Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему

Ухвала від 24.05.2017 по справі 826/511/17

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1

УХВАЛА

24 травня 2017 року срава №826/511/17

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі судді Кузьменка В.А., суддів Арсірія Р.О., Огурцова О.П., за участю секретаря Яцюти М.С. та представників:

позивача: Угрина С.В.;

відповідача: Морозової В.В.;

третьої особи: не з'явились

розглянувши в судовому засіданні клопотання представника відповідача про залучення Дочірнього підприємства "ІТЕЛЛІДЖЕНС" з 100% іноземною інвестицією товариства з обмеженою відповідальністю "ІТЕЛЛІДЖЕНС ІНТЕРНЕШНЛ БІЗНЕС СЕРВІС ХОЛДІНГ ГМБХ (НІМЕЧЧИНА)" в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору до участі у справі

за позовомТовариства з обмеженою відповідальністю "КОНІМ"

до третя особаАнтимонопольного комітету України Державне підприємство "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом"

провизнання протиправним та скасування рішення

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю "КОНІМ" (далі по тексту - позивач, ТОВ "КОНІМ") звернулось до Окружного адміністративного суду міста Києва з адміністративним позовом до Антимонопольного комітету України (далі по тексту - відповідач), в якому просить:1) визнати незаконним та скасувати рішення відповідача №2138-р/пк-пз; 2) зобов'язати відповідача відмінити процедуру закупівлі послуг із супроводу програмного забезпечення SAP ERP для ДП "НАЕК "Енергоатом", оголошеної 04 листопада 2016 року: номер оголошення про проведення процедури закупівлі (ідентифікатор закупівлі): UA-2016-11-04-000407-a, на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 16 січня 2017 року відкрито провадження в адміністративній справі №826/511/17, закінчено підготовче провадження і призначено справу до судового розгляду.

В судовому засіданні 24 травня 2017 року представником відповідача заявлено клопотання про залучення до участі у справі Дочірнього підприємства "ІТЕЛЛІДЖЕНС" з 100% іноземною інвестицією товариства з обмеженою відповідальністю "ІТЕЛЛІДЖЕНС ІНТЕРНЕШНЛ БІЗНЕС СЕРВІС ХОЛДІНГ ГМБХ (НІМЕЧЧИНА)" в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору.

Відповідно до частини другої статті 53 Кодексу адміністративного судочинства України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з ініціативи суду. Вступ третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, не має наслідком розгляд адміністративної справи спочатку.

Оскільки рішення у даній справі може вплинути на права та обов'язки Дочірнього підприємства "ІТЕЛЛІДЖЕНС" з 100% іноземною інвестицією товариства з обмеженою відповідальністю "ІТЕЛЛІДЖЕНС ІНТЕРНЕШНЛ БІЗНЕС СЕРВІС ХОЛДІНГ ГМБХ (НІМЕЧЧИНА)", суд вважає за необхідне залучити його до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача, та задовольнити заявлене клопотання.

На підставі вищевикладеного, керуючись статтями 53, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд міста Києва, -

УХВАЛИВ:

1. Клопотання представника відповідача про залучення Дочірнього підприємства "ІТЕЛЛІДЖЕНС" з 100% іноземною інвестицією товариства з обмеженою відповідальністю "ІТЕЛЛІДЖЕНС ІНТЕРНЕШНЛ БІЗНЕС СЕРВІС ХОЛДІНГ ГМБХ (НІМЕЧЧИНА)" до участі в адміністративній справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору задовольнити.

2. Залучити до участі в адміністративній справі Дочірнє підприємство "ІТЕЛЛІДЖЕНС" з 100% іноземною інвестицією товариства з обмеженою відповідальністю "ІТЕЛЛІДЖЕНС ІНТЕРНЕШНЛ БІЗНЕС СЕРВІС ХОЛДІНГ ГМБХ (НІМЕЧЧИНА)" в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору.

3. Зобов'язати позивача направити Дочірньому підприємству "ІТЕЛЛІДЖЕНС" з 100% іноземною інвестицією товариства з обмеженою відповідальністю "ІТЕЛЛІДЖЕНС ІНТЕРНЕШНЛ БІЗНЕС СЕРВІС ХОЛДІНГ ГМБХ (НІМЕЧЧИНА)" копію позовної заяви та доданих до неї документів, докази чого надати суду.

4. Відкласти розгляд справи на 09 жовтня 2017 року о 13 год. 40 хв.

5. Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя В.А. Кузьменко

Судді Р.О. Арсірій

О.П. Огурцов

Попередній документ
68001994
Наступний документ
68001997
Інформація про рішення:
№ рішення: 68001996
№ справи: 826/511/17
Дата рішення: 24.05.2017
Дата публікації: 02.08.2017
Форма документу: Ухвала
Форма судочинства: Адміністративне
Суд: Окружний адміністративний суд міста Києва
Категорія справи: реалізації спеціальних владних управлінських функцій в окремих галузях економіки, у тому числі спори у сфері: