Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (7)
Перевірки (1)

ОБ'ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ "ЙОРДАНСЬКА-1"

#42573286

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
07.10.2019 1692699 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
19 порушень
Предмет перевірки: Дотримання законодавства в сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Чернишев О М — Голова правління
Чернишев О.М. — Голова правління
Порушення:
З’єднання жил проводів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (поверхи будинку)
Системи протипожежного захисту (система димовидалення та система пожежної сигналізації)знаходяться в несправному стані.
Не всі сходові клітки не забезпечені евакуаційним освітленням (поверхибудинку)
Систему протипожежного захисту не виведено на пульт централізованого пожежного спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не проведено перевірку блискавкозахисту будівель та споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрі України від 26.06.2013 №444.
Не всі евакуаційні виходи позначені світловими покажчиками «Вихід».
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені та затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки
Не проводиться технічне обслуговування і перевірка на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів.
Не всі приміщення в повному обсязі обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаними значенням номінального струму апарату захисту (плавкої вставки).(поверхи будинку)
Пожежні кран-комплект не укомплектовані пожежним рукавом однакового діаметру та стволом, а також важелем для полегшення відкривання вентиля (поверхибудинку)
Не проведено замір опору ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Шляхи евакуації захаращені меблями, обладнанням та різними матеріалами та допускається влаштування дверей які перешкоджають евакуації (поверхи будинку)
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим
Не надано підтвердження проходження навчання на курсах цивільного захисту керівного складу
Допускається використання кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцію. (поверхибудинку)
Ненаданоактпідтвердженнявідповідностісистемпротипожежногозахисту (система димовидалення та систем пожежної сигналізації).
В приміщеннях та на поверхах будинку клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання через огороджувальні конструкції з нормованою межею вогнестійкості передбачено меншим ніж нормована межа вогнестійкості цих огороджувальних конструкцій за ознакою ЕІ в порушенні п. 6.20 ДБН В. 1.1-7:2016.
Покарання: відсутні