Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (3)

ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВИЛКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІЗМАЇЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#42263559

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
06.06.2022 2960432 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.08.2020 2188611 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Одеській області Проведено
29 порушень
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Обертинська Юлія Віталіївна — Головний інспектор ВН (К) за СГ та Л УЗНС ГУ ДСНС України в Одеській області
Порушення:
Не забезпечено евакуаційним освітленням сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснюється за допомогою скрутки
Не проведено вогнезахисну обробку дерев’яних елементів горищних приміщень.
Дозволяється використання технічних приміщень, електрощитових не за призначенням та захаращення сторонніми предметами.
Електрощити, групові електрощитки не забезпечено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Працюючий персонал не забезпечений засобами радіаційного та хімічного захисту згідно вимог.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкту.
Не виконано захист будівель, споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її прояв.
Не забезпечено відстань відкритого прокладених незахищених проводів та захищених проводів (кабелів) з оболонками з горючих матеріалів не менше 0,01 метра.
Для складських приміщень не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відподно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою».
Будівля не забезпечена адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку), який встановлюється на фасаді будівель або інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби.
При експлуатації об’єкту дозволяється зменшення рівня пожежної безпеки, яке було встановлено при будівництві об’єкту шляхом оздоблення стін та стелі горючими матеріалами.
Дозволяється : застосування несертифікованих подовжувачів, які не відповідають вимогам ПУЕ, що пред'являються до переносних (пересувних) електропроводок; використання побутових несертифікованих електронагрівальних приладів без негорючих теплоізоляційних підставок та в місцях (приміщеннях), де їх застосування заборонено; підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи, експлуатація їх зі знятими ковпаками (розсіювачами); складування горючих матеріалів на відстані менше 1 метра від електроустаткування та на та під електрощитами.
Приміщення електрощитової не відокремлене протипожежними перешкодами відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2002 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»
Дозволяється розташування електророзеток, вимикачів та інших подібних апаратів на горючій основі
Дверцята горищних приміщень, технічних поверхів, електрощитових не закриті на ключ, а також не вказано місце зберігання ключів.
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією) не встановлений протипожежний режим.
Особи, яких приймають на роботу, пов’язану з підвищеною пожежною небезпекою не пройшли спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум).
План (схема) евакуації людей на випадок пожежі не доопрацюваний.
Двері на шляхах евакуації перешкоджають вільній евакуації.
Дозволяється улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
На території пожежний щит (ПЩ) не укомплектований первинними засобами пожежогасіння та протипожежним інвентарем з розрахунку згідно норм належності (вогнегасники – 3 шт., ящик з піском – 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу, розміром 2 х 2 м – 1 шт., гаки – 3 шт., лопати – 2 шт., ломи – 2 шт., сокири – 2 шт.) на кожний щит.
Не організовано проходження функціонального навчання відповідними особами керівного складу та фахівцям суб’єкту господарювання, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
Приміщення об’єкту не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту.
Не розроблено, для кожного приміщення об’єкта, інструкції про заходи пожежної безпеки.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не встановлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Знаки не розміщені на видимих місцях на висоті 2 - 2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями . Переносні вогнегасники не розміщені шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників відповідно до Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом МВС України від 15.01.2018 року № 25, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/3167729, а також ДСТУ 4297-2004 «Технічне обслуговування вогнегасників. Загальні технічні вимоги».
Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности"
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
24.02.2020 1825256 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Учасники:
Мялова Олена Миколаївна — головний державний інспектор відділу з питань праці та заробітної плати
Маляренко Тетяна Іванівна — началник відділу
Порушення:
Фактичні обставини відображені в акті
Покарання: відсутні