Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (7)
Перевірки (3)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "НЕМИРІВКОМУНСЕРВІС" НЕМИРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

#41988156

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
21.03.2022 3005869 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.10.2021 2328508 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Шевченко Олександр Віталійович — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Свистун Станіслав Леонідович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Вінницької області
Поліщук Діана Олегівна — головни інспектор з ОНПС
Порушення:
КП «Немирівкомунсервіс» здійснено розміщення твердих побутових відходів на земельних ділянках, які розташовані на території Немирівської міської ради та межують з земельною ділянкою з кадастровим номером 0523010100:01:008:0369, яка перебуває на праві господарського відання КП «Немирівкомунсервіс» що спричинило засмічення земель площами 3294,24 м2 та 1513,29 м2
Не вживаються заходи щодо запобігання негативному і екологонебезпечному впливу, а саме здійснюється розміщення твердих побутових відходів на земельних ділянках площами 3294,24 м2 та 1513,29 м2 на території Немирівської міської ради, які межують з земельної ділянкою з кадастровим номером 0523010100:01:008:0369, яка перебуває на праві господарського відання КП «Немирівкомунсервіс». Крім того не відбуваються заходи щодо ліквідації наслідків такого впливу.
На МВВ допускається видалення та захоронення несортованих та необроблених відходів, для утилізації яких в Україні існує відповідна технологія (полімерні матеріали, скло).
Не призначено відповідальних осіб у сфері поводження з відходами.
Підприємством не визначено склад і властивості відходів, що утворюються при виробничо-господарській діяльності.
Не забезпечено за власний рахунок екологічно обґрунтоване видалення тих відходів, що не підлягають утилізації.
Суб’єкт господарської діяльності у сфері поводження з відходами, не подає декларацію про відходи за формою та в порядку, затвердженими ПКМУ №118.
Правила експлуатації полігонів побутових відходів не дотримується, а саме: на в'їзді до МВВ побутових відходів відсутній встановлений щит з відповідною інформацією, на МВВ відсутній контрольно-пропускний пункт і автомобільні ваги, відсутній приймальник, не встановлена вишка для візуального контролю виду відходів, що завозяться бортовими і самоскидними транспортними засобами, невстановлені маршрути в’їзду на МВВ, не розроблені щорічні технологічні плани організації робіт із захоронення відходів, на яких позначаються робочі карти, територія МВВ не обмежена нагірною канавою для запобігання витіканню за межі МВВ забруднених поверхневих вод, контроль за станом підземних вод не проводитись щокварталу через спостережні свердловини, МВВ не оснащений системами захисту ґрунтових вод, вилучення та знешкодження біогазу та фільтрату, для відлякування птахів не встановлено спеціальне звукове та біоакустичне обладнання, по периметру МВВ не споруджена суцільна огорожа, не встановлений шлагбаум або в’їзні ворота.
Під час перевірки встановлено, що при видаленні ТПВ на місце видалення відходів (земельна ділянка з кадастровим номером 0523010100:01:008:0369) відбуваються розширення площі даного МВВ при якому здійснюється значний вплив на довкілля. Проте позитивний висновок з оцінки впливу на довкілля або висновок державної екологічної експертизи відсутній.
Щоквартальне подання інформації згідно Порядку, затвердженого ПКМУ №1221 не забезпечується
Моніторинг місць утворення, зберігання і видалення відходів не здійснюється.
Паспорт місця видалення відходів не ведеться відповідно до Порядку, затвердженого ПКМУ №2034 та Порядку, затвердженого ПКМУ №1216.
На основі матеріально-сировинних балансів виробництва не ведеться первинний поточний облік кількості, типу і складу відходів, що утворюються, збираються, перевозяться, зберігаються, обробляються, утилізуються, знешкоджуються та видаляються.
Не здійснюються контроль за якісним станом підземних вод в районі місця видалення ТПВ через локальні мережі спостережувальних свердловин .
Не здійснено організаційні, науково-технічні та технологічні заходи для максимальної утилізації відходів, реалізації чи передачі їх іншим споживачам або підприємствам, установам та організаціям, що займаються збиранням, обробленням та утилізацією відходів (масла та мастила відпрацьовані; відпрацьовані фільтри, матеріали обтиральні забруднені).
Статистична звітність про відходи не подається.
Не забезпечується професійна підготовка, підвищення кваліфікації та проведення атестації фахівців у сфері поводження з відходами.
Допускається розміщення та видалення відходів у несанкціонованому місці твердих побутових відходів на земельних ділянках площами 3294,24 м2 та 1513,29 м2 на території Немирівської міської ради, які межують з земельної ділянкою з кадастровим номером 0523010100:01:008:0369, яка перебуває на праві господарського відання КП «Немирівкомунсервіс».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
23.03.2020 1887011 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби ( COVID-19) забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності»
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні