Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
SMIDA
Річна звітність:
2012 2013 2014 2015 2016 2017
Зовнішня інформація (3)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Будівництво (1) Перевірки (3)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЮНІКОН"

#23647276

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.11.2020 1729905 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
склад (м. Дніпро, вул. Шинна, 35)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Шевченківський р-н, вул. Шинна, буд. 35
Складська будівля
50000, Дніпропетровська обл., Дніпровський р-н, Слобожанська Територіальна Громада, С. Партизанське, вул. Заводська, 14
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.11.2018 395863 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: технічний стан елементів обладнання системної протиаварійної автоматики
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.11.2018 516733 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
22 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Порушення:
Виробничі, складські та адміністративно-побутові приміщення будівель об’єкту не обладнано системою протипожежного захисту (далі - СПЗ), системою пожежної сигналізації. Після обладнання приміщень СПЗ необхідно тривожні сповіщення від приладу приймально-контрольної пожежної системи протипожежного захисту вивести на пульт пожежного спостерігання, та проводити технічне обслуговування системи протипожежного захисту у відповідності до діючих вимог.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка на спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не заповнено віконний проріз в протипожежній перегородці між трьохповерховою адміністративно-побутовою будівлею (літер А) та виробничою (складською) будівлею (літер Б) у відповідності до протипожежних вимог будівельних норм.
Не подано та не зареєстровано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності та не узгоджено її з ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.
Відповідальним працівником з питань цивільного захисту та начальником цивільного захисту не пройдено навчання на територіальних курсах ЦЗ.
Відсутній другий евакуаційний вихід з другого та третього поверху, триповерхової адміністративно-побутової будівлі (літер А).
Не улаштовано в виробничих та складських будівлях об’єкту внутрішній протипожежний водопровід, а саме в будівлях літер Д, літер Ж, літер З.
Лінії живлення до побутових кондиціонерів, розташованих в приміщеннях об’єкту, не забезпечено автономними пристроями електричного захисту.
Не встановлено протипожежні перегородки в будівлі (літер Д) між виробничою частиною будівлі (обробка деревини) та складською частиною будівлі (зберігання деревини).
Не створено об’єктову систему цивільного захисту, не призначено відповідального працівника з питань цивільного захисту.
Допущено улаштування та експлуатацію тимчасових електромереж в приміщеннях об’єкту.
Евакуаційний вихід з другого поверху адміністративно-побутової будівлі (літер А) не відповідає вимогам будівельних норм. Евакуаційний вихід повинен бути улаштований через сходову клітку СК1. (Фактично улаштовано вихід з другого поверху через сходи С1).
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечити відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1.-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок».
Не обладнано інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
Не встановлено протипожежні двері, в прорізі протипожежної перегородки, між приміщенням де розташована котельна на твердому паливі та суміжними приміщеннями, а саме: в трьохповерховій адміністративно-побутовій будівлі (літер А) на першому поверсі.
Не забезпечено об’єкт необхідною кількістю води для здійснення пожежегасіння (зовнішнім протипожежним водопостачанням), не улаштовані мережі протипожежного водогону, які повинні забезпечувати потрібні за нормами витрату та напір води.
Працівники підприємства (об’єкту) не забезпечені засобами індивідуального захисту.
Допущено використання пошкоджених (не закритих) відгалуджувальних та з’єднувальних коробок в приміщеннях об’єкту.
Улаштовано в будівлі (літер Д) пічне опалення, в даній будівлі розміщено виробниче приміщення обробки деревини і склад деревини.
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
Покарання: відсутні