Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (38)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Будівництво (2) Перевірки (10)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО-15339"

#03118268

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
19.06.2022 3080424 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Приватне акціонерне товариство "АТП-15339"
38100, Полтавська обл., Зіньківська Міська Територіальна Громада, м. Зіньків, вул. Гончарна, 11
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.06.2021 2361298 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність під час проведення заходу державного нагляду (контролю) керівника суб'єкта господарювання або уповноваженої ним особи
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Приватне акціонерне товариство "АТП-15339"
38100, Полтавська обл., Зіньківська Міська Територіальна Громада, м. Зіньків, вул. Гончарна, 11
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.11.2020 2516741 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Центрального округу Проведено
38 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Штанько Максим Сергійович — Головний спеціаліст сектору державного екологічного нагляду (контролю) надр Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Полтавській області - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Центрального округу
Батряк І.М. — Довірена особа
Калініченко Сергій Леонідович — Начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Полтавській області - старший державний інспектор з охорони навколишнього природного
Батряк І М — Довірена особа
Порушення:
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, щодо переліку об’єктів, на яких протягом 2019 - 2020 р. проводилось чи проводиться будівництво, реконструкція, технічне переоснащення, з зазначенням: назви об’єкту; виду проведених робіт (будівництво, реконструкція, технічне переоснащення, інше); дати введення в експлуатацію; наявності чи відсутності розділів робочих проектів ОВНС; позитивних висновків державної екологічної експертизи, не надано.
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, щодо виконання заходів щодо скорочення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря з наданням копій підтверджуючих документів, не надано.
Копії наказів про призначення відповідальних осіб за охорону навколишнього природного середовища та за поводження з відходами на підприємстві та по підрозділам, не надано.
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, щодо наявності санітарного паспорту на право одержання, зберігання і застосування пестицидів, не надано.
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, де зберігаються залишки пестицидів і агрохімікатів в господарстві, описати це місце, не надано.
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, щодо переліку об’єктів підприємства, які знаходяться у власності, оренді або використовуються підприємством, та розташовані на території Зіньківського району Полтавської області по кожному об’єкту окремо, не надано.
Копії інструкції з експлуатації установок очистки газу відповідно до умов їх роботи, не надано.
Копії спеціальних паспортів на кожне місце чи об'єкт зберігання або видалення відходів, не надано.
Копії документів, в яких обґрунтовуються обсяги викидів забруднюючих речовин для отримання дозволу на викиди та звіти з інвентаризації джерел викидів до всіх дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, не надано.
Копії паспортів та актів введення в експлуатацію паливовикористовуючого обладнання, яке знаходиться на балансі або використовується підприємством, не надано.
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, щодо кількісті виготовленої продукції (наданих послуг) за 2019- 2020 р. із зазначенням адреси майданчика, де ведеться виробнича діяльність, не надано.
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, стосовно оповіщення населення про початок здійснення робіт з ЗЗР і яким чином, не надано.
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, щодо наявності у підприємства власних скидів до водних об’єктів, не надано.
Копії договорів на передачу відходів, акти прийому-передач відходів, товарно-транспортні накладні на передачу відходів за 2019 - 2020 р., не надано.
Належні чином завірені копії звітністості 2ТП (повітря), 2ТП (водгосп), 1-відходи за 2019 - 2020 р, не надано.
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, щодо проведення технічного навчання і перевірки знань з правил технічної експлуатації установок очистки газу, не надано.
Копії дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел (діючі та попередні), не надано.
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, про поводження з тарою з-під використаних ЗЗР та непридатними до використання засобами індивідуального захисту, не надано.
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, чи протруюється насіння перед посівом, місце проведення протруювання, чи ведеться журнал протруєного насіння, не надано.
Копії актів перевірки відповідності фактичних параметрів роботи ПГОУ проектним, актів перевірки технічного стану, не надано.
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, щодо обсягів утворення та розміщення відходів підприємством, не надано.
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, щодо наявності договору обов’язкового страхування цивільної відповідальності суб’єктів господарювання за шкоду, яку може бути заподіяно довкіллю або здоров’ю людей під час зберігання та застосування пестицидів і агрохімікатів, не надано.
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, щодо переліку земельних ділянок державної та комунальної власності під об’єктами підприємства, що станом на 16.11.2020 знаходяться у використання підприємства на території Зіньківського району Полтавської області, а також земельних ділянок, які знаходяться у приватній власності підприємства та копії відповідних документів, що посвідчують право власності, право постійного чи тимчасового користування земельними ділянками, не надано.
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, щодо проведення щорічного контролю за дотриманням затверджених нормативів граничнодопустимих викидів забруднюючих речовин на джерелах викиду за 2019 - 2020 р., не надано.
Копії паспортів на ПГОУ, актів введення в експлуатацію та виведення з експлуатації для непрацюючих ПГОУ, не надано.
Копії журналів за формою 1-ВТ за 2019 - 2020 р., не надано.
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, щодо наявності регламенту по здійсненню комплексу заходів по застосуванню пестицидів та агрохімікатів, не надано.
Копії проектно-технічної документації на об’єкти з розділом ОВНС, позитивні висновки державної екологічної експертизи, висновки з оцінки впливу на довкілля, не надано.
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, щодо використання пестицидів та агрохімікатів за 2019 - 2020 р., не надано.
Копії дозволів на спеціальне водокористування (діючий та попередній), не надано.
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, щодо наявності спеціально призначених складів для зберігання пестицидів та агрохімікатів із зазначенням адреси місця знаходження, не надано.
Копії паспортів на паливовикористовуюче обладнання та акти введення в експлуатацію, не надано.
Копію договору на приймання стоків, не надано.
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, щодо обліку пестицидів на підприємстві, не надано.
Копії документів, що посвідчують право власності чи оренди на будівлі та споруди, що є на балансі підприємства, копії проектно-технічної документації на будівлі, технічні паспорти, не надано.
Копії з журналів обліку робочого часу установок очистки газу, не надано.
Інформацію у вигляді довідки підписаної керівником та завіреної печаткою підприємства, щодо допусків на право роботи з пестицидами та агрохімікатами та посвідчення про проходження спеціальної підготовки з питань безпечного проведення робіт з пестицидами та агрохімікатами, не надано.
Копії реєстрових карт об’єктів утворення відходів за 2019 - 2020 р., не надано.
Покарання: відсутні
09.06.2020 1709730 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності".
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Територія та будівлі автотранспортного підприємства
38100, Полтавська Обл м. Зіньків, вул. Гончарна, 11
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.06.2020 1892558 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закон України"Про внесення змін до деяких законодавчих актів України спрямованих на запобігання виникнення і поширення короновірусної хвороби COVID-19"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Об'єкти:
ПАТ "Автотранспортне" підприємство -15339"
38100, Полтавська обл., м. Зіньків, вул. Гончарна, 11
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.08.2019 2107298 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання суб’єктом містобудування вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил
Підстави:
Звернення фізичних чи юридичних осіб про порушення суб’єктом містобудування вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності
Учасники:
Нестеренко Інна Іванівна — Головний інспектор будівельного нагляду інспекційного відділу №1 Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Полтавській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.02.2019 1464030 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Об'єкти:
ПРАТ "АТП-15339"
Полтавська обл., Зіньківський р-н, м. Зіньків, вул. Гончарна, 11
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.10.2018 397041 Державна служба України з безпеки на транспорті Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Контроль за додерженням ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів автомобільним транспортом, міжнародних перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.10.2018 1207121 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Не здійснює виробничу діяльність
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.10.2018 1069027 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері захисту рослин
Учасники:
Водолага Антон Анатолійович — агроном по захисту рослин ПРАТ АТП 15339
Порушення:
У осіб, діяльність яких пов'язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням пестицидів і агрохімікатів та торгівлею ними, відсутні допуски та посвідчення на право роботи із зазначеними пестицидами і агрохімікатами
Покарання: відсутні