Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Банкрутство (87) Будівництво (1) Перевірки (2)

УПРАВЛІННЯ З РОЗВИТКУ СЕЛА ВЕРЕСИ ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

#42732535

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
05.07.2022 3171595 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Будинок культури с. Вереси
12401, Житомирська обл., Житомирський р-н, С. Вереси, вул. Покровська, 18
будівлі приміщення та територія Будинку народної творчості (с. Вереси)
12401, Житомирська обл., Житомирский р-н, С. Вереси, вул. Покровська, 16А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.10.2020 2189214 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС України у Житомирській області Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: виконання припису №79 про усунення порушень вимог законодавстава у сфері техногенної та пожежної безпеки від 19.03.2019 року
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Лялевич Григорій Павлович — начальник Управління з розвитку села Вереси Житомирської міської ради
Сидорук Людмила Ігорівна — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Житомирського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області майор служби цивільного захисту
Порушення:
Наявні переносні вогнегасники не встановлені у легкодоступних місцях та не розміщуються шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше ніж 1.5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення чи у спеціальних тумбах, на підставках, що надійно закріплені на підлозі.
В приміщенні будинку культури внутрішній протипожежний водопровід знаходиться в несправному стані.
В приміщеннях будинку культури не вивішено на видному місці план (схему) евакуації людей на випадок пожежі.
Групові електрощитки не оснащені схемами підключення споживачів з пояснювальними написами.
Приміщення будинку культури не забезпечено вказівними знаками місць знаходження первинних засобів пожежогасіння згідно з ДСТУ ISO6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ.Цвета сигнальные и знаки безопасности».
В приміщенні танцювального залу електророзетки, вимикачі, встановлені на горючій основі без підкладання суцільного негорючого матеріалу що виступає за габарити апарата на відстань не менше ніж на 0.01 метра.
Посадова особа не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26.06.2013 №444.
В приміщенні будинку культури пожежні кран-комплекти не укомплектовані рукавами та стволами однакового діаметру та важелем для полегшення відкривання вентиля.
Приміщення будинку культури не забезпечено необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння відповідного до вимог Типових норм належності вогнегасників затверджених наказом МВС України від 15.01.2018 № 25, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 р. за № 225/31677.
В глядацькому залі над центральним евакуаційним виходом не встановлено світловий покажчик «Вихід».
Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
В приміщеннях будинку культури не розміщено інструкції про заходи пожежної безпеки.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
В будівлі будинку культури дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом