Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (15)
Перевірки (1)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЕНРІЧ"

#42551025

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
25.01.2021 2505308 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Торговий центр
07400, Київська обл., м. Бровари, вул. Сергія Москаленка, 39
Учасники:
Богданович Юрій Володимирович — Заступник начальника відділу ЗНС Броварського РУ ГУ ДСНС України у Київській області полковник служби цивільного захисту
Порушення:
Не надано матеріали що підтверджують межу поширення полум’я покрівельного матеріалу покрівлі.
Кожен пожежний кран-комплект не укомплектовано пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом. Елементи з’єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола виконати однотипними.
Допускається улаштування у об’ємах сходових клітин торгівельних місць та обладнання.
На видному місті не вивішено покажчик місця розташування найближчих протипожежних джерел водопостачання (об’ємний зі світильником або плоский з застосуванням світло відбивних покриттів).
Допускається улаштування розсувних дверей основного виході з торгового центру які перешкоджають вільній евакуації людей.
Простір за підвісною стелею в коридорі адміністративного блоку не обладнано системами протипожежного захисту. Додаток А, ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Не усі приміщення торгового центру обладнано системами протипожежного захисту відповідно до дод. А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Територію та будівлю не забезпечено пожежним щитом.
Допущено застосування горючих бітумних матеріалів при улаштуванні покрівлі торгівельного центру по периметру місця встановлення станції мобільного зв’язку.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту.
Допускається розміщення банкоматів та ІР-боксів в тамбурах та холах сходових клітин головних виходів з будівлі торгового центру.
Ширину дверей виходу на зовні 2-ї сходової клітини евакуаційного виходу з другого поверху торгового центру виконано менше ніж ширина сходового маршу.
Біля входу в приміщення насосної станції не розміщено напис (табло) «Пожежна насосна станція» з освітленням уночі.
Не проведено технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води пожежних кран-комплектів, з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Покарання: відсутні