Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (26)
Будівництво (33) Перевірки (16)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КУРЯЖСЬКИЙ ДОМОБУДІВЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС"

#04852585

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.07.2022 3018619 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.07.2021 2314081 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Мухіна Д Л — начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів - старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Харківської області
Алексанян А Я — голова правління
Алексанян А.Я. — голова правління
Мухіна Д,Л. — начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів - старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Харківської області
Васильєва Ольга Анатоліївна — головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Харківської області
Порушення:
В ході перевірки виявлені: несанкціоноване звалище твердих побутових відходів на території транспортного цеху та несанкціоноване звалище будівельних відходів на території формувального цеху промислового комплексу
Виявлено змішування відходів – ТПВ, залишків картону, пет-пляшок в спеціальному металевому контейнері для збирання та тимчасового зберігання твердих побутових відходів, який встановлений на твердому покритті біля адміністративного корпусу
На артсвердловинах №№6,7 частково відсутня огорожа 1-го поясу зони санітарної охорони (ЗСО). Вказане є також частковим не виконанням умов спеціального водокористування встановлених в дозволі на спеціальне водокористування від 13.10.17 № 60/ХР/49д-17
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
19.07.2021 2341940 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
40 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
16 ПОВЕРХОВИЙ ЖИТЛОВИЙ БУДИНОК
61083, Харківська обл., м. Харків., Московський р-н, вул. Джерельна, 11
«ТРК Мобіль» АТ "КДБК"
62400, Харківська обл., Харківський р-н, смт. Пісочин, В-Д Набережний, 7
АТ “КДБК”
62400, Харківська обл., Харківський р-н, смт. Пісочин, вул. Кільцева, 41
Учасники:
Алексанян Армен Яшаєвич — Голова правління АТ "КДБК"
Жировий Борис Володимирович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області
Порушення:
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені та не затверджені керівником або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки. (відсутні інструкції)
Вхідні двері між приміщеннями перукарні та дитячого магазину цокольного поверху на шляхах евакуації, які ведуть на вулицю не відчиняються в напрямку руху (приміщень, які здаються в оренду). (підтверджується фото)
Не надані протоколи перевірок замірів опору ізоляції і перевірки спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не встановлені інформаційно-довідкові куточки щодо дій персоналу у разі виникнення надзвичайних ситуацій. (відсутні куточки)
Об’єкт не забезпечений необхідною кількістю води для здійснення пожежогасіння (виходячи з будівельних норм та інших нормативних документів). (підтверджується відсутністю актів перевірки)
Переносні вогнегасники в приміщеннях, які здаються в оренду не встановлено на видних місцях шляхом навішування на вертикальні поверхні, конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника. (підтверджується фото)
Не надано спеціальний журнал реєстрації технічного обслуговування і перевірки на працездатність пожежних кран-комплектів. (підтверджується відсутність документів)
Не надано акт технічного стану перевірки вогнезахисного покриву (просочення) металевих конструкцій об’єкту. (підтверджується відсутністю документів перевірки)
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкта. (підтверджується відсутністю ідентифікації)
Не надано проектну документацію на будівлю, яка затверджена в установленому порядку. (не надано документацію)
Не заведено журнал обліку вогнегасників, відповідно до Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом МВС України від 15.01.2018 року № 25 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 23.02.2018 року за № 225/31677). (не надано журнал)
Біля місць розташування пожежних гідрантів не встановлені покажчики (об’ємний зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів. (підтверджується фото)
На цокольному поверсі висота дверей, які ведуть у напрямку евакуації з перукарні та магазину малятко та ширина дверей перед резервним виходом спортивного клубу «Мадагаскар» не відповідає нормованим вимогам. (підтверджується – фото)
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим. (відсутній протипожежний режим)
Не проведено спеціальні об’єктові навчання і тренування з питань цивільного захисту.
Шляхи евакуації не обладнані в повному обсязі евакуаційним освітленням. (підтверджується – фото)
На об’єкті не створено об’єктові формування цивільного захисту. (відсутні документи щодо створення формувань)
На першому поверсі будівельного магазину в приміщенні для зберігання будівельних матеріалів та на другому поверсі у приміщенні класу учбового центру «Ерудит» з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (приміщень, які здаються в оренду). (підтверджується фото)
Приміщення, які здаються в оренду не забезпечено у повному обсязі первинними засобами пожежогасіння. (підтверджується фото та відсутністю журналу обліку вогнегасників)
Не надано акт прийняття до експлуатації змонтованої системи димовидалення. (відсутній акт прийняття до експлуатації)
Відповідальні особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не пройшли функціональне навчання з питань цивільного захисту. (відсутні посвідчення)
Не надано сертифікати відповідності на електричні інфрачервоні обігрівачі влаштовані в приміщенні перукарні цокольного поверху та приміщенні класу учбового центру «Ерудит» другого поверху (приміщень, які здаються в оренду). (не надані сертифікати)
Приміщення не забезпечені в повному обсязі відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». (підтверджується фото)
З працівниками на робочому місці не проведені інструктажі з питань пожежної безпеки. (не проведено інструктажі)
Шляхи евакуації у цокольному поверсі між поштою та спортивним клубом «Мадагаскар» та на другому поверсі тренувального залу «Рекорд» захаращено різними матеріалами, що перешкоджають вільній евакуації людей (приміщень, які здаються в оренду). (підтверджується фото)
Працівники до початку роботи не пройшли навчання, інструктажі і перевірку знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки. (відсутні інструктажі)
Переносні вогнегасники в приміщеннях, які здаються в оренду не встановлені у легкодоступних та видних місцях. (підтверджується фото)
Не розроблено графіки проведення спеціалізованих об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту.
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників з відповідним записом у журналі (в приміщеннях, які здаються в оренду). (підтверджується фото, відсутністю журналів обліку)
Початок використання орендарями (суборендарями) об’єктів нерухомості (будівель, споруд, приміщень або їх частин) здійснений без декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки. (не надані декларації)
Металеві конструкції (колонни, балки) не доведені до відповідної межі вогнестійкості. (не проведений вогнезахист)
Приміщення об’єкту не в повному обсязі обладнані системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (підтверджується фото)
Стелю у приміщенні роздягальні спортивного клубу «Мадагаскар» та стіни зі стелею у приміщенні пошти на цокольному поверсі облицьовано горючими матеріалами з невідомими показниками з пожежної безпеки. (підтверджується – фото)
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту.
На другому поверсі тренувального залу «Рекорд» у приміщенні тренерської допущено підвішування світильника безпосередньо на струмопровідні проводи. (підтверджується фото)
У приміщеннях та на шляхах евакуації на видимих місцях не вивішені відповідні інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників у разі виникнення надзвичайних ситуацій. (відсутні інструкції)
Посадові особи (приміщень, які здаються в оренду) не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки. (відсутні посвідчення)
Не надано документи (сертифікати) щодо пожежної безпеки, що підтверджують показники (горючості, займистості, димоутворювальною здатністю, токсичністю) підлоги приміщення більярдної другого поверху, підлоги сцени у приміщенні цокольного поверху нічного клубу та у приміщенні перукарні на шляхах евакуації (приміщень, які здаються в оренду). (підтверджується фото)
Наказом керівника не призначена особа відповідальна за утримання вогнезахисного покриву. (підтверджується відсутністю наказу)
На шляхах евакуації з приміщення роздягальні спортивного клубу «Мадагаскар» та на шляхах евакуації з приміщення зберігання поштових посилок на цокольному поверсі влаштовано поріг (перепад висот), який перешкоджає вільній евакуації людей. (підтверджується – фото)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.12.2020 2510804 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Харківській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: остаточний розрахунок
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Нєгодов Сергій Станіславович — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління з питань праці Головного управління Держпраці у Харківській області
Бровкіна Марина Ігорівна — Головний державний інспектор віділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення:
остаточний розрахунок
Покарання: відсутні
16.10.2020 2181976 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Харківській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: ненадання документів на вимоги
Предмет перевірки: Невиплата грошових коштів при звільненні
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.03.2020 2095644 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Харківській області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: перевірка стану виконання припису від 25 квітня 2019 року
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Коган Є І — в.о. голови правління
Коган Є.І. — в.о. голови правління
Васильєва Ольга Анатоліївна — головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Харківської області
Порушення:
В ході перевірки стану виконання припису від 25.04.19 № 01/04-06, наданого по результатах попередньої планової перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства на ПРАТ «КУРЯЖСЬКИЙ ДОМОБУДІВЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС» (акт перевірки від 19.04.19 № 285/11-02/04-06) було встановлено, що частково не виконаний п.10 припису, а саме – контроль ефективності роботи УОГ був проведений по договору лабораторією фізико-хімічних методів вимірювань ТОВ «Енергоеколог» 15.07.19. Однак, результати перевірки ефективності роботи УОГ не оформлені відповідними актами перевірки відповідності фактичних параметрів роботи УОГ проектним (ефективність роботи УОГ) на джерелі викиду, зразок яких наведено в додатку 4 «Правил технічної експлуатації установок очистки газу» (п.2.2.7. Правил). Такі акти не складені та відповідно оригінали їх до паспортів УОГ не додані.
В ході перевірки стану виконання припису від 25.04.19 № 01/04-06, наданого по результатах попередньої планової перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства на ПРАТ «КУРЯЖСЬКИЙ ДОМОБУДІВЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС» (акт перевірки від 19.04.19 № 285/11-02/04-06) було встановлено, що частково не виконаний п.12 припису, а саме – огляди УОГ для оцінки їх технічного стану, за результатами яких складені відповідні акти перевірки технічного огляду, проведено ПРАТ «КУРЯЖСЬКИЙ ДОМОБУДІВЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС» в 2019 році один раз – 25.06.19
На перевірку не представлено: акти виконаних робіт по оплаті експлуатаційних витрат по договору оренди нежитлових приміщень від 03.03.17 № А-348/П з ТОВ «УМІТ» (із зазначенням видів послуг, які надає орендодавець орендарю) за січень, лютий 2020 року
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.02.2020 1941400 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю Департаменту територіального контролю та земельних відносин Харківської міської ради Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Об'єкти:
Будівництво житлового будинку
м. Харків, вул. Джерельна, 11
Учасники:
Шишкін С Ю — головний спеціаліст
Юрченко Д.І. — головний спеціаліст
Юрченко Д І — головний спеціаліст
Шишкін С.Ю. — головний спеціаліст
Алексанян Р.А. — заступник голови правління
Швець А.В. — головний спеціаліст
Алексанян Р А — заступник голови правління
Світличний Є В — головний спеціаліст
Островерхов А.О. — головний спеціаліст
Світличний Є.В. — головний спеціаліст
Швець А В — головний спеціаліст
Островерхов А О — головний спеціаліст
Порушення:
виконавча документація ведеться з порушення будівельних норм, державних стандартів і правил
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
11.02.2020 1943889 Галузь електроенергетики Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Захід не здійснено відповідно до абзаців восьмого та десятого частини 2 статті 8, абзацу 12 статті 10 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» у зв’язку з погодженням відповідних проєктів нормативних-правових актів
Предмет перевірки: 1. Розподіл електричної енергії, технічна експлуатація електричних мереж; 2. Технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів; 3. Дотримання особливого режиму відключення/обмеження електропостачання;
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.12.2019 2042462 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
34 порушення
Предмет перевірки: додержання та виконання вимог законодавства у сферах пожежної і техногенної безпеки та цивільного захисту
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Жировий Борис Володимирович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області
Кайдалов Сергій Миколайович — Член правління з питань виробництва АТ "КДБК"
Порушення:
З працівниками на робочому місці не проведені інструктажі з питань пожежної безпеки. (не проведено інструктажі)
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим. (відсутній протипожежний режим)
У цокольному поверсі поштового відділення в приміщенні для зберігання пошти, в приміщенні спортивного клубу «Мадагаскар», на першому поверсі будівельного магазину в приміщенні для зберігання будівельних матеріалів та на другому поверсі інтернет-магазину з продажу дитячих іграшок та у приміщенні класу учбового центру «Ерудит» з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (приміщень, які здаються в оренду). (підтверджується фото)
Вхідні двері з приміщення нічного клубу, вхідні двері між приміщеннями перукарні та дитячого магазину цокольного поверху на шляхах евакуації, які ведуть на вулицю не відчиняються в напрямку руху (приміщень, які здаються в оренду). (підтверджується фото)
Наказом керівника не призначена особа відповідальна за утримання вогнезахисного покриву. (підтверджується відсутністю наказу)
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників з відповідним записом у журналі (в приміщеннях, які здаються в оренду). (підтверджується фото, відсутністю журналів обліку)
Переносні вогнегасники в приміщеннях, які здаються в оренду не встановлено на видних місцях шляхом навішування на вертикальні поверхні, конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника. (підтверджується фото)
Не заведено журнал обліку вогнегасників, відповідно до Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом МВС України від 15.01.2018 року № 25 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 23.02.2018 року за № 225/31677). (не надано журнал)
У приміщеннях та на шляхах евакуації на видимих місцях не вивішені відповідні інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників у разі виникнення надзвичайних ситуацій. (відсутні інструкції)
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені та не затверджені керівником або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки. (відсутні інструкції)
Приміщення не забезпечені в повному обсязі відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». (підтверджується фото)
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкта. (підтверджується відсутністю ідентифікації)
Працівники до початку роботи не пройшли навчання, інструктажі і перевірку знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки. (відсутні інструктажі)
Приміщення об’єкту не в повному обсязі обладнані системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (підтверджується фото)
В доповненні до схематичного плану евакуації повинна бути розроблена та затверджена інструкція, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей. (відсутні інструкції)
Не проведено спеціальні об’єктові навчання і тренування з питань цивільного захисту.
Переносні вогнегасники в приміщеннях, які здаються в оренду не встановлені у легкодоступних та видних місцях. (підтверджується фото)
Посадові особи (приміщень, які здаються в оренду) не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки. (відсутні посвідчення)
Не розроблено графіки проведення спеціалізованих об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту. (відсутні графіки)
Не надано акт технічного стану перевірки вогнезахисного покриву (просочення) металевих конструкцій об’єкту. (підтверджується відсутністю документів перевірки)
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту.
Об’єкт не забезпечений необхідною кількістю води для здійснення пожежогасіння (виходячи з будівельних норм та інших нормативних документів). (підтверджується відсутністю актів перевірки)
Не надано документи (сертифікати) щодо пожежної безпеки, що підтверджують показники (горючості, займистості, димоутворювальною здатністю, токсичністю) підлоги приміщення більярдної другого поверху та підлоги сцени у приміщенні цокольного поверху нічного клубу на шляхах евакуації (приміщень, які здаються в оренду). (підтверджується фото)
Біля місць розташування пожежних гідрантів не встановлені покажчики (об’ємний зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів. (підтверджується фото)
Не надано акт прийняття до експлуатації змонтованої системи димовидалення. (відсутній акт прийняття до експлуатації)
Не встановлені інформаційно-довідкові куточки щодо дій персоналу у разі виникнення надзвичайних ситуацій. (відсутні куточки)
Відповідальні особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не пройшли функціональне навчання з питань цивільного захисту. (відсутні посвідчення)
Шляхи евакуації у цокольному поверсі спортивного клубу «Мадагаскар», на першому поверсі кафе, будівельного магазину, на другому поверсі тренувального залу «Рекорд» та комп’ютерного сервісу захаращено різними матеріалами, що перешкоджають вільній евакуації людей (приміщень, які здаються в оренду). (підтверджується фото)
Приміщення, які здаються в оренду не забезпечено у повному обсязі первинними засобами пожежогасіння. (підтверджується фото та відсутністю журналу обліку вогнегасників)
Не надано спеціальний журнал реєстрації технічного обслуговування і перевірки на працездатність пожежних кран-комплектів. (підтверджується відсутність документів)
Шляхи евакуації не обладнані в повному обсязі евакуаційним освітленням. (підтверджується – фото)
Не надано сертифікати відповідності на електричні інфрачервоні обігрівачі влаштовані в приміщенні перукарні цокольного поверху та приміщенні класу учбового центру «Ерудит» другого поверху (приміщень, які здаються в оренду). (не надані сертифікати)
На об’єкті не створено об’єктові формування цивільного захисту. (відсутні документи щодо створення формувань)
Об’єкт не забезпечений телефонним зв’язком. (підтверджується відсутністю телефону)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
27.08.2019 1678379 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: Порушення вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки вказані у приписі
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення:
Під час експлуатації об’єкта не допускається знижувати клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів мають здійснюватися за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Будинки та інші об'єкти мають бути забезпечені адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби
Технічне обслуговування вогнегасників повинно здійснюватися відповідно до Правил експлуатації вогнегасників, затверджених наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 02 квітня 2004 року № 152, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 29 квітня 2004 року за № 555/9154, а також ДСТУ 4297-2004 «Технічне обслуговування вогнегасників. Загальні технічні вимоги».
Будинки, приміщення та споруди повинні обладнуватися системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
08.04.2019 1458892 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Легейда О П — голова правління
Легейда О.П. — голова правління
Порушення:
Невиконання п.10 припису від 06.06.13 № 08-25-100 наданого по результатах попередньої планової перевірки підприємства від 15.05.13 -30.05.13 (акт № 635/01-03/08-11) щодо відновлення огорожі зони суворого режиму артсвердловин, а саме: огорожі 1-х поясів ЗСО на 2-х артсвердловинах не встановлені Вказане є також частковим невиконанням умов спеціального водокористування та природоохоронних заходів, встановлених в дозволі на спеціальне водокористування від 13.10.17 № 60/ХР/49д-17
Невиконання п.13 припису від 06.06.13 № 08-25-100 наданого по результатах попередньої планової перевірки підприємства від 15.05.13 -30.05.13 (акт № 635/01-03/08-11) щодо забезпечення ведення первинного обліку відходів по всім видам відходів, які утворюються на підприємстві, а саме: за 2018 рік первинний облік поводження з відходами в журналі встановленої форми № 1-ВТ «Облік відходів та пакувальних матеріалів і тари» не вівся по наступним видам відходів: ганчір’я промаслене, лампи розжарювання, кола абразивні, пил ПГОУ
Невиконання п.14 припису від 06.06.13 № 08-25-100 наданого по результатах попередньої планової перевірки підприємства від 15.05.13 -30.05.13 (акт № 635/01-03/08-11) щодо забезпечення подання звітності № 1- відходи по всім видам відходів, які утворюються на підприємстві, а саме: в статзвітній формі № 1 – відходи за 2018 рік не вказано про обсяг утворених та переданих сторонній спеціалізованій організації на видалення наступних видів відходів: ганчір’я промаслене, лампи розжарювання, кола абразивні, пил ПГОУ
Надання недостовірної інформації в статзвітних формах 2-ТП (водгосп) за 2017 рік, 2018 рік, а саме: в статформах не вказано обсяги підземної води, яка передається вторинним водокористувачам
В ході перевірки встановлені порушення правил технічної експлуатації УОГ, а саме: -не проводиться огляд УОГ для оцінки їх технічного стану (не менше двох разів на рік) комісією, яка призначається суб’єктом господарювання (п.2.2.9 «Правил технічної експлуатації установок очистки газу»), за результатами огляду не складаються акти перевірки технічного стану установок очистки газу (п.2.2.10 «Правил технічної експлуатації установок очистки газу») -не розроблені та не затверджені інструкції з експлуатації УОГ відповідно до умов їх роботи (п.2.2.3 «Правил технічної експлуатації установок очистки газу») -не проводяться технічні навчання і перевірки знань інженерно-технічного персоналу та обслуговуючого персоналу, залученого до експлуатації УОГ (п.2.2.4 «Правил технічної експлуатації установок очистки газу») Вказане також є порушенням умов до очистки газопилового потоку, встановлених дозволом на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами викидів ПРАТ «Куряжський домобудівельний комплекс» від 23.04.2018р. № 6325157900-3944
В ході перевірки виявлено порушення правил технічної експлуатації УОГ, а саме: УОГ, встановлені на джерелах викидів №№ 30, 31, 32, 33, негерметичні, чим також порушено умови до очистки газопилового потоку, встановлені дозволом на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами викидів ПРАТ «Куряжський домобудівельний комплекс» від 23.04.2018р. № 6325157900-3944
Дозволом на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами викидів ПРАТ «Куряжський домобудівельний комплекс» від 23.04.2018р. № 6325157900-3944 передбачено здійснення з періодичністю 1 раз на рік заходів щодо здійснення контролю за дотриманням затверджених нормативів граничнодопустимих викидів забруднюючих речовин на джерелах викидів №№ 1, 18-23, 25-33, 35, 36 по речовинам у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом, № 44 по акролеїну. В ході перевірки встановлено, що в 2018 році інструментальний контроль встановлених нормативів граничнодопустимих викидів підприємством не проводився. Вищеозначене є невиконанням вимог дозволу на викиди від 23.04.2018р. № 6325157900-3944
В ході перевірки виявлено розміщення несанкціонованих звалищ на території підприємства: -будівельних відходів та побутових відходів на твердому покритті за ковальнею; -будівельних відходів на твердому покритті біля цементного складу; -будівельних відходів на твердому покритті напроти центрального складу. В ході перевірки виявлено порушення правил поводження з відходами, а саме: спалювання залишків відходів в металевій ємності, яка встановлена на твердому покритті біля складу металу
Не виконання п. 2 припису попередньої перевірки від 06.06.13р. № 08-25-100, а саме – не проводиться перевірка УОГ на ефективність їх роботи, чим також порушено умови до очистки газопилового потоку, встановлені дозволом на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами викидів ПРАТ «Куряжський домобудівельний комплекс» від 23.04.2018р. № 6325157900-3944
На балансі підприємства знаходиться 14 од. автотранспорту. В ході перевірки виявлено не виконання п. 5 припису попередньої перевірки від 06.06.13р. № 08-25-100, а саме – не забезпечено 100%-ну перевірку автотранспорту на токсичність та димінсть відпрацьованих газів двигунів в суворій відповідності до вимог ДСТУ 4276:2004 та ДСТУ 4277:2004
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
08.04.2019 1477860 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
40 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
АТ “КДБК”
62400, Харківська обл., Харківський р-н, смт. Пісочин, вул. Кільцева, 41
16 ПОВЕРХОВИЙ ЖИТЛОВИЙ БУДИНОК
61083, Харківська обл., м. Харків., Московський р-н, вул. Джерельна, 11
Учасники:
Порушення:
На пожежних щитах (стендах) необхідно вказувати їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів мають здійснюватися за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення мають бути забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) повинно бути розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
На кожному об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) повинен бути встановлений протипожежний режим
Електричні машини, апарати, обладнання, електропроводи та кабелі за виконанням та ступенем захисту повинні відповідати класу зони згідно з ПУЕ, мати апаратуру захисту від струмів короткого замикання та інших аварійних режимів
Керівники об'єктів, підприємств повинні забезпечити утримання засобів протипожежного захисту у працездатному стані та забезпечити їх технічне обслуговування.
Під час експлуатації об’єкта не допускається знижувати клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах.
Працівники об’єкта зобов’язані дотримуватися встановленого протипожежного режиму, виконувати вимоги цих Правил та інших нормативно-правових актів з питань пожежної безпеки
Сходові марші і площадки повинні мати справні огорожі із поручнями, котрі не повинні зменшувати ширину сходових маршів і площадок.
На території будівництва має бути не менше двох в’їздів з протилежних боків майданчика. Дороги повинні мати покриття, придатне для проїзду пожежних автомашин будь-якої пори року. Ворота для в’їзду мають бути не менше 4,5 м завширшки. Біля в’їздів на будмайданчик необхідно встановлювати (вивішувати) плани з нанесеними на них будинками та спорудами, що будуються, а також допоміжними будинками і спорудами, в’їздами, під’їздами, вододжерелами, засобами пожежогасіння та зв’язку.
На території об’єкта повинно бути забезпечено освітлення зовнішніх пожежних драбин, протипожежного обладнання, входів до будинків та споруд
у приміщенні насосної станції повинні бути вивішені загальна схема протипожежного водопостачання та схема обв'язки насосів. На кожній засувці і пожежному насосі-підвищувачі повинна бути інформація про їх призначення. Порядок увімкнення насосів-підвищувачів визначається інструкцією;
внутрішні пожежні кран-комплекти слід установлювати в доступних місцях. При цьому їх розміщення не повинно заважати евакуації людей;
Усі працівники при прийнятті на роботу на робочому місці повинні проходити інструктажі з питань пожежної безпеки
Горючі будівельні відходи необхідно щодня прибирати з місць виконання робіт та з території будівництва у спеціально відведені місця
Кожен пожежний кран-комплект має бути укомплектований пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелем для полегшення відкривання вентиля. Елементи з’єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола мають бути однотипними;
за наявності в неопалюваному приміщенні (будинку) трьох і більше пожежних кранів-комплектів на сухотрубній мережі внутрішнього протипожежного водопроводу в утепленому місці на вводі необхідно встановлювати засувку з електроприводом. Її відкриття та пуск насоса слід здійснювати дистанційно від пускових кнопок, установлених всередині шафок пожежних кран-комплектів.
біля місць розташування пожежних гідрантів і водойм повинні бути встановлені (відповідальні за встановлення - згідно з підпунктом 8 цього пункту) покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них
Технічне обслуговування вогнегасників повинно здійснюватися відповідно до Правил експлуатації вогнегасників, затверджених наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 02 квітня 2004 року № 152, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 29 квітня 2004 року за № 555/9154, а також ДСТУ 4297-2004 «Технічне обслуговування вогнегасників. Загальні технічні вимоги».
На кожному тимчасовому, мобільному будинку та споруді необхідно вивішувати таблички із зазначенням її призначення, інвентарного номера, прізвища особи, відповідальної за її експлуатацію та протипожежний стан.
Усі роботи, які пов’язані з підвищенням вогнестійкості будівельних конструкцій та вогнезахисту матеріалів, повинні проводитися під час зведення будинку, споруди одночасно з монтажем даних елементів конструкцій згідно з проектом виконання робіт.
Під час експлуатації об’єкта не допускається знижувати клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах.
Будинки та інші об'єкти мають бути забезпечені адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби
Під час експлуатації об’єктів забороняється знижувати рівень пожежної безпеки, встановлений законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта
У разі введення об’єктів у експлуатацію чергами частина, що будується (ремонтується), повинна бути відділена від діючої частини будинку протипожежними перегородками 1-го типу та перекриттями 3-го типу. При цьому не повинні порушуватися умови безпечної евакуації людей з частин будівель і споруд.
Будинки, приміщення та споруди повинні обладнуватися системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Протипожежні двері, ворота, вікна, люки, клапани, завіси (екрани) у протипожежних перешкодах повинні утримуватися у справному стані.
трубопроводи й насоси необхідно фарбувати у відповідний колір згідно з ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности», ГОСТ 14202-69 «Трубопроводы промышленных предприятий. Опознавательная окраска, предупреждающие знаки и маркировочные щитки»;
До комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт
Вогнегасники слід встановлювати у легкодоступних та видних місцях, а також у пожежонебезпечних місцях, де найбільш вірогідна поява осередків пожежі. При цьому необхідно забезпечити їх захист від потрапляння прямих сонячних променів та дії опалювальних та нагрівальних приладів.
Улаштування та експлуатація тимчасових електромереж забороняються. Винятком можуть бути тимчасові електромережі, які живлять ілюмінаційні установки, а також електропроводки в місцях проведення будівельних, тимчасових ремонтно-монтажних та аварійних робіт
Замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання мають проводитись 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
застосування саморобних подовжувачів, які не відповідають вимогам ПУЕ, що пред’являються до переносних (пересувних) електропроводок
Застосування у будівництві й на виробництві матеріалів та речовин, на які відсутні показники щодо пожежної небезпеки, забороняється
Територія об’єктів, ділянок, що межують з житловими будинками, дачними та іншими будинками, протипожежні відстані між будинками, спорудами, майданчиками для зберігання матеріалів, устаткування повинні систематично очищатися від сміття, відходів виробництва, тари, опалого листя, котрі необхідно регулярно видаляти (вивозити) у спеціально відведені місця.
Передбачені проектом зовнішні пожежні сходи й огорожі на дахах будинків, що зводяться, повинні встановлюватися одразу ж після монтажу несучих конструкцій.
Для кожного приміщення об’єкта мають бути розроблені та затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки
Розміщення виробничих, складських та допоміжних будинків і споруд на території будівництва повинно відповідати затвердженому у встановленому порядку генплану, опрацьованому у складі проекту організації будівництва з урахуванням вимог цих Правил та будівельних норм. Забороняється розміщення будинків та споруд на території будівництва з відхиленнями від чинних норм, правил та затвердженого генплану
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
24.10.2018 1160073 Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства про охорону праці, промислову безпеку та гірничий нагляд
Учасники:
Легейда Олександр Петрович — Голова правління
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.09.2018 510093 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Не підпадає під вимоги ПКМУ № 1104 від 18.12.2017
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.04.2018 1339698 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
171 порушення
Предмет перевірки: Припис про усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Москаленко Максим Леонідович — фізична особа - підприємець
Ликсунов Денис Валерійович — фізична особа - підприємець
Воронянський Андрій Юрійович — фізична особа - підприємець
Проскурина Марина В'ячеславівна — фізична особа - підприємець
Брантова Наталя Володимирівна — управляюча магазину «єва» тов «руш»
Веприс Дмитро Андрійович — фізична особа - підприємець
Щокіна Ганна Валентинівна — фізична особа - підприємець
Алексенян Армен Аркадійович — фізична особа - підприємець
Логвінова Юлія Вячеславівна — фізична особа - підприємець
Лапушкін Максим Петрович — фізична особа - підприємець
Гурулев Віктор Миколайович — фізична особа - підприємець
Сергопольцева Анастасія Ігорівна — фізична особа - підприємець
Анікеєнко Юрій Сергійович — фізична особа - підприємець
Кайдалов Сергій Миколайович — Член правління з питань виробництва АТ «Куряжський домобудівельний комплекс»
Максимова Інна Олегівна — фізична особа - підприємець
Калиновська Ольга Вікторовна — фізична особа - підприємець
Оберемок Ніна Василівна — фізична особа - підприємець
Порушення:
(ФО-П Ликсунов Д.В.) Початок роботи ФО-П Ликсунов Д.В. здійснюється без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
(ФО-П Воронянський А.Ю.) Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання.
(ФО-П Щокіна Г.В.) Переносні вогнегасники не розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
(ФО-П Максимова І.О.) Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
(ФО-П Логвінова Ю.В.) Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
(ФО-П Сергопольцева А.І.) Не організовано щорічне проведення інструктажу з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуацій.
На об’єкті не встановлений відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) протипожежний режим.
(ФО-П Воронянський А.Ю.) Початок роботи ФО-П Воронянський А.Ю. здійснюється без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
(ФО-П Ликсунов Д.В.) Переносні вогнегасники не розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
(ФО-П Веприс Д.А.) Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Алексанян А.Я.) не пройдено навчання з пожежної безпеки у порядку, встановленному постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
(ФО-П Веприс Д.А.) Початок роботи ФО-П Веприс Д. А. здійснюється без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
(ФО-П Проскуріна М.В.)Не проведено технічне обслуговування існуючих вогнегасників
(ФО-П Максимова І.О.) Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Максимова І.О.) Для кожного приміщення не розроблені та не затверджені інструкції про заходи пожежної безпеки.
(ФО-П Щокіна Г.В.) Не розроблені та не затверджені інструкції про заходи пожежної безпеки.
(ФО-П Ликсунов Д.В.) Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
(ФО-П Москаленко М.Л.) Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Сергопольцева А.І.) Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
(ФО-П Ликсунов Д.В.) Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання.
(ФО-П Оберемок Н.В.)Не проведено технічне обслуговування існуючих вогнегасників.
(ФО-П Максимова І.О.) ФО-П Максимова О.І. не пройшов функціональне навчання з питань цивільного захисту.
(ФО-П Щокіна Г.В.) ФО-П Щокіна Г.В. не пройдено навчання з пожежної безпеки у порядку, встановленному постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
(ФО-П Проскуріна М.В.)Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання.
(ФО-П Сергопольцева А.І.) ФО-П Сергопольцева А.І. не пройдено навчання з пожежної безпеки у порядку, встановленному постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
(ФО-П Алексанян А.Я.) Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
(ФО-П Калиновська О.В.) Для кожного приміщення не розроблені та не затверджені інструкції про заходи пожежної безпеки.
(ФО-П Алексанян А.Я.) Переносні вогнегасники не розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Не проведено випробування системи зовнішнього протипожежного водопроводу (необхідно 1 раз на рік) на тиск та витрату води з оформленням акту.
(ФО-П Веприс Д.А.) Для кожного приміщення не розроблені та не затверджені інструкції про заходи пожежної безпеки.
(ФО-П Оберемок Н.В.)Переносні вогнегасники не розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
(ФО-П Алексанян А.Я.) Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання.
(ФО-П Воронянський А.Ю.) Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Сергопольцева А.І.) Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Москаленко М.Л.) ФО-П Москаленко М.Л. не пройдено навчання з пожежної безпеки у порядку, встановленному постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
(ФО-П Лапушкін М.П.) Для кожного приміщення не розроблені та не затверджені інструкції про заходи пожежної безпеки.
(ФО-П Логвінова Ю.В.) ФО-П Логвінова Ю.В. не пройшов функціональне навчання з питань цивільного захисту.
(ФО-П Оберемок Н.В.)Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
(ФО-П Гурулев М.В.)ФО-П Гурулев М.В. не пройшов функціональне навчання з питань цивільного захисту.
(ФО-П Веприс Д.А.) Переносні вогнегасники не розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
(ФО-П Сергопольцева А.І.) Переносні вогнегасники не розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
(ФО-П Москаленко М.Л.) Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
(ФО-П Оберемок Н.В.)Не надані матеріали на килимові покриття приміщення більярдної, щодо токсичності, димоутворювальної здатності та відповідності групам поширення полум’я РП1, РП2 згідно ДСТУ Б В.2.7-70-98 «Будівельні матеріали. Метод випробування на розповсюдження полум’я».
(ФО-П Максимова І.О.) Початок роботи ФО-П Максимова О.І. здійснюється без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
(ФО-П Калиновська О.В.) Не організовано щорічне проведення інструктажу з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуацій.
(ФО-П Лапушкін М.П.) Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання.
Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання.
(ФО-П Лапушкін М.П.) ФО-П Лапушкін М.П. не пройдено навчання з пожежної безпеки у порядку, встановленному постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
(ФО-П Ликсунов Д.В.) Не ведеться журнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки.
(ФО-П Ликсунов Д.В.) ФО-П Ликсунов Д.В. не пройшов функціональне навчання з питань цивільного захисту.
(ФО-П Проскуріна М.В.)ФО-П Проскуріна М.В. не пройшов функціональне навчання з питань цивільного захисту.
(ФО-П Максимова І.О.) Не організовано щорічне проведення інструктажу з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуацій.
(ФО-П Максимова І.О.) Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
(ФО-П Ликсунов Д.В.) ФО-П Ликсунов Д.В. не пройдено навчання з пожежної безпеки у порядку, встановленному постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
(ФО-П Логвінова Ю.В.) ФО-П Логвінова Ю.В. не пройдено навчання з пожежної безпеки у порядку, встановленному постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
(ФО-П Веприс Д.А.) Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Проскуріна М.В.)Не організовано щорічне проведення інструктажу з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуацій.
(ФО-П Максимова І.О.) ФО-П Максимова О.І. не пройдено навчання з пожежної безпеки у порядку, встановленному постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
(ФО-П Воронянський А.Ю.) Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Ликсунов Д.В.) Не організовано щорічне проведення інструктажу з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуацій.
(ФО-П Калиновська О.В.) ФО-П Калиновська О.В. не пройдено навчання з пожежної безпеки у порядку, встановленному постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Оберемок Н.В.)ФО-П Оберемок Н.В. не пройдено навчання з пожежної безпеки у порядку, встановленному постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
(ФО-П Сергопольцева А.І.) Не ведеться журнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки.
(ФО-П Анікеєнко Ю.С.) ФО-П Анікеєнко Ю.С. не пройшов функціональне навчання з питань цивільного захисту.
(ФО-П Оберемок Н.В.)Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання.
(ФО-П Лапушкін М.П.) Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Ликсунов Д.В.) Для кожного приміщення не розроблені та не затверджені інструкції про заходи пожежної безпеки.
(ФО-П Гурулев М.В.)Не надані матеріали на килимові покриття приміщення більярдної, щодо токсичності, димоутворювальної здатності та відповідності групам поширення полум’я РП1, РП2 згідно ДСТУ Б В.2.7-70-98 «Будівельні матеріали. Метод випробування на розповсюдження полум’я».
(ФО-П Лапушкін М.П.) Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
(ФО-П Проскуріна М.В.)Початок роботи ФО-П Проскуріна М.В. здійснюється без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
(ФО-П Алексанян А.Я.) Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Наказом керівника не призначена особа відповідальна особа за утримання вогнезахисного покриву.
(ФО-П Оберемок Н.В.)Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Проскуріна М.В.)Не ведеться журнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки.
(ФО-П Щокіна Г.В.) Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
(ФО-П Проскуріна М.В.)Переносні вогнегасники не розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
(ФО-П Лапушкін М.П.) Не організовано щорічне проведення інструктажу з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуацій.
Біля місць розташування пожежного гідранту не встановлено покажчик (об’ємний зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів.
(ФО-П Ликсунов Д.В.) Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Сергопольцева А.І.) Для кожного приміщення не розроблені та не затверджені інструкції про заходи пожежної безпеки.
(ФО-П Анікеєнко Ю.С.) Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання.
(ФО-П Гурулев М.В.)Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
(ФО-П Щокіна Г.В.) Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання.
(ФО-П Москаленко М.Л.) Не ведеться журнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки.
(ФО-П Воронянський А.Ю.) ФО-П Воронянський А.Ю. не пройшов функціональне навчання з питань цивільного захисту.
(ФО-П Веприс Д.А.) ФО-П Веприс Д. А. не пройшов функціональне навчання з питань цивільного захисту.
(ФО-П Алексанян А.Я.) Не організовано щорічне проведення інструктажу з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуацій.
(ФО-П Анікеєнко Ю.С.) ФО-П Анікеєнко Ю.С. не пройдено навчання з пожежної безпеки у порядку, встановленному постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
(ФО-П Лапушкін М.П.) ФО-П Лапушкін М.П. не пройшов функціональне навчання з питань цивільного захисту.
(ФО-П Щокіна Г.В.) Початок роботи ФО-П Щокіна Г.В. здійснюється без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
(ФО-П Лапушкін М.П.) Не ведеться журнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки.
(ФО-П Гурулев М.В.)Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
(ФО-П Проскуріна М.В.)Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Щокіна Г.В.) Не організовано щорічне проведення інструктажу з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуацій.
(ФО-П Проскуріна М.В.)Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
(ФО-П Калиновська О.В.) Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання.
(ФО-П Москаленко М.Л.) ФО-П Москаленко М.Л. не пройшов функціональне навчання з питань цивільного захисту.
(ФО-П Щокіна Г.В.) Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Калиновська О.В.) Початок роботи ФО-П Калиновська О.В. здійснюється без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
(ФО-П Сергопольцева А.І.) Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання.
Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
(ФО-П Проскуріна М.В.)Для кожного приміщення не розроблені та не затверджені інструкції про заходи пожежної безпеки.
(ФО-П Гурулев М.В.)Не ведеться журнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки.
Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
(ФО-П Веприс Д.А.) Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
(ФО-П Логвінова Ю.В.) Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Сергопольцева А.І.) Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не проведена перевірка (не менше одного разу на рік) стану вогнезахисного покриву (просочення) металевих конструкцій торгівельно-розважального комлексу «Мобіль».
(ФО-П Москаленко М.Л.) Не організовано щорічне проведення інструктажу з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуацій.
(ФО-П Калиновська О.В.) Переносні вогнегасники не розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
(ФО-П Гурулев М.В.)Переносні вогнегасники не розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
(ФО-П Веприс Д.А.) ФО-П Веприс Д. А. не пройдено навчання з пожежної безпеки у порядку, встановленному постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
(ФО-П Алексанян А.Я.) Для кожного приміщення не розроблені та не затверджені інструкції про заходи пожежної безпеки.
(ФО-П Веприс Д.А.) Не організовано щорічне проведення інструктажу з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуацій.
(ФО-П Воронянський А.Ю.) ФО-П Воронянський А.Ю. не пройдено навчання з пожежної безпеки у порядку, встановленному постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
(ФО-П Оберемок Н.В.)Для кожного приміщення не розроблені та не затверджені інструкції про заходи пожежної безпеки.
(ФО-П Анікеєнко Ю.С.) Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
(ФО-П Оберемок Н.В.)ФО-П Оберемок Н.В. не пройшов функціональне навчання з питань цивільного захисту.
(ФО-П Веприс Д.А.) Не ведеться журнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки.
(ФО-П Логвінова Ю.В.) Не ведеться журнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки.
(ФО-П Щокіна Г.В.) ФО-П Щокіна Г.В. не пройшов функціональне навчання з питань цивільного захисту.
(ФО-П Воронянський А.Ю.) Переносні вогнегасники не розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
(ФО-П Лапушкін М.П.) Початок роботи ФО-П Лапушкін М.П. здійснюється без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
(ФО-П Ликсунов Д.В.) Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Логвінова Ю.В.) Не організовано щорічне проведення інструктажу з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуацій.
(ФО-П Логвінова Ю.В.) Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
(ФО-П Воронянський А.Ю.) Для кожного приміщення не розроблені та не затверджені інструкції про заходи пожежної безпеки.
(ФО-П Алексанян А.Я.) Не ведеться журнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки.
(ФО-П Калиновська О.В.) Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Алексанян А.Я.) Початок роботи ФО-П Алексанян А.Я. здійснюється без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
(ФО-П Гурулев М.В.)ФО-П Гурулев М.В. не пройдено навчання з пожежної безпеки у порядку, встановленному постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
(ФО-П Воронянський А.Ю.) Не ведеться журнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки.
(ФО-П Оберемок Н.В.)Не ведеться журнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки.
(ФО-П Анікеєнко Ю.С.) Початок роботи ФО-П Анікеєнко Ю.С. здійснюється без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
(ФО-П Анікеєнко Ю.С.) Не ведеться журнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки.
(ФО-П Оберемок Н.В.)Не організовано щорічне проведення інструктажу з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуацій.
(ФО-П Оберемок Н.В.)Початок роботи ФО-П Оберемок Н.В.здійснюється без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
(ФО-П Максимова І.О.) Не ведеться журнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки.
(ФО-П Проскуріна М.В.)ФО-П Проскуріна М.В. не пройдено навчання з пожежної безпеки у порядку, встановленному постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
(ФО-П Калиновська О.В.) Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Оберемок Н.В.)Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
(ФО-П Алексанян А.Я.) Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Логвінова Ю.В.) Для кожного приміщення не розроблені та не затверджені інструкції про заходи пожежної безпеки.
(ФО-П Алексанян А.Я.) ФО-П Алексанян А.Я. не пройшов функціональне навчання з питань цивільного захисту.
(ФО-П Воронянський А.Ю.) Не організовано щорічне проведення інструктажу з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуацій.
(ТОВ «РУШ»)Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
(ФО-П Калиновська О.В.) ФО-П Калиновська О.В. не пройшов функціональне навчання з питань цивільного захисту.
(ФО-П Лапушкін М.П.) Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Воронянський А.Ю.) Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
(ФО-П Максимова І.О.) Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання.
(ФО-П Щокіна Г.В.) Не ведеться журнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки.
(ФО-П Москаленко М.Л.) Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання.
(ФО-П Гурулев М.В.)Не організовано щорічне проведення інструктажу з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуацій.
Не проведене технічне обслуговування і перевірка на працездатність пожежних кран-комплектів шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
(ФО-П Гурулев М.В.)Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(ФО-П Анікеєнко Ю.С.) Не організовано щорічне проведення інструктажу з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуацій.
(ФО-П Логвінова Ю.В.) Початок роботи ФО-П Логвінова Ю.В. здійснюється без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкту.
(ФО-П Веприс Д.А.) Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання.
(ТОВ «РУШ»)Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання.
(ФО-П Логвінова Ю.В.) Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання.
(ФО-П Гурулев М.В.)Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання.
(ТОВ «РУШ») Початок роботи ТОВ «РУШ» здійснюється без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
(ФО-П Проскуріна М.В.)Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
(ФО-П Максимова І.О.) Переносні вогнегасники не розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
(ФО-П Лапушкін М.П.) Переносні вогнегасники не розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
(ФО-П Щокіна Г.В.) Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
(ФО-П Москаленко М.Л.) Переносні вогнегасники не розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
(ФО-П Сергопольцева А.І.) Не пройшов функціональне навчання з питань цивільного захисту.
(ФО-П Калиновська О.В.) Не ведеться журнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки.
Покарання: відсутні
20.02.2018 1212061 Головне управління Держпраці у Харківській області Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: лист суб'єкта господарювання
Підстави:
Письмова заява суб’єкта господарювання до відповідного органу державного нагляду (контролю) про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Лазня В.М. — головний механік
Лазня В М — головний механік
Порушення:
При облаштуванні рейкового шляху, стики рейок не розташовані над стиками залізобетонних підрейкових елементів, що є порушенням п.5.2.3 ДСТУ НБ А. 3.1-25:2014
Довжина баластної призми перевищує довжину рейкової нитки, що є порушенням п.5 (3.1.2)ДСТУ НБ А.3.1-25:2014
До складу верхньої будови рейкової колії баштового крану не входять: щебеневий баласт, підрейкові опорні елементи, пісок, водовідвідний пристрій, що є порушенням п.3.2.2 п.5.1 ДСТУ НБ А.3.1-25:2014
Не наданий акт здачі-приймання рейкової колії крану в експлуатацію. що є порушенням п.3.2.3.(1.3) ДСТУ - НБ А .3.1-25:2014
не надані протоколи
Відсутні дані про визначення коефіцієнту ущільнення насипного грунту при будови рейкової колії , що є порушенням п. 4.1.3. ДСТУ-НБ А .3.1-25:2014
Земляне полотно не має ефективного пристрію для відводу води, що є порушенням п.3.2.1, п.4.1.4 ДСТУ-НБ А .3.1-25:2014
Ділянка стоянки крану в неробочому стані не позначена табличкою, що є порушененням п.5.8 ДСТУ НБ А.3.1-25:2014
Не надано проекту документації рейкової колії що є порушенням п.3.2.3 (1.4)Настанова з улаштування наземних рейкових колій вантажопідіймальних кранів ДСТУ -НБ А 3.1-25:2014
Не надані паспорти і сертифікати на елементи, що входять до складу рейкової колії, що є порушенням п.3.2.3 (1.3) ДСТУ-НБ А .3.1-25:2014
Після улаштування заземлення рейкової колії не перевірено опір розтіканню струму системи заземлення, що є порушенням п.6.6 ДСТУ НБ А.3.1-25:2014
На баштовому крані не працюють прилади безпеки, що є порушенням розділу 3 "Технічний опис та інструкція з експлуатації КБ -405-1А.00..000 ТО"
Покарання: відсутні