Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
SMIDA
Зовнішня інформація (3)
Історія
ЄДРПОУ (32)
Дозвільні документи
Ліцензії (14)
Будівництво (25) Перевірки (9)

ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО "ІНТЕРГАЛ-БУД" ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФІРМА "ІНТЕРГАЛ"

#32568603

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.05.2022 3117275 Державний архітектурно-будівельний контроль Державна інспекція архітектури та містобудування України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Об'єкти:
"Будівництво житлового комплексу з об’єктами соцкультпобуту на вул. Мізюна, 20 у м. Чернівці Друга черга"
Чернівецька обл., Чернівецький р-н, Чернівецька Територіальна Громада, м. Чернівці (Станом На 01.01.2021), вул. Мізюна Григорія
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.11.2021 2452959 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
84 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Тц "Інтерсіті"
79070, Львівська обл., м. Львів, просп. Ч. Калини, 62
Офісне приміщення (м. Чернівці, вул. Шевченка, 28)
58000, Чернівецька обл., м. Чернівці, вул. Шевченка, 28
ТОЦ "Інтер-Сіті"
79020, Львівська обл., м. Львів, Пр. Чорновола, 67Г
Багатоцільовий громадський будинок ДП "Інтеграл-Буд" ТзОВ фірма "Інтеграл"
58000, Чернівецька обл., м. Чернівці, вул. Руська, 1-А
ТОЦ Інтергал (м. Львів, вул. Шевченка, 60)
79035, Львівська обл., м. Львів, вул. Шевченка, 60
Будівництво багатоквартирного житлового будинку
58000, Чернівецька обл., м. Чернівці, вул. Київська-Мізюна
Тц "Інтерсіті", Ч.Калини, 62а
79070, Львівська обл., м. Львів, просп. Ч. Калини, 62А
Учасники:
Борсук Ігор Ярославович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям управління запобігання надзвичайним ситуаціям та цивільного захисту по Львівській міській територіальній громаді ГУ ДСНС України у Львівській області
Бабій Павло Васильович — Головний інспектор Чернівецького районного управління Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області
Павлюк Катерина Юріївна — Головний інспектор відділу нормативно-технічної роботи, ліцензування та ринкового нагляду управління запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області
Лещук Василь Федорович — Уповноважена особа керівником
Цюпка Олег Русланович — Провідний інспектор
Пасішник Юрій Олександрович — заступник начальника управління - начальник відділу нормативно-технічної роботи, ліцензування та ринкового нагляду управління запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області
Кшик Степан Ярославович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям управління запобігання надзвичайним ситуаціям та цивільного захисту по Львівській міській територіальній громаді ГУ ДСНС України у Львівській області
Порушення:
Не проведено ідентифікацію об’єкта щодо визначення потенційної небезпеки, врахувавши всі чинники небезпеки. (пункт 7. наказу МНС України від 18 грудня 2000 року №338 «Про затвердження Положення про паспортизацію потенційно небезпечних об'єктів» (у редакції наказу МНС України від 16.08.2005 N 140)
Не розроблено проектну документацію на системи протипожежного захисту (систему пожежної сигналізації, систему передавання тривожних сповіщень, систему оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей, систему пожежогасіння, систему димовидалення та підпору повітря) (п.7.1 ДСТУ-Н CEN/TS 54-14:2009 «Системи пожежної сигналізації та оповіщування. Частина 14. Настанови щодо побудови, проектування, монтування, введення в експлуатацію, експлуатування і технічного обслуговування»)
Не розроблено проектну документацію на вогнезахист вентиляційних каналів СПДЗ та підпору повітря п.1 розділ V наказ МВС України від 26.12.2018  № 1064 «Про затвердження Правил з вогнезахисту»
Допускається складування горючих матеріалів на відстані менше 1м. від електроустаткування (під електрощитами на поверхах у електрощитовій).
Обслуговувальний персонал на випадок виникнення пожежі не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей.
Не проведено перевірку стану вогнезахисного покриву колон та перекриття паркінгу за результатами якої складається акт перевірки технічного стану вогнезахисного покриву (просочення)
Не демонтовано торгівельні приміщення (острівки), які влаштовано на шляхах евакуації.
На шляхах евакуації 1-го поверху допускається влаштування турнікетів
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено в повній мірі евакуаційним освітленням відповідно до п.8.9.4., п.8.9.10. ДБН В.2.5-28:2018 «Природне і штучне освітлення».
Електрифіковані засувки насосів протипожежного водопостачання не перевіряються не рідше двох разів на рік, а пожежні насоси - щомісяця. Не рідше одного разу на місяць не перевіряється надійність переведення пожежних насосів з основного на резервне електропостачання (у тому числі від дизельних агрегатів) з реєстрацією результатів у журналі
Для контролю працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу (пожежного гідранта) не проведено випробування на тиск та витрату води з оформленням акта.
Приміщення охорони, що розміщено в об’ємі паркінгу не забезпечено виходом безпосередньо на зовні та не відокремлено від інших приміщень протипожежними перегородками 1 типу та перекриттям 3 типу п. 6.49 ДБН В. 2.3-15:2007
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані важелем для полегшення відкривання вентиля.
Місце зберігання ключів від дверей насосної станції не зазначено написом на дверях
Підтримання експлуатаційної придатності (технічне обслуговування) СПЗ не здійснюється відповідно до вимог ДСТУ 9047:2020 «Системи протипожежного захисту. Настанова з підтримання експлуатаційної придатності» та технічної документації підприємств-виготовлювачів та затверджених регламентів робіт з технічного обслуговування, а саме: не укладено договір, щодо технічного обслуговування систем протипожежного захисту та пожежне спостерігання.
Не проведено перевірку захисту будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУEN62305:2012 «Блискавкозахист» (щорічно перед початком грозового сезону).
Системи протипожежного захисту, які розташовані на сьомому поверсі будівлі та в технічному поверсі не справні та не утримуються в постійній готовності до виконання роботи.
Не визначено розрахунковий час евакуації людей у разі пожежі відповідно до ГОСТ 12.1.004-91 «Пожарная безопасность. Общие требования».
Відстань від найбільш віддаленої точки приміщення для зберігання автомобілів до найближчого евакуаційного виходу у тупиковій частині приміщення більше 20 м п.6.20. ДБН В.2.3-15-2007 «Автостоянки і гаражі для легкових автомобілів»
Приміщення вентиляційної, котельні, які розташовані на технічному поверсі не відділено від суміжних приміщень протипожежними дверима з відповідною межею вогнестійкості.
Реконструкція, технічне переоснащення та капітальний ремонт приміщень здійснено без проектної документації, яка повинна бути затверджена у встановленому порядку.
Приміщення не дообладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей).
Керівником (технологом) об’єкту, або проектувальними організаціями, або спеціалізованими науково-дослідними закладами для усіх приміщень будівлі не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення
Не демонтовано приміщення охорони з приміщення паркінгу та не виконано стіни, перекриття, віконні та дверні прорізи з відповідними межами вогнестійкості.
Системи протипожежного захисту не введено в експлуатацію (систему пожежної сигналізації, систему передавання тривожних сповіщень, систему оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей, систему пожежогасіння, систему димовидалення та підпору повітря) Розділ 8 ДСТУ-Н CEN/TS 54-14:2009 «Системи пожежної сигналізації та оповіщування. Частина 14. Настанови щодо побудови, проектування, монтування, введення в експлуатацію, експлуатування і технічного обслуговування»)
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Приміщення ТОЦ не дообладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації, системою передавання тривожних сповіщень, системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей).
Приміщення не забезпечені в повній мірі відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Межі вогнестійкості металевих конструкцій посилення колон та перекриття в приміщенні паркінгу не відповідають ступеню вогнестійкості будівлі в цілому п. 5.3 ДБН В 1.1-7:2016
Не проведено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Евакуаційне освітлення на сходових клітках та поверхах не відповідає нормам. (світильники не підєднані до автономного джереластрум).
Електрощитові на поверхах використовуються, як складські та виробничі дільниці
Не забезпечено проїзд до будівлі не менше ніж з двох повздовжніх сторін завширшки не менше 3,5 м.
Не представлено документи, щодо встановлення системи протидимного захисту та не представлено документи на її технічне обслуговування.
Не укомплектовано пожежний щит протипожежним інвентарем відповідно до вимог.
Реконструкція, технічне переоснащення та капітальний ремонт приміщень здійснено без проектної документації, яка повинна бути затверджена у встановленому порядку.
Над прорізами в'їзних-виїзних воріт вбудованих гаражів не передбачено козирки з матеріалів з межею вогнестійкості не менше ЕІ 60 шириною не менше ніж 1 м. Відстань від краю козирка до низу віконних прорізів цих будинків повинна бути не менше ніж 4 м. За меншої відстані повинне передбачатися заповнення прорізів протипожежними вікнами 2-го типу п.6.7. ДБН В.2.3-15-2007 «Автостоянки і гаражі для легкових автомобілів»
Не проводиться технічне обслуговуванню і перевірка на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів відповідно до вимог ДСТУ EN 671-3:2017 (EN 671-3:2009, IDT) «Стаціонарні системи пожежогасіння. Кран-комплекти пожежні. Частина 3. Технічне обслуговування кранкомплектів з напівжорсткими і плоскоскладаними рукавами. Загальні вимоги»
Не визначено розрахунковий час евакуації людей у разі пожежі відповідно до ГОСТ 12.1.004-91 «Пожарная безопасность. Общие требования».
Наказом не призначено особу відповідальну за утримання та експлуатацію засобів протипожежного захисту
Не забезпечено відповідний клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах. (Люки виходу на горище).
Не проведено оцінку відповідності СПЗ/ІС відповідно до вимог ДСТУ 9047:2020 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення паркінгу не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації, системою передавання тривожних сповіщень, системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей).
Керівник не призначив наказом посадову особу, відповідальну за утримання вогнезахисного покриву вентиляційних каналів СПДЗ
Не проведено перевірку системи блискавкозахисту. (ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист»)
На кожній тимчасовій споруді не вивішено таблички із зазначенням її призначення, інвентарного номеру, прізвища особи, відповідальної за її експлуатацію та протипожежний стан.
Не демонтовано торгівельні приміщення (острівки), які влаштовано на шляхах евакуації.
Не розміщено інформацію (інформаційний куточок) про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі НС
Не проведено технічне обслуговування аявних порошкових вогнегасників.
Виконавцем робіт з вогнезахисту вентиляційних каналів СПДЗ та підпору повітря не складено акт на закриття прихованих робіт відповідно до чинного законодавства п.4 розділ VІІ наказ МВС України від 26.12.2018  № 1064 «Про затвердження Правил з вогнезахисту»
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера, групи кондиціонерів не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
Не здійснено встановленим порядком ідентифікацію щодо наявності потенційної небезпеки, джерел небезпеки (оцінки ризиків виникнення надзвичайних ситуацій).
Вентиляційна камера та котельня, розміщена на технічному поверсі захаращена сторонніми предметами. Вентиляційна камера та котельня використовується не за призначенням.
Не розроблено інструкцію для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) в якій визначається порядок дій у разі спрацювання систем протипожежного захисту
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Живлення світлових покажчиків аварійного освітлення в нормальному режимі не проводиться від джерела, незалежного від джерела живлення робочого освітлення відповідно до п.8.9.13. ДБН В.2.5-28:2018 «Природне і штучне освітлення».
Технічний поверх утримується захаращеним сторонніми предметами.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Електророзетки та вимикачі у тимчасових спорудах не встановлено на не горючі основи (конструкції) або з підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра
Приміщення паркінгу не обладнано системою внутрішнього протипожежного водопроводу. (пункт 8.2 таблиця 4 ДБН В.2.5-64-2012 «Внутрішній водопровід та каналізація. Частина І. Проектування. Частина ІІ. Будівництво», було передбачено на час введення в експлуатацію пункт 6.1 таблиця 2 СНиП 2.04.01-85* Внутренний водопровод и канализация зданий)
Системи протипожежного водопроводу не мають два виведених на зовні пожежних патрубка із з’єднувальними головками діаметром 80 мм для приєднання рукавів та подачі води від пересувної пожежної техніки з установкою в будинку, будівлі зворотного клапана і запірної арматури, яка повинна мати можливість відкривання ззовні п.8.14.,8.15 ДБН В.2.5-64-2012 «Внутрішній водопровід та каналізація.Частина І. Проектування. Частина ІІ. Будівництво.»
Ремонт вогнезахисного покриву вентиляційних каналів СПДЗ не здійснюється в порядку, визначеному Регламентом та проектом проведення робіт.
Не проведено перевірку стану вогнезахисного покриву вентиляційних каналів СПДЗ, за результатами якої складається акт перевірки технічного стану вогнезахисного покриву (просочення)
Не усі посадові особи пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Приміщення електрощитових, які розташовані між першим та шостим поверхами не відділено від суміжних приміщень протипожежними дверима з відповідною межею вогнестійкості. Не представлено документи, що підтверджують відповідну межу вогнестійкості стін та віконних прорізів електрощитових.
Не встановлено пожежного щита на території.
Підтримання експлуатаційної придатності СПЗ не здійснюється відповідно до вимог ДСТУ 9047:2020 «Системи протипожежного захисту. Настанова з підтримання експлуатаційної придатності» та технічної документації підприємств-виготовлювачів та затверджених регламентів робіт з технічного обслуговування, а саме: не забезпечено 10% запас пожежних сповіщувачів та 10% запас резервних працездатних шлейфів.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконано з порушенням. (Ліфтова).
З кожного поверху паркінгу не передбачено не менше двох розосереджених евакуаційних виходів п. 6.19. ДБН В.2.3-15-2007 «Автостоянки і гаражі для легкових автомобілів»
Обслуговувальний персонал на випадок виникнення пожежі не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей.
Не проведено технічне обслуговування наявних порошкових вогнегасників.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання у тимчасових спорудах.
Для контролю працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу (пожежного гідранта) не проведено випробування на тиск та витрату води з оформленням акта.
Не передбачено не менше 2-х зовнішніх воріт для виїзду (в'їзду) автомобілів з приміщень п.6.23. ДБН В.2.3-15-2007 «Автостоянки і гаражі для легкових автомобілів»
Засоби протипожежного захисту (вогнегасники) не утримуються у працездатному стані та не забезпечено їх технічне обслуговування.
Клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання будинків через огороджувальні конструкції з нормованою межею вогнестійкості менший, ніж нормована межа вогнестійкості цієї огороджувальної конструкції
Посадова особа, відповідальна за цивільний захист не пройшла відповідного навчання.
Приміщення шостого поверху ТОЦ не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації, системою передавання тривожних сповіщень, системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей).
Кабельні лінії живлення і керування аварійного освітлення не виконані відповідного класу Р30 відповідно до п.4.36. підпункту Ж ДБН В.2.5-23-2010 «Проектування електрообладнання об’єктів цивільного призначення»
Не здійснено встановленим порядком ідентифікацію щодо наявності потенційної небезпеки, джерел небезпеки (оцінки ризиків виникнення надзвичайних ситуацій).
Пожежні кран-комплекти розміщено у вбудованих або навісних шафках, які не забезпечені отворами для провітрювання та не пристосовані для візуального огляду їх без розкривання.
Захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до п.4.2. ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист», а саме: не розроблено проектну документацію на систему блискавкозахисту (LPS), частину будинку адміністративного корпусу (літ. А-9) не обладнано системою блискавкозахисту (LPS)
Допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення не вмикаються з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.02.2021 2538214 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у м. Києві Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: щодо дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Пашинська Вікторія Олександрівна — Головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи №3
Порушення:
Установою при подані щомісячної звітності до код органу (ПФУ 13094) в додатку 4-звіт про суми нарахованої заробітної плати (грошового забезпечення, доходу) застрахованих осіб та суми нарахованих внесків на загальнообов`язкове державне пенсійне страхування до органів Пенсійного фонду України в таблиці 5-трудові відносини застрахованих осіб в таблиці 6-відомості про нарахування заробітку(доходу) застрахованим особам за період на застраховану особу р.н.о.к.п.п. не вірно відображено р.н.о.к.п.п..
Покарання: відсутні
17.02.2020 2088519 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Львівській області Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Порушення:
Не встановлено пожежного щита на території.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконано з порушенням. (Ліфтова).
Евакуаційне освітлення на сходових клітках окремих поверхів не відповідає нормам. (не робочі окремі світильники).
Захаращуються шляхи евакуації меблями на поверхах 1, 2; (острівки).
Не розміщено інформацію (інформаційний куточок) про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі НС
Посадова особа, відповідальна за цивільний захист не пройшла відповідного навчання.
Не забезпечено відповідний клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах. (Люки виходу на горище).
Відбувається складування горючих матеріалів на відстані менше 1м. від електроустаткування та під електрощитами на поверхах у електрощитовій.
Не проведено перевірку захисту будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд». (щорічно перед початком грозового сезону).
Технічний поверх й приміщення щитової утримуються захаращеними сторонніми предметами.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
21.05.2019 1647539 Управління Держпраці у Чернівецькій області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Позаплановий
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення:
Відсутній наказ на призначення особи відповідальної за електрогосподарство
Не заведено журнал вступного інструктажу
Не перезатверджено інструкції з охорони праці
Покарання: відсутні
13.05.2019 1493506 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Будівництво багатоквартирного житлового будинку
58000, Чернівецька обл., м. Чернівці, вул. Київська-Мізюна
ДП "ІНТЕРГАЛ-БУД" ТОВ "ФІРМА "ІНТЕРГАЛ"
03150, м. Київ, Печерський р-н, вул. Анрі Барбюса, буд. 28Б
Учасники:
Сіцінський О.С. — заступник дирктора
Сіцінський О С — заступник дирктора
Порушення:
Допущено влаштування та експлуатацію тимчасових електромереж.
Територію, будівлі, споруди, приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки відповідно ДСТУ ISO 6309:2007.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
В електропроводках вибухонебезпечних і пожежонебезпечних зон відгалужувальні та з’єднувальні коробки кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів не закриті.
Біля в’їздів на будмайданчик не встановлено (вивішено) плани з нанесеними на них будинками та спорудами, що будуються, а також допоміжними будинками і спорудами, в’їздами, під’їздами, вододжерелами, засобами пожежогасіння та зв’язку.
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати встановлені на не горючі основи (конструкції) або з підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
На кожному тимчасовому, мобільному будинку та споруді не вивішено таблички із зазначенням її призначення, інвентарного номера, прізвища особи, відповідальної за її експлуатацію та протипожежний стан
Покарання: відсутні
13.05.2019 1602604 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю Чернівецької міської ради Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Об'єкти:
корпус 3, 5, 6
Будівництво Житлового Комплексу Із Об'єктами Соцкультпобуту (корп. 3, 5, 6)
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.04.2018 525811 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
19 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
пляж ТОВ "Фірма Інтеграл"
Одеська обл., м. Одеса, Пляж Між Траверсами № 12 І № 11 В районі 13-Ї Ст. В. Фонтана
Учасники:
Захарчук Зоя Онуфріївна — Начальник відділу експлуатації та охорони
Порушення:
Влаштовано на шляхах евакуації торгівельні приміщення (острівки)
Допускається влаштування незаповнених отворів в протипожежних перешкодах, які відокремлюють електрощитові від суміжних приміщень
Знижено клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (прорізні вікна в електрощитовій)
Не забезпечені сходові клітки евакуаційним освітленням відповідно до вимог будівельних норм та правил улаштування електроустановок
Не визначено розрахунковий час евакуації людей у разі пожежі відповідно до ГОСТ 12.1.004-91 «Пожарная безопасность. Общие требования»
Під сходовою кліткою влаштовано приміщення пультової
Не забезпечено обслуговуючий персонал (для саморятування людей) на випадок виникнення пожежі засобами індивідуального захисту органів дихання
Не забезпечено шафки пожежних кран-комплектів отворами для провітрювання і пристосуванням для опломбування та візуального огляду їх без розкривання
Не забезпечено проїзди до будівлі не менші ніж з двох поздовжніх сторін завширшки не менше 3,5
На шляху евакуації (коридор першого поверху) допускається влаштування банкомату та дитячих атракціонів
Не обладнано відповідно до норм системою оповіщення (гучномовними динаміками) окремі приміщення верхніх поверхів
Не здійснено навчання працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не обладнано приміщення паркінгу внутрішнім протипожежним водопроводом
Проведено самовільне перепланування, технічне переоснащення приміщень, яке обмежує та ускладнює шлях евакуації
Знижено клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (приміщення охорони в приміщенні паркінгу)
Допускається складування горючих матеріалів на відстані менше 1м від електроустаткування та під електрощитами
Допускається розміщення окремих шаф пожежних кран-комплектів у місцях з обмеженим доступом (магазинах, торгових приміщеннях)
Зменшено розмір евакуаційних виходів (зачинено одну частину дверей на першому поверсі під час перебування в приміщенні людей)
Не відповідає дійсності загальна схема протипожежного водопостачання та система обв’язки насосів в приміщення насосної станції. На засувках і пожежному насосі-підвищувачі не вказано інформацію про їх призначення. Не визначено інструкцією порядок увімкнення насосів-підвищувачів
Покарання: відсутні
03.04.2018 1351388 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Рівненській області Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: додержання (виконання) вимог законодавтства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення:
Не виявленно технічне обслуговування пожежних кранів та перевірку їх працездатності шляхом пуску води.
Не забезпеченно проходження навчань в навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності категорій осіб керівного складу та фахівців, діяльність яких пов'язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
Приміщення насосної станції, електрощитової, генераторної та вентиляції не обладнанні аварійним освітленням (освітленням безпеки та евакуаційним освітленням).
Не усі приміщення обладнанні автономною системою пожежогасіння.
Допускається незаповненні отвори в місцях проходження електричних кабелів.
Запірна арматура пожежного крану у несправному стані.
Не розроблено та не вивішено на видному місці відповідні інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації.
Біля входу в приміщення насосної станції не розміщено напис (табло) "Пожежна насосна станція" з освітлнням уночі.
Не проведено технічне обслуговування вогнегасників на торгових місцях.
Переносні вогнегасники не розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1.5м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для їх повного відчинення.
Відсутні засоби індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі.
Сигнал від приймально-контрольного приладу автоматичної пожежної сигналізації не виведено на пульт централізованого пожежного спостерігання.
Не влаштоване відключення (блокування) системи вентиляції (опалення) при спрацюванні систем протипожежного захисту.
Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом