Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Будівництво (5) Перевірки (3)

НАЦІОНАЛЬНА СЛУЖБА ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

#42032422

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
20.07.2020 2137780 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Мартощук Роман Миколайович — Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Порушення:
Роботодавцем не надано зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: технічне обслуговування устаткування напругою понад 1000 В.
Керівник підприємства не забезпечив утримання, експлуатацію і обслуговування електроустановок відповідно до вимог чинних нормативних документів, а саме: не забезпечив проведення протиаварійних і профілактичних випробувань та вимірювань електроустановок та електромереж (ТП-4895, електрообладнання та електромережі напругою 0,4 кВ) згідно з правилами і нормами (ПТЕ), які знаходяться на балансі підприємства; не забезпечив достатню кількість електротехнічних працівників.
Роботодавцем не надано зареєстровану в Держпраці декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки - устатковання напругою понад 1000 В, а саме: ТП-4895, яке знаходяться на балансі підприємства.
Роботодавцем не надано зареєстрованої в Держпраці декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: роботи в діючих електроустановках напругою понад 1000 В та в зонах дії струму високої частоти.
Працівник підприємства Любченко Євгеній Євгенійович під час прийняття на роботу не пройшов навчання та перевірку знань з питань охорони праці відповідно до вимог діючого НПАОП.
Керівником підприємства не забезпечено комплектування працівників випробуваними засобами захисту від ураження електричним струмом відповідно до норм комплектування.
Покарання: відсутні
27.01.2020 1725301 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Капітальний ремонт нежитлової будівлі04074, м. Київ, проспект Степана Бандери, 19
04074, м. Київ, просп. Степана Бандери, 19
Учасники:
Рябоконь Валерій Анатолійович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту Оболонського районного управління Головного управління ДСНС України у м. Києві
Холявицький Віктор Володимирович — головний спеціаліст Сектору з питань хорони праці та пожежної безпеки
Пономаренко Артем Олексійович — головний інспектор ВНТР, КСПЗ та Л УЗНС ГУ ДСНС України у м. Києві підполковник сл ЦЗ
Порушення:
Не підтверджено проведення розрахунків часу евакуації людей у разі пожежі відповідно до ГОСТ 12.1.004-91 «Пожарная безопасность. Общие требования».
Не проведено оцінювання вогнестійкості конструктивної системи будівлі що реконструюється.
Відстань від мобільних (тимчасових) будівель (побутових споруд) до будинку що реконструюється складає менше 10 метрів.
Допускається захаращення шляхів евакуації у загальних коридорах меблями, обладнанням, різними матеріалами.
Жоден пожежний кран-комплект не укомплектований важелем для полегшення відкривання вентиля.
У підвалі отвори в протипожежних перешкодах (протипожежні стіни, перегородки, перекриття), які утворилися під час прокладання різних комунікацій не зашпаровані наглухо негорючим матеріалом, який забезпечує межу вогнестійкості та димогазонепроникнення, що вимагається будівельними нормами для вищевказаних перешкод.
Внаслідок проведення реконструкції порушуються умови безпечної евакуації людей з діючої частини будівлі (відсутній другий евакуаційний вихід).
У сходовій клітці з’єднання жил проводів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не надані акти проведення схованих робіт на прокладання проводів за підвісними стелями.
Не проведено перевірку блискавкозахисту будівель та споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008.
На дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку не вказано після літерного індексу «ПК» порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
На об’єкті реконструкції в 7-ми та 4-х поверхових частинах будівлі ширина маршу сходової клітки на всіх поверхах менше ніж 1,2 м в порушення вимог ДБН В.2.2-9.
На шляхах евакуації 1-го поверху влаштовано турнікет, який перешкоджає вільній евакуації людей.
Шафи де розміщено кран-комплект не пристосовані для його візуального огляду без розкривання.
У сходовій клітці дозволяється улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
На об’єкті реконструкції не підтверджено, що тип заповнення прорізів в огороджувальних конструкціях шахт (ніш) для прокладання комунікацій відповідає класу вогнестійкості ЕІ30.
Система протипожежного захисту (система пожежної сигналізації) знаходиться у не робочому стані.
Недостатньо забезпечений природним освітленням коридор 6-го поверху, внаслідок встановлення перегородки в торці коридору, не обладнаний системою димовидалення в порушення п. 10.2.4 ДБН В.2.5-56:2014, ДБН В.2.2-9
Частина будівлі, що ремонтується (реконструюється) відділена від діючої частини будівлі не протипожежними перегородками 1-го типу.
Не дотримано протипожежні відстані між будівлею що реконструюється та існуючою будівлею котельні.
Покарання: відсутні
27.01.2020 1954665 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Об'єкти:
"Капітальний ремонт нежитлової будівлі по проспекту Степана Бандери, 19 в Оболонському районі м. Києва"
просп. Степана Бандери, 19, Оболонський р-н, м. Київ
Учасники:
Лисак Сергій Федорович — Головний інспекторор будівельного нагляду відділу нагляду за діяльністю органу державного архітектурно-будівельного контролю та ринкового нагляду Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у місті Києві
Чернишев Сергій Володимирович — начальник відділу будівництва та нерухомості
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні