Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (17)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Будівництво (3) Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПОДІЛЬСЬК ГРІН ЕНЕРДЖІ"

#42949411

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.12.2021 2308683 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Учасники:
Блажаєв Володимир Васильович — генеральний директор
Пасаіта Костянтин Олександрович — Головний державний інспектор Подільського відділу нагляду в промисловості
Порушення:
Під час здійснення контрольного заходу з’ясовано, що на протязі січня 2020р. – жовтня 2021р. включно, відносно всіх найманих працівників Підприємства (Установи, Організації) не забезпечено у повному об’ємі належний бухгалтерський облік витрат на оплату праці. Дане твердження обумовлено наявністю бухгалтерської документації з обліку витрат на оплату праці (відомостей з нарахування заробітної плати) працівникам у вищезазначеному періоді, яка по окремих видатках з оплати праці має стислий зміст і не відображає розподілу всіх видів нарахувань по складовим фонду оплати праці, які визначаються згідно Інструкції зі статистики оплати праці, затвердженої наказом Держкомстату України від 13.01.2004 року № 5.
Відповідно до норм національного законодавства роботодавець зобов’язаний забезпечити затвердження правил внутрішнього трудового розпорядку трудовим колективом за поданням власника або уповноваженого ним органу і виборного органу первинної профспілкової організації (профспілкового представника) на основі типових правил. Проте, під час здійснення контрольного заходу адміністрацією Підприємства не було надано правила внутрішнього трудового розпорядку для працівників ТОВ «ПГЕ».
На підприємстві не заведені особисті картки типової відомчої форми № П-2, яка затверджена наказом Держкомстату України від 25.12.2009 року № 459/656
Покарання: відсутні
01.12.2021 2302069 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Блажаєв Володимир Васильович — генеральний директор
Пасаіта Костянтин Олександрович — Головний державний інспектор Подільського відділу нагляду в промисловості
Порушення:
Встановленим порядком не отримано в органі Держпраці дозвіл на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки
Відсутній журнал реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці
Генеральний директор Блажеєв Володимир Васильович не пройшов навчання та перевірку знань з питань охорони праці.
Відсутній журнал реєстрації інструкцій з охорони праці на підприємстві.
Відсутній журнал реєстрації осіб, що потерпіли від нещасних випадків (гострих професійних захворювань (отруєнь) на виробництві.
Не розроблені інструкції з охорони праці, для всіх професій згідно штатного розпису.
Генеральний директор Блажеєв Володимир Васильович не забезпечив проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці працівника Троценка Сергія Борисовича.
Відсутній журнал обліку видачі інструкцій з охорони праці на підприємстві.
На підприємстві не призначена особа відповідальна за охорону праці.
Не проведено опосвідчення стану безпеки електроустановок, а саме: комплектна трансформаторна підстанція КТП-1 35/0,4 кВ з трансформатором 2500 кВа; - комплектна трансформаторна підстанція КТП-2 35/0,4 кВ з трансформатором 2500 кВа; - кабельна лінія КЛ-35кВ від ПС 35/10 Соболівка до КТП-1 35/0,4 кВ СЕС, К.1 3х (XRUHAKXS-35 + 1x50RMC/25) довжиною 367м; - кабельна лінія КЛ-35кВ від ПС 35/10 Соболівка до КТП-1 35/0,4 кВ СЕС, К.2 3х (XRUHAKXS-35 + 1x50RMC/25) довжиною 379м; - кабельна лінія КЛ-35кВ від КТП-1 35/0,4 кВ СЕС до КТП-2 35/0,4 кВ СЕС, 3х (XRUHAKXS-35 + 1x50RMC/25) довжиною 37м.
Генеральний директор Блажеєв Володимир не забезпечив відповідального за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства.
Відсутній журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці
Не проводяться вступні, первинні, повторні інструктажі з питань охорони праці.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі