Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (5)

КОМПЛЕКСНА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА 4 МІСТА СЄВЄРОДОНЕЦЬК ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#42751364

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
10.03.2022 3150517 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Будівля КОМПЛЕКСНОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ 4 ВІДДІЛУ МОЛОДІ ТА СПОРТУ СЄВЄРОДОНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ( КДЮСШ 4 )
93400, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, вул. Маяковського, буд. 28
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.03.2021 2206571 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.03.2021 2356943 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Будівля КОМПЛЕКСНОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ 4 ВІДДІЛУ МОЛОДІ ТА СПОРТУ СЄВЄРОДОНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ( КДЮСШ 4 )
93400, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, вул. Маяковського, буд. 28
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.10.2020 1785688 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: стаття 3 ЗУ "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Будівля КОМПЛЕКСНОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ 4 ВІДДІЛУ МОЛОДІ ТА СПОРТУ СЄВЄРОДОНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ( КДЮСШ 4 )
93400, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, вул. Маяковського, буд. 28
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.02.2020 2088895 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Луганській області Проведено
32 порушення
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки на об'єктах з масовим перебуванням людей
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Демченко Вікторія Анатоліївна — Головний інспектор відділу запобігання НС Сєвєродонецького РУ ГУ ДСНС України у Луганській області
Загорулько Сегрій Миколайович — Заступник директора з АГР КОМПЛЕКСНОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ 4 ВІДДІЛУ МОЛОДІ ТА СПОРТУ СЄВЄРОДОНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Порушення:
Приміщення закладу не обладнано системою оповіщення про пожежу та управлянням евакуацією людей.
Допускається зменшення кількості евакуаційних виходів з приміщеннь підвального поверху.
Не надано акт перевірки випробування на тиск та витрату води пожежного гідранту
Глядацький зал не обладнано системою протидимного захисту для видалення диму та гарячих газоподібних продуктів згоряння.
Відсутній покажчик пожежного гідранту (об'ємний зі світильником або плоский із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеним на нього літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева)
Працівники закладу не забезпечені засобами індивідуального захисту.
Огороджувальні конструкції та двері електрощитових, що розміщені під трибунами секторів 5, 8 та 12, які відокремлюють їх від приміщень іншого призначення не відповідають вимогам, встановленим до протипожежних перегородок.
На час перевірки відсутні підтверджуючі матеріали щодо класу вогнестійкості і групи поширення вогню по конструкції сходових маршів з підвального поверху.
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
Відповідальним за пожежну безпеку на обєкті не визначено необхідну кількість та тип первинних засобів пожежогасіння окремо для кожного поверху та приміщення відповідно з наказом МВС №25 від 15.01.2018 “Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників”.
Приміщення не обладнані системою пожежної сигналізації та системою передавання тривожних сповіщень 2 типу.
Складські підвальні приміщення не обладнані спеціальною системою димовидалення.
Не розроблені та не вивішені на видимих місцях інструкції про заходи пожежної безпеки для кожного приміщення, в яких встановлений протипожежний режим.
Допускається зачинення дверей евакуаційних виходів на ключ при наявності людей у приміщеннях.
В дверних отворах приміщень електрощитових не встановлено сертифіковані протипожежні двері
Відсутній пожежний щит.
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера, групи кондиціонерів автономним пристроєм електричного захисту не забезпечені.
Об'єкт не в повному обсязі забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) згідно Наказу МВС України від 15.01.2018 року № 25 «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників»
Не забезпечено зручність повертання вентиля та приєднання рукава пожежних кран-комплектів ПК-3 та ПК-4 (вхід в сектори 3 та 4).
Приміщення під трибунами не обладнано автоматичною системою пожежогасіння.
Допущено зниження розрахункової ширини евакуаційних виходів з будівлі.
Не надано підтверджуючі матеріли щодо скла у дверях на шляхах евакуації.
Сценічне оформлення, дерев´яні конструкції сценічної коробки не оброблено вогнезахисною речовиною зі складанням акту про виконані роботи.
Дверні отвори приміщень вентиляційних камер не обладнані сертифікованими протипожежними дверима.
Дверні отвори приміщень комор не обладнані сертифікованими протипожежними дверима.
Територія об’єкта та приміщення мають бути забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Зєднання, відгалуження та окінцювання жил проводів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (підвальне приміщення, зал п’ятиборств)
Не проведений ремонт установки пожежогасіння з метою роботи її в автоматичному режимі, що захищає простір під колосниками сцени, покриття сцени та кармани сцени.
Не надано підтверджуючі матеріали на облицювання стелі (фойе) щодо показників пожежної безпеки
Глядацький зал не обладнано автоматичною системою пожежогасіння.
Розміщення та експлуатація наявних на об’єкті вогнегасників здійснюється з порушенням вимог Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників затверджених наказом Наказу МВС України від 15.01.2018 року № 25 (не забезпечено навішування наявних вогнегасників на кронштейни, розміщення їх у тумбах або пожежних шафах для можливості прочитування маркувальних написів на корпусі).
Допускається облицювання стін глядацької зали матеріалами з непідтвердженою пожежною небезпекою для приміщень громадського призначення, у яких можливе перебування 1500 та більше осіб.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом