації не відповідає вимогам розділу 10 Державних стандартів України 7313-2013 (далі ДСТУ 7313-2013)
Працівники підприємства не забезпечені засобами індивідуального захисту
Для контролю працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу власнику мережі водопостачання або іншій відповідальній особі, визначеній у відповідному договорі згідно з вимогами чинного законодавства необхідно 1 раз на рік проводити випробування на тиск та витрату води з оформленням акта.
Будівлю не обладнано системою автоматичної пожежної сигналізації згідно ДБН В.2.5-56:2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту». (СПС).
Пожежні кран-комплекти не рідше одного разу на рік не підлягають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Допускається використання горючого оздоблення стін на шляхах евакуації (коридори та сходові марші)
Допускається експлуатація тимчасової електромережі
Провести підготовку керівного складу об’єктової системи цивільного захисту на територіальних курсах з питань цивільного захисту
Пожежні кран-комплекти повинні розміщуватись у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
На дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку повинні бути вказані після літерного індексу «ПК» порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Виходи на покрівлю не виконані через протипожежні люки 2-го типу з межею вогнестійкості ЕІ 30
Пожежні кран-комплекти доукомплектувати пожежними рукавами та стволами, елементи зєднання яких мають бути однотипними.
Електрощитова не відокремлена від решти приміщень протипожежними дверима 2-го типу з межею вогнестійкості ЕІ 30
Переносні вогнегасники не розміщені шляхом навішування на вертикалі конструкції на висоті не більше 1,5м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей,достатній для її повного відчинення.
Приміщення топочної не відокремлено від інших приміщень протипожежними дверима 2-го типу з межею вогнестійкості ЕІ 30
З метою встановлення факту наявності або відсутності джерел небезпеки, які за певних обставин можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єктів господарської діяльності
Покарання: відсутні