Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (16)
Дозвільні документи
Перевірки (1)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЧЕРКАСИ-МІЛК"

#42085155

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
22.06.2021 2495669 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ЧЕРКАСИ-МІЛК
20043, Черкаська обл., Уманський р-н, Христинівська Територіальна Громада С. Заячківка, вул. Миру, буд. 9
Учасники:
Солодовник Андрій Володимирович — Головний інспектор відділу запобігання НС Уманського РУ ГУ ДСНС України у Черкаській області
Порушення:
Приміщення адміністративного приміщення, АЗС ( операторська), будівля механізатора, склад № 1,2. ЗАВП не обладнано системою протипожежного захисту.
Допускається користування пошкодженими розетками (приміщення завідуючої током)
Не проведено індитифікацію об’єкту з урахуванням усіх чинників небезпеки ( АЗС)
Допускається куріння в приміщеннях підприємства (будівля механізатора)
Не подано і не зареєстровано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
На території господарства пожежні щити недоукомплектовані первинними засобами пожежогасіння, з розміщенням на них: вогнегасники – 3шт; ящик з піском – 1 шт.; покривало з негорючого матеріалу або повсті розміром 2х2 м. – 1 шт.; гаки – 3 шт.; лопати – 2 шт.; ломи – 2 шт.; сокири 2 шт.
Допускається експлуатація електророзеток та вимикачів які встановлені на горючій основі(будівля механізатора приміщення сторожа, завідуючої током.)
Будинки та інші об'єкти не забезпечені адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби.
Не оброблено вогнезахисним розчином дерев’яні конструкції адміністративного приміщення, АЗС ( операторська), будівля механізатора, склад № 1,2. ЗАВП
Відсутній плакат який містить обов’язки водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкції про заходи пожежної безпеки
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) не розроблено інструкцію, в якій визначено їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, а також не зазначено, хто з посадових осіб об'єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі. Працівники охорони повинні мати список посадових осіб об'єкта із зазначенням їх місць проживання, службових, домашніх (мобільних) телефонів.
Не забезпечено захист усіх вогнегасників від потрапляння на них прямих сонячних променів, зручність та оперативність їх зняття. (АЗС)
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначені категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Покарання: відсутні