Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (23)
Будівництво (1) Перевірки (25)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ГНІДАВСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД"

#00372658

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
14.11.2022 2956759 Рибне господарство Державне агентство рибного господарства України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері рибного господарства
Об'єкти:
водозабірна споруда
45607, Луцький р-н, Гіркополонківська Сільська Рада, С. Полонка
водозабірна споруда
45607, Луцький р-н, Боратинська Територіальна Громада, С. Полонка
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.11.2022 3041661 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.11.2022 3053077 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.12.2021 3204292 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Горбач В — Директор
Молчан Д.А. — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Луцького управління ГУ ДПСС у Волинській області
Молчан Д А — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Луцького управління ГУ ДПСС у Волинській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.11.2021 2963187 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Волинській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Муха Василь Іванович — Голова правління
Корінчук Сергій Михайлович — головний спеціаліст-державний інспектор
Ярмолюк Ірина Євгенівна — головний спеціаліст - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Павельчик Оксана Прокопівна — головний спеціаліст-державний інспектор
Березюк Олександр Васильович — Заступник начальника відділу - старший державний інспектор з ОНПС Волинської області
Мосійчук Ольга Олександрівна — Начальник відділу - старший державний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.11.2021 2427858 Рибне господарство Державне агентство рибного господарства України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері рибного господарства
Об'єкти:
водозабірна споруда
45607, Луцький р-н, Гіркополонківська Сільська Рада, С. Полонка
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.11.2021 2336480 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
40 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Гнідавський цукровий завод
Волинська обл., Луцький р-н, С. Рованці, вул. Промислова, 3
Гнідавський цукровий завод м.Луцьк вул. Ранкова, 1
Волинська обл., Луцький р-н, м. Луцьк, вул. Ранкова, 1
Учасники:
Муха Василь Іванович — Голова правління Приватного акціонерного товариства «Гнідавський цукровий завод»
Щербатюк Тарас Васильович — Заступник начальника управління - начальник відділу пожежної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Волинській області
Порушення:
Керівник підприємства, відповідальні посадові особи на яких покладено обов’язки із виконання заходів з пожежної безпеки не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не встановлено протипожежні двері з пристроями для самозачинення та ущільненням в притулах у тамбур-шлюзі перед приміщенням категорії Б (сушильне відділення).
Не проведено перевірку наявної системи захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Не здійснено декларування безпеки об’єкта підвищеної небезпеки.
Наявні пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежними рукавами та стволами (в приміщеннях з наявністю пилу пожежні крани повинні бути укомплектовані пожежними стволами, що подають воду як суцільним струменем, так і розпиленим), кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів, а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
Не встановлено протипожежні двері (ворота) між складами готової продукції (для розділення на протипожежні відсіки).
Відсутній журнал обліку вогнегасників відповідно до форми, яка встановлена Правилами експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
Не розроблено план реагування на надзвичайні ситуації у відповідності до Кодексу цивільного захисту України.
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж складських приміщень не встановлено апарати відключення (вимикачі) поза межами (ззовні) вказаних приміщень.
Не розроблено план локалізації та ліквідації аварій на об’єкті підвищеної небезпеки.
В приміщенні сушильного відділення допускається експлуатація електрообладнання (електролічильник, світильники, камери відеонагляду), яких рівень вибухозахисту (ступеня захисту оболонки) не відповідає класу зони.
У тамбур-шлюзі перед приміщенням категорії Б (сушильне відділення) система підпору повітря знаходиться в несправному стані.
Не переоформлено паспорт потенційно-небезпечного об’єкта.
Не створено об’єктове формування цивільного захисту та необхідну для їх функціонування матеріально-технічну базу, що забезпечує готовність таких формувань до дій за призначенням.
Територія об’єкта, а також будинки, ємності для зберігання мазуту, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT).
Внутрішній протипожежний водопровід в складських приміщеннях та сушильному відділенні знаходиться у несправному стані.
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту.
Результати проведення інструктажів не зазначаються у «Журналі реєстрації інструктажів з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуаціях» (Форма журналу визначена Порядком затвердження програм навчання та інструктажів з питань пожежної безпеки, організації та контролю за їх виконанням, який затверджено наказом МВС від 05.12.2019 № 1021, зареєстровано в Мін’юсті 03.02.2020 за № 108/34391).
Не укомплектовано пожежні щити протипожежним інвентарем у відповідності до норм належності, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
У приміщенні сушильного відділення не проводиться (не якісно проводиться) генеральне прибирання, в наслідок чого на технологічному обладнанні, етажерках, стелажах, кабельних лотках, будівельних конструкціях утворюється велика кількість горючого пилу.
Не обладнано пристроями захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів матеріальний склад №2.
У приміщенні сушильного відділення відсутні знаки, які забороняють користування відкритим вогнем, а також знаки, що попереджають про обережність за наявності займистих та вибухових речовин.
Двері евакуаційного виходу на сходову клітку із другого поверху адміністративно-побутового корпусу, за наявності людей у приміщеннях утримуються зачиненими та не обладнано пристроями, які забезпечують вільне відкривання зсередини без ключа.
Захисна споруда не приведена у відповідність до Вимог.
Усі приміщення будівель не обладнані системами протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації) відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи.
В адміністративно-побутового корпусі не проведення технічне обслуговуванню пожежних кран-комплектів на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не проведено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Для всіх приміщень виробничого, складського призначення не визначено категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення.
Наказом по підприємству не призначено особу з питань цивільного захисту (за рахунок штатної чисельності підприємства).
Розпорядчий документ, щодо створення підрозділу добровільної пожежної охорони потребує коригування (згідно постанови Кабінету Міністрів України від 17 липня 2013 року № 564).
Двері сходової клітки адміністративно-побутового корпусу не обладнано пристроями для самозачинення.
Не всі приміщення підприємства забезпечені первинними засобами пожежогасіння згідно з Правилами експлуатації та типовими нормами належності вогнегасників.
Не визначено розпорядчим документом спеціальні місця для куріння, які необхідно позначити відповідним знаком або написом.
Не розроблено в установленому порядку ідентифікацію підприємства, щодо виявлення джерел та чинників небезпеки, які здатні за негативних обставин ініціювати виникнення надзвичайної ситуації.
Вогнегасники, які експлуатуються на підприємстві, не мають облікових (інвентарних) номерів за прийнятою на підприємстві системою нумерації.
На об’єкті підвищеної небезпеки не створено автоматизовану систему раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та систему оповіщення.
Не проведено обов’язкове страхування цивільної відповідальності суб’єкта господарювання.
Не надано клас вогнестійкості несучим елементам (косоурам) сходової клітки фасувального цеху.
Складські приміщення, які площею більше 1000 м2, не обладнані системами протипожежного захисту (автоматичною системою пожежогасіння) відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.11.2021 2219580 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Муха В.І — голова правління
Молчан Д.А. — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Луцького управління ГУ ДПСС у Волинській області
Муха В І — голова правління
Молчан Д А — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Луцького управління ГУ ДПСС у Волинській області
Порушення:
Не представлено протоколи замірів рівнів шуму
Покарання: відсутні
11.11.2021 2270755 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
28 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Шкуро Людмила Миколаївна — головний державний інспектор відділу з питань експертизи умов праці
Гуляр Катерина Володимирівна — Головний державний інспектор
Поляков Ігор Євгенійович — Головний державний інспектор
Кушпель Анатолій Миколайович — головний державний інспектор
Шеремета Світлана Петрівна — Начальник відділу
Андрушко Володимир Петрович — головний державний інспектор
Порушення:
Оглядові ями підприємства,що знаходяться в ремонтному боксі та на територію утримується в неналежному стані(відсутні дерев’яні трапи).
В порушення вимог ст.21 Закону України «Про охорону праці», пункту 21 «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.10.2011р. № 1107 у редакції від 10.03.2021 року, не подано декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці за формою, згідно з додатком 8 до Порядку на виконання робіт підвищеної небезпеки, що зазначені у пункті 20 групи Б додатка 2, а саме: - обслуговування верстатів з обробки деревини і металів. чим створено загрозу життю та здоров’ю найманих працівників, в тому числі такої, яка може призвести до смертельних наслідків.
Електротехнологічні працівники цехів та дільниць, які здійснюють експлуатацію електротехнологічних установок та переносного електроінструменту, не мають групу з електробезпеки. Керівники структурних підрозділів, яким безпосередньо підпорядковані електротехнологічні працівники, не мають групу з електробезпеки не нижчу, ніж у підлеглих працівників.
Не проводиться контрольний огляд газового господарства
Вантажопідіймальні крани підприємства,а.саме: кран РДК160-3 рег.№В-1297,кран РДК 160-2рег.№В-0568,та кранКС 3575А не пройшли щорічний ТО.
Керівником товариства не забезпечено утримання, експлуатацію і обслуговування електроустановок відповідно до вимог чинних нормативних документів, а саме: не забезпечена перевірка знань працівників у встановлені строки згідно з вимогами «Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів» і «Правила технічної експлуатації електроустановок споживачів» - наказом керівника не призначена комісія для проведення перевірки знань електротехнічних та електротехнологічних працівників товариства щодо вимог Правил (комісії в структурних підрозділах підприємства) та не встановлено перелік працівників, які проходять перевірку знань в зазначених комісіях.
Зовнішні поверхні газопроводів на вході в паливну адміністративного корпусу та на трасі надземного газопроводу в місці створення залізничного переїзду покриті корозією не відповідають ГОСТ 14202-69 та ДСТУ Б В.2.5.-29:2006
На підприємстві не організовано передрейсовий медичний огляд водіїв транспортних засобів.
Атестація робочих місць за умовами праці не проведена згідно з Порядком проведення атестації робочих місць за умовами праці та методичними рекомендаціями щодо проведення атестації робочих місць за умовами праці
Не подано декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці за формою, згідно з додатком 8 до Порядку на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, що зазначені у пункті 1, 2, 6 Групи Б, а саме: - усі типи машин та устатковання, що наведені у підпунктах 1 і 2 пункту 2 Технічного регламенту безпеки машин, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 січня 2013 р. № 62 (Офіційний вісник України, 2013 р., № 9, ст. 344), що не зазначені у групі А; - ковальсько-пресове устатковання.(прес для ковки металу) - великотоннажний та інший технологічний транспортний засіб, визначений підпунктом 1 пункту 2 Порядку відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 6 січня 2010 р. № 8 (Офіційний вісник України, 2010 р., № 1, ст. 26)( спеціальні автомашини)
При в’їзді на територію відсутній схематичний план (схема) руху транспортних засобів та працівників з показом дозволених та заборонених напрямків
На підприємстві не розроблений план локалізації і ліквідації можливих аварій в системі газопостачання.
Не заведено журнали реєстрації аварій, що сталися на виробництві за формами згідно з додатками 27.
Не затверджений перелік робіт з підвищеною небезпекою, на які повинен видаватися наряд-допуск. Не представлений журнал реєстрації нарядів-допусків на проведення робіт з підвищеною небезпекою. Наряд-допуски не видаються
Шляхи пересування працівників на території підприємства не позначені відповідними знаками, які повинні бути так розташовані і мати такі розміри, щоб прохід був легким і безпечним і при цьому не створювалась загроза для працівників, що працюють поблизу
Місця перетину залізничної колії підприємства з автомобільними дорогами не обладнані відповідними попереджувальними знаками.
Не одержано дозволу органів Держпраці на виконання робіт підвищеної небезпеки, що зазначені у пунктах 7, 8, 20 групи А додатку 2 затвердженого постановою КМУ №77, а саме: - роботи в колодязях, шурфах, траншеях, котлованах, бункерах, камерах, колекторах, замкнутому просторі (ємностях, боксах, топках, трубопроводах тощо). - земляні роботи, що виконуються на глибині понад 2 метри або в зоні розташування підземних комунікацій чи під водою. - вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів. чим
Не ведеться облік та контроль видачі спецодягу та засобів індивідуального захисту (відсутні картки видачі спецодягу).
Під час укладання трудового договору працівників не поінформовано під розписку про умови праці та про наявність на його робочому місці небезпечних і шкідливих виробничих факторів та про права на пільги і компенсації за роботу в таких умовах відповідно до законодавства і колективного договору
Документально не підтверджено проведення комплексного приладного обстеження підземного газопроводу.
Електрозварники ручного зварювання бурякопереробного відділення ремонту і сервісу Слободчиков Віталій Миколайович, Числов Сергій Романович; продуктового відділення ремонту і сервісу Андрієнко Юрій Миколайович; сокоочисного відділення Лаврик Володимиp Петрович; ТЕЦ Винокур Михайло Олександрович; транспортного відділу Кучик Анатолій Степанович допущені безпосередніми керівниками до виконання електрозварювальних робіт за відсутності групи з електробезпеки
Графік технічного огляду, технічного обслуговування та ремонтів об’єктів системи газопостачання на 2021 рік. не затверджений в установленому порядку.
Периметр майданчика для зберігання транспортних засобів не обладнаний колесовідбійними пристроями
Не проведено лабораторні дослідження умов праці, не організовано та за їх підсумками не забезпечено вжиття заходів щодо усунення небезпечних і шкідливих для здоров’я виробничих факторів
На газопроводах не позначено напрям потоку газу
Не дотримано вимог порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій.
Кисневі балони зберігаються з порушенням -без ковпаків ,в горизонтальному положенні (район мелясної)
Не ведеться паспорт газового господарства.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
30.08.2021 2902673 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Волинській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Цимборська Людмила Іванівна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Волинської області
Черевата Ольга Григорівна — Головний спеціаліст - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Волинської області
Муха Василь Іванович — голова правління
Березюк Олександр Васильович — Заступник начальника відділу - старший державний інспектор з ОНПС Волинської області
Ярмолюк Ірина Євгенівна — головний спеціаліст - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.07.2021 2879881 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Волинській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання природоохоронного законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Муха Василь Іванович — голова правління
Микита Анюта Юріівна — головний спеціаліст-державний інспектор
Ярмолюк Ірина Євгенівна — головний спеціаліст - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.05.2021 2765656 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Волинській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законнодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Березюк Олександр Васильович — Заступник начальника відділу - старший державний інспектор з ОНПС Волинської області
Цимборська Людмила Іванівна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Волинської області
Муха Василь Іванович — Голова правління
Теплюк Алла Миколаївна — головний спеціаліст-державний інспектор з ОНПС
Корінчук Сергій Михайлович — головний спеціаліст-державний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.12.2020 2435923 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Волинській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Головчак Н.О. — головний спеціаліст
Ксенжук О.П. — т.в.о. керівника
Ксенжук О П — т.в.о. керівника
Головчак Н О — головний спеціаліст
Порушення:
подання суб'єктом господарювання недостовірних відомостей до реєстру застрахованих осіб
Покарання: відсутні
23.10.2020 2309641 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Волинській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Андрушко Володимир Петрович — головний державний інспектор
Басараб Юрій Володимирович — головний енергетик
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.07.2020 1943239 Галузь електроенергетики Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Захід не проведено відповідно до пункту 2 частини другої розділу ІІ Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" у зв'язку із забороною проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: 2. Технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів;
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.07.2020 1711668 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Дія ЗУ № 530-ІХ від 17.03.2020 року
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Гнідавський цукровий завод
Волинська обл., Луцький р-н, С. Рованці, вул. Промислова, 3
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.07.2020 1964018 Рибне господарство Державне агентство рибного господарства України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Планова перевірка не проводилась відповідно до чинного законодавства (Закон України від 18.03.2020 р. № 533-ІХ)
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері рибного господарства
Об'єкти:
водозабірна споруда
45607, Луцький р-н, Гіркополонківська Сільська Рада, С. Полонка
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.07.2020 1892004 Сфера енергетики Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства та ліцензійних умов у сфері енергетики
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.02.2020 2074700 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Волинській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: позапланова перевірка
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Пасюк Володимир Ананійович — головний державний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.10.2019 1400934 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
40 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Шийко Микола Іванович — Головний державний інспектор
Пасюк Володимир Ананійович — головний державний інспектор
Новосад Ростислав Павлович — голова правління
Андрушко Володимир Петрович — головний державний інспектор
Ющук Микола Федорович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Волинській області
Порушення:
Акт перевірки димових та вентиляційних каналів не відповідає рекомендованій рекомендованій формі (додаток 2) , не вказана кратність повітрообміну,не вказані прилади Роз. V, п.3.2 НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Відсутня декларація про відповідність матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань охорони праці при виконанні робіт по зберіганню балонів.
Не переглянуті інструкції з безпечного користування газом ,виробничі інструкції по технічному обслуговуванню та ремонту газового обладнання , відповідно до НПАОП 0.00-1.76-15 "Правила безпеки систем газопостачання".
Відсутня декларація про відповідність матеріально-технічної бази суб’єкта госпо-дарювання вимогам законодавства з питань охорони праці при виконанні зварювальних робіт
Акт перевірки димових та вентиляційних каналів не відповідає рекомендованій рекомендованій формі (додаток 2) , не вказана кратність повітрообміну,не вказані прилади Роз. V, п.6.8 НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Відсутні затверджені режимні карти ГРП, які встановлюють режим роботи. Роз. V, п.2..2 НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Не проведене навчання для отримання групи з електробезпеки безпосереднім керівникам електротехнологічних працівників – електрогазозварника цеху механізації та електрозварників ручного зварювання підрозділів РІС№1, РІС №2 та РІС №3.
Не переглянуті інструкції з безпечного користування газом ,виробничі інструкції по технічному обслуговуванню та ремонту газового обладнання , відповідно до НПАОП 0.00-1.76-15 "Правила безпеки систем газопостачання".
В паспорті газового господарства не восяться зміни,які вносяться до систем газопостачання, з додаванням відповідних схем. Роз. V, п. 3. 6. НПАОП 0.00-1.76-15 "Правила безпеки систем газопостачання
Інструкції з охорони праці підлягають перегляду ( 2016 рік),
В паспорті газового господарства не восяться зміни,які вносяться до систем газопостачання, з додаванням відповідних схем. Роз. V, п. 3. 6. НПАОП 0.00-1.76-15 "Правила безпеки систем газопостачання
- Допущений до виконання робіт в електроустановках електромонтер головного щита керування електростанції Вольчинський А.Д. за відсутності чинної групи з електробезпеки. - Допущені до виконання робіт в електроустановках електротехнічних працівників електроцеху без проведення медичного огляду у відповідності до вимог «Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій»: Бартків П.І., Кравець К.П., Борщ І.В., Марценюк О.Л., Рогов А.В., Савчук В.Л., Міхіюк В.Є.,Стець Ю.В., Коломоєць Д.В. за відсутності медичного висновку на право виконання робіт в електроустановках.
Терміни технічних оглядів, регулювання обладнання, технічне обслуговування та поточний ремонт ГРП переробити відповідно . Роз. V, п.2.11 НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Виконання робіт з технічного обслуговування та ремонту газового обладнання, не співпадають з графіками виконання . Роз. V, п.3.2 НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання
. Не проводиться контрольний огляд газового господарства. . Роз. V, п. 3.11 НПАОП 0.00-1.76-15 "Правила безпеки систем газопостачання".
Відсутні затверджені режимні карти ГРП, які встановлюють режим роботи. Роз. V, п.2..2 НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання
Не проводиться передрейсовий медичний огляд водіїв транспортних засобів при випуску транспортних засобів на лінію та повернені їх з лінії,
Біля котлів відсутні схеми газового обладнання із зазначенням номерів обладнання, запобіжної і запірної арматури, контрольно-вимірювальних приладів. . Роз. V, п.3.8 НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Відсутні інструкції з режиму роботи безпечного обслуговування обладнання під тиском
Біля котлів відсутні схеми газового обладнання із зазначенням номерів обладнання, запобіжної і запірної арматури, контрольно-вимірювальних приладів. . Роз. V, п.3.8 НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Не всі члени комісії пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці у порядку встановленому Типовим положенням..
Відсутній перелік газонебезпечних робіт. Роз. VІІ п. 7.1. НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
В графах 10, 11 журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці електроцеху відсутні записи про стажування та допуск до самостійної роботи працівників електроцеху Хоміцевича П.П., Швеця С.Ю., Гурського В.І., Вольчинського А.Д.
Відсутній перелік інструкцій з охорони праці, що діють в стрктурних підрозділах підприємства
Відсутній перелік газонебезпечних робіт. Роз. VІІ п. 7.1. НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Не заведені журнали обліку обладнання під тиском
Не проводиться контрольний огляд газового господарства. . Роз. V, п. 3.11 НПАОП 0.00-1.76-15 "Правила безпеки систем газопостачання".
Відсутня декларація про відповідність матеріально-технічної бази суб’єкта господа-рювання вимогам законодавства з питань охорони праці при експлуатації технологічних транспортних засобів
Не проводиться перевірка технічного стану при випуску транспортних засобів на лінію та повернені їх з лінії,
Допущені до виконання електрозварювальних робіт електрозварники ручного зварювання Слободчиков В.М., Андрієнко Ю.М. структурного підрозділу РІС №3 та електрогазозварника Кучика А.С. цеху механізації за відсутності групи з електробезпеки¬
Вантажопіднімальні крани реєст.номери В-1297; В-0568; В-1806 не пройшли технічний огляд
Відсутня декларація про відповідність матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань охорони праці при виконанні робіт на висоті понад 1.3м
Працівники, зайняті на роботах підвищеної небезпеки не проходять щорічне спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з питань охорони праці.
Про проведення первинного, повторного інструктажів не заносяться записи до журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці
Форма журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці електроцеху (графи 10, 11, 12) не відповідає вимогам наведеному в Типовому положенні.
Наказом не призначено необхідну кількість відповідальних
Допущені до виконання робіт з підвищеною небезпекою (роботи в діючих електроустановках) працівники електроцеху Бартков П.І, Борщ І.В., Кравець К.П., Хоміцевич П.П., Марценюк О.Л., Рогов А.В., Петін О.І., Грудєв М.Л., Цика П.М., Хомяк М.А., Швець є.Ю., Савчук В.Л., Міхіюк В.Є., Коваль М.Ф., Стець Ю.В., Бондар М.О., Гурський В.І., Вольчинський А.Д., Оксенюк О.І., Коломоєць Д.В., Віраг Ю.Ю., Кудіхін А.В., Баклан Ю.І., Ульянюк М.В., Мельник А.М., Солтис М.О., Гапанюк О.О., Романчук О.О. без проведення спеціального навчання з питань охорони праці
Виконання робіт з технічного обслуговування та ремонту газового обладнання, не співпадають з графіками виконання . Роз. V, п.3.2 НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Терміни технічних оглядів, регулювання обладнання, технічне обслуговування та поточний ремонт ГРП переробити відповідно . Роз. V, п.2.11 НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Не ведеться змінний журнал обслуговуванняпосудин
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
29.08.2019 1681086 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Новосад Р.П. — Голова правління
Новосад Р П — Голова правління
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.07.2019 1667892 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Новосад Р.П. — Голова правління
Мосійчук А Л — керівник ріс4
Новосад Р П — Голова правління
Мосійчук А.Л. — керівник ріс4
Порушення:
відповідно до протоколу №6/2 від 11.07.2019р дослідження атмосферного повітря населених місць Волинської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та хахисту споживачів виявлена концентрація аміаку (0,36 мг/м.куб) перевищує гранично-допустиму концентрацію (0,2 мг/м.куб) відповідно до "Гранично допустимі концентрації хімічних і біологічних речовин в атмосферному повітрі населених місць" на зовнішній межі санітарно-захисної зони з півночі - 90м від полів фільтрації ПрАТ "Гнідавський цукровий завод" (дачний масив "Світанок", вул.Львівська, м.Луцька)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.05.2019 1656052 Державна фіскальна служба України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.12.2018 506660 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Суб'єкт господарювання змінив юридичну адресу
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.12.2018 358924 Рибне господарство Державне агентство рибного господарства України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері рибного господарства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні