Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему

Ухвала від 04.12.2019 по справі 200/9930/19-а

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

04 грудня 2019 р. Справа №200/9930/19-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Абдукадирової К.Е., секретаря судового засідання Шташаліс О.О., від представників сторін:

від позивача Валковська Т.М., Гербіна О.В., за довіреністю;

від відповідача Чумак О.А., Трубачова Л.О., за довіреністю.

розглянувши в підготовчому провадженні адміністративну справу за позовом Відділу освіти Слов'янської міської ради до Східного офісу Держаудитслужби про визнання протиправною та скасування вимоги,-

ВСТАНОВИВ:

09 серпня 2019 року до Донецького окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Відділу освіти Слов'янської міської ради до Східного офісу Держаудитслужби в особі Управління Східного офісу Держаудитслужби в Донецькій області про визнання протиправною та скасування вимоги.

Ухвалою суду від 12 серпня 2019 року прийнято позовну заяву до розгляду, відкрито провадження в адміністративній справі та вирішено розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження.

11 жовтня 2019 року розгляд справи вирішено здійснювати в порядку загального позовного провадження та призначено підготовче засідання на 05 листопада 2019 року.

Ухвалою суду від 05 листопада 2019 року судом у справі замінено первісного відповідача - Східний офіс Держаудитслужби в особі Управління Східного офісу Держаудитслужби в Донецькій області в адміністративній справі за позовом Відділу освіти Слов'янської міської ради належним відповідачем - Східний офіс Держаудитслужби та відкладено підготовче провадження на 04 грудня 2019 року.

Розглянувши матеріали справи суд зазначає наступне.

За приписами статті 173 Кодексу адміністративного судочинства України визначено, що підготовку справи до судового розгляду здійснює суддя адміністративного суду, який відкрив провадження в адміністративній справі.

Завданням підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з'ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до частин першої та другої статті 183 Кодексу адміністративного судочинства України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Суддею проведено підготовчі дії, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті та які є достатніми для закриття підготовчого провадження і призначення судового засідання для розгляду справи.

Відповідно до частини 1 статті 195 КАС України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов'язковою.

Керуючись статтями 173, 183, 195, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження в адміністративній справі за позовом Відділу освіти Слов'янської міської ради до Східного офісу Держаудитслужби про визнання протиправною та скасування вимоги.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 18 грудня 2019 року об 11 год. 00 хв. в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, Донецька область, м. Слов'янськ, вул. Добровольського 1, про що повідомити сторони.

Судове засідання, призначене на 18 грудня 2019 року об 11 год. 00 хв. проводити в режимі відеоконференції, проведення якої доручити Донецькому апеляційному суду (87500, м. Маріуполь, пр. Миру, 1а).

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет (веб-адреса сторінки: http://court.gov.ua/).

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя К.Е. Абдукадирова

Попередній документ
86129117
Наступний документ
86129119
Інформація про рішення:
№ рішення: 86129118
№ справи: 200/9930/19-а
Дата рішення: 04.12.2019
Дата публікації: 09.12.2019
Форма документу: Ухвала
Форма судочинства: Адміністративне
Суд: Донецький окружний адміністративний суд
Категорія справи: Справи з приводу адміністрування податків, зборів, платежів, а також контролю за дотриманням вимог податкового законодавства, зокрема щодо
Стан розгляду справи:
Стадія розгляду: Зареєстровано (05.03.2020)
Дата надходження: 05.03.2020
Предмет позову: визнання протиправною та скасування вимоги
Учасники справи:
ГЕРАЩЕНКО ІГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ головуючий суддя
ГЕРАЩЕНКО ІГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ суддя-доповідач
АРАБЕЙ ТЕТЯНА ГЕОРГІЇВНА суддя-учасник колегії
МІРОНОВА ГАЛИНА МИХАЙЛІВНА суддя-учасник колегії
Відділ освіти Словянської міської ради Позивач (Заявник)
Східний офіс Держаудитслужби Заявник апеляційної інстанції
Східний офіс Держаудитслужби Відповідач (Боржник)
АРАБЕЙ Т Г Головуючий суддя
АРАБЕЙ Т Г суддя-доповідач
ГЕРАЩЕНКО І В суддя-учасник колегії
ЯСТРЕБОВА Л В суддя-учасник колегії
Відділ освіти Словянської міської ради Позивач (заявник)
Східний офіс Держаудитслужби відповідач (боржник)
Східний офіс Держаудитслужби орган або особа, яка подала апеляційну скаргу
МІРОНОВА Г М суддя-учасник колегії
Розклад:
30.03.2020 12:40 Перший апеляційний адміністративний суд
29.04.2020 11:40 Перший апеляційний адміністративний суд
03.06.2020 11:50 Перший апеляційний адміністративний суд
01.07.2020 13:40 Перший апеляційний адміністративний суд
22.07.2020 12:00 Перший апеляційний адміністративний суд