Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (3)

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЧЕРНІВЕЦЬКЕ ВІЙСЬКОВЕ ЛІСНИЦТВО"

#43071064

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
07.02.2022 3212907 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Карпатського округу Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Сметанюк М О — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Пилипко Р І — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Приказка В.І. — Директор
Василенюк С Д — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Пилипко Р.І. — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Степанов А.Л. — Заступник директора
Василенюк С.Д — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Приказка В І — Директор
Степанов А Л — Заступник директора
Сметанюк М.О. — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Порушення:
В ході проведення перевірки виявлено порушення вимог щодо очищення лісосік та прилеглої території до місць заготівлі деревини, складання порубкових залишок в заборонених місцях в кварталах 67 виділ 2, квартал 46 виділ 13,14, квартал 54 виділ 9, квартал 36 виділ 6, квартал 38 виділ 16 , квартал 41 виділ 2, квартал 105 виділ 4, квартал 97 виділ 10. Дані дії є здійсненням лісових користувань не у відповідності з метою та вимогами передбаченими у лісорубному квитку, що є порушенням ст. 188-5 КУпАП в частині невиконанням законних розпоряджень чи приписів посадових осіб, органів які здійснюють державний контроль у галузі охорони навколишнього природнього середовища, використання природних ресурсів та невиконанням п.1 раніше виданого припису від 19.02.2021 року.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.02.2021 2329208 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Василенюк С Д — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Чепишко О М — старший майстер
Василенюк С.Д — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Сметанюк М О — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Доскалюк О. Є. — старший майстер
Приказка В. І. — Директор
Сметанюк М.О. — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Пилипко Р І — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Приказка В І — Директор
Степанов А. Л. — Заступник директора
Степанов А Л — Заступник директора
Пилипко Р.І. — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Никифорюк В І — старший майстер
Чепишко О. М. — старший майстер
Никифорюк В. І. — старший майстер
Доскалюк О Є — старший майстер
Порушення:
Квартал 21 виділ 9 суцільна лісосічна рубка 2020 року на площі 0,8 га. Лісорубний квиток від 26.12.2019 року №20. Виявлено порушення вимог карти технологічного процесу та вимог вказаних у дозволі на проведення рубки в частині трелювання деревини не по наміченим волокам,складання порубкових залишок в заборонених місцях, що є здійсненням лісових користувань не у відповідності з метою та вимогами передбаченими у лісорубному квитку та порушенням встановленого порядку використання лісосічного фонду.
Квартал 54 виділ 9 суцільна лісосічна рубка 2021 року на площі 1,0 га. Лісорубний квиток від 23.12.2020 року №17. Виявлено порушення вимог карти технологічного процесу та вимог вказаних у дозволі на проведення рубки в частині трелювання деревини не по наміченим волокам,складання порубкових залишок в заборонених місцях, що є здійсненням лісових користувань не у відповідності з метою та вимогами передбаченими у лісорубному квитку та порушенням встановленого порядку використання лісосічного фонду.
Квартал 38 виділ 16 суцільна лісосічна рубка 2020 року на площі 0,5 га. Лісорубний квиток від 26.12.2019 року №21. Виявлено порушення вимог карти технологічного процесу та вимог вказаних у дозволі на проведення рубки в частині трелювання деревини не по наміченим волокам,складання порубкових залишок в заборонених місцях, що є здійсненням лісових користувань не у відповідності з метою та вимогами передбаченими у лісорубному квитку та порушенням встановленого порядку використання лісосічного фонду.
Квартал 79 виділ 2 санітарно - вибіркова рубка 2020 року на площі 17,7 га. Лісорубний квиток від 06.11.2020 року №16. Виявлено порушення вимог карти технологічного процесу та вимог вказаних у дозволі на проведення рубки в частині порушення напрямку звалювання дерев призначених у рубку, трелювання деревини не по наміченим волокам, складання порубкових решток в заборонених місцях, що є здійсненням лісових користувань не у відповідності з метою та вимогами передбаченими у лісорубному квитку та порушенням встановленого порядку використання лісосічного фонду.
Квартал 102 виділ 9 прочищення 2020 року на площі 4,3 га. Лісорубний квиток від 02.01.2020 року №2. Виявлено порушення вимог карти технологічного процесу та вимог вказаних у дозволі на проведення рубки в частині якості проведення очистки лісосіки, складання порубкових залишок в заборонених місцях, що є здійсненням лісових користувань не у відповідності з метою та вимогами передбаченими у лісорубному квитку та порушенням встановленого порядку використання лісосічного фонду.
Квартал 41 виділ 2 кінцевий прийом рівномірно - поступової рубки 2020 року на площі 0,7 га. Лісорубний квиток від 21.01.2020 року №5. Виявлено порушення вимог карти технологічного процесу та вимог вказаних у дозволі на проведення рубки в частині трелювання деревини не по наміченим волокам,складання порубкових залишок в заборонених місцях, що є здійсненням лісових користувань не у відповідності з метою та вимогами передбаченими у лісорубному квитку та порушенням встановленого порядку використання лісосічного фонду.
Квартал 84 виділ 3/3 перший прийом рівномірно - поступової рубки 2020 року на площі 1,0 га. Лісорубний квиток від 10.04.2020 року №7. Виявлено порушення вимог карти технологічного процесу та вимог вказаних у дозволі на проведення рубки в частині трелювання деревини не по наміченим волокам,складання порубкових залишок в заборонених місцях, порушення напрямку звалювання дерев, захаращення території прилеглої до трелювальних волоків, що є здійсненням лісових користувань не у відповідності з метою та вимогами передбаченими у лісорубному квитку та порушенням встановленого порядку використання лісосічного фонду.
Квартал 36 виділ 6 перший прийом рівномірно - поступової рубки 2020 року на площі 1,0 га. Лісорубний квиток від 04.08.2020 року №13. Виявлено порушення вимог карти технологічного процесу та вимог вказаних у дозволі на проведення рубки в частині трелювання деревини не по наміченим волокам,складання порубкових залишок в заборонених місцях, що є здійсненням лісових користувань не у відповідності з метою та вимогами передбаченими у лісорубному квитку та порушенням встановленого порядку використання лісосічного фонду.
Квартал 78 виділ 7 ділянка №2 суцільна лісосічна рубка 2020 року на площі 1,0 га. Лісорубний квиток від 10.04.2020 року №8. Виявлено порушення вимог карти технологічного процесу та вимог вказаних у дозволі на проведення рубки в частині порушення напрямку звалювання дерев призначених у рубку, захаращення території прилеглої до лісосіки, трелювання деревини не по наміченим волокам, складання порубкових залишок в заборонених місцях, що є здійсненням лісових користувань не у відповідності з метою та вимогами передбаченими у лісорубному квитку та порушенням встановленого порядку використання лісосічного фонду.
Квартал 112 виділ 3 прочищення 2020 року на площі 3,2 га. Лісорубний квиток від 02.01.2021 року №2. Виявлено порушення вимог карти технологічного процесу та вимог вказаних у дозволі на проведення рубки в частині трелювання деревини не по наміченим волокам,складання порубкових залишок в заборонених місцях, порушення напрямку звалювання дерев, захаращення території прилеглої до трелювальних волоків, що є здійсненням лісових користувань не у відповідності з метою та вимогами передбаченими у лісорубному квитку та порушенням встановленого порядку використання лісосічного фонду.
Квартал 74 виділ 24 прорідження 2021 року на площі 1,0 га. Лісорубний квиток від 02.01.2021 року №3. Виявлено порушення вимог карти технологічного процесу та вимог вказаних у дозволі на проведення рубки в частині трелювання деревини не по наміченим волокам,складання порубкових залишок в заборонених місцях, порушення напрямку звалювання дерев, захаращення території прилеглої до трелювальних волоків, що є здійсненням лісових користувань не у відповідності з метою та вимогами передбаченими у лісорубному квитку та порушенням встановленого порядку використання лісосічного фонду.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
06.10.2020 1888211 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі ЗУ "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання і виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні