Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (6)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГЛОБАЛ СПІРІТС ГРУП"

#42735405

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
22.08.2022 2976323 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Об'єкти:
Об'єкт 1
70466, Запорізька обл., Запорізький р-н, С. Хортиця, Переулок. Сонячний, 5-А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.08.2022 3030420 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.10.2021 2478527 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
101 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Промислове підприємство (ФІЛІЯ №5)
70401, Запорізька обл., Запорізький р-н, С. Хортиця, Пров. Сонячний, 5-А
Промислове підприємство (ФІЛІЯ №4)
72302, Запорізька обл., м. Мелітополь, вул. Польова, 1
Виробниче приміщення, (м. Дніпро, вул. Ударників, 27)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Чечелівський р-н., вул. Ударників, 27
Учасники:
Мєшков Костянтин Валерійович — заступник начальника відділу організації профілактичної роботи та цивільного захисту Запорізького РУ ГУ ДСНС України у Запорізькій області
Чепель Олександр Юрійович — заступник директора
Клименко Олександр Олександрович — головний інспектор відділу техногенної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Запорізькій області
Сарапій Євген Миколайович — головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Запорізького районного управління Головного управління ДСНС України у Запорізькій області
Шумельний Сергій Вадимович — головний інспектор відділу техногенної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Запорізькій області
Шендрик Сергій Володимирович — начальник відділу нормативно-технічної роботи та контролю за системами протипожежного захисту управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Запорізькій області Шендрик Сергій Володимирович
Пасенко Віталій Васильович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Запорізького районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області
Солощук Евгеній Леонідович — провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Запорізького районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області
Дудаль Олександр Сергійович — провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Запорізького районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області
Димитров Сергій В'ячеславович — уповноважена особа Директор з виробництва ТОВ "Глобал спірітс груп"
Порушення:
На території об'єкта на в'їзді (виїзді) не встановлено схему території, в якій вказується розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під'їздів пожежних автомобілів до них.
Не визначено наказом (розпорядженням) керівника місця встановлення сигнально-гучномовних пристроїв та електронних інформаційних табло.
Не виділено не менше ніж 0,5 відсотка обсягу валового доходу для проведення необхідних заходів цивільного захисту
Допускається використання світильників без захисного суцільного скла у приміщенні РУ.
Не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» приміщення ТП – 1 (Т -1, Т-2, РУ) п.4.8 глави 4 розділу VІІ «Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів»
Не забезпечено захищення приміщення КТП -2 автономною системою пожежогасіння згідно до вимог п.4.8 глави 4 розділу VІІ «Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів»
Не подано декларацію відповідності матеріально-технічної бази до державного адміністратора або центрального органу виконавчої влади, який здійснює державний нагляд у сфері техногенної та пожежної безпеки.
Не забезпечено працівників у вибухопожежних цехах спеціальним вибухобезпечним шкіряним взуттям, виготовленим у відповідності до ГОСТ12.4.137-84 та спец одягом з тканини, що не електризуються.
В паспорт заземлювального пристрою не внесені дані про результати перевірок стану пристрою згідно до вимог п.7.4 п.7.5 глави 7 розділу VІІ «Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів».
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж виробничих та складських приміщень з вибухонебезпечними і пожежонебезпечними зонами будь-якого класу, не передбачено встановлення апаратів відключення (вимикачів) поза межами (ззовні) вказаних приміщень на негорючих стінах (перегородках) або на окремих опорах.
Не забезпечено розробку декларації безпеки об’єкта підвищеної небезпеки
Не забезпечено сортувального відділення автономною системою пожежогасіння.
Не забезпечено захищення приміщення (І, ІІ, ІІІ поверхів дільниці купажу) автономною системою пожежогасіння.
Не забезпечено приміщення дільниці обладнанням системою пожежної сигналізації, системою оповіщення та управління евакуюванням людей відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Не забезпечено приміщен-ня, де встановлено прилади приймально – контрольні пожежні, аварійним освіт-ленням відповідно до вимог пункту 5.9. ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Не розроблено схеми оповіщення за якими має здійснюватися оперативне оповіщення
Не розроблено Положення про формування цивільного захисту.
Не організовано евакуацій-ні заходи щодо працівників та майна суб’єкта господа-рювання під час виникнен-ня надзвичайних ситуацій.
Не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» приміщення КТП -2 п.4.8 глави 4 розділу VІІ «Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів»
Не надано данні щодо помірної небезпечності, токсичності продуктів горіння та дані щодо димоутворювальних здатностей покриття підлоги виходу з приміщення залу засідань 4-го поверху адміністративно-побутового корпусу згідно з ГОСТ 12.1.044-89 «ССБТ. Пожароопасность веществ и материалов. Номенклатура показателей и методы их определения» та відповідність групи поширення полум’я РП1, РП2 згідно з ДСТУ Б В.2.7-70-98 «Будівельні матеріали. Методи випробування на розповсюдження полум’я»
Не розміщено пожежні щити (стенди) на території об’єкта з розрахунку один щит (стенд) на 5000 м2 захищуваної площі.
Не виконано розроблення плану реагування на над-звичайні ситуації об’єкту.
Не забезпечено працівників у вибухопожежних цехах спеціальним вибухобезпечним шкіряним взуттям, виготовленим у відповідності до ГОСТ12.4.137-84 та спец одягом з тканини, що не електризуються.
Відсутні паспорти на блискавкозахисні пристрої і заземлювачі пристроїв блискавкозахисту, які повинні зберігатися у відповідального за електрогосподарство, згідно вимог пункту 9.2.7 глави 9.2 розділу 9 ДСТУ Б В.2.5-38:2008 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд".
Не визначено та не затверджено керівником підприємства номенклатура та обсяги матеріальних резервів з урахуванням прогнозованих видів та рівнів надзвичайних ситуацій, обсягів робіт з ліквідації їх наслідків, розмірів заподіяних збитків, обсягів забезпечення життєдіяльності постраждалого населення, всупереч пункту 4 Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року № 775.
Не відновлено вогнезахист повітропроводів в приміщення складу готової продукції №2.
Не відновлено вогнезахисна обробка металевих повітропроводів купажної дільниці у цеху розливу №2.
Не забезпечено справність пожежного гідранта (ПГ) №9 (не піднято кільце колодязя підземного ПГ та не закрито колодязь ПГ кришкою)
Не забезпечено осіб, що задіяні до оповіщення, виконання аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, локалізації та ліквідації аварійних ситуацій та аварій, ліквідації наслідків надзвичайної ситуації техногенного характеру, засобами індивідуального захисту органів дихання із переговорним пристроєм.
Сходова клітина, коридори, проходи та інші шляхи евакуації цех розливу №1 не забезпечено евакуаційним освітленням.
Допущено експлуатація компонентів системи порошкового пожежагасіння (модулів порошкового пожежогасіння «Буран»), із закінченим гарантійним строком експлуатації - всупереч вимог пункту Ж.8.3.3.10 додатку Ж (обов’язкового) ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не проведено експертне обстеження устаткуванню підвищеної небезпеки наведених у пункту 1 переліку машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки ПКМУ від 3 лютого 2021 р. № 77 всупереч вимогам пункту 21 ПКМУ від 26 травня 2004 р. N 687
Не забезпечено захищення приміщення ТП -1(Т -1, Т-2) автономною системою пожежогасіння згідно до вимог п.4.8 глави 4 розділу VІІ «Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів»
Усі металеві повітроводи, та інше обладнання витяжних установок, що транспортують горючі та вибухонебезпечні речовини, не заземлені та не захищені від статичної електрики, а також не мають пристрої для очищення.
Не проведено паспортизацію потенційно небезпечного об’єкту в супереч вимог пункту 5 Положення про паспортизацію потенційно небезпечних об’єктів, затвердженого наказом МНС України від 18.12.2000р. №338 у редакції наказу №140 від 24.01.2001р. та зареєстрованому у Міністерстві юстиції України 24.01.2001р. за №62/5253
Територію відкритого складу склотари не очищено від горючого сміття, та відходів виробництва (не прибрано дерев’яні піддони та відходи виробництва).
Не проведено ідентифікацію щодо визначення потенційно-небезпечного об'єкту всупереч вимог пункту 7 Методики ідентифікації потенційно небезпечних об’єктів, затвердженої наказом МНС України від 23.02.2006р. №98 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20 березня 2006 р. за №286/12160, пункт 7 Положення про паспортизацію потенційно небезпечних об'єктів, затверженого Наказом МНС України від 18.12.2000р. № 338 (у редакції наказу МНС України від 16.08.2005 №140) зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 1 вересня 2005 р. за №970/11250
Не встановлено протипожежні двері виходу на покрівлю будівлі 2-го типу.
Не забезпечено працівників у вибухопожежних цехах спеціальним вибухобезпечним шкіряним взуттям, виготовленим у відповідності до ГОСТ12.4.137-84 та спец одягом з тканини, що не електризуються.
Сходова клітина, коридори, проходи та інші шляхи евакуації адмінбудівлі не забезпечено евакуаційним освітленням.
В паспорт заземлювального пристрою не внесені дані про результати перевірок стану пристрою згідно до вимог п.7.4 п.7.5 глави 7 розділу VІІ «Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів».
Не забезпечено проходження навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
Не відремонтовано систему внутрішнього пожежного водопостачання (пожежні крани ПК1- ПК 144 не мають дистанційного запуску від пожежних насосів
Не забезпечено постійний підпор повітря в протипожежних тамбур-шлюзах.
Не складено паспорти на трубопроводи спирту всупереч вимогам п.8.1.1.13 ДНАОП 1.8.10-1.11-97
Не відновлено вогнезахисна обробка металічних конструкцій у адміністративно- складському корпусі № 2
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж виробничих та складських приміщень з вибухонебезпечними і пожежонебезпечними зонами будь-якого класу, не передбачено встановлення апаратів відключення (вимикачів) поза межами (ззовні) вказаних приміщень на негорючих стінах (перегородках) або на окремих опорах.
КТП 2 не забезпечено технічною документацією (паспортами на трансформатори № 1, № 2; сертифікатами на електрообладнання) згідно до вимог п.3.1 глави 3 розділу ІV «Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів»
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та по-ведінку населення на випа-док виникнення надзвичай-ної ситуації техногенного характеру на інформацій-них стендах.
Не розроблено план локалізації та ліквідації аварій всупереч пункту 11 Закону України «Про об’єкти підвищеної небезпеки» від 18 січня 2001р. № 2245-III
Не забезпечено обладнання приміщень зберігання форматів цеху розливу №2 автоматичною системою пожежогасіння, системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей сертифікованою в Україні відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Відсутня об’єктова система оповіщення в порушення вимог пункту 16 Положення про організацію оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій та зв’язку у сфері цивільного захисту, затвердженого ПКМУ від 27.09.2017р. №733.
Не відновлено в цехах та на складах пошкоджене вогнезахисне покриття металевих конструкцій, систем димовидалення.
Не проведено експертне обстеження газопроводу.
Не вивішено на видному місці відповідні інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії).
Не відновлено вогнезахисна обробка металевих повітропроводів купажної дільниці у цеху розливу №1.
Не захищено негорючим теплоізоляційним матеріалом, або матеріалом групи горючості Г1 світильники у підвісній стелі з матеріалів груп горючості Г3, Г4.
Допускається застосування навантажувачів з двигунами внутрішнього згоряння, а також автокарів для робіт усередині приміщень складських будівель.
Не проведено встановленим порядком обов’язкове страхування цивільної відповідальності суб’єкта господарювання за шкоду, яка може бути заподіяна пожежами та аваріями на об'єктах підвищеної небезпеки, включаючи пожежовибухонебезпечні об'єкти та об'єкти, господарська діяльність на яких може призвести до аварій екологічного і санітарно-епідеміологічного характеру
Не проведено ідентифікацію об'єкта підвищеної небезпеки відповідно до п.5,17,19 постанови Кабінету Міністрів України від 11.07.2002р. №956 "Про ідентифікацію і декларування безпеки об'єктів підвищеної небезпеки
Сходова клітина, коридори, проходи та інші шляхи евакуації цех розливу №1 не забезпечено евакуаційним освітленням.
Не надані акти виконання прихованих робіт щодо вжитих заходів для доведення параметрів заземлювальних пристроїв до нормативних згідно до вимог п.7.2 п.7.3 глави 7 розділу VІІ «Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів»
Приміщення підготовки перцю, дільницю обробки перцю, комори підготовки перцю не обладнано системою пожежної сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Не проведено огляди заземлювачів з розкриттям ґрунту згідно до вимог п.7.5, п.7.6 глави 7 розділу VІІ «Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів»
Не здійснено, комісією господарчого органу, перевірку стану вогнезахисного покриву (просочення), з складанням відповідного акта.
Не забезпечено при вантаженнi, розвантаженнi та транспортуваннi балонів з пропаном кари спецiальними вiзками, конструкцiя яких повинна забезпечувати перевезення балонiв без тряски та ударiв (вiзки повиннi мати гнiзда за розмiром балонiв, оббитi повстю); всупереч вимогам пункту 6.2.3.15 ДНАОП 1.8.10-1.11-97
Не забезпечено захищення приміщення (І, ІІ, ІІІ поверхів дільниці купажу) автономною системою пожежогасіння.
Не проведено вогнезахисну обробку несучих металоко-нструкцій будівлі контро-льно-перепускного пункту з метою підвищення їх межі вогнестійкості.
Не забезпечено резервуари з ЛЗР запасом вогнегасних речовин в кількості необхідній для гасіння пожежі у найбільшому резервуарі.
Не проведено вогнезахисну обробку металоконструкцій горищного приміщення ад-міністративно-побутового корпусу з метою підвищен-ня їх межі вогнестійкості.
Не створено об’єктовий матеріальний резерв для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій
Коридори І поверху завдовжки 60 м не поділені протипожежними перегородками 2-го типу на окремі ділянки всупереч до вимог п.7.3.5 ДБН В.1.1-7-2016
На пожежних щитах не вказано їх порядковий номер, номер телефону та номер для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не забезпечено сортувального відділення автономною системою пожежогасіння.
Не забезпечено працівників об’єктових формувань засобами захисту шкіри типу Л-1 в розрізі 1 костюм на особу і додатково 10% загальної кількості працівників в цих формуваннях відповідно до пункту 3, додаток Порядок забезпечення населення і особового складу невоєнізованих формувань засобами радіаційного та хімічного захисту, затверджений постановою КМУ від 19.08.2002р. №1200
На території підприємства не пофарбовано всі пожежні щити (ПЩ) та засоби пожежогасіння у відповідні кольори згідно з ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не відновлено вогнезахисна обробка металічних конструкцій та залізобетонних колон у цех розливу №1.
Не влаштовано стаціонарні зовнішні пожежні сходи на перепадах висот будівлі.
Не забезпечено підприємство зовнішнім пожежогасінням (вода у резервуарах) згідно до вимог п.6.2 ДБН В.2.5-74:2013 «Водопостачання. Зовнішні мережі та споруди»; п.8.15 ДБН В.1.1-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Не проведено технічне обслуговування і перевірку пожежних кранів на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування на території підприємства.
Не оновленно плани (схеми) евакуації.
Не проведено паспортизацію газопровода.
Не забезпечено приміщення складів матеріального забезпечення системою пожежної сигналізації, системою оповіщення та управління евакуюванням людей відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Схема зон системи пожежної сигналізації біля приладу приймально – контрольного пожежного не відповідає проектній документації та фактичному розкладу шлейфів, згідно вимог пункту А.6.7.4 ДСТУ-H CEN/TS 54-14:2009
Відповідальною особою не визначено кількість первинних засобів пожежогасіння на об'єкті окремо для кожного поверху та приміщення, а також для етажерок відкритих установок з урахуванням вибору первинних засобів пожежогасіння потрібно враховувати фізико-хімічні та пожежонебезпечні властивості горючих речовин і матеріалів, їх взаємодію з вогнегасними речовинами, а також площу виробничих приміщень, відкритих майданчиків та установок.
Не забезпечено формування сигналів управління для систем протипожежного захисту та іншого інженерного обладнання, що задіяне при пожежі (відключення або блокування у разі пожежі) технологічним, вентиляційним, електротехнічним обладнанням з формуванням командного імпульсу відповідно до вимог пунктів 7.2.1, 8.1.7, 8.1.9, 13.4.1 абзац «К» ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Не розроблено та не записано повідомлення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій на державній мові всупереч пункту 20 Положення про організацію оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій та зв’язку у сфері цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2017 року № 733
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж виробничих та складських приміщень з вибухонебезпечними і пожежонебезпечними зонами будь-якого класу, не передбачено встановлення апаратів відключення (вимикачів) поза межами (ззовні) вказаних приміщень на негорючих стінах (перегородках) або на окремих опорах.
Усі металеві повітроводи, та інше обладнання витяжних установок, що транспортують горючі та вибухонебезпечні речовини, не заземлені та не захищені від статичної електрики, а також не мають пристрої для очищення.
Не створено на підприємст-ві підрозділ з питань циві-льного захисту.
Допущено для контролювання підприємства більш ніж одного приймально – контрольного приладу пожежного системи пожежної сигналізації, без застосуванні ієрархічних систем згідно з ДСТУ-H CEN/TS 54-14:2009 всупереч вимогам пункту 7.2.29 ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Не здійснено розрахунок створення об’єктових формувань цивільного захисту
Не визначено наказом керівника персональний склад евакуаційного органу в супереч вимог пункту 3 Методики планування заходів з евакуації затвердженої Наказом МВС України від 10.07.2017р. №579, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 01.08.2017р. за № 938/30806
Не створено об’єктові органи з евакуації
Не складено проектно-технічну документацію на заземлювальні пристрої КТП -2 згідно до вимог п.7.2 глави 7 розділу VІІ «Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів»
Не забезпечено роботу добровільної пожежної дружини відповідно до порядку функціонування добровільної пожежної охорони затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 17 липня 2013 року N 564.
Не встановлено автоматичні газоаналізатори для контролю за станом повітряного середовища у виробничих та приміщеннях а саме: - склад готової продукції АВ 20; - довідне відділення АВ 25; - напірне відділення АВ 25.
Не забезпечено ремонт та працездатний стан автома-тичної системи водяного пожежогасіння (поновити водоживлення системи) з урахуванням вимог пункту 8.2.1. та пункту Ж.6.3.Додаток Ж (обов’язкового) ДБН В.2.5-56:2014 «Системи проти-пожежного захисту».
Не оновленно плани (схеми) евакуації.
Усі металеві повітроводи, та інше обладнання витяжних установок, що транспортують горючі та вибухонебезпечні речовини, не заземлені та не захищені від статичної електрики, а також не мають пристрої для очищення.
Не надані акти виконання прихованих робіт щодо вжитих заходів для доведення параметрів заземлювальних пристроїв до нормативних згідно до вимог п.7.2 п.7.3 глави 7 розділу VІІ «Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів»
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
23.03.2020 1773575 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Промислове підприємство (ФІЛІЯ №4)
72302, Запорізька обл., м. Мелітополь, вул. Польова, 1
Філія № 1 Товариство з обмеженою відповідальністю "Глобал спірітс груп" в Одеській області
м. Одеса, вул. Желябова, 3
Промислове підприємство (ФІЛІЯ №5)
70401, Запорізька обл., Запорізький р-н, С. Хортиця, Пров. Сонячний, 5-А
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГЛОБАЛ СПІРІТС ГРУП» 79056, Львівська область, м. Львів, вул. Поліська, 6
79056, Львівська обл., м. Львів, вул. Поліська, 6
Глобал спірітс груп у Вінницькій області
21000, Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Ватутіна, 137
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні