Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (13)
Перевірки (3)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КРОКУРС"

#32526819

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.09.2021 2371557 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
27 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
«КРОКУРС»02099, Київська область, м. Київ, вул. Бориспільська, 9
02099, Київська обл., м. Київ, вул. Бориспільська, 9
Учасники:
Шульга В'ячеслав Віталійович — провідний інспектор відділу пожежної безпеки УЗНС ГУ ДСНС України у м. Києві
Драч Вікторія Леонідівна — фахівець ВЗНС та ЗЦЗ
Денисенко Олександр Іванович — провідний фахівець
Порушення:
Сигнал від контрольно-приймального приладу системи автоматичної пожежної сигналізації не виведений на пульт централізованого пожежного спостереження (корпуси №№ 8, 91).
Допускається зняття пристроїв для самозачинення дверей сходових клітини. (корпус № 91)
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії тощо.
Не надано підтверджуючі документи щодо перевірки захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд" (№№ корпуси 8, 91).
На шляхах евакуації для світлового заповнення дверей не застосоване загартоване або армоване скло (корпус № 91).
Приміщення корпусів не обладнані системою оповіщення про пожежу та гучномовним звязком (корпуси №№ 8, 91).
Реконструкцію, технічне переоснащення та капітальний ремонт здійснено без проектної документації, яка затверджена у встановленому порядку (корпус № 91).
Клас вогнестійкості проходок інженерних комунікацій будівлі (електричних, кабельних та шинопровідних проходок, водопровідних, каналізаційних труб тощо) через огороджувальні конструкції з нормованим класом вогнестійкості або через протипожежні перешкоди менший ніж нормований клас вогнестійкості огороджувальної конструкції або протипожежної перешкоди за ознаками Е та І (корпус № 8).
Коридор підвального поверху в корпусі № 8 захаращений матеріальними цінностями.
Приміщення не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками відповідно до затверджених змін Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затвердженими наказом Міністерства внутрішніх справ України від 28.10.2020 № 765, зареєстрованими в Міністерстві юстиції України 04 січня 2021р. № 3/35625 (корпуси 8, 91).
Допускається експлуатація тимчасових дільниць електромережі (корпуси №№ 8, 91).
Вихід з підвального поверху виконано через коридор до загальних сходових кліток, без окремого виходу назовні, який відокремлений від іншої частини сходової клітки суцільною протипожежною перегородкою 1-го типу на висоту одного поверху, відповідно до вимог ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги» (корпуси №№ 8, 91).
Коридори без природного освітлення не обладнано системою протидимного захисту (корпус № 91).
На шляхах евакуації першого поверху влаштовано турнікети (корпуси 8, 91).
Сходові клітки (корпус № 91), коридори, проходи та інші шляхи евакуації не в повній мірі забезпечені евакуаційним освітленням відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва", ДБН В.2.5-23-2010 "Проектування електрообладнання об'єктів цивільного призначення" та Правил улаштування електроустановок (далі - ПУЕ). Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Двері електрощитової не виконані протипожежними з відповідною межею вогнестійкості (корпуси №№ 8, 91).
В будівлі не в повній мірі на видимих місцях розміщені плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі (корпуси №№ 8, 91).
Не надано акт щорічного випробування на працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу (ПГ) на тиск та витрату води.
Не проведено навчання керівного складу підприємства та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
В місцях перетину повітроводами вентиляційної системи протипожежних перегородок та перекриття не влаштовано пристрої проти поширення вогню, вогнезатримуючі клапани (корпус №8).
Допускається захаращення шляхів евакуації матеріальними цінностями (корпус № 91 сходова клітина ведуча до підвального приміщення)
З’єднання електричних проводів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (корпуси №№ 8, 91).
Відключено насоси внутрішнього протипожежного водопостачання (корпус № 91).
Допускається здача в оренду приміщень без реєстрації декларацій відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки (з позитивним висновком за результатами оцінки (експертизи) протипожежного стану приміщень (корпуси №№ 8, 91).
Двері складських приміщень підвалу не виконано протипожежними (корпус № 8).
Не всі евакуаційні виходи дообладнанні світловими покажчиками «ВИХІД» білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення (корпуси №№ 8, 91).
В технічних приміщеннях розміщуються сторонні речі (корпуси №№ 8, 91).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.03.2020 1737086 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: у зв'язку із ЗУ забороною проведення планових перевірок у відповідності до ЗУ "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби" № 530-ІХ від 17.03.2020
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
«КРОКУРС»02099, Київська область, м. Київ, вул. Бориспільська, 9
02099, Київська обл., м. Київ, вул. Бориспільська, 9
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.04.2018 525677 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: субєкт господарювання підпадає під дію ЗУ "Про тимчасові особливості здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні