Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (18)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (2)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КІРОВОГРАДСЬКИЙ КОМБІНАТ ПО ВИПУСКУ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ"

#05533112

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
26.04.2021 2367046 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
28 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Будівлі підприємства
25006, Кіровоградська обл., м. Кропивницький, Ленінський р-н, вул. Перша Виставкова, буд. 37
Учасники:
Савенко Ігор Вікторович — Голова правління
Колодій Олександр Вікторович — Державний інспектор з нагляду у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки у м. Кропивницькому та Кіровоградському районі, Кіровоградської області
Порушення:
Для контролю працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу не проведено випробування на тиск та витрату води з оформленням акта.
Не виведено сигнал тривожних сповіщень від приладів приймально-контрольних пожежних систем протипожежного захисту на пульт пожежного спостерігання
Приміщення адміністративної будівлі, складські приміщення, блок ремонтних цехів, цех розділу води не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).
Кожен пожежний кран-комплект не доукомплектований важелем для полегшення відкривання вентиля.
Посадовими особами не пройдено навчання (перевірку знань) з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року N 444 "Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях"
Після закінчення будівельних робіт щодо реконструкції частини будівель та нового будівництва виробничих будівель не подано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
На видних місцях вивішено відповідні інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії)
Не здійснено навчання керівного складу підприємства і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
Не проведено перевірку пожежних кран-комплектів із реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Допущено захаращення шляхів евакуації (сходових клітин) меблями, обладнанням, різними матеріалами.
Для працівників при прийнятті на роботу і за місцем роботи для набуття практичних навиків попередження аварій і ліквідації їх наслідків не проведені інструктажі щодо дій та способів захисту в разі виникнення аварійних ситуацій та аварій.
З метою залучення працівників до проведення заходів щодо запобігання пожежам, організації їх гасіння на АЗС не створено ДПД (ДПК).
Пожежні кран-комплекти розміщені у вбудованих або навісних шафках, які не мають отвори для провітрювання і не пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Приміщення фарбувальних та фарбо приготувальних ділянок блоку ремонтних цехів не обладнані самостійною примусовою припливно-витяжною вентиляцією та системами місцевих відсосів.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки, а також клас зони, які необхідно позначити на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників відповідно до норм належності.
Приміщення адміністративного корпусу, будівлі складу, блоку ремонтних цехів, цеху розділу води не обладнано системами протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацією) з подальшим укладанням угоди на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію.
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням.
Не заборонено експлуатацію кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією.
Біля місця розташування пожежного гідранту не встановлено покажчик з нанесеними на нього: - літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не надано показники щодо пожежної небезпеки порошкової фарби яка використовується для фарбування продукції в блоці ремонтних цехів.
Не демонтовано тимчасову піч (болер’ян) у приміщенні складу.
Не проведено перевірку придатності виданих для використання ЗЗОД відповідно до рекомендацій виробника особою, на яких відповідним наказом покладається цей обов'язок. Результати цих перевірки оформити відповідним актом.
З’єднання, відгалудження, окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (приміщення коридору на 1 поверсі).
Не розроблено інструкцію щодо дій персоналу суб’єкта господарювання у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій.
Керівник підприємства своїм наказом не визначив обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, призначити відповідальних осіб за пожежну, техногенну безпеку та цивільний захист окремих будівель, споруд, приміщень, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання і експлуатацію засобів протипожежного захисту.
Керівник своїм розпорядчим документом не призначив відповідальних осіб, в обов'язки яких входить здійснення систематичного контролю за правильним утриманням приміщень, збереженням захисних пристроїв та інженерно-технічного обладнання захисних споруд.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
12.03.2018 510715 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні