Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (3)
Дозвільні документи
Ліцензії (45)
Перевірки (6)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СТРАХОВА КОМПАНІЯ "УСГ"

#30859524

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва Приватне акцiонерне товариство "Страхова компанiя "Українська страхова група"
ЄДРПОУ 30859524
Адреса 03038, м. Київ, вул. Федорова Iвана, буд. 32, Лiт. А
Дата державної реєстрації 02.08.2002
Середня кількість працівників 588
Банк, що облуговує емітента в національній валюті АБ "Укргазбанк"
МФО: 320478
Номер рахунку: UA643204780000
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті АБ "Укргазбанк"
МФО: 320478
Номер рахунку: UA643204780000
Контакти
+38 (044) 237-02-78
i.dublyak@ukringroup.ua

Опис діяльності

Організаційна структура

Органiзацiйна структура Компанiї є функцiональною. Керiвником Компанiї є Голова Правлiння, який здiйснює поточне керiвництво, у тому числi з питань працi, найму та звiльнення працiвникiв, встановлення робочого часу, видання обов'язкових до виконання працiвниками Компанiї розпоряджень тощо. Вiдповiдно до особливостей господарської дiяльностi Компанiї в нiй сформовано структурнi пiдроздiли, якi займаються окремими повноваженнями та питаннями щодо основної дiяльностi Компанiї. У звязку iз звiльненням одного iз Членiв Правлiння було проведено змiни органiзацiйної структури Товариства а саме в частинi перерозподiлу повноважень та перерозподiл функцiональних обовєязкiв мiж Членами Правлiння. Данi змiни не тягнуть за собою кардинальних змiн в органiзацiйнiй структурi вiдповiдно до чинного законодавства України i жодним чином не впливало на обмеження чи скорочення штату працiвникiв а навпаки дало можливiсть створення додаткових штатних одиниць в Товариствi.

Працівники

середньооблiкова чисельнiсть штатних працiвникiв облiкового складу на Товариствi станом на 31.12.2020 рiк становить 612 осiб, середньооблiкова чисельнiсть позаштатних працiвникiв та осiб, якi працюють за сумiсництвом на Товариствi станом на 31.12.2020 рiк становить 23 особи, Фонд оплати працi Товариства станом на 01.01.2020 (за 2019 рiк) становить - 137 654 тис.грн. та 31.12.2020 становить - 161 019 тис.грн. Пройшло зростання фонду оплати працi у Товариствi протягом 2020 року на суму 23 365 тис.грн. у звязку iз пiдвищенням мiнiмального розмiру заробiтної плати та прожиткового мiнiмуму громадян вiдповiдно до вимог чинного законодавства України. Збiльшення розмiру фонду оплати працi - у зв'язку з пiдвищенням посадових окладiв На Товариствi iснує програма в якiй ведеться облiк та управлiння персоналом є "Зарплата та управлiння персоналом". Емiтент є частиною мiжнародної групи VIG та втiлює європейськi стандарти i пiдходи до кадрової полiтики. Для навчання та освiти персоналу iснує постiйно дiюча Система дистанцiйного навчання у межах Товариства, а також фiнансування участi працiвникiв у профiльних навчальних заходах (в тому числi мiжнародних) за межами товариства (майстер-класах, семiнарах тощо).

Участь у об'єднаннях

У 2008 роцi СК <Українська страхова група> стає повноправним членом родини всесвiтньовiдомої Vienna Insurance Group - страхової групи НОМЕР ОДИН в Австрiї, а також Центральнiй та Схiднiй Європi. Це зробило СК <УСГ> ще бiльш мiцною та надiйною. А досвiд потужної мiжнародної групи, що працює у 25 країнах свiту, дозволяє створювати послуги найвищого рiвня. Страхова компанiя <Українська страхова група> бере активну участь у дiяльностi страхового ринку i входить до професiйного об'єднання - Моторного (транспортного) страхового бюро України.

Спільна діяльність

Емiтент не проводить спiльну дiяльнiсть з iншими органiзацiями, пiдприємствами, установами.

Пропозиції щодо реорганізації

Пропозицiй щодо реорганiзацiї не надходило.

Облікова політика

Приватне акцiонерне товариство "Страхова компанiя "Українська Страхова Група" (надалi Компанiя) веде бухгалтерський облiк та складає фiнансову звiтнiсть вiдповiдно до Мiжнародних стандартiв бухгалтерського облiку (МСФЗ) та згiдно з вимогами українського законодавства. Датою переходу на МСФЗ є 01.01.2012 вiдповiдно до Закону України вiд 12 травня 2011 р. № 3332-VI "Про внесення змiн до Закону України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi". Дана фiнансова звiтнiсть пiдготовлена вiдповiдно до принципу подальшого безперервного функцiонування. В ПАТ "Страхова компанiя "Українська страхова група" (далi - Компанiя) застосовується автоматизована форма ведення бухгалтерського облiку з застосуванням комп'ютерної бухгалтерської програми <1C:Пiдприємство 8>, в якiй даннi, що необхiднi, зокрема для розрахункiв страхових резервiв, аналiзу, оцiнки їх адекватностi та достатностi, амортизацiйнi нарахування, тощо зберiгаються в електронному виглядi. Данi є надiйними, точними, повними, узгодженими з фiнансовою звiтнiстю Компанiї та вiдповiдають умовам роздiлу 9 пункту 11 та роздiлу 10 пункту 7 Методики. Для проведення аналiзу та розрахункiв є можливiсть вивантажувати збереженi в програмi данi у формi таблиць. Вiдповiдно до Мiжнародних стандартiв бухгалтерського облiку (МСБО) 16 "Основнi засоби" та наказу про облiкову полiтику Товариством обрано податковий метод нарахування амортизацiї основних засобiв, якi облiковуються на рахунку 10 "Основнi засоби". Амортизацiя нематерiальних активiв нараховувалась iз застосуванням прямолiнiйного методу. Порядок визнання та первiсна оцiнка вартостi придбаних запасiв здiйснювались Товариством у вiдповiдностi з вимогами (МСБО) 16 "Запаси", затвердженим наказом Мiнфiну України вiд 18.10.1999 р. № 242. Придбанi запаси зараховувались на баланс Товариства за первiсною вартiстю, визначеною (МСБО) 16 "Запаси". Суми ПДВ, сплаченi в зв'язку з придбання таких запасiв, вiдносились на вартiсть запасiв у вiдповiдностi з вищезазначеним пунктом (МСБО) 16 "Запаси" та пп. 7.4.2. ст. 7 З.У. "Про податок на додану вартiсть". Вибуття запасiв оцiнювалось Товариством за методом ФIФО (собiвартiсть перших за часом надходжень запасiв). Фiнансовi вкладення у виглядi довгострокових iнвестицiй у цiннi папери iнших пiдприємств та до статутного капiталу iнших пiдприємств облiковуються Товариством по субрахунку 143 "Iнвестицiї непов'язаним сторонам" та по субрахунку 142 "Iншi iнвестицiї пов'язаним сторонам"по кожному емiтенту окремо. Визначення первiсної вартостi за собiвартiстю та подальша оцiнка фiнансових iнвестицiй здiйснювалась Товариством у вiдповiдностi з (МСБО) 16 "Фiнансовi iнвестицiї", затвердженого наказом Мiнфiну України вiд 26.04.2000 р. № 91.

Продукція

Основний вид послуг ПАТ "Страхова компанiя "Українська страхова група", за рахунок продажу яких емiтент отримав бiльше 10 вiдсоткiв доходу за звiтний рiк, - 65.12 - Iншi види страхування, крiм страхування життя. В бiльшостi випадкiв населення укладає договори страхування такi як ОСЦПВ, КАСКО, туристичнi види страхування. Товариство має великий потенцiал по страхуванню майна, особистому страхуванню, добровiльному медичному страхуванню, проте оскiльки у країнi даний ринок лише розвивається. Основнi ринки збуту та основнi клiєнти - це фiзичнi особи, якi дбають про захист свого майна, транспорту, якi часто подорожують та мають потребу в отриманi сервiсу у медичних закладах; також юридичнi особи, якi беруть кредити в банку на розвиток бiзнесу та страхують своє майно, обладнання, товари, перевезення, технiку. Канали збуту й методи продажу, якi використовує емiтент: Розвиток особистої мережi продажiв, агентська мережа, робота з брокерами, участь в тендерах держзакупiвель, он-лайн продажi. Особливостi стану розвитку галузi виробництва, в якiй здiйснює дiяльнiсть емiтент, рiвень впровадження нових технологiй, нових товарiв, його становище на ринку; Товариство прагне все бiльше використовувати сучаснi технологiї у своїй роботi, запроваджувати чат-боти, онлан продажi, мобiльнi додатки для швидкого подання документiв по страховiй подiї, слiдкування за справою i т.д. Конкуренцiя в галузi достатньо висока, особливо в моторному видi страхування. Перспективнi плани розвитку емiтента: Зайняти лiдируючi позицiї на страховому ринку України, удосконалити надання послуг у сферi страхування, провести всi необiднi дiї для стабiльностi та надiйностi нашої Компанiї на страховому ринку не тiльки України а i за її межами.

Активи

Значних iнвестицiй в основнi засоби в 2020 роцi не проводились, окрiм придбання облiгацiй внутрiшньої державної позики з власних грошових резервiв з метою покриття страхових резервiв вiдповiдно до збiльшення обсягiв сформованих страхових резервiв.За останнi 5 рокiв емiтент глобальних продаж та придбань не здiйснював окрiм придбання основних засобiв, що включають в себе компютерну технiка та програми, автомобiлi, тощо.

Основні засоби

Основнi засоби облiковуються за вартiстю придбання або отримання за вирахуванням накопиченого зносу. Пiсля списання основних засобiв їхня первiсна вартiсть, разом з вiдповiдними сумами накопиченого зносу, вилучається з облiкових записiв. Витрати, пов'язанi з покращенням стану основних засобiв (модернiзацiя, добудування, реконструкцiя тощо), якi призводять до збiльшення майбутнiх економiчних вигiд, первiсно очiкуваних вiд їх використання, додаються до первiсної вартостi об'єкта основних засобiв. Витрати, що здiйснюються для пiдтримання об'єкта в робочому станi (проведення технiчного огляду, нагляду, обслуговування, ремонту тощо) та одержання первiсно визначеної суми майбутнiх економiчних вигод вiд його використання, включаються до складу поточних витрат у Звiтi про фiнансовi результати. Компанiя використовує прямолiнiйний метод амортизацiї з використанням таких строкiв корисного використання: № групи Найменування групи основних засобiв Строк I Будiвлi та споруди Будiвлi 30 рокiв (360 мiс.) Споруди 22,5 роки (270 мiс.) Передавальнi пристрої 10 рокiв (120 мiс.) II Машини та обладнання Комп'ютерна технiка, принтери, копiювальна та розмножувальна технiка 5 рокiв (60 мiс.) Кондицiонери окремо не видiленi III Транспортнi засоби Транспортнi засоби новi 10 рокiв (20 мiс.) Транспортнi засоби, що були у використаннi 10 рокiв (20 мiс.) IV Iнструменти, прилади та iнвентар(меблi) Холодильники та морозильнi камери вiд 4 рокiв Телевiзори, вiдеомагнiтофони, вiдеокамери та iнше 5 рокiв (60 мiс.) Електроприлади, електроiнструменти 5 рокiв (60 мiс.) Касовi апарати 5 рокiв (60 мiс.) Телефоннi апарати, телефакси, модеми 5 рокiв (60 мiс.) Офiснi меблi Вiд 6 рокiв (72-90) мiс.) V Iншi основнi засоби 12 рокiв (144 мiс.) Малоцiнними нематерiальними активами визнаються активи вартiстю менше 6 000 гривень. Малоцiннi необоротнi матерiальнi активи амортизуються у розмiрi 100% в момент введення в експлуатацiю.

Проблеми

Ринок страхування в Українi на сьогоднi розвивається незначними темпами. За попереднi 5-7 рокiв страховий ринок пережив значний якiсний етап - становлення професiйних вiтчизняних страховикiв. Останнiм часом ринок характеризується незначним зменшенням рiвня конкуренцiї на страховому ринку ризикових видiв страхування. Характерна риса сучасного етапу розвитку ринку - значне збiльшення страхових виплат. На дiяльнiсть емiтента потенцiйно впливає лише фiнансова нестабiльнiсть в нашiй країнi та частi та кардинальнi змiни в чинному законодавствi. Через значнi змiни в законодавствi Україниу та в деякiй мiрi не стандартнi вирiшення швидких перепрофiлювань на ринку України та порядок ведення бухгалтерського облiку фiнансових операцiй iз застосуванням мiжнародних стандартiв, в дiльностi пiдприємств виникиє необхiднiсть у прийняттi оперативних рiшень. Але значних законодавчих або економiчних обмежень дiяльностi емiтента на конкурентному ринку немає.

Фінансова політика

Фiнансування дiяльностi Компанiї вiдбувається за рахунок внескiв у статутний капiтал з боку акцiонерiв та за рахунок результатiв операцiйної дiяльностi Компанiї. Термiн "робочого капiталу" як такого не використовується для страхових компанiй, якi є фiнансовими установами та надають послуги зi страхування iншого, нiж страхування життя. Компанiя має достатнiй рiвень лiквiдностi. Компанiя розмiщує свої кошти в банках з високими кредитними рейтингами. Фактичний запас платоспроможностi значно перевищує нормативний, що дозволяє своєчасно та в повному обсязi виконувати всi свої зобов'язання перед клiєнтами Компанiї.

Вартість укладених, але ще не виконаних договорів

Станом на 31.12.2020 р. вiдсутнi будь-якi договори також включаються i договори страхування та перестрахування, за якими зобов'язання не виконанi у визначений договором термiн.

Стратегія подальшої діяльності

Стратегiя компанiї полягає, головним чином, у досягненнi провiдних позицiй на страховому ринку України, подальшому розвитку регiональної мережi iз наданням широкого спектру страхових продуктiв для захисту економiчних iнтересiв суб'єктiв господарювання, дiяльностi української економiки, формування позитивного iмiджу страхової сфери серед населення країни. Адже страховим захистом покрита не велика кiлькiсть потенцiйних об'єктiв. За рiзними оцiнками вiд 10 до 15 вiдсоткiв. Це зумовлено рядом об'єктивних факторiв, зокрема: досить низький середнiй рiвень доходiв населення, низький рiвень страхової культури як громадян, так i частини менеджерiв та пiдприємцiв, часто нестабiльна економiчна ситуацiя суб'єктiв господарювання та цiлих галузей, невирiшенiсть деяких законодавчих питань щодо пiдтримки сфери страхування. Головними цiлями та основними особливими характеристиками дiяльностi ПАТ "СК "УСГ" є: - прозорi та клiєнт орiєнтованi умови страхування; - пiдвищення квалiфiкацiї фахiвцiв страхової сфери та власних працiвникiв; - комплекснiсть страхового покриття в рамках умов страхування; - високий рiвень сервiсу пiдтримки страхування для клiєнтiв; - розвиток ринку страхових послуг шляхом iмплементацiї нових та прогресивних страхових продуктiв, якi надаватимуть адекватне страхове покриття для задоволення потреб клiєнтiв; - високий рiвень сервiсу врегулювання страхових випадкiв; - виключно високий рiвень надiйностi страхового покриття, зокрема завдяки професiйному перестраховому захисту. - популяризацiя страхування посеред юридичних та фiзичних осiб; - оптимiзацiя процесiв страхування шляхом дигiталiзацiї та, вiдповiдно, збiльшення он-лайн продажiв.

R&D

Так як дiяльнiсть емiтента пов'язана iз наданням фiнансових послуг, у зв'язку з чим Товариство проводить власнi дослiдження iнновацiйної дiяльностi та розробок у сферi висококвалiфiкованого надання страхових послуг без залучення третiх осiб. Основнi витрати на дослiдження ринку та його розвиток є виключного власнi трудовi ресурси. Адже кожен структурний пiдроздiл, який створений в Компанiї вiдповiдає за монiторинг, вивчення та дослiдження ринку зi свого напрямку. Головне завдання аналiзу страхового ринку для Компанiї - це визначити для себе найбiльш перспективнi напрямки цього ринку по регiонах запланованої дiяльностi (досконало та об'єктивно знати, в якому виглядi, в якiй кiлькостi i яким конкретно потенцiйним клiєнтам потрiбнi тi страховi послуги, якi Компанiя збирається їм забезпечити). Отже, велика частка дiяльностi Компанiї по вивченню страхового ринку повинна бути направлена безпосередньо на збiр, вивчення та аналiз iнформацiї щодо її потенцiйних клiєнтiв. ПАТ "Страхова компанiя "Українська страхова група" здiйснює систематичне отримання iнформацiї стосовно потенцiйних страхувальникiв, проводить маркетинговi дослiдження. Сегментування ринку страхових послуг по юридичних особах здiйснюється за видом дiяльностi , галузевим та географiчним принципом. Сегментування ринку споживачiв-фiзичних осiб здiйснювалося за соцiальним, демографiчним i географiчним принципом. На пiдставi дослiджень були виявленi сегменти ринку, якi є для компанiї цiльовими, визначено частини ринку, у яких позицiї компанiї можуть бути мiцними, розробленi стратегiї конкуренцiї з iншими страховими компанiями, а також заходи маркетингової взаємодiї компанiї з потенцiйними страхувальниками. Стратегiєю поведiнки ПАТ "Страхова компанiя "Українська страхова група" на страховому ринку є комплексне вивчення та комплексне обслуговування своїх клiєнтiв, зокрема i в першу чергу - юридичних осiб. Всi страховi продукти об'єднанi та згрупованi в декiлька програм страхування, якi можуть бути найбiльш цiкавими для клiєнтiв рiзних категорiй.

Інше

ПАТ "Страхова компанiя "Українська страхова група" прямує до досягнення рiвня максимально конкурентоздатної, економiчно стабiльної, фiнансово надiйної, професiйної страхової компанiї, що надає свої послуги у всiх регiонах України як населенню так i юридичним особам по всiх основних видах страхування. Стратегiя маркетингу ПАТ "Страхова компанiя "Українська страхова група" детально розкриває полiтику в галузi продажу страхових послуг i обслуговування, цiн на страховi послуги, рекламну стратегiю - того, що потрiбно для досягнення планових показникiв i утримання вiдповiдного мiсця на страховому ринку України. Вибiр маркетингової стратегiї є визначальним на всiх стадiях страхового бiзнесу при бiзнес-плануваннi страхових послуг. При цьому необхiдно визначити конкретнi принципи поширення страхових послуг, методи цiноутворення, межi рентабельностi на вкладений власний капiтал та iншi питання маркетингової полiтики. Цiна страхової послуги знаходить своє вiдображення в страховому платежi. Нижня межа цiни визначається принципом рiвностi мiж надходженням платежiв страхувальника виплатами страхового вiдшкодування i страхових сум; верхня межа - витратами Компанiї страховика i попитом на цю послугу. Кiнцева ринкова цiна послуги Компанiї-страховика буде залежати вiд розмiру i структури його страхового портфеля, якостi iнвестицiйної дiяльностi величини власних витрат на ведення страхової справи, очiкуваного прибутку. При формуваннi цiни необхiдно оцiнювати тенденцiї, якi склалися для цiн на страховi послуги. Страховик не може розпочинати свою дiяльнiсть з низької цiни, тому що цим вiн мiнiмiзує свiй простiр для фiнансового маневру; перспективна цiнова полiтика важнiше, нiж одноразовi вигоди, - необхiдно визначити ряд варiантiв цiнової полiтики, з яких потiм вибирається оптимальний. При встановленнi цiни на страховi послуги Компанiї-страховика, вона порiвнюється цiнами основних конкурентiв. Вибрана цiна дозволить зробити страховi послуги доступними завоювати i розширити сфери збуту в умовах постiйної конкуренцiї, а також забезпечити прибуток. На конкретнi страховi послуги цiни Компанiї вищi, нiж у конкурентiв, але це повинно бути обумовлено бiльш широкими можливостями страхових послуг, якi надаються з вищою якiстю i кращим обслуговуванням. Якщо зв'язати цiну, ринок збуту i розмiри прибутку, то висока цiна може зменшити обсяг збуту, але валовий дохiд залишиться достатньо високим. При плануваннi тактики продажу було розглянуто засоби, якi повиннi виконуватися для продажу послуг з урахування того, що страховик формує мережу власних агентiв. Розглядалися як оперативнi, так i довгостроковi плани продажу, оцiнювались об'єми продаж по цiльовим ринкам i цi показники порiвнювались з показниками конкуруючих страхових компанiй. Головними засобами пiдвищення рiвня активiзацiї страхових послуг Компанiї є створення мережi власних представництв з правом реалiзацiї страхового продукту (укладання договорiв страхування, продажу страхових полiсiв тощо). При вiдкриттi представництв Компанiї заплановано та розроблено спецiальнi заходи по оперативному контролю їх поточної страхової дiяльностi, а також порядок їх звiтностi. Для формування потрiбного позитивного iмiджу i сприятливих умов функцiонування компанiї. Компанiя буде використовувати рiзнi засоби, щоб пiдняти рiвень свого iмiджу, наприклад, активна участь в об'єднаннях страховикiв, спонсорських акцiях тощо. При продажi страхової послуги необхiдно виходити з реальної специфiки її надання Компанiєю. Страхування - необхiдний елемент виробничих вiдносин, тому що воно пов'язано з вiдшкодуванням можливих матерiальних збиткiв та збиткiв життю i здоров'ю працiвникiв рiзних пiдприємств та громадян в процесi суспiльного виробництва та в особистому життi. Важливою умовою нормального процесу економiчного та соцiального вiдтворення є його безперервнiсть. Об'єктивна основа розвитку страхового ринку - необхiднiсть забезпечення безперервностi процесу вiдтворення матерiальних цiнностей та зберiгання нормальних економiчних умов для життя i здоров'я працiвника, його сiм'ї та будь-якого громадяни шляхом надання фiнансової допомоги застрахованим особам, що потерпiли внаслiдок передбачених договорами страхування несприятливих обставин. При виконаннi маркетингової програми по розвитку продаж страхової послуги, необхiдно виходити з вищевказаної специфiки. Перш за все, необхiдно оцiнити попит на страховi послуги, якi надаються. Необхiдно визначити, хто i чому буде купувати страховi продукти. Клiєнт купує не просто послугу, а сукупнiсть визначених переваг, якi дозволяють вирiшити проблеми його фiнансової захищеностi. Сукупнiсть переваг страхової послуги включає в себе чотири елементи ("Закон "Чотирьох Р" - характеристику самого продукту, його цiноутворення, заохочень попиту на даний продукт i мiсця його реалiзацiї). Обсяги продажу та динамiка продажу страхових послуг Компанiєю передбачає з'ясування загального постiйного обсягу збуту запланованих страхових послуг. Цей показник розраховується на пiдставi даних про реалiзацiю аналогiчних послуг потенцiйним замовникам в кожному iз основних ринкових сегментiв. Також аналiзується загальний обсяг збуту в натуральному та грошовому виразi. Конкретнi данi про кiлькiсть об'єктiв страхування та розподiл їх по видах страхування i за часом для дiяльностi Компанiї в найближчi 3 роки наведено нижче в роздiлi 4 економiчного об?рунтування. Конкуренцiя на вибраних сегментах страхового ринку. Проблеми конкуренцiї присутнi на кожному ринку. Тому дуже важливо визначити конкурентiв, оцiнити потенцiйну частку ринку кожного конкурента. Аналiз конкуренцiї можна розподiлити на два етапи. Перший етап - оцiнка ступеню конкурентностi ринку на базi аналiзу головних факторiв, якi обумовлюють iнтенсивнiсть конкуренцiї. До таких факторiв вiдносяться: - чисельнiсть та порiвняльна ємкiсть конкуруючих страхових компанiй; - частка ринку, яка контролюється ведучими конкуруючими фiрмами, - змiна обсягу попиту на страховi послуги його структурна та вартiсна динамiка; - стабiльнiсть конкурентiв на пiдконтрольному сегментi; - органiзацiйна структура головних конкурентiв-страховикiв; - швидкiсть змiни видiв дiяльностi конкурентiв, їх стабiльнiсть в дiяльностi; - основна сфера конкурентної боротьби (цiни, якiсть послуг, сервiс, iмiдж та iнше). Другий етап - видiлення основних страхових компанiй-конкурентiв. Надалi за дiяльнiстю таких компанiй - конкурентiв здiйснюється постiйне спостереження з метою визначення поточних методiв оптимального тактичного протистояння конкурентам. Розрiзняють два типи конкуренцiї: цiнову та не цiнову конкуренцiю. Цiнова конкуренцiя передбачає залучення клiєнтiв за допомогою низьких тарифних ставок, таким чином вiдокремлюючи свої послуги вiд послуг конкурентiв. Але на сучасному етапi розвитку страхового ринку виключне використання тiльки методiв цiнової конкуренцiї є не досить ефективним i такi методи використовують лише компанiї - аутсайдери. Не цiнова конкуренцiя на перший план ставить додатковi сервiснi послуги для своїх клiєнтiв. До методiв не цiнової конкуренцiї також вiдносять такi засоби: - пряма i непряма реклама; - презентацiї нових послуг; - семiнари, конференцiї. Страховий ринок включає в себе сегменти з специфiчними вимогами до послуг, якi на ньому надаються. Страховик буде вживати заходи по приведенню своїх послуг у вiдповiдностi з вимогами вибраних сегментiв ринку клiєнтiв для надання страхових послуг з метою розширення долi своєї участi на цьому ринку. Необхiднi данi по вимогам конкретних сегментiв ринку будуть отримуватись до вiдповiдних органiзацiях або проведенням власних дослiджень. Джерелом iнформацiї повиннi бути публiкацiї галузевих об'єднань i асоцiацiй, статистичнi данi державних та вiдомчих органiв статистики, статтi в наукових журналах, доповiдi на симпозiумах, конференцiях, матерiали наукових дисертацiй та дослiджень i т.п. Щоб досягти запланованих результатiв своєї дiяльностi, компанiя постiйно слiдкує за станом страхового ринку та його тенденцiями, вивчає iнтереси потенцiйних клiєнтiв, пiдвищує професiйний рiвень працiвникiв.

Посадові особи

Ім'я Посада
Ліане Хірнер Член Наглядової ради
Рік народження 1968 р. н. (56 років)
Дата вступу на посаду і термін 23.04.2020 - до 22.04.2022 року
Освіта Вища
Стаж роботи 27 років
Попередне місце роботи Член Правлiння VIENNA INSURANCE GROUP AG WIENER VERSICHERUNG GRUPPE, Член Правлiння та керiвнi посади VIENNA INSURANCE GROUP AG WIENER VERSICHERUNG GRUPPE, FN 75687f
Примітки Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Наглядова рада має такi повноваження: - прийняття рiшення про проведення чергових та позачергових Загальних Зборiв на вимогу акцiонерiв або за пропозицiєю Правлiння (в т.ч. у формi заочного голосування), пiдготовка порядку денного Загальних Зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових Загальних Зборiв, прийняття рiшення про обрання способу голосування на Загальних Зборах; - прийняття рiшення про продаж ранiше викуплених товариством акцiй; - затвердження форми та тексту бюлетеня для голосування у разi голосування з питань порядку денного Загальних Зборiв з використанням бюлетенiв для голосування; - прийняття рiшення про розмiщення Товариством iнших цiнних паперiв, крiм акцiй; - прийняття рiшення про викуп розмiщених Товариством iнших, крiм акцiй, цiнних паперiв; - затвердження ринкової вартостi майна у випадках, передбачених чинним законодавством України; - обрання та припинення повноважень Голови та iнших членiв Правлiння Товариства, визначення порядку вiдсторонення та призначення одного iз заступникiв Голови Правлiння виконуючим обов'язки Голови Правлiння на час вiдсутностi останнього; - затвердження умов контрактiв, якi укладатимуться з Головою та членами Правлiння, вста-новлення розмiру їх винагороди (включаючи умови оплати працi); - визначення функцiональних обов'язкiв членiв Правлiння; - обрання та припинення повноважень Голови та членiв iнших органiв Товариства; - обрання реєстрацiйної комiсiї, за винятком випадкiв, передбачених чинним законодавством України; - призначення аудитора Товариства та визначення умов договору, що укладатиметься з аудитором Товариства, встановлення розмiру оплати його послуг; - визначення дати складення перелiку осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв, порядку та строкiв виплати дивiдендiв у строк встановлений вiдповiдно до вимог чинного законодавства України; - визначення дати складення перелiку акцiонерiв, якi мають бути повiдомленi про проведення загальних зборiв та мають право на участь у Загальних Зборах вiдповiдно до вимог передбачених чинним законодавством України; - вирiшення питань про участь Товариства у промислово-фiнансових групах та iнших об'єднаннях, про заснування iнших юридичних осiб та рiшень про внесення майна чи коштiв То-вариства до статутних капiталiв юридичних осiб; - вирiшення питань, вiднесених до компетенцiї Наглядової ради чинним законодавством України, в разi злиття, приєднання, подiлу, видiлу або перетворення Товариства; - прийняття рiшення про вчинення будь-яких правочинiв, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом, становлять вiд 10 (десяти) % до 25 (двадцяти п'яти) % вартостi активiв згiдно з останньою рiчною звiтнiстю Товариства (значнi правочини), якщо бiльш жорсткi критерiї щодо отримання дозволу Наглядової ради не передбаченi даним Статутом; - визначення перелiку правочинiв, якi Правлiння має право укладати виключно пiсля надання попередньої згоди Наглядової ради та надання згоди Правлiнню на вчинення таких правочинiв; - визначення ймовiрностi визнання Товариства неплатоспроможним внаслiдок прийняття ним на себе зобов'язань або їх виконання, у тому числi внаслiдок виплати дивiдендiв або викупу акцiй; - прийняття рiшення про обрання оцiнювача майна Товариства та затвердження умов дого-вору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; - прийняття рiшення про обрання (замiну) реєстратора власникiв iменних цiнних паперiв Товариства або депозитарiю цiнних паперiв та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; - надсилання акцiонерам Товариства пропозицiй про придбання особою (особами, що дiють спiльно) значного пакета акцiй вiдповiдно до вимог чинного законодавства України; - прийняття рiшення про утворення комiтету (iв) Наглядової ради та про перелiк питань, якi передаються йому(їм) для вивчення i пiдготовки; - ухвалення стратегiї Товариства, затвердження фiнансових планiв (кошторисiв витрат) То-вариства та здiйснення контролю за їх реалiзацiєю; - визначення органiзацiйної структури Товариства; - створення, реорганiзацiя та лiквiдацiя дочiрнiх пiдприємств, фiлiй, дирекцiй та представництв Товариства, що мають власний баланс, затвердження їх статутiв та положень, а також внесення змiн до них; - визначення умов оплати працi посадових осiб дочiрнiх пiдприємств, фiлiй, дирекцiй та представництв Товариства, що мають власний баланс. До компетенцiї Наглядової ради належать також iншi питання, визначенi законодавством, Статутом, а також Положенням про Наглядову раду За рiшенням акцiонерiв обрана з 23.04.2020 року термiном до 22.04.2022 року до складу Наглядової Ради Товариства в якостi її члена - представник акцiонера Акцiонерного товариства "ВIЄННА IНШУРАНС ГРУП АГ Вiнер Ферзiхерунг Группе" (Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe) нерезидент України Лiане Хiрнер / Liene Hirner (паспорт: Лiане Хiрнер / Liene Hirner згоди на розкриття її паспортних даних не надав); частка акцiонера Акцiонерного товариства "ВIЄННА IНШУРАНС ГРУП АГ Вiнер Ферзiхерунг Группе" в статутному капiталi Товариства складає 9,189703 %; особисто Лiане Хiрнер / Liene Hirner часткою в статутному капiталi Товариства не володiє; посади, що займала Лiане Хiрнер / Liene Hirner протягом останнiх п'яти рокiв: займає керiвнi посади в "ВIЄННА IНШУРАНС ГРУП АГ Вiнер Ферзiхерунг Группе" (Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe) ; непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має; вiдсутня наявнiсть (вiдсутнiсть) заборони обiймати певнi посади та/або займатись певною дiяльнiстю; Лiане Хiрнер / Liene Hirner не є афiлiйованою особою Товариства.
Мартін Панош Член Наглядової Ради
Рік народження 1967 р. н. (57 років)
Дата вступу на посаду і термін 23.04.2020 - до 22.04.2022 року
Освіта Вища
Стаж роботи 27 років
Попередне місце роботи керiвнi посади VIENNA INSURANCE GROUP AG WIENER VERSICHERUNG GRUPPE, керiвнi посади VIENNA INSURANCE GROUP AG WIENER VERSICHERUNG GRUPPE, FN 75687f
Примітки Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Наглядова рада має такi повноваження: - прийняття рiшення про проведення чергових та позачергових Загальних Зборiв на вимогу акцiонерiв або за пропозицiєю Правлiння (в т.ч. у формi заочного голосування), пiдготовка порядку денного Загальних Зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових Загальних Зборiв, прийняття рiшення про обрання способу голосування на Загальних Зборах; - прийняття рiшення про продаж ранiше викуплених товариством акцiй; - затвердження форми та тексту бюлетеня для голосування у разi голосування з питань порядку денного Загальних Зборiв з використанням бюлетенiв для голосування; - прийняття рiшення про розмiщення Товариством iнших цiнних паперiв, крiм акцiй; - прийняття рiшення про викуп розмiщених Товариством iнших, крiм акцiй, цiнних паперiв; - затвердження ринкової вартостi майна у випадках, передбачених чинним законодавством України; - обрання та припинення повноважень Голови та iнших членiв Правлiння Товариства, визначення порядку вiдсторонення та призначення одного iз заступникiв Голови Правлiння виконуючим обов'язки Голови Правлiння на час вiдсутностi останнього; - затвердження умов контрактiв, якi укладатимуться з Головою та членами Правлiння, вста-новлення розмiру їх винагороди (включаючи умови оплати працi); - визначення функцiональних обов'язкiв членiв Правлiння; - обрання та припинення повноважень Голови та членiв iнших органiв Товариства; - обрання реєстрацiйної комiсiї, за винятком випадкiв, передбачених чинним законодавством України; - призначення аудитора Товариства та визначення умов договору, що укладатиметься з аудитором Товариства, встановлення розмiру оплати його послуг; - визначення дати складення перелiку осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв, порядку та строкiв виплати дивiдендiв у строк встановлений вiдповiдно до вимог чинного законодавства України; - визначення дати складення перелiку акцiонерiв, якi мають бути повiдомленi про проведення загальних зборiв та мають право на участь у Загальних Зборах вiдповiдно до вимог передбачених чинним законодавством України; - вирiшення питань про участь Товариства у промислово-фiнансових групах та iнших об'єднаннях, про заснування iнших юридичних осiб та рiшень про внесення майна чи коштiв То-вариства до статутних капiталiв юридичних осiб; - вирiшення питань, вiднесених до компетенцiї Наглядової ради чинним законодавством України, в разi злиття, приєднання, подiлу, видiлу або перетворення Товариства; - прийняття рiшення про вчинення будь-яких правочинiв, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом, становлять вiд 10 (десяти) % до 25 (двадцяти п'яти) % вартостi активiв згiдно з останньою рiчною звiтнiстю Товариства (значнi правочини), якщо бiльш жорсткi критерiї щодо отримання дозволу Наглядової ради не передбаченi даним Статутом; - визначення перелiку правочинiв, якi Правлiння має право укладати виключно пiсля надання попередньої згоди Наглядової ради та надання згоди Правлiнню на вчинення таких правочинiв; - визначення ймовiрностi визнання Товариства неплатоспроможним внаслiдок прийняття ним на себе зобов'язань або їх виконання, у тому числi внаслiдок виплати дивiдендiв або викупу акцiй; - прийняття рiшення про обрання оцiнювача майна Товариства та затвердження умов дого-вору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; - прийняття рiшення про обрання (замiну) реєстратора власникiв iменних цiнних паперiв Товариства або депозитарiю цiнних паперiв та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; - надсилання акцiонерам Товариства пропозицiй про придбання особою (особами, що дiють спiльно) значного пакета акцiй вiдповiдно до вимог чинного законодавства України; - прийняття рiшення про утворення комiтету (iв) Наглядової ради та про перелiк питань, якi передаються йому(їм) для вивчення i пiдготовки; - ухвалення стратегiї Товариства, затвердження фiнансових планiв (кошторисiв витрат) То-вариства та здiйснення контролю за їх реалiзацiєю; - визначення органiзацiйної структури Товариства; - створення, реорганiзацiя та лiквiдацiя дочiрнiх пiдприємств, фiлiй, дирекцiй та представництв Товариства, що мають власний баланс, затвердження їх статутiв та положень, а також внесення змiн до них; - визначення умов оплати працi посадових осiб дочiрнiх пiдприємств, фiлiй, дирекцiй та представництв Товариства, що мають власний баланс. До компетенцiї Наглядової ради належать також iншi питання, визначенi законодавством, Статутом, а також Положенням про Наглядову раду. За результатами проведення позачергових Загальних зборiв акцiонерiв Приватного акцiонерного товариства "Страхова компанiя "Українська страхова група" 03.10.2018 р. (Протокол № 23 вiд 03.10.2018 р.) акцiонерами було прийнято рiшення про змiну складу посадових осiб Приватного акцiонерного товариства "Страхова компанiя "Українська страхова група" а саме, про обрання з 03.10.2018 р. нового Члена Наглядової ради Товариства в особi: нерезидент України пан Мартiн Панош / Mr. Martin Panosch За рiшенням акцiонерiв обраний з 23.04.2020 року термiном до 22.04.2022 року до складу Наглядової Ради Товариства в якостi її члена - представник акцiонера Акцiонерного товариства "ВIЄННА IНШУРАНС ГРУП АГ Вiнер Ферзiхерунг Группе" (Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe) нерезидент України пан Мартiн Панош / Mr. Martin Panosch 1967 раку народження (паспорт: Мартiн Панош згоди на розкриття його паспортних даних не надав); частка акцiонера Акцiонерного товариства "ВIЄННА IНШУРАНС ГРУП АГ Вiнер Ферзiхерунг Группе" в статутному капiталi Товариства складає 9,189703 %; особисто Мартiн Панош часткою в статутному капiталi Товариства не володiє; посади, що займав Мартiн Панош протягом останнiх п'яти рокiв: Обiймав керiвнi посади в Wiener Staedtische Versicherung AG, Vienna Insurance Group та є Провiнцiйний Директор Wiener Staedtische Versicherung AG, Vienna Insurance Group; непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має; вiдсутня наявнiсть (вiдсутнiсть) заборони обiймати певнi посади та/або займатись певною дiяльнiстю; Мартiн Панош не є афiлiйованою особою Товариства.
Вертай Олександр Миколайович Член Правлiння
Рік народження 1980 р. н. (44 роки)
Дата вступу на посаду і термін 31.05.2018 - 3 роки
Освіта Вища
Стаж роботи 20 років
Попередне місце роботи Начальник розвитку регiональної мережi ПАТ "СК "УСГ", Начальник розвитку регiональної мережi ПАТ "СК "УСГ", 30859524
Примітки 1. До компетенцiї Правлiння належить: 1.1. органiзацiя i забезпечення виконання рiшень Загальних Зборiв Товариства та Наглядової ради; 1.2. самостiйне визначення напрямкiв поточної дiяльностi Товариства; 1.3. забезпечення ефективностi господарської дiяльностi Товариства; 1.4. органiзацiя проведення страхування та перестрахування; 1.5. проведення операцiй, пов'язаних з розмiщенням страхових резервiв, а також придбанням, вiдчуженням та управлiнням iншими активами в порядку та межах лiмiтiв, встановлених Наглядовою радою та Загальними Зборами; 1.6. затвердження правил страхування, положень, процедур та iнших внутрiшнiх нормативно-розпорядчих документiв з питань страхування та перестрахування; 1.7. затвердження внутрiшнiх нормативно-розпорядчих документiв Товариства з питань, якi не входять до компетенцiї iнших органiв управлiння Товариства; 1.8. органiзацiя емiсiйної дiяльностi Товариства вiдповiдно до вимог чинного законодавства України, рiшень Загальних Зборiв Товариства та Наглядової ради; 1.9. затвердження планiв дiяльностi окремих структурних пiдроздiлiв головного офiсу Товариства та будь-якi поточнi плани; 1.10. затвердження штатного розпису Товариства в межах кошторису витрат, встановлених Наглядовою радою; 1.11. органiзацiя документообiгу, ведення облiку та складання звiтностi в Товариствi вiдповiдно до вимог чинного законодавства України; 1.12. органiзацiя поточного контролю за оперативною дiяльнiстю Товариства; 1.13. забезпечення облiку, рацiонального використання та збереження майна Товариства; 1.14. прийняття рiшення про притягнення до майнової вiдповiдальностi працiвникiв Товариства; 1.15. реалiзацiя прийнятих Наглядовою радою iнвестицiйних проектiв; 1.16. представлення iнтересiв роботодавця у взаємовiдносинах iз трудовим колективом; 1.17. прийняття на роботу (укладання трудових договорiв) i звiльнення з роботи керiвникiв вiдокремлених структурних пiдроздiлiв Товариства; 1.18. визначення посадових окладiв, надбавок та iнших форм оплати працi працiвникiв Товариства; 1.19. вирiшення питань добору, розстановки та перепiдготовки кадрiв; 1.20. розробка та подання на затвердження Наглядовiй радi Товариства органiзацiйної структури Товариства; 1.21. визначення перелiку вiдомостей, що становлять комерцiйну таємницю та конфiденцiйну iнформацiю про дiяльнiсть Товариства, порядок їх використання та охорони; 1.22. використання кошторису резервного капiталу (фонду) у порядку визначеному Наглядовою радою; 1.23. укладання та виконання колективного договору, призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники Правлiння; 1.24. прийняття рiшення про передачу (закрiплення) майна Товариства в користування вiдокремлених структурних пiдроздiлiв. 1.25. створення, реорганiзацiя та лiквiдацiя безбалансових фiлiй/дирекцiй та представництв; 1.26. визначення умов оплати працi посадових осiб безбалансових фiлiй/дирекцiй та представництв; 1.27. скликання та пiдготовка документiв, за дорученням Наглядової ради, Загальних зборiв Товариства; 1.28. здiйснення iнших функцiй, вiднесених до компетенцiї Правлiння згiдно з чинним законодавством, Статутом, внутрiшнiми документами та рiшеннями Наглядової ради i Загальних Зборiв Товариства. 2. Правлiння має право укладати наступнi правочини виключно пiсля надання попередньої згоди Наглядової ради: 2.1. придбання, вiдчуження та лiквiдацiя пiдприємств; 2.2. придбання, вiдчуження та обтяження нерухомостi; 2.3. створення та закриття фiлiй / дирекцiй та представництв Товариства, що мають власний баланс; 2.4. здiйснення iнвестицiй Товариством, включаючи будiвництво нових i реконструкцiю дiючих об'єктiв та / або затвердження планiв капiтальних вкладень Товариства на суму, що перевищує 1 000 000 (один мiльйон) гривень; 2.5. погодження будь-якого правочину Товариства на суму, що перевищує 1 000 000 (один мiльйон) гривень, крiм укладення договорiв страхування та перестрахування; Винятком у цьому випадку є дiї, пов'язанi з основною дiяльнiстю Товариства, а саме укладання та управлiння договорами страхування та перестрахування. Розмiщення коштiв в нацiональнiй та iноземнiй валютi на депозитних та/або поточних рахунках Товариства є звичайним правочином, що здiйснює Товариство, та не потребує окремої попередньої згоди Наглядової ради i Загальних Зборiв Товариства; 2.6. отримання та надання гарантiй, порук, застав, кредитiв або позик; 2.7. прийняття зобов'язань по облiгацiям, позикам, кредитам; 2.8. затвердження загальних принципiв полiтики Товариства; 2.9. затвердження загальних принципiв участi осiб, що займають керiвнi посади в Товариствi, у прибутках, доходах та програмах пенсiйного забезпечення Товариства; 2.10. надання переважного права (пiсля дотримання переважного права акцiонерiв) придбання акцiй Товариства працiвникам та особам, що займають керiвнi посади Товариства або пов'язаним пiдприємствам Товариства, членам Правлiння та Наглядової ради пов'язаних пiдприємств Товариства; 2.11. затвердження будь-яких договорiв, укладених мiж членами Правлiння та Товариством; 2.12. укладення угод з членами Наглядової ради, за яким вони беруть на себе певнi зобов'язання по вiдношенню до Товариства або його дочiрнiх компанiй, окрiм тих, якi вони виконують у складi Наглядової ради, та виконання цих зобов'язань за винагороду, яка не є звичайною. Це також стосується угод з пiдприємствами, в яких члени Наглядової ради мають значну економiчну зацiкавленiсть; 2.13. прийняття на керiвну посаду в Товариство протягом двох рокiв пiсля виконання аудиторського висновку аудитором Товариства, аудитором VIENNA INSURANCE GROUP, аудитором значної дочiрньої компанiї Товариства, або сертифiкованим бухгалтером, який пiдписував аудиторський висновок, або особою, що дiяла вiд його iменi та виконувала важливу роль в ходi аудиторської перевiрки, в рамках закону; 2.14. використання деривативiв; 2.15. призначення посадових осiб в корпоративнi органи консолiдованих компанiй та дочiрнiх пiдприємств Товариства; 2.16. надання дозволу членам Правлiння щодо займання ними будь-якої посади у якостi директора, члена правлiння або наглядової ради в iнших товариствах, якi не входять до складу VIENNA INSURANCE GROUP, а також виконання оплачуваної допомiжної роботи членами Правлiння. Наглядова рада може затвердити додатковi правочини до тих, що вказанi в статтi 40.2, якi потребують попередньої згоди Наглядової ради Товариства. Затвердження Наглядовою радою в межах, передбачених п. 40.2.1., також вимагатиметься в разi будь-яких змiн (збiльшення або зменшення) частки в компанiях VIENNA INSURANCE GROUP, що є частиною основних активiв Товариства. Те ж саме з вiдповiдними правками застосовується у разi купiвлi частки в компанiях VIENNA INSURANCE GROUP. Крiм того, наступнi питання вимагають погодження Наглядової Ради: a. рiчний план Компанiї, у тому числi планування премiй, витрат та доходу; b. фiнансовий план, у тому числi стратегiчне розмiщення активiв; c. рiчне планування розвитку активiв. Голова Правлiння та члени Правлiння дiють без довiреностi вiд iменi Товариства у межах, якi передбаченi чинним законодавством i цим Статутом. Представництво Товариства здiйснюється виключно двома членами Правлiння разом, а саме Головою Правлiння та iншим членом Правлiння або Головою Правлiння разом з уповноваженою на це Наглядовою радою Товариства особою. Правлiння може прийняти рiшення про передачу частини належних йому повноважень до компетенцiї Голови Правлiння Товариства, попередньо погодивши таке делегування з Наглядовою радою Товариства.
Мартін Штеніцер Член Наглядової Ради
Рік народження 1971 р. н. (53 роки)
Дата вступу на посаду і термін 23.04.2020 - до 22.04.2022 року
Освіта Вища
Стаж роботи 25 років
Попередне місце роботи керiвнi посади VIENNA INSURANCE GROUP AG WIENER VERSICHERUNG GRUPPE, керiвнi посади VIENNA INSURANCE GROUP AG WIENER VERSICHERUNG GRUPPE, FN 75687f
Примітки Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Наглядова рада має такi повноваження: - прийняття рiшення про проведення чергових та позачергових Загальних Зборiв на вимогу акцiонерiв або за пропозицiєю Правлiння (в т.ч. у формi заочного голосування), пiдготовка порядку денного Загальних Зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових Загальних Зборiв, прийняття рiшення про обрання способу голосування на Загальних Зборах; - прийняття рiшення про продаж ранiше викуплених товариством акцiй; - затвердження форми та тексту бюлетеня для голосування у разi голосування з питань порядку денного Загальних Зборiв з використанням бюлетенiв для голосування; - прийняття рiшення про розмiщення Товариством iнших цiнних паперiв, крiм акцiй; - прийняття рiшення про викуп розмiщених Товариством iнших, крiм акцiй, цiнних паперiв; - затвердження ринкової вартостi майна у випадках, передбачених чинним законодавством України; - обрання та припинення повноважень Голови та iнших членiв Правлiння Товариства, визначення порядку вiдсторонення та призначення одного iз заступникiв Голови Правлiння виконуючим обов'язки Голови Правлiння на час вiдсутностi останнього; - затвердження умов контрактiв, якi укладатимуться з Головою та членами Правлiння, вста-новлення розмiру їх винагороди (включаючи умови оплати працi); - визначення функцiональних обов'язкiв членiв Правлiння; - обрання та припинення повноважень Голови та членiв iнших органiв Товариства; - обрання реєстрацiйної комiсiї, за винятком випадкiв, передбачених чинним законодавством України; - призначення аудитора Товариства та визначення умов договору, що укладатиметься з аудитором Товариства, встановлення розмiру оплати його послуг; - визначення дати складення перелiку осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв, порядку та строкiв виплати дивiдендiв у строк встановлений вiдповiдно до вимог чинного законодавства України; - визначення дати складення перелiку акцiонерiв, якi мають бути повiдомленi про проведення загальних зборiв та мають право на участь у Загальних Зборах вiдповiдно до вимог передбачених чинним законодавством України; - вирiшення питань про участь Товариства у промислово-фiнансових групах та iнших об'єднаннях, про заснування iнших юридичних осiб та рiшень про внесення майна чи коштiв То-вариства до статутних капiталiв юридичних осiб; - вирiшення питань, вiднесених до компетенцiї Наглядової ради чинним законодавством України, в разi злиття, приєднання, подiлу, видiлу або перетворення Товариства; - прийняття рiшення про вчинення будь-яких правочинiв, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом, становлять вiд 10 (десяти) % до 25 (двадцяти п'яти) % вартостi активiв згiдно з останньою рiчною звiтнiстю Товариства (значнi правочини), якщо бiльш жорсткi критерiї щодо отримання дозволу Наглядової ради не передбаченi даним Статутом; - визначення перелiку правочинiв, якi Правлiння має право укладати виключно пiсля надання попередньої згоди Наглядової ради та надання згоди Правлiнню на вчинення таких правочинiв; - визначення ймовiрностi визнання Товариства неплатоспроможним внаслiдок прийняття ним на себе зобов'язань або їх виконання, у тому числi внаслiдок виплати дивiдендiв або викупу акцiй; - прийняття рiшення про обрання оцiнювача майна Товариства та затвердження умов дого-вору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; - прийняття рiшення про обрання (замiну) реєстратора власникiв iменних цiнних паперiв Товариства або депозитарiю цiнних паперiв та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; - надсилання акцiонерам Товариства пропозицiй про придбання особою (особами, що дiють спiльно) значного пакета акцiй вiдповiдно до вимог чинного законодавства України; - прийняття рiшення про утворення комiтету (iв) Наглядової ради та про перелiк питань, якi передаються йому(їм) для вивчення i пiдготовки; - ухвалення стратегiї Товариства, затвердження фiнансових планiв (кошторисiв витрат) То-вариства та здiйснення контролю за їх реалiзацiєю; - визначення органiзацiйної структури Товариства; - створення, реорганiзацiя та лiквiдацiя дочiрнiх пiдприємств, фiлiй, дирекцiй та представництв Товариства, що мають власний баланс, затвердження їх статутiв та положень, а також внесення змiн до них; - визначення умов оплати працi посадових осiб дочiрнiх пiдприємств, фiлiй, дирекцiй та представництв Товариства, що мають власний баланс. До компетенцiї Наглядової ради належать також iншi питання, визначенi законодавством, Статутом, а також Положенням про Наглядову раду. За результатами проведення позачергових Загальних зборiв акцiонерiв Приватного акцiонерного товариства "Страхова компанiя "Українська страхова група" 08.08.2017 р. (Протокол № 21 вiд 08.08.2017 р.) акцiонерами було прийнято рiшення про змiну складу посадових осiб Приватного акцiонерного товариства "Страхова компанiя "Українська страхова група" (далi по тексту - Товариство), а саме, про обрання з 09.08.2017 р. строком на 3 (три) роки до 08.08.2020 р. нового складу Наглядової ради, а саме Мартiн Штенiцер / Martin Osterreich; частка акцiонера Акцiонерного товариства "ВIЄННА IНШУРАНС ГРУП АГ Вiнер Ферзiхерунг Группе" в статутному капiталi Товариства складає 9,189703 %; особисто Мартiн Штенiцер часткою в статутному капiталi Товариства не володiє; вiдсутня наявнiсть (вiдсутнiсть) заборони обiймати певнi посади та/або займатись певною дiяльнiстю; Мартiн Штенiцер не є афiлiйованою особою Товариства. За рiшенням акцiонерiв обраний з 23.04.2020 року термiном до 22.04.2022 року до складу Наглядової Ради Товариства в якостi її члена - представника акцiонер Акцiонерного товариства "ВIЄННА IНШУРАНС ГРУП АГ Вiнер Ферзiхерунг Группе" (Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe) нерезидент України Мартiн Штенiцер (паспорт: Мартiн Штенiцер згоди на розкриття його паспортних даних не надав.); частка акцiонера Акцiонерного товариства "ВIЄННА IНШУРАНС ГРУП АГ Вiнер Ферзiхерунг Группе" в статутному капiталi Товариства складає 9,189703 %; особисто Мартiн Штенiцер часткою в статутному капiталi Товариства не володiє; посади, що займав Мартiн Штенiцер протягом останнiх п'яти рокiв: з липня 2017р. Президент Правлiння Spoldzielnia Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (Польща); непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має; вiдсутня наявнiсть (вiдсутнiсть) заборони обiймати певнi посади та/або займатись певною дiяльнiстю; Мартiн Штенiцер не є афiлiйованою особою Товариства.
Федотова Олена Станіславівна Член Правлiння
Рік народження 1972 р. н. (52 роки)
Дата вступу на посаду і термін 31.05.2018 - 3 роки
Освіта Вища
Стаж роботи 25 років
Попередне місце роботи головний бухгалтер ПАТ "СК "УСГ", Головний бухгалтер ПАТ "СК "УСГ", 30859524
Примітки 1. До компетенцiї Правлiння належить: 1.1. органiзацiя i забезпечення виконання рiшень Загальних Зборiв Товариства та Наглядової ради; 1.2. самостiйне визначення напрямкiв поточної дiяльностi Товариства; 1.3. забезпечення ефективностi господарської дiяльностi Товариства; 1.4. органiзацiя проведення страхування та перестрахування; 1.5. проведення операцiй, пов'язаних з розмiщенням страхових резервiв, а також придбанням, вiдчуженням та управлiнням iншими активами в порядку та межах лiмiтiв, встановлених Наглядовою радою та Загальними Зборами; 1.6. затвердження правил страхування, положень, процедур та iнших внутрiшнiх нормативно-розпорядчих документiв з питань страхування та перестрахування; 1.7. затвердження внутрiшнiх нормативно-розпорядчих документiв Товариства з питань, якi не входять до компетенцiї iнших органiв управлiння Товариства; 1.8. органiзацiя емiсiйної дiяльностi Товариства вiдповiдно до вимог чинного законодавства України, рiшень Загальних Зборiв Товариства та Наглядової ради; 1.9. затвердження планiв дiяльностi окремих структурних пiдроздiлiв головного офiсу Товариства та будь-якi поточнi плани; 1.10. затвердження штатного розпису Товариства в межах кошторису витрат, встановлених Наглядовою радою; 1.11. органiзацiя документообiгу, ведення облiку та складання звiтностi в Товариствi вiдповiдно до вимог чинного законодавства України; 1.12. органiзацiя поточного контролю за оперативною дiяльнiстю Товариства; 1.13. забезпечення облiку, рацiонального використання та збереження майна Товариства; 1.14. прийняття рiшення про притягнення до майнової вiдповiдальностi працiвникiв Товариства; 1.15. реалiзацiя прийнятих Наглядовою радою iнвестицiйних проектiв; 1.16. представлення iнтересiв роботодавця у взаємовiдносинах iз трудовим колективом; 1.17. прийняття на роботу (укладання трудових договорiв) i звiльнення з роботи керiвникiв вiдокремлених структурних пiдроздiлiв Товариства; 1.18. визначення посадових окладiв, надбавок та iнших форм оплати працi працiвникiв Товариства; 1.19. вирiшення питань добору, розстановки та перепiдготовки кадрiв; 1.20. розробка та подання на затвердження Наглядовiй радi Товариства органiзацiйної структури Товариства; 1.21. визначення перелiку вiдомостей, що становлять комерцiйну таємницю та конфiденцiйну iнформацiю про дiяльнiсть Товариства, порядок їх використання та охорони; 1.22. використання кошторису резервного капiталу (фонду) у порядку визначеному Наглядовою радою; 1.23. укладання та виконання колективного договору, призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники Правлiння; 1.24. прийняття рiшення про передачу (закрiплення) майна Товариства в користування вiдокремлених структурних пiдроздiлiв. 1.25. створення, реорганiзацiя та лiквiдацiя безбалансових фiлiй/дирекцiй та представництв; 1.26. визначення умов оплати працi посадових осiб безбалансових фiлiй/дирекцiй та представництв; 1.27. скликання та пiдготовка документiв, за дорученням Наглядової ради, Загальних зборiв Товариства; 1.28. здiйснення iнших функцiй, вiднесених до компетенцiї Правлiння згiдно з чинним законодавством, Статутом, внутрiшнiми документами та рiшеннями Наглядової ради i Загальних Зборiв Товариства. 2. Правлiння має право укладати наступнi правочини виключно пiсля надання попередньої згоди Наглядової ради: 2.1. придбання, вiдчуження та лiквiдацiя пiдприємств; 2.2. придбання, вiдчуження та обтяження нерухомостi; 2.3. створення та закриття фiлiй / дирекцiй та представництв Товариства, що мають власний баланс; 2.4. здiйснення iнвестицiй Товариством, включаючи будiвництво нових i реконструкцiю дiючих об'єктiв та / або затвердження планiв капiтальних вкладень Товариства на суму, що перевищує 1 000 000 (один мiльйон) гривень; 2.5. погодження будь-якого правочину Товариства на суму, що перевищує 1 000 000 (один мiльйон) гривень, крiм укладення договорiв страхування та перестрахування; Винятком у цьому випадку є дiї, пов'язанi з основною дiяльнiстю Товариства, а саме укладання та управлiння договорами страхування та перестрахування. Розмiщення коштiв в нацiональнiй та iноземнiй валютi на депозитних та/або поточних рахунках Товариства є звичайним правочином, що здiйснює Товариство, та не потребує окремої попередньої згоди Наглядової ради i Загальних Зборiв Товариства; 2.6. отримання та надання гарантiй, порук, застав, кредитiв або позик; 2.7. прийняття зобов'язань по облiгацiям, позикам, кредитам; 2.8. затвердження загальних принципiв полiтики Товариства; 2.9. затвердження загальних принципiв участi осiб, що займають керiвнi посади в Товариствi, у прибутках, доходах та програмах пенсiйного забезпечення Товариства; 2.10. надання переважного права (пiсля дотримання переважного права акцiонерiв) придбання акцiй Товариства працiвникам та особам, що займають керiвнi посади Товариства або пов'язаним пiдприємствам Товариства, членам Правлiння та Наглядової ради пов'язаних пiдприємств Товариства; 2.11. затвердження будь-яких договорiв, укладених мiж членами Правлiння та Товариством; 2.12. укладення угод з членами Наглядової ради, за яким вони беруть на себе певнi зобов'язання по вiдношенню до Товариства або його дочiрнiх компанiй, окрiм тих, якi вони виконують у складi Наглядової ради, та виконання цих зобов'язань за винагороду, яка не є звичайною. Це також стосується угод з пiдприємствами, в яких члени Наглядової ради мають значну економiчну зацiкавленiсть; 2.13. прийняття на керiвну посаду в Товариство протягом двох рокiв пiсля виконання аудиторського висновку аудитором Товариства, аудитором VIENNA INSURANCE GROUP, аудитором значної дочiрньої компанiї Товариства, або сертифiкованим бухгалтером, який пiдписував аудиторський висновок, або особою, що дiяла вiд його iменi та виконувала важливу роль в ходi аудиторської перевiрки, в рамках закону; 2.14. використання деривативiв; 2.15. призначення посадових осiб в корпоративнi органи консолiдованих компанiй та дочiрнiх пiдприємств Товариства; 2.16. надання дозволу членам Правлiння щодо займання ними будь-якої посади у якостi директора, члена правлiння або наглядової ради в iнших товариствах, якi не входять до складу VIENNA INSURANCE GROUP, а також виконання оплачуваної допомiжної роботи членами Правлiння. Наглядова рада може затвердити додатковi правочини до тих, що вказанi в статтi 40.2, якi потребують попередньої згоди Наглядової ради Товариства. Затвердження Наглядовою радою в межах, передбачених п. 40.2.1., також вимагатиметься в разi будь-яких змiн (збiльшення або зменшення) частки в компанiях VIENNA INSURANCE GROUP, що є частиною основних активiв Товариства. Те ж саме з вiдповiдними правками застосовується у разi купiвлi частки в компанiях VIENNA INSURANCE GROUP. Крiм того, наступнi питання вимагають погодження Наглядової Ради: a. рiчний план Компанiї, у тому числi планування премiй, витрат та доходу; b. фiнансовий план, у тому числi стратегiчне розмiщення активiв; c. рiчне планування розвитку активiв. Голова Правлiння та члени Правлiння дiють без довiреностi вiд iменi Товариства у межах, якi передбаченi чинним законодавством i цим Статутом. Представництво Товариства здiйснюється виключно двома членами Правлiння разом, а саме Головою Правлiння та iншим членом Правлiння або Головою Правлiння разом з уповноваженою на це Наглядовою радою Товариства особою. Правлiння може прийняти рiшення про передачу частини належних йому повноважень до компетенцiї Голови Правлiння Товариства, попередньо погодивши таке делегування з Наглядовою радою Товариства.
Андрей Пламадейла Член Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1979 р. н. (45 років)
Дата вступу на посаду і термін 23.04.2019 - 3 роки
Освіта Вища
Стаж роботи 18 років
Попередне місце роботи керiвнi посади в Vienna Insurance Group Wiener Staedtische Versicherung AG, керiвнi посади в Vienna Insurance Group Wiener Staedtische Versicherung AG, FN 75687f
Примітки Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Ревiзiйна комiсiя контроль за фiнансово-господарською дiяльнiстю Правлiння Товариства. До компетенцiї Ревiзiйної комiсiї входить перевiрка: - фiнансової документацiї, яку веде Правлiння Товариства; - дотримання Правлiнням при здiйсненнi адмiнiстративно-господарських та органiзацiйно-розпорядчих функцiй нормативiв та правил встановлених чинним законодавством України, Статутом та iншими внутрiшнiми нормативно-розпорядчими документами Товариства; - своєчасностi та правильностi здiйснення розрахункiв за зобов'язаннями Товариства; - використання коштiв резервного та iнших фондiв Товариства; - дотримання порядку оплати акцiй, передбаченого установчими документами Товариства; - фiнансового стану Товариства, рiвня його платоспроможностi, лiквiдностi активiв, спiввiд-ношення власних та позикових коштiв; - вiдповiдностi порядку ведення бухгалтерського, податкового, статистичного тощо облiку та звiтностi нормативним документам; - зберiгання грошових коштiв та матерiальних цiнностей.
Ян Богутін Голова Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1939 р. н. (85 років)
Дата вступу на посаду і термін 23.04.2019 - 3 роки
Освіта Вища
Стаж роботи 64 роки
Попередне місце роботи керiвнi посади в Vienna Insurance Group Wiener Staedtische Versicherung AG, керiвнi посади в Vienna Insurance Group Wiener Staedtische Versicherung AG, FN 75687f
Примітки Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Ревiзiйна комiсiя контроль за фiнансово-господарською дiяльнiстю Правлiння Товариства. До компетенцiї Ревiзiйної комiсiї входить перевiрка: - фiнансової документацiї, яку веде Правлiння Товариства; - дотримання Правлiнням при здiйсненнi адмiнiстративно-господарських та органiзацiйно-розпорядчих функцiй нормативiв та правил встановлених чинним законодавством України, Статутом та iншими внутрiшнiми нормативно-розпорядчими документами Товариства; - своєчасностi та правильностi здiйснення розрахункiв за зобов'язаннями Товариства; - використання коштiв резервного та iнших фондiв Товариства; - дотримання порядку оплати акцiй, передбаченого установчими документами Товариства; - фiнансового стану Товариства, рiвня його платоспроможностi, лiквiдностi активiв, спiввiд-ношення власних та позикових коштiв; - вiдповiдностi порядку ведення бухгалтерського, податкового, статистичного тощо облiку та звiтностi нормативним документам; - зберiгання грошових коштiв та матерiальних цiнностей. Згiдно прийнятого рiшення вiд 22 квiтня 2019 року Загальними зборами акцiонерiв Товариства затверджено делегування функцiй та обов'язкiв Аудиторського комiтету передбаченi внутрiшнiми документами Товариства та чинним законодавством України на Ревiзiйну комiсiю Товариства.
Нельга Павло Олександрович Голова Правлiння
Рік народження 1972 р. н. (52 роки)
Дата вступу на посаду і термін 31.05.2018 - 3 роки
Освіта Вища
Стаж роботи 27 років
Попередне місце роботи Радник Голови Правлiння з питань страхування ПАТ "АБ "Укразбанк", Радник Голови Правлiння з питань страхування ПАТ "АБ "Укразбанк", 30859524
Примітки Вiдповiдно до положень та обмежень, передбачених даним Статутом Голова Правлiння: - органiзовує роботу Правлiння i несе вiдповiдальнiсть за її результати; - скликає засiдання та забезпечує ведення протоколiв засiдань Правлiння; - без довiреностi дiє вiд iменi Товариства у межах, якi передбаченi чинним законодавством i цим Статутом, в тому числi має право дiяти вiд iменi Товариства, представляти iнтереси Товариства в органах державної влади та органах мiсцевого самоврядування, в правоохоронних органах, в органах внутрiшнiх справ, в органах нотарiату, у пiдприємствах, установах, органiзацiях незалежно вiд форм власностi як в Українi, так i за кордоном, вести вiд iменi Товариства переговори з будь-якими юридичними та/або фiзичними особами; - приймає i звiльняє з роботи працiвникiв Товариства, приймає рiшення щодо їх заохочення та вжиття заходiв дисциплiнарного впливу крiм працiвникiв, прийняття i звiльнення яких вiднесено до компетенцiї iнших органiв управлiння; - вiдкриває та закриває рахунки в банкiвських та небанкiвських, фiнансових установах в нацiональнiй та iноземнiй валютах, в цiнних паперах, дорогоцiнних металах, тощо для здiйснення розрахункових операцiй як за мiсцем знаходження Товариства, так i за мiсцем знаходження структурних пiдроздiлiв з урахуванням положень Статуту Товариства; - пiдписує рiчний звiт Товариства; - розподiляє функцiональнi обов'язки мiж членами Правлiння вiдповiдно до рiшення Наглядової ради; - органiзовує розробку зведених поточних та перспективних планiв (програм) та пiдготовку звiтiв про дiяльнiсть Товариства; - залучає, при потребi, до спiвробiтництва українських та iноземних фахiвцiв, на засадах угоди, визначає умови такого спiвробiтництва в порядку, встановленому чинним законодавством України; - видає накази, розпорядження, дає вказiвки (за виключенням iнших членiв Правлiння), затверджує посадовi iнструкцiї, приймає рiшення щодо вiдряджень працiвникiв Товариства; - пiдписує вiд iменi Правлiння колективний договiр, змiни та доповнення до нього; - має право приймати участь вiд iменi Товариства у будь-яких судових справах з повноваженнями, передбаченими чинним законодавством України з урахуванням обмежень, передбачених даним Статутом; - має право видавати довiреностi (доручення) вiд iменi Товариства з урахуванням положень Статуту Товариства; - має право пiдписання вiд iменi Товариства при заснуваннi, в тому числi спiвзаснуваннi, установчих документiв господарських товариств, iнших юридичних осiб, а також змiн та доповнень до таких установчих документiв; - має право видавати довiреностi (доручення) вiд iменi Товариства на членiв Правлiння з чiткою вказiвкою їх повноважень за типовою формою погодженою Наглядовою радою; - виконує iншi функцiї, покладенi на нього чинним законодавством України та рiшеннями органiв управлiння Товариства. Iншi члени Правлiння мають право дiяти вiд iменi Товариства вiдповiдно п. 41.1. нарiвнi з Головою Правлiння в межах, передбачених даним Статутом, Положенням про Правлiння Товариства та iншими внутрiшнiми нормативними документами Товариства. Права та обов'язки Голови Правлiння можуть бути переданi iншим членам Правлiння на пiдставi вiдповiдного рiшення Наглядової ради. У разi вiдсутностi Голови Правлiння, обов`язки i повноваження Голови Правлiння виконує його заступник. До компетенцiї Правлiння належить: 1.1. органiзацiя i забезпечення виконання рiшень Загальних Зборiв Товариства та Наглядової ради; 1.2. самостiйне визначення напрямкiв поточної дiяльностi Товариства; 1.3. забезпечення ефективностi господарської дiяльностi Товариства; 1.4. органiзацiя проведення страхування та перестрахування; 1.5. проведення операцiй, пов'язаних з розмiщенням страхових резервiв, а також придбанням, вiдчуженням та управлiнням iншими активами в порядку та межах лiмiтiв, встановлених Наглядовою радою та Загальними Зборами; 1.6. затвердження правил страхування, положень, процедур та iнших внутрiшнiх нормативно-розпорядчих документiв з питань страхування та перестрахування; 1.7. затвердження внутрiшнiх нормативно-розпорядчих документiв Товариства з питань, якi не входять до компетенцiї iнших органiв управлiння Товариства; 1.8. органiзацiя емiсiйної дiяльностi Товариства вiдповiдно до вимог чинного законодавства України, рiшень Загальних Зборiв Товариства та Наглядової ради; 1.9. затвердження планiв дiяльностi окремих структурних пiдроздiлiв головного офiсу Товариства та будь-якi поточнi плани; 1.10. затвердження штатного розпису Товариства в межах кошторису витрат, встановлених Наглядовою радою; 1.11. органiзацiя документообiгу, ведення облiку та складання звiтностi в Товариствi вiдповiдно до вимог чинного законодавства України; 1.12. органiзацiя поточного контролю за оперативною дiяльнiстю Товариства; 1.13. забезпечення облiку, рацiонального використання та збереження майна Товариства; 1.14. прийняття рiшення про притягнення до майнової вiдповiдальностi працiвникiв Товариства; 1.15. реалiзацiя прийнятих Наглядовою радою iнвестицiйних проектiв; 1.16. представлення iнтересiв роботодавця у взаємовiдносинах iз трудовим колективом; 1.17. прийняття на роботу (укладання трудових договорiв) i звiльнення з роботи керiвникiв вiдокремлених структурних пiдроздiлiв Товариства; 1.18. визначення посадових окладiв, надбавок та iнших форм оплати працi працiвникiв Товариства; 1.19. вирiшення питань добору, розстановки та перепiдготовки кадрiв; 1.20. розробка та подання на затвердження Наглядовiй радi Товариства органiзацiйної структури Товариства; 1.21. визначення перелiку вiдомостей, що становлять комерцiйну таємницю та конфiденцiйну iнформацiю про дiяльнiсть Товариства, порядок їх використання та охорони; 1.22. використання кошторису резервного капiталу (фонду) у порядку визначеному Наглядовою радою; 1.23. укладання та виконання колективного договору, призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники Правлiння; 1.24. прийняття рiшення про передачу (закрiплення) майна Товариства в користування вiдокремлених структурних пiдроздiлiв. 1.25. створення, реорганiзацiя та лiквiдацiя безбалансових фiлiй/дирекцiй та представництв; 1.26. визначення умов оплати працi посадових осiб безбалансових фiлiй/дирекцiй та представництв; 1.27. скликання та пiдготовка документiв, за дорученням Наглядової ради, Загальних зборiв Товариства; 1.28. здiйснення iнших функцiй, вiднесених до компетенцiї Правлiння згiдно з чинним законодавством, Статутом, внутрiшнiми документами та рiшеннями Наглядової ради i Загальних Зборiв Товариства. 2. Правлiння має право укладати наступнi правочини виключно пiсля надання попередньої згоди Наглядової ради: 2.1. придбання, вiдчуження та лiквiдацiя пiдприємств; 2.2. придбання, вiдчуження та обтяження нерухомостi; 2.3. створення та закриття фiлiй / дирекцiй та представництв Товариства, що мають власний баланс; 2.4. здiйснення iнвестицiй Товариством, включаючи будiвництво нових i реконструкцiю дiючих об'єктiв та / або затвердження планiв капiтальних вкладень Товариства на суму, що перевищує 1 000 000 (один мiльйон) гривень; 2.5. погодження будь-якого правочину Товариства на суму, що перевищує 1 000 000 (один мiльйон) гривень, крiм укладення договорiв страхування та перестрахування; Винятком у цьому випадку є дiї, пов'язанi з основною дiяльнiстю Товариства, а саме укладання та управлiння договорами страхування та перестрахування. Розмiщення коштiв в нацiональнiй та iноземнiй валютi на депозитних та/або поточних рахунках Товариства є звичайним правочином, що здiйснює Товариство, та не потребує окремої попередньої згоди Наглядової ради i Загальних Зборiв Товариства; 2.6. отримання та надання гарантiй, порук, застав, кредитiв або позик; 2.7. прийняття зобов'язань по облiгацiям, позикам, кредитам; 2.8. затвердження загальних принципiв полiтики Товариства; 2.9. затвердження загальних принципiв участi осiб, що займають керiвнi посади в Товариствi, у прибутках, доходах та програмах пенсiйного забезпечення Товариства; 2.10. надання переважного права (пiсля дотримання переважного права акцiонерiв) придбання акцiй Товариства працiвникам та особам, що займають керiвнi посади Товариства або пов'язаним пiдприємствам Товариства, членам Правлiння та Наглядової ради пов'язаних пiдприємств Товариства; 2.11. затвердження будь-яких договорiв, укладених мiж членами Правлiння та Товариством; 2.12. укладення угод з членами Наглядової ради, за яким вони беруть на себе певнi зобов'язання по вiдношенню до Товариства або його дочiрнiх компанiй, окрiм тих, якi вони виконують у складi Наглядової ради, та виконання цих зобов'язань за винагороду, яка не є звичайною. Це також стосується угод з пiдприємствами, в яких члени Наглядової ради мають значну економiчну зацiкавленiсть; 2.13. прийняття на керiвну посаду в Товариство протягом двох рокiв пiсля виконання аудиторського висновку аудитором Товариства, аудитором VIENNA INSURANCE GROUP, аудитором значної дочiрньої компанiї Товариства, або сертифiкованим бухгалтером, який пiдписував аудиторський висновок, або особою, що дiяла вiд його iменi та виконувала важливу роль в ходi аудиторської перевiрки, в рамках закону; 2.14. використання деривативiв; 2.15. призначення посадових осiб в корпоративнi органи консолiдованих компанiй та дочiрнiх пiдприємств Товариства; 2.16. надання дозволу членам Правлiння щодо займання ними будь-якої посади у якостi директора, члена правлiння або наглядової ради в iнших товариствах, якi не входять до складу VIENNA INSURANCE GROUP, а також виконання оплачуваної допомiжної роботи членами Правлiння. Наглядова рада може затвердити додатковi правочини до тих, що вказанi в статтi 40.2, якi потребують попередньої згоди Наглядової ради Товариства. Затвердження Наглядовою радою в межах, передбачених п. 40.2.1., також вимагатиметься в разi будь-яких змiн (збiльшення або зменшення) частки в компанiях VIENNA INSURANCE GROUP, що є частиною основних активiв Товариства. Те ж саме з вiдповiдними правками застосовується у разi купiвлi частки в компанiях VIENNA INSURANCE GROUP. Крiм того, наступнi питання вимагають погодження Наглядової Ради: a. рiчний план Компанiї, у тому числi планування премiй, витрат та доходу; b. фiнансовий план, у тому числi стратегiчне розмiщення активiв; c. рiчне планування розвитку активiв. Голова Правлiння та члени Правлiння дiють без довiреностi вiд iменi Товариства у межах, якi передбаченi чинним законодавством i цим Статутом. Представництво Товариства здiйснюється виключно двома членами Правлiння разом, а саме Головою Правлiння та iншим членом Правлiння або Головою Правлiння разом з уповноваженою на це Наглядовою радою Товариства особою. Правлiння може прийняти рiшення про передачу частини належних йому повноважень до компетенцiї Голови Правлiння Товариства, попередньо погодивши таке делегування з Наглядовою радою Товариства.
Павел Бісек Член Наглядової Ради
Рік народження 1948 р. н. (76 років)
Дата вступу на посаду і термін 23.04.2020 - до 22.04.2022 року
Освіта Вища
Стаж роботи 32 роки
Попередне місце роботи керiвнi посади VIENNA INSURANCE GROUP AG WIENER VERSICHERUNG GRUPPE, керiвнi посади VIENNA INSURANCE GROUP AG WIENER VERSICHERUNG GRUPPE, FN 75687f
Примітки Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Наглядова рада має такi повноваження: - прийняття рiшення про проведення чергових та позачергових Загальних Зборiв на вимогу акцiонерiв або за пропозицiєю Правлiння (в т.ч. у формi заочного голосування), пiдготовка порядку денного Загальних Зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових Загальних Зборiв, прийняття рiшення про обрання способу голосування на Загальних Зборах; - прийняття рiшення про продаж ранiше викуплених товариством акцiй; - затвердження форми та тексту бюлетеня для голосування у разi голосування з питань порядку денного Загальних Зборiв з використанням бюлетенiв для голосування; - прийняття рiшення про розмiщення Товариством iнших цiнних паперiв, крiм акцiй; - прийняття рiшення про викуп розмiщених Товариством iнших, крiм акцiй, цiнних паперiв; - затвердження ринкової вартостi майна у випадках, передбачених чинним законодавством України; - обрання та припинення повноважень Голови та iнших членiв Правлiння Товариства, визначення порядку вiдсторонення та призначення одного iз заступникiв Голови Правлiння виконуючим обов'язки Голови Правлiння на час вiдсутностi останнього; - затвердження умов контрактiв, якi укладатимуться з Головою та членами Правлiння, вста-новлення розмiру їх винагороди (включаючи умови оплати працi); - визначення функцiональних обов'язкiв членiв Правлiння; - обрання та припинення повноважень Голови та членiв iнших органiв Товариства; - обрання реєстрацiйної комiсiї, за винятком випадкiв, передбачених чинним законодавством України; - призначення аудитора Товариства та визначення умов договору, що укладатиметься з аудитором Товариства, встановлення розмiру оплати його послуг; - визначення дати складення перелiку осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв, порядку та строкiв виплати дивiдендiв у строк встановлений вiдповiдно до вимог чинного законодавства України; - визначення дати складення перелiку акцiонерiв, якi мають бути повiдомленi про проведення загальних зборiв та мають право на участь у Загальних Зборах вiдповiдно до вимог передбачених чинним законодавством України; - вирiшення питань про участь Товариства у промислово-фiнансових групах та iнших об'єднаннях, про заснування iнших юридичних осiб та рiшень про внесення майна чи коштiв То-вариства до статутних капiталiв юридичних осiб; - вирiшення питань, вiднесених до компетенцiї Наглядової ради чинним законодавством України, в разi злиття, приєднання, подiлу, видiлу або перетворення Товариства; - прийняття рiшення про вчинення будь-яких правочинiв, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом, становлять вiд 10 (десяти) % до 25 (двадцяти п'яти) % вартостi активiв згiдно з останньою рiчною звiтнiстю Товариства (значнi правочини), якщо бiльш жорсткi критерiї щодо отримання дозволу Наглядової ради не передбаченi даним Статутом; - визначення перелiку правочинiв, якi Правлiння має право укладати виключно пiсля надання попередньої згоди Наглядової ради та надання згоди Правлiнню на вчинення таких правочинiв; - визначення ймовiрностi визнання Товариства неплатоспроможним внаслiдок прийняття ним на себе зобов'язань або їх виконання, у тому числi внаслiдок виплати дивiдендiв або викупу акцiй; - прийняття рiшення про обрання оцiнювача майна Товариства та затвердження умов дого-вору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; - прийняття рiшення про обрання (замiну) реєстратора власникiв iменних цiнних паперiв Товариства або депозитарiю цiнних паперiв та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; - надсилання акцiонерам Товариства пропозицiй про придбання особою (особами, що дiють спiльно) значного пакета акцiй вiдповiдно до вимог чинного законодавства України; - прийняття рiшення про утворення комiтету (iв) Наглядової ради та про перелiк питань, якi передаються йому(їм) для вивчення i пiдготовки; - ухвалення стратегiї Товариства, затвердження фiнансових планiв (кошторисiв витрат) То-вариства та здiйснення контролю за їх реалiзацiєю; - визначення органiзацiйної структури Товариства; - створення, реорганiзацiя та лiквiдацiя дочiрнiх пiдприємств, фiлiй, дирекцiй та представництв Товариства, що мають власний баланс, затвердження їх статутiв та положень, а також внесення змiн до них; - визначення умов оплати працi посадових осiб дочiрнiх пiдприємств, фiлiй, дирекцiй та представництв Товариства, що мають власний баланс. До компетенцiї Наглядової ради належать також iншi питання, визначенi законодавством, Статутом, а також Положенням про Наглядову раду. За результатами проведення позачергових Загальних зборiв акцiонерiв Приватного акцiонерного товариства "Страхова компанiя "Українська страхова група" 08.08.2017 р. (Протокол № 21 вiд 08.08.2017 р.) акцiонерами було прийнято рiшення про змiну складу посадових осiб Приватного акцiонерного товариства "Страхова компанiя "Українська страхова група" (далi по тексту - Товариство), а саме, про обрання з 09.08.2017 р. строком на 3 (три) роки до 08.08.2020 р. нового складу Наглядової ради, а саме Павел Бiсек / Bicek Kazimierz Pawel; частка акцiонера Акцiонерного товариства "ВIЄННА IНШУРАНС ГРУП АГ Вiнер Ферзiхерунг Группе" в статутному капiталi Товариства складає 9,189703 %; особисто Павел Бiсек часткою в статутному капiталi Товариства не володiє; вiдсутня наявнiсть (вiдсутнiсть) заборони обiймати певнi посади та/або займатись певною дiяльнiстю; Павел Бiсек не є афiлiйованою особою Товариства. За рiшенням акцiонерiв обраний з 23.04.2020 року термiном до 22.04.2022 року до складу Наглядової Ради Товариства в якостi її члена - представник акцiонера Акцiонерного товариства "ВIЄННА IНШУРАНС ГРУП АГ Вiнер Ферзiхерунг Группе" (Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe) громадянин Польщi Павел Бiсек / Bicek Kazimierz Pawel (паспорт: Павел Бiсек / Bicek Kazimierz Pawel згоди на розкриття його паспортних даних не надав.); частка акцiонера Акцiонерного товариства "ВIЄННА IНШУРАНС ГРУП АГ Вiнер Ферзiхерунг Группе" в статутному капiталi Товариства складає 9,189703 %; особисто Павел Бiсек часткою в статутному капiталi Товариства не володiє; посади, що займав Павел Бiсек протягом останнiх п'яти рокiв: з 2017 р. Радник Правлiння Vienna Insurance Group Polska SA (Польща),непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має; вiдсутня наявнiсть (вiдсутнiсть) заборони обiймати певнi посади та/або займатись певною дiяльнiстю; Павел Бiсек не є афiлiйованою особою Товариства.
Франц Фукс Голова Наглядової ради
Рік народження 1953 р. н. (71 рік)
Дата вступу на посаду і термін 23.04.2020 - до 22.04.2022 року
Освіта Вища
Стаж роботи 45 років
Попередне місце роботи керiвнi посади VIENNA INSURANCE GROUP AG WIENER VERSICHERUNG GRUPPE, керiвнi посади VIENNA INSURANCE GROUP AG WIENER VERSICHERUNG GRUPPE, FN 75687f
Примітки Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Наглядова рада має такi повноваження: - прийняття рiшення про проведення чергових та позачергових Загальних Зборiв на вимогу акцiонерiв або за пропозицiєю Правлiння (в т.ч. у формi заочного голосування), пiдготовка порядку денного Загальних Зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових Загальних Зборiв, прийняття рiшення про обрання способу голосування на Загальних Зборах; - прийняття рiшення про продаж ранiше викуплених товариством акцiй; - затвердження форми та тексту бюлетеня для голосування у разi голосування з питань порядку денного Загальних Зборiв з використанням бюлетенiв для голосування; - прийняття рiшення про розмiщення Товариством iнших цiнних паперiв, крiм акцiй; - прийняття рiшення про викуп розмiщених Товариством iнших, крiм акцiй, цiнних паперiв; - затвердження ринкової вартостi майна у випадках, передбачених чинним законодавством України; - обрання та припинення повноважень Голови та iнших членiв Правлiння Товариства, визначення порядку вiдсторонення та призначення одного iз заступникiв Голови Правлiння виконуючим обов'язки Голови Правлiння на час вiдсутностi останнього; - затвердження умов контрактiв, якi укладатимуться з Головою та членами Правлiння, вста-новлення розмiру їх винагороди (включаючи умови оплати працi); - визначення функцiональних обов'язкiв членiв Правлiння; - обрання та припинення повноважень Голови та членiв iнших органiв Товариства; - обрання реєстрацiйної комiсiї, за винятком випадкiв, передбачених чинним законодавством України; - призначення аудитора Товариства та визначення умов договору, що укладатиметься з аудитором Товариства, встановлення розмiру оплати його послуг; - визначення дати складення перелiку осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв, порядку та строкiв виплати дивiдендiв у строк встановлений вiдповiдно до вимог чинного законодавства України; - визначення дати складення перелiку акцiонерiв, якi мають бути повiдомленi про проведення загальних зборiв та мають право на участь у Загальних Зборах вiдповiдно до вимог передбачених чинним законодавством України; - вирiшення питань про участь Товариства у промислово-фiнансових групах та iнших об'єднаннях, про заснування iнших юридичних осiб та рiшень про внесення майна чи коштiв То-вариства до статутних капiталiв юридичних осiб; - вирiшення питань, вiднесених до компетенцiї Наглядової ради чинним законодавством України, в разi злиття, приєднання, подiлу, видiлу або перетворення Товариства; - прийняття рiшення про вчинення будь-яких правочинiв, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом, становлять вiд 10 (десяти) % до 25 (двадцяти п'яти) % вартостi активiв згiдно з останньою рiчною звiтнiстю Товариства (значнi правочини), якщо бiльш жорсткi критерiї щодо отримання дозволу Наглядової ради не передбаченi даним Статутом; - визначення перелiку правочинiв, якi Правлiння має право укладати виключно пiсля надання попередньої згоди Наглядової ради та надання згоди Правлiнню на вчинення таких правочинiв; - визначення ймовiрностi визнання Товариства неплатоспроможним внаслiдок прийняття ним на себе зобов'язань або їх виконання, у тому числi внаслiдок виплати дивiдендiв або викупу акцiй; - прийняття рiшення про обрання оцiнювача майна Товариства та затвердження умов дого-вору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; - прийняття рiшення про обрання (замiну) реєстратора власникiв iменних цiнних паперiв Товариства або депозитарiю цiнних паперiв та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; - надсилання акцiонерам Товариства пропозицiй про придбання особою (особами, що дiють спiльно) значного пакета акцiй вiдповiдно до вимог чинного законодавства України; - прийняття рiшення про утворення комiтету (iв) Наглядової ради та про перелiк питань, якi передаються йому(їм) для вивчення i пiдготовки; - ухвалення стратегiї Товариства, затвердження фiнансових планiв (кошторисiв витрат) То-вариства та здiйснення контролю за їх реалiзацiєю; - визначення органiзацiйної структури Товариства; - створення, реорганiзацiя та лiквiдацiя дочiрнiх пiдприємств, фiлiй, дирекцiй та представництв Товариства, що мають власний баланс, затвердження їх статутiв та положень, а також внесення змiн до них; - визначення умов оплати працi посадових осiб дочiрнiх пiдприємств, фiлiй, дирекцiй та представництв Товариства, що мають власний баланс. До компетенцiї Наглядової ради належать також iншi питання, визначенi законодавством, Статутом, а також Положенням про Наглядову раду. Голова Наглядової ради: а) органiзовує її роботу; б) скликає засiдання Наглядової ради та головує на них, затверджує порядок денний засiдань, ор-ганiзовує ведення та зберiгання протоколiв засiдання Наглядової Ради, а також здiйснює iншi повно-важення, передбаченi чинним законодавством України. У разi вiдсутностi Голови Наглядової ради або неможливостi виконання ним своїх обов'язкiв за цим Положенням, його повноваження виконує заступник Голови Наглядової ради. За результатами проведення позачергових Загальних зборiв акцiонерiв Приватного акцiонерного товариства "Страхова компанiя "Українська страхова група" 08.08.2017 р. (Протокол № 21 вiд 08.08.2017 р.) акцiонерами було прийнято рiшення про змiну складу посадових осiб Приватного акцiонерного товариства "Страхова компанiя "Українська страхова група" (далi по тексту - Товариство), а саме, про припинення 08.08.2017 р. повноважень дiючого складу Наглядової ради Товариства: - за рiшенням акцiонерiв 08.08.2017 р. припинено повноваження Члена Наглядової ради Товариства - представника акцiонера Акцiонерного товариства "ВIЄННА IНШУРАНС ГРУП АГ Вiнер Ферзiхерунг Группе" (VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe) нерезидента України Франца Фукса / Franz Fuchs (паспорт: Франц Фукс згоди на розкриття його паспортних даних не надав); в якостi Заступника Голови Наглядової ради Товариства Франц Фукс перебував з 16.04.2015 р.; частка акцiонера Акцiонерного товариства "ВIЄННА IНШУРАНС ГРУП АГ Вiнер Ферзiхерунг Группе" в статутному капiталi Товариства складає 9,189703 %; особисто Франц Фукс часткою в статутному капiталi Товариства не володiє; непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. За результатами проведення позачергових Загальних зборiв акцiонерiв Приватного акцiонерного товариства "Страхова компанiя "Українська страхова група" 08.08.2017 р. (Протокол № 21 вiд 08.08.2017 р.) акцiонерами було прийнято рiшення про змiну складу посадових осiб Приватного акцiонерного товариства "Страхова компанiя "Українська страхова група" (далi по тексту - Товариство), а саме, про обрання з 09.08.2017 р. строком на 3 (три) роки до 08.08.2020 р. нового складу Наглядової ради, а саме Франца Фукса / Franz Fuchs ; частка акцiонера Акцiонерного товариства "ВIЄННА IНШУРАНС ГРУП АГ Вiнер Ферзiхерунг Группе" в статутному капiталi Товариства складає 9,189703 %; особисто Франц Фукс часткою в статутному капiталi Товариства не володiє; вiдсутня наявнiсть (вiдсутнiсть) заборони обiймати певнi посади та/або займатись певною дiяльнiстю; Франц Фукс не є афiлiйованою особою Товариства. За рiшенням акцiонерiв обраний з 23.04.2020 року термiном до 22.04.2022 року до складу Наглядової Ради Товариства в якостi Голови Наглядової ради Товариства - представника акцiонера Акцiонерного товариства "ВIЄННА IНШУРАНС ГРУП АГ Вiнер Ферзiхерунг Группе" (Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe) нерезидент України Франца Фукса / Franz Fuchs (паспорт: Франц Фукс згоди на розкриття його паспортних даних не надав); частка акцiонера Акцiонерного товариства "ВIЄННА IНШУРАНС ГРУП АГ Вiнер Ферзiхерунг Группе" в статутному капiталi Товариства складає 9,189703 %; особисто Франц Фукс часткою в статутному капiталi Товариства не володiє; посади, що займав Франц Фукс протягом останнiх п'яти рокiв: Голова Правлiння страхових компанiй Compensa Non-Life i Compensa Life, Голова Правлiння VIG Polska, член Правлiння Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe, Голова Наглядової ради ПАТ "СК "УСГ"; непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має; вiдсутня наявнiсть (вiдсутнiсть) заборони обiймати певнi посади та/або займатись певною дiяльнiстю; Франц Фукс не є афiлiйованою особою Товариства.
Геральд Рінер Заступник Голови Наглядової ради
Рік народження 1969 р. н. (55 років)
Дата вступу на посаду і термін 23.04.2020 - до 22.04.2022 року
Освіта Вища
Стаж роботи 49 років
Попередне місце роботи керiвнi посади в "ВIЄННА IНШУРАНС ГРУП АГ Вiнер Ферзiхерунг Группе" (Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe), керiвнi посади VIENNA INSURANCE GROUP AG WIENER VERSICHERUNG GRUPPE, FN 75687f
Примітки Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Наглядова рада має такi повноваження: - прийняття рiшення про проведення чергових та позачергових Загальних Зборiв на вимогу акцiонерiв або за пропозицiєю Правлiння (в т.ч. у формi заочного голосування), пiдготовка порядку денного Загальних Зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових Загальних Зборiв, прийняття рiшення про обрання способу голосування на Загальних Зборах; - прийняття рiшення про продаж ранiше викуплених товариством акцiй; - затвердження форми та тексту бюлетеня для голосування у разi голосування з питань порядку денного Загальних Зборiв з використанням бюлетенiв для голосування; - прийняття рiшення про розмiщення Товариством iнших цiнних паперiв, крiм акцiй; - прийняття рiшення про викуп розмiщених Товариством iнших, крiм акцiй, цiнних паперiв; - затвердження ринкової вартостi майна у випадках, передбачених чинним законодавством України; - обрання та припинення повноважень Голови та iнших членiв Правлiння Товариства, визначення порядку вiдсторонення та призначення одного iз заступникiв Голови Правлiння виконуючим обов'язки Голови Правлiння на час вiдсутностi останнього; - затвердження умов контрактiв, якi укладатимуться з Головою та членами Правлiння, вста-новлення розмiру їх винагороди (включаючи умови оплати працi); - визначення функцiональних обов'язкiв членiв Правлiння; - обрання та припинення повноважень Голови та членiв iнших органiв Товариства; - обрання реєстрацiйної комiсiї, за винятком випадкiв, передбачених чинним законодавством України; - призначення аудитора Товариства та визначення умов договору, що укладатиметься з аудитором Товариства, встановлення розмiру оплати його послуг; - визначення дати складення перелiку осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв, порядку та строкiв виплати дивiдендiв у строк встановлений вiдповiдно до вимог чинного законодавства України; - визначення дати складення перелiку акцiонерiв, якi мають бути повiдомленi про проведення загальних зборiв та мають право на участь у Загальних Зборах вiдповiдно до вимог передбачених чинним законодавством України; - вирiшення питань про участь Товариства у промислово-фiнансових групах та iнших об'єднаннях, про заснування iнших юридичних осiб та рiшень про внесення майна чи коштiв То-вариства до статутних капiталiв юридичних осiб; - вирiшення питань, вiднесених до компетенцiї Наглядової ради чинним законодавством України, в разi злиття, приєднання, подiлу, видiлу або перетворення Товариства; - прийняття рiшення про вчинення будь-яких правочинiв, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом, становлять вiд 10 (десяти) % до 25 (двадцяти п'яти) % вартостi активiв згiдно з останньою рiчною звiтнiстю Товариства (значнi правочини), якщо бiльш жорсткi критерiї щодо отримання дозволу Наглядової ради не передбаченi даним Статутом; - визначення перелiку правочинiв, якi Правлiння має право укладати виключно пiсля надання попередньої згоди Наглядової ради та надання згоди Правлiнню на вчинення таких правочинiв; - визначення ймовiрностi визнання Товариства неплатоспроможним внаслiдок прийняття ним на себе зобов'язань або їх виконання, у тому числi внаслiдок виплати дивiдендiв або викупу акцiй; - прийняття рiшення про обрання оцiнювача майна Товариства та затвердження умов дого-вору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; - прийняття рiшення про обрання (замiну) реєстратора власникiв iменних цiнних паперiв Товариства або депозитарiю цiнних паперiв та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; - надсилання акцiонерам Товариства пропозицiй про придбання особою (особами, що дiють спiльно) значного пакета акцiй вiдповiдно до вимог чинного законодавства України; - прийняття рiшення про утворення комiтету (iв) Наглядової ради та про перелiк питань, якi передаються йому(їм) для вивчення i пiдготовки; - ухвалення стратегiї Товариства, затвердження фiнансових планiв (кошторисiв витрат) То-вариства та здiйснення контролю за їх реалiзацiєю; - визначення органiзацiйної структури Товариства; - створення, реорганiзацiя та лiквiдацiя дочiрнiх пiдприємств, фiлiй, дирекцiй та представництв Товариства, що мають власний баланс, затвердження їх статутiв та положень, а також внесення змiн до них; - визначення умов оплати працi посадових осiб дочiрнiх пiдприємств, фiлiй, дирекцiй та представництв Товариства, що мають власний баланс. До компетенцiї Наглядової ради належать також iншi питання, визначенi законодавством, Статутом, а також Положенням про Наглядову раду. У разi вiдсутностi Голови Наглядової ради або неможливостi виконання ним своїх обов'язкiв за цим Положенням, його повноваження виконує заступник Голови Наглядової ради. - за рiшенням акцiонерiв №30 вiд 22.04.2020 р. достроково припинено повноваження всього складу Наглядової ради Товариства, i, згiдно iз новообраним складом Наглядової Ради iз 23.04.2020 року, Гаральд Рiнер обраний заступником Голови Наглядової Ради; особисто Гаральд Рiнер часткою в статутному капiталi Товариства не володiє; непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.

Ліцензії

Дата  
3426 10.08.2017 У формi добровiльного: - страхування судових витрат
Орган ліцензування Нацiональна комiсiя, що здiйснює державне регулювання у сферi ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 10.08.2017
Опис Розпорядження Нацiональної комiсiї, що здiйснює державне регулювання у сферi ринкiв фiнансових послуг України № 3426 вiд 10.08.2017року про видачу лiцензiї на провадження господарської дiяльностi з надання фiнансових послуг (крiм професiйної дiяльностi на ринку цiнних паперiв) в частинi проведення добровiльного страхування судових витрат.
АВ 500306 13.01.2010 У формi обов'язкового: - страхування цивiльної вiдповiдальностi суб'єктiв господарювання за шкоду. яку може бути заподiяно пожежами та аварiями на об'єктах пiдвищеної небезпеки, включаючи пожежовибухонебезпечнi об'єкти та об'єкти, господарська дiяльнiст
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування цивiльної вiдповiдальностi суб'єктiв господарювання за шкоду. яку може бути заподiяно пожежами та аварiями на об'єктах пiдвищеної небезпеки, включаючи пожежовибухонебезпечнi об'єкти та об'єкти, господарська дiяльнiсть на яких може призвести до аварiй екологiчного та санiтарно-епiдемiологiчного характеру.
АВ 500307 13.01.2010 У формi обов'язкового: - страхування цивiльної вiдповiдальностi оператора ядерної установки за ядерну шкоду, яка може бути заподiяна внаслiдок ядерного iнциденту.
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування цивiльної вiдповiдальностi оператора ядерної установки за ядерну шкоду, яка може бути заподiяна внаслiдок ядерного iнциденту.
АВ 500308 13.01.2010 У формi обов'язкового: - страхування цивiльної вiдповiдальностi громадян Країни, що мають у власностi чи iншому законному володiннi зброю. за шкоду, яка може бути заподiяна третiй особi або її майну внаслiдок володiння, зберiгання чи використання цiєї з
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування цивiльної вiдповiдальностi громадян Країни, що мають у власностi чи iншому законному володiннi зброю. за шкоду, яка може бути заподiяна третiй особi або її майну внаслiдок володiння, зберiгання чи використання цiєї зброї
АВ 500310 13.01.2010 У формi обов'язкового: - страхування вiдповiдальностi субєктiв перевезення небезпечних вантажiв на випадок настання негативних наслiдкiв при перевезеннi небезпечних вантажiв
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування вiдповiдальностi субєктiв перевезення небезпечних вантажiв на випадок настання негативних наслiдкiв при перевезеннi небезпечних вантажiв.
АВ 500311 13.01.2010 У формi добровiльного: - страхування вiдповiдальностi власникiв водного транспорту (включаючи вiдповiдальнiсть перевiзника).
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування вiдповiдальностi власникiв водного транспорту (включаючи вiдповiдальнiсть перевiзника)
АВ 500312 13.01.2010 У формi добровiльного: - страхування водного трапнспорту (морського внутрiшнього та iнших видiв водного транспорту).
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування водного трапнспорту (морського внутрiшнього та iнших видiв водного транспорту).
АВ 500313 13.01.2010 У формi добровiльного: - страхування вiдповiдальностi перед третiми особами (крiм цивiльної вiдповiдальностi власникiв наземного транспорту. вiдповiдальностi власникiв повiтряного транспорту. вiдповiдальностi власникiв водного транспорту (включаючи вiдп
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування вiдповiдальностi перед третiми особами (крiм цивiльної вiдповiдальностi власникiв наземного транспорту. вiдповiдальностi власникiв повiтряного транспорту. вiдповiдальностi власникiв водного транспорту (включаючи вiдповiдальнiсть перевiзника )
АВ 500314 13.01.2010 У формi добровiльного: - страхування вiд вогневих ризикiв та ризикiв стихiйних явищ
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування вiд вогневих ризикiв та ризикiв стихiйних явищ
АВ 500315 13.01.2010 У формi добровiльного: - медичне страхування (безперервне страхування здоров'я).
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис медичне страхування (безперервне страхування здоров'я)
АВ 500316 13.01.2010 У формi добровiльного: - страхування медичних витрат.
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування медичних витрат.
АВ 500317 13.01.2010 У формi обов'язкового: - особисте страхування вiд нещасних випадкiв на транспортi
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис особисте страхування вiд нещасних випадкiв на транспортi
АВ 500318 13.01.2010 У формi добровiльного: - страхування кредитiв (у тому числi вiдповiдальностi позичальника за непогашення кредиту).
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування кредитiв (у тому числi вiдповiдальностi позичальника за непогашення кредиту).
АВ 500319 13.01.2010 У формi добровiльного: - страхування здоров'я на випадок хвороби.
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування здоров'я на випадок хвороби.
АВ 500320 13.01.2010 У формi добровiльного: - страхування наземного транспорту (крiм залiзничного).
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування наземного транспорту (крiм залiзничного).
АВ 500321 13.01.2010 У формi обов'язкового: - особисте страхування працiвникiв вiдомчої (крiм тих, яких працюють в установах i органiзацiях, що фiнансуються з Державного бюджету України) та сiльської пожежної охорони i членiв добровiльних пожежних дружин (команд).
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис особисте страхування працiвникiв вiдомчої (крiм тих, яких працюють в установах i органiзацiях, що фiнансуються з Державного бюджету України) та сiльської пожежної охорони i членiв добровiльних пожежних дружин (команд).
АВ 500322 13.01.2010 У формi обов'язкового: - авiацiйне страхування цивiльної авiацiї
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 13.01.2010
Опис авiацiйне страхування цивiльної авiацiї
АВ 500323 13.01.2010 У формi обов'язкового: - страхування спортсменiв вищих категорiй.
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування спортсменiв вищих категорiй.
АВ 500324 13.01.2010 У формi добровiльного: - страхування фiнансових ризикiв.
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування фiнансових ризикiв.
АВ 500325 13.01.2010 У формi добровiльного: - страхування залiзничного транспорту.
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування залiзничного транспорту.
АВ 500326 13.01.2010 У формi добровiльного: - страхування вiд нещасних випадкiв
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування вiд нещасних випадкiв
АВ 500327 13.01.2010 У формi добровiльного: - страхування вантажiв та багажу (вантажобагажу).
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування вантажiв та багажу (вантажобагажу)
АВ 500328 13.01.2010 У формi добровiльного: - страхування майна (крiм залiзничного. наземного. повiтряного.водного транспорту (морського внутрiшнього та iнших видiв водного транспорту), вантажiв та багажу (вантажобагажу)
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування майна (крiм залiзничного. наземного. повiтряного.водного транспорту (морського внутрiшнього та iнших видiв водного транспорту), вантажiв та багажу (вантажобагажу).
АВ 500329 13.01.2010 У формi добровiльного: - страхування цивiльної вiдповiдальностi власникiв наземного транспорту (включаючи вiдповiдальнiсть перевiзника).
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування цивiльної вiдповiдальностi власникiв наземного транспорту (включаючи вiдповiдальнiсть перевiзника).
АВ 500330 13.01.2010 У формi обов'язкового: - страхування врожаю сiльськогосподарських культур i багаторiчних насаджень державними сiльськогосподарськими пiдприємствами, врожаю зернових культур i цукрових бурякiв сiльськогосподаськими пiдприємствами всiх форм власностi.
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 13.01.2010
Опис страхування врожаю сiльськогосподарських культур i багаторiчних насаджень державними сiльськогосподарськими пiдприємствами, врожаю зернових культур i цукрових бурякiв сiльськогосподаськими пiдприємствами всiх форм власностi.
АГ 569295 21.01.2011 У формi обов'язкового: - страхування цивiльно-правової вiдповiдальностi власникiв наземних транспортних засобiв.
Орган ліцензування Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
Дата видачі 21.01.2011
Опис страхування цивiльно-правової вiдповiдальностi власникiв наземних транспортних засобiв.
АЕ 198509 31.01.2013 У формi обов'язкового: - страхування предмета iпотеки вiд ризикiв випадкового знищення, випадкового пошкодження або псування
Орган ліцензування Нацiональна комiсiя, що здiйснює державне регулювання у сферi ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 31.01.2013
Опис страхування предмета iпотеки вiд ризикiв випадкового знищення, випадкового пошкодження або псування
АЕ 293899 22.07.2014 У формi обов'язкового:- страхування майнових ризикiв при промисловiй розробцi родовищ нафти i газу у випадках, передбачених Законом України "Про нафту i газ"
Орган ліцензування Нацiональна комiсiя, що здiйснює державне регулювання у сферi ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 22.07.2014
Опис страхування майнових ризикiв при промисловiй розробцi родовищ нафти i газу у випадках, передбачених Законом України "Про нафту i газ"
АЕ 293901 22.07.2014 У формi обов'язкового:- страхування майнових ризикiв користувача надр пiд час дослiдно-промислового i промислового видобування та використання газу (метану) вугiльних родовищ
Орган ліцензування Нацiональна комiсiя, що здiйснює державне регулювання у сферi ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 22.07.2014
Опис страхування майнових ризикiв користувача надр пiд час дослiдно-промислового i промислового видобування та використання газу (метану) вугiльних родовищ
АЕ 522612 25.09.2014 У формi добровiльного:- страхування сiльськогосподарської продукцiї
Орган ліцензування Нацiональна комiсiя, що здiйснює державне регулювання у сферi ринкiв фiнансових послуг
Дата видачі 25.09.2014
Опис страхування сiльськогосподарської продукцiї

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
ПАТ "Укргазбанк" #23697280
Адреса 03087, Україна, м. Київ, вул. Єреванська 1
Діятельність обслуговуючий банк та надання депозитарних послуг
Ліцензія
№ 719744
Державна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 27.02.2004
Контакти 0444944650, 0444944650
Примітки Банк проводить разрахунковi операцiї та iншi послуги банкiвської установи та проводить надання послуг щодо вiдкриття та обслуговування рахунку в цiнних паперах Депонента, проведення депозитарних операцiй з рахунком Депонента.
Публiчне акцiонерне товариство "КРЕДI АГРIКОЛЬ БАНК" #14361575
Адреса 01004, Україна, м. Київ, вул. Пушкiнська, 42/4
Діятельність обслуговуючий банк та надання депозитарних послуг
Ліцензія
№ АЕ №2631888
Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 06.08.2013
Контакти (044) 495-22-77, (044) 495-22-77
Примітки Банк проводить разрахунковi операцiї та iншi послуги банкiвської установи та проводить надання послуг щодо вiдкриття та обслуговування рахунку в цiнних паперах Депонента, проведення депозитарних операцiй з рахунком Депонента.
Публiчне акцiонерне товариство "Нацiональний депозитарiй України" #30370711
Адреса 04107, Україна, м. Київ, вул. Тропiнiна, 7-г
Діятельність Професiйна дiяльнiсть на фондовому ринку - депозитана дiяльнiсть депозитарiю цiнних паперiв
Ліцензія
№ Б/н, Правила ЦДЦП
Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 01.10.2013
Контакти 0445910434, 0444825201
Примітки Послуги з депозитарної дiяльностi.
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю <КЛЮЧОВI СИСТЕМИ> #39034634
Адреса 02121, Україна, м. Київ, Харкiвське шосе, 201-203, 2 пiд'їзд, 7 поверх оф.
Діятельність надання послуг акредитованого центру сертифiкацiї ключiв
Ліцензія
№ свiдоцтво серiя А №4
Центральним засвiчувальним органом Мiнiстерства юстицiї України
з 30.12.2016
Контакти 0445381593, 0445381593
Примітки Надає послуги акредитованого центра сертифiкацiї ключiв для формування сертифiкатiв вiдкритого ключа ЕЦП та надання допомоги при генерацiї вiдкритих i особистих ключiв ЕЦП пiдписувачiв без обмеження умов використання ЕЦП (пiдпису та печатки).
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "БДО" #20197074
Адреса 49000, Україна, м. Днiпро, вул. А. Фабра,4
Діятельність Послуги з аудиту
Ліцензія
№ 2868
Аудиторська палата України
з 16.04.2014
Контакти 0443932687, 0443932691
Примітки Послуги з аудиту рiчної фiнансової звiтностi Товариства
ФО-П Базаркiн Олег Юрiйович
Адреса 01001, Україна, м. Київ, Музейний провулок 10/105
Діятельність Надання послуг суб'єкта оцiночної дiяльностi
Ліцензія
№ Сертифiкату суб'єкта
Фонд державного майна України
з 08.04.2014
Контакти -, -
Примітки Проведення незалежної оцiнки нерухомого майна

Участь у створенні юридичних осіб

Назва
ТОВАРИСТВО З ДОДАТКОВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СТРАХОВЕ ТОВАРИСТВО З ДОДАТКОВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГЛОБУС" #20448234
Адреса М. КИЇВ, ФЕДОРОВА ІВАНА, БУД. 32, КОРП. ЛІТ. В
Опис Емiтент був учасником ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "СТРАХОВЕ ТОВАРИСТВО З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ГЛОБУС" з часткою в його статутному капiталi у розмiрi 436 800,00 грн. (чотириста тридцять шiсть тисяч вiсiмсот гривень 00 копiйок), що вiдповiдає частцi у 0,630 % (нуль цiлих шiстсот тридцять сотих вiдсотка) до 09 жовтня 2019 року. В 2020 роцi емiтент не надавав Товариству активи як внесок так, як Емiтент являвся правонаступником ТДВ "СТДВ "Глобус".
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ВЛАСНИЙ СЕРВІС" #31927008
Адреса М. КИЇВ, ВУЛ. ВАНДИ ВАСИЛЕВСЬКОЇ, БУД. 7
Опис Емiтент є учасником ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ВЛАСНИЙ СЕРВIС" з часткою в його статутному капiталi у розмiрi 99,98%. В 2020 роцi емiтент увiйшов до складу учасникiв ТОВАРИСТВА. Емiтент являється контролером Товариства. В 2020 роцi Емiтент жодних внескiв не проводив. Розмiр частки в статутному капiталi (грн.): 65 300 000,00
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АСИСТАНСЬКА КОМПАНІЯ "УКРАЇНСЬКА СЛУЖБА ДОПОМОГИ" #33945385
Адреса М. КИЇВ, ВУЛ. ІВАНА ФЕДОРОВА, БУД. 32-А
Опис Емiтент є учасником ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "АСИСТАНСЬКА КОМПАНIЯ "АСИСТАНСЬКА КОМПАНIЯ "УКРАЇНСЬКА СЛУЖБА ДОПОМОГИ" з часткою в його статутному капiталi у розмiрi 100%. В 2020 роцi емiтент не надавав Товариству активи як внесок. Емiтент являється контролером Товариства. Розмiр внеску до статутного фонду (грн.): 1500000,00
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВІГ СЕРВІСЕЗ УКРАЇНА" #37816513
Адреса М. КИЇВ, ВУЛ. ІВАНА ФЕДОРОВА, БУД. 32-А
Опис Емiтент є учасником ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ВIГ СЕРВIСЕЗ УКРАЇНА" з часткою в його статутному капiталi у розмiрi 19 529 000,00 грн., що вiдповiдає частцi у 25,2 % (двадцять п'ять цiлих двi десяти вiдсотка). Та в 2020 роцi емiтент увiйшов до складу учасникiв ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ВIГ СЕРВIСЕЗ УКРАЇНА" та надавав Товариству активи як внесок у статутний капiтал у розмiрi 19529000,00 Розмiр внеску до статутного фонду (грн.): 19529000,00
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УСГ КОНСАЛТИНГ" #40449286
Адреса М. КИЇВ, ВУЛ. ІВАНА ФЕДОРОВА, БУД. 32-А
Опис Емiтент є учасником ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "УСГ КОНСАЛТИНГ" з часткою в його статутному капiталi у розмiрi 50,731%. В 2016 роцi емiтентот було створено нова юридична особа. В 2016 роцi емiтент внiс 55 000 000,00 грн. як внесок в статутний капiтал новоствореного Товариства. Емiтент являється контролером Товариства. В 2020 роцi Емiтент жодних внескiв не проводив. Розмiр внеску до статутного фонду (грн.): 98399000,00

Власники акцій

Власник Частка
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "ЕЙТIБIАЙЕЙЧ" / FN 471339 68.19%
Адреса Австрія, Відень, Шоттенрінг, 3З
Код FN 471339
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "УСГ Консалтинг" / #40449286 24.73%
Адреса Україна, м. Київ, вул. Івана Федорова, 32- А
Код 40449286
Акцiонерне товариство "ВIЄННА IНШУРАНС ГРУП АГ Вiнер Ферзiхерунг Группе" / FN 75687 f 6.90%
Адреса Австрія, Відень, Шоттенрінг, 3З
Код FN 75687 f
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "Асистанська Компанiя "Українська служба допомоги" / #33945385 0.16%
Адреса Україна, м. Київ, вул. Івана Федорова, 32- А
Код 33945385
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "ВIГ Сервiсез Україна" / #37816513 0.02%
Адреса Україна, м. Київ, вул. Івана Федорова, 32- А
Код 37816513

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю <ЕЙТIБIАЙЕЙЧ> (АTBIH GmbH ) / FN 471339 1 900 288 шт 68.19%
Адреса Австрія, Відень, вул. Шотенрінг, буд.3З
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "УСГ Консалтинг" / #40449286 689 171 шт 24.73%
Адреса Україна, м.Київ, вул. Івана Федорова, 32- А
Акцiонерне товариство <ВIЄННА IНШУРАНС ГРУП АГ Вiнер Ферзiхерунг Группе> / FN 75687 f 192 304 шт 6.90%
Адреса Австрія, Відень, вул. Шотенрінг, буд.3З