Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Будівництво (5) Перевірки (3)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЛЬВІВСЬКИЙ ІПОДРОМ"

#35501892

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
10.10.2022 3141969 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Львіський Іподром
79031, Львівська обл., м. Львів, вул. Стрийська, 131
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.04.2021 2561568 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Львівській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Об'єкт, на якому суб'єкт господарювання проваджує господарську діяльність, не експлуатується
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.05.2019 1546929 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
38 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Львіський Іподром
79031, Львівська обл., м. Львів, вул. Стрийська, 131
Учасники:
Порушення:
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту.
Не призначено посадову особу, відповідальну за цивільний захист (та не пройдено відповідного навчання).
Під час експлуатації об’єкта знижено клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах. (двері протипожежні електрощитова, котельня).
Електрощити, групові електрощитки повинні не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Для будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено категорію згідно ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі — НПАОП40.1-1.32-01). (столярна майстерня, паливна, котельня, технічні та допоміжні приміщення).
Не подано та не зареєстровано декларацію відповідності матеріально- технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Пожежний щит не доукомплектовано пожежним інвентарем згідно норм належності.
Не проведено перевірку захисту будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Допускається складування горючих матеріалів на відстані менше 1 м від електроустаткування та під електрощитами; (столярна майстерня).
Для контролю працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу не проведено випробування 1 раз на рік на тиск та витрату води з оформленням акта.
Приміщення не очищаються від горючого сміття та відходів виробництва. (столярна майстерня).
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об'єкта.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені та не затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки. (інструкції не вивішені у всіх приміщеннях).
Теплогенераторні й калориферні установки несправні. (канал для відводу продуктів горіння спарений на 2 котла).
Проводиться підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи, та експлуатуються зі знятими ковпаками (розсіювачами) (столярна майстерня).
Не проведено вогнезахисне обробляння в порядку, визначеному для виконання робіт з вогнезахисного обробляння. (дах)
Проводиться користування пошкодженими розетками. (столярна майстерня).
Будинки, приміщення та споруди не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації, системою передавання тривожних сповіщень, системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей).( столярна майстерня, допоміжні приміщення, конюшні).
Використовуються технічні приміщення не за призначенням, розміщуються в них складські дільниці, захаращуються сторонніми предметами. (котельня (паливна)).
Посадова особа не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії.
Всі з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів та кабелів не здійснено за допомогою зварювання, зварювання, паяння або затискачів. (коробки розгалуження електромереж, столярна майстерня, допоміжні приміщення, конюшні, адміністративний корпус).
На території об’єкта (площею понад 3 га) на в’їздах (виїздах) не встановлені схеми території, в яких слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під’їздів пожежних автомобілів до них.
У приміщеннях, для деревообробки, порушено вимоги: зберігаються лісоматеріали в кількості, що перевищує змінну потребу; залишається після закінчення роботи неприбраними стружка, тирса, деревний пил; експлуатуються деревообробні верстати й агрегати при вимкнених системах місцевої вентиляції.
Проводиться використання в пожежонебезпечних зонах світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків), а також з відбивачами і розсіювачами, виготовленими з горючих матеріалів; (столярна майстерня).
Пожежні кран-комплекти недоукомплектовані згідно норм.
Не проведено технічного обслуговуванню і перевірки на працездатність пожежних кранів шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування
Не проводиться очищення димоходів та печей від сажі перед початком, а також протягом усього опалювального сезону, а саме: опалювальних печей періодичної дії на твердому та рідкому паливі - не рідше одного разу на три місяці;
Експлуатація електроустановок будівлі (приміщень) експлуатується із порушенням вимогам ПУЕ та Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів. (столярна майстерня, конюшні).
Не проведено замір опору ізоляції електромережі.
Проводиться використання тимчасових ділянок електромереж. (столярна майстерня, конюшні).
Не проводиться підтримання експлуатаційної придатності наявної СПЗ відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (технічне обслуговування, спостереження).
Проводиться улаштування тимчасових печей у приміщеннях столярної майстерні.
Автомобільні дороги, проїзди й проходи до будівель, споруд, пожежних вододжерел, підступи утримуються заблокованими. (під’їзд до конюшні та ПВ).
Недотримано відстань від кабелів та ізольованих проводів, прокладених відкрито, до місць відкритого зберігання (розміщення) горючих матеріалів, не менше 1 метра. (столярна майстерня, конюшні).
Не здійснюється технічне обслуговування вогнегасників
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати встановлено на горючі основи (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра. (столярна майстерня).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом