Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (3)
Перевірки (19)

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА КОНСУЛЬТАТИВНО-ДІАГНОСТИЧНА ПОЛІКЛІНІКА"

#41949913

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.10.2021 2919157 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: виконання вимог припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Варламов Іван Олегович — Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.07.2021 2206330 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.07.2021 2277545 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
за місцем провадження господарської діяльності
Черкаська Обл
Учасники:
Зеленська Тетяна Станіславівна — головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці
Петухова Ірина Олександрівна — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Нікітенко Олена Павлівна — начальник вiддiлу з питань гiгiени працi та експертизи умов працi
Щербата Ірина Миколаївна — перший заступник начальника Управління Держпраці у Черкаській області
Макарченко Сергій Юрійович — головний державний інспектор сектору нагляду в машинобудуванні та енергетиці
Варламов Іван Олегович — Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Карпенко Анатолій Андрійович — Начальник відділу нагляду в АПК та СКС
Ткаченко Віктор Миколайович — головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері
Порушення:
Лікарям філії № 1, які в своїй роботі використовують медичні електроприлади, не проводяться навчання та перевірки знань з питань охорони.
Не організовано проведення ідентифікації у зв'язку з наявністю на підприємстві об'єктів, де можуть використовуватися або виготовляються, переробляються, зберігаються чи транспортуються небезпечні речовини відповідно до вимог п. 3 Порядку ідентифікації та обліку об’єктів підвищеної небезпеки, затвердженого постановою КМУ № 956 від 11.07.2002 р.
Головний лікар філії № 1 Шевченко М.П. не пройшов навчання і перевірку знань з питань охорони праці
Відсутні накази, в яких визначається тривалість стажування (дублювання) та вказується прізвище працівника, відповідального за проведення стажування (дублювання) або накази на звільнення від проходження стажування (дублювання) працівника, який має стаж роботи за відповідною професією не менше 3 років або переводиться з одного підрозділу до іншого, де характер роботи та тип обладнання, на якому він працюватиме, не змінюються.
На підприємстві не забезпечено розробку інструкції з охорони праці для водія легкового автомобіля.
Відсутні дані про обслуговування електроустановок підприємства (не реєструється первинний допуск до роботи за нарядами і повне її закінчення, допуск до роботи згідно з розпорядженням та її закінчення. Крім того, первинні і щоденні допуски до робіт за нарядами не оформляються записами в журналі обліку робіт за нарядами та розпорядженнями при виконанні робіт в електроустановках).
Під час перевірки відсутня наступна технічна та оперативна документація: - Список електротехнічних працівників; - Однолінійні схеми електроустановок РЩ КНП "ЧМКДП"; - Комплект експлуатаційних інструкцій та інструкцій з охорони праці; - Журнал інструктажів з питань охорони праці на робочому місці; - Журнал обліку електроінструменту; - Журнал обліку відмов і аварій в роботі електрообладнання і мереж; - Журнал обліку захисних засобів; - Журнал обліку робіт за нарядами і розпорядженнями; - Графік огляду кабельних трас, кабельних споруд; - Протоколи перевірок і випробування електрообладнання, апаратури, електромереж і заземлювальних пристроїв
Не призначено по підприємству(відсутній наказ) відповідальна особа за електрогосподарство та безпечну експлуатацію електроустановок.
Відсутні записи про результати ремонтів електрообладнання до 1000 В в формулярах, ремонтних журналах, паспортах електроустановок (КНП "ЧМКДП"), за адресою місто Черкаси, Придніпровський район, ВУЛИЦЯ В'ЯЧЕСЛАВА ЧОРНОВОЛА, будинок 9.
Не призначено по підприємству працівника (відсутній наказ (розпорядження), який перевіряє наявність і стан засобів захисту періодичним оглядом не рідше 1 разу на 6 міс. із записом результатів огляду в журнал.
Не визначено організаційні заходи, які забезпечують безпеку робіт в порядку поточної експлуатації, а саме: - визначення необхідності і можливості безпечного виконання робіт в порядку поточної експлуатації; - призначення виконавців (виконавця) робіт з групою з електробезпеки відповідно до характеру робіт, що виконуються
Не проведено опосвідчення стану безпеки електроустановок відповідно перевірки критеріїв безпеки по підприємству. Рівень безпечного стану електроустановок не оформлено актом, у якому оцінюється стан безпеки діючого електроустаткування, наявність необхідної експлуатаційної та оперативної документації в електрогосподарстві та не направлено до управління Держпраці у Черкаській області.
Не встановлені організаційні заходи якими досягається безпека робіт в електроустановках, а саме: - затвердження переліку робіт, що виконуються за нарядами, розпорядженнями і в порядку поточної експлуатації; - призначення осіб, відповідальних за безпечне проведення робіт; - оформлення робіт нарядом, розпорядженням або затвердженням переліку робіт, що виконуються в порядку поточної експлуатації; - підготовка робочих місць; - допуск до роботи.
На підприємстві відсутній перелік регламентних робіт по проведенню опосвідчення стану безпеки електроустановок та не в наявності вся необхідна експлуатаційна та оперативна документація.
Відсутній та не погоджений список працівників, які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією, що визначається особою, відповідальною за електрогосподарство, затверджується керівником, з Управлінням Держпраці у Черкаській області і не передано у відповідну оперативну службу енергопостачальної організації.
Інженер з охорони праці не видає структурним підрозділам обов’язкові для виконання приписи
У протоколах №1,2 перевірки знань працівникам підприємства у стислій формі не зазначається перелік основних нормативно-правових актів з охорони праці та з безпечного виконання конкретних видів робіт.
Не пред’явлено журнал перевірки технічного стану транспортних засобів.
Не опрацьовано інструкцію з експлуатації спецодягу, спецвзуття, засобів індивідуального засобу та не визначено умови зберігання ЗІЗ.
Не проводиться аналіз причин настання нещасних випадків за підсумками кварталу, півріччя, року, не розробляються плани заходів щодо запобігання подібним нещасним випадкам
Керівником підприємства не забезпечується своєчасне придбання та забезпечення і комплектування електроустановок за адресою місто Черкаси, Придніпровський район, ВУЛИЦЯ В'ЯЧЕСЛАВА ЧОРНОВОЛА, будинок 9, випробуваними засобами захисту відповідно до норм комплектування, організацію належних умов зберігання, створення необхідного запасу, своєчасне проведення періодичних оглядів і випробувань, вилучення непридатних засобів і за організацію обліку.
Підприємством здійснюється експлуатація механізмів, устатковання підвищеної небезпеки, а саме: обладнання, що працює під тиском, стерилізатори парові ВК-75-01 - 2 одиниці (п. 5 групи А), без отримання дозволу у відповідності до вимог «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України
Члени комісії по перевірці знань з питань охорони праці не пройшли навчання та перевірку знань по нормативно-правовим актам з охорони праці, що враховують специфіку виробництва, а саме: НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
До Управління не надано накази по КНП про вжиття запропонованих спеціальною комісією заходів до запобігання виникненню подібних нещасних випадків у визначені в акті за формою Н-1 строки (О. Гайда) та не проінформовано в письмовій формі Управління про стан вжиття заходів.
В журналі обліку видачі інструкцій з охорони праці відсутні підписи керівників структурних підрозділів про одержання інструкцій.
Керівник підприємства не визначив мінімальні та обов´язкові норми комплектування засобами захисту для обслуговування розподільних пристроїв напругою до 1000 В електрогосподарства.
Не перевіряється стан кабельних каналів, конструкцій, оболонок, переходів, розпізнавальних знаків; перетинів з комунікаціями, спорудами; наявність маркування; захист від механічних пошкоджень, корозії; заземлення оболонок, броні, контроль температури нагрівання, кінцеві заробки і з’єднувальні муфти на КЛ – 0,4 кВ, що забезпечує живлення мереж підприємства КНП "ЧМКДП"; за адресою місто Черкаси, вул. В'ЯЧЕСЛАВА ЧОРНОВОЛА, будинок 9.
Керівником підприємства не забезпечено обслуговування електроустановок, а саме: - перевірка наявності експлуатаційної і виконавчої документації під час експлуатації електроустановок; - не проводиться оцінка стану безпеки електроустаткування; -не організовується перевірка періодичності і якості виконання регламентних робіт щодо обслуговування електроустаткування.
Відсутній список працівників відповідальних за безпеку робіт, а саме хто має право давати дозвіл на підготовку робочого місця, готувати робоче місце та допускати до роботи, керівника робіт, працівника, який наглядає за безпечним проведенням робіт в електроустановках .
Відсутні паспортні картки або журнали з описом електрообладнання, що експлуатується, і захисні засоби з зазначенням технічних характеристик і зазначенням інвентарних.
Не розроблені навчальні плани та програми, які розробляються з урахуванням конкретних видів робіт, виробничих умов, функціональних обов'язків працівників і затверджуються наказом (розпорядженням) роботодавця.
Покарання: відсутні
16.06.2021 2856034 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Дотримання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Маринкевич Лариса Михайлівна — старший рентгенлаборант діагностичного відділення Філії №2 КНП "ЧМКДП"
Савенко Ольга Володимирівна — Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Черкаського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
Муха Наталія Іванівна — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Черкаського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
Порушення:
У рентгенівському кабінеті часткове пошкодження покриття підлоги, стін та стелі, навколо рукомийника в процедурному кабінеті відсутня кахельна плитка, відпала плитка на стінах біля дверей, на підлозі та біля рукомийника фотолабораторії.
У флюорографічному кабінеті лінолеумне покриття підлоги процедурної, кімнати управління, кабінету лікаря місцями нефіксоване, пошкоджене; місцями покриття пошкоджене стін (щілини та отвори)
Покарання: відсутні
29.03.2021 2569071 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства про працю трудового договору, робочого часу, загальнообов’язкового державного соціального страхування, оплати праці
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Лисенко Оксана Миколаївна — Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення:
Наказом від 16.11.2020 № 234-кл Безуглу Н.О. звільнено з роботи за власним бажанням, згідно ст. 38 КЗпП України. У порушення вимог пп. 4.2 п. 4 Інструкції про порядок ведення трудових книжок працівників № 58 від 29.07.1993, поштове повідомлення із вказівкою про необхідність отримання трудової книжки адміністрацією закладу Безуглій Н.О. направлено листом від 18.11.2020 № 1485/01-12.
У порушення вимог ч. 1 ст. 116 КЗпП України, про нараховані при звільненні суми, роботодавцем Безуглу Н.О. не повідомлено письмово.
Покарання: відсутні
15.12.2020 2440660 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Маринкевич Лариса Михайлівна — Старший рентген-лаборант філії №2 КНП "Черкаська міська клініко-діагностична поліклініка"
Красільник Марина Михайлівна — Лікар-рентгенолог КНП "Черкаська міська клініко-діагностична поліклініка"
Савенко Ольга Володимирівна — Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Черкаського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.08.2020 2145779 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка виконання суб'єктом господарювання вимог Припису Управління Держпраці у Черкаській області від 03.07.2020 № 124-121
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Карпенко Анатолій Андрійович — Начальник відділу нагляду в АПК та СКС
Гуменюк Мирослав Євгенійович — провідний інженер з охорони праці
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.08.2020 2144363 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання законодаввства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Герасимчук О.І. — Завідувач діагностичним відділенням філії №3 КНП "Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка"
Савенко Ольга Володимирівна — Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Черкаського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
Герасимчук О І — Завідувач діагностичним відділенням філії №3 КНП "Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка"
Муха Наталія Іванівна — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Черкаського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.07.2020 2131806 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: доручення П рем ’єр-м іністра У країни Д ениса Ш мигаля від 25 травня 2020 року № 20930/1/1-20
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Штанько Василь Миколайович — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Порушення:
нженер з охорони праці не видає керівникам структурних підрозділів обов'язкові для виконання приписи служби охорони праці, за формою 1-ОП ОП
В закладі при проведенні інструктажів з охорони праці на робочому місці не вносяться відомості згідно (додаток 6) глави 6
У звязку з гострою респіраторною хворобою СОУШ-19, спричиненою коронавірусом 8АІ18-СоУ-2, медичним працівникам було проведено позаплановий інструктаж з питань охорони праці,але не зазначено відомості до розділу 6 журналу інструктажів з охорони праці на робочому місці
Покарання: відсутні
26.06.2020 2142063 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства про працю в частині оплати праці
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Лисенко Оксана Миколаївна — Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення:
Персональне попередження від 12.05.2020 № 619/01-12 про звільнення з роботи отримано Білоус О.Г. 13.05.2020 під підпис. Інші працівники, що працюють молодшими медичними сестрами адміністративно-господарського відділу, закладом не попереджались.
Працівники КНП «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка» Приз М.В., Казани О.І., Лапай Т.В. наказом від 30.03.2020 № 36 (зі змінами) віднесені до складу мобільних бригад працівників з проведення заборів зразків біологічних матеріалів від пацієнтів з підозрою на коронавірусну хворобу. У наказах від 28.05.2020 № 183-к, від 26.06.2020 № 224-к п.2 їх прізвища як працівників, якім встановлені доплати у розмірі до 300 % заробітної плати за травень – червень 2020 року, відсутні, чим порушено вимоги Постанови КМУ від 23.03.2020 № 246, ст. 94 КЗпП України, ст. 98 КЗпП України, ст. ст. 1, 2 , ч.1 ст. 13 ЗУ № 108 «Про оплату праці».
Згідно протоколу засідання комісії з визначення осіб, які мають переважне право на роботі або щодо яких встановлено обмеження на звільнення за п. 1 ст. 40 КЗпП України, від 12.05.2020 було проведено аналіз переважного права на залишення на роботі. За результатами засідання комісії відповідно до протоколу, Білоус О.Г. не визначена як працівник, що має переважне право залишення на роботі. При проведенні аналізу переважного права не проведено аналіз продуктивності праці працівників для визначення переважного права залишення на роботі.
Покарання: відсутні
26.05.2020 2111135 Державний нагляд (контроль) у сфері метрології та метрологічної діяльності Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка виконання вимог припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Черненко Світлана Вікторівна — завідувач сектору метрологічного нагляду
Коваленко Оксана Віталіївна — Заступник директора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.04.2020 2102693 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Плис Ольга Олексіївна — фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Черкаського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
Муха Наталія Іванівна — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Черкаського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
Коваленко Оксана Віталіївна — в.о. директора закладу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.01.2020 1935600 Державний нагляд (контроль) у сфері метрології та метрологічної діяльності Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері метрології та метрологічної діяльності
Об'єкти:
Медичний заклад
18005, Черкаська обл., м. Черкаси, Придніпровський р-н, вул. В'ячеслава Чорновола, буд. 9
Учасники:
Якимчук Сергій Миколайович — інженер з метрології
Черненко Світлана Вікторівна — Заступник начальника відділу ринкового та метрологічного нагляду
Порушення: відсутні
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.12.2019 2049811 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Черкаській області Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Сидоренко Владислав Васильович — Провідний інспектор ВЗНС по Черкаській МГ ЧРУ ГУ ДСНС України у Черкаській області
Порушення:
Приміщення не обладнано системами пожежної сигналізації
Не проведено замір опору ізоляції і не перевірено спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Приміщення не до забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками)
На першому поверсі допускається застосування опорядження (облицювання) стін з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2
Приміщення не обладнано системою оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей 3-го типу
Не проведено технічне обслуговування та перезарядку вогнегасників які знаходяться в приміщеннях
Внутрішні коридори не обладнано евакуаційним освітленням
Не забезпечено всіх працівників засобами індивідуального захисту, а саме промисловими засобами захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин у разі виникнення надзвичайних ситуацій в умовах мирного стану на хімічно небезпечних об'єктах (з розрахунку 1 протигаз (засіб індивідуального захисту) на одну особу та додатково два відсотки загальної кількості працюючого персоналу) відповідно до п. 3 ПКМУ №1200
Не надано акт проведення прихованих робіт на прокладання проводів (кабелів) під навісною стелею.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
21.10.2019 1572325 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
Філія №5
18029, м. Черкаси, вул. 30 Років Перемоги, буд. 20
Філія № 4
18000, м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького, буд. 61
Філія № 2
18005, м. Черкаси, вул. В'ячеслава Чорновола, буд. 1
Філія №1
18009, м. Черкаси, вул. Дахнівська, буд. 34
Філія №3
18028, м. Черкаси, вул. Самійла Кішки, буд. 210
Учасники:
Коваленко Оксана Віталіївна — в.о. директора КНП "Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка"
Порушення:
Не у всіх відділеннях філій виділені окремі приміщення для проведення передстерилізаційного очищення та стерилізації медичних виробів.
Незадовільний санітарно-технічний стан окремих приміщень КНП: Філія №1: - у хірургічному кабінеті опорядження стін навколо рукомийника має дефекти, місцями відклеїлись шпалери на стінах; - неврологічному кабінеті та процедурній отоларинголога на лінолеумі розійшлися шви; пошкоджена кахельна плитка біля рукомийника; - у відділенні фізіотерапії та реабілітації, кабінеті електролікування біля рукомийника на стіні є щілини; у кімнаті персоналу опорядження стелі пошкоджене; - у кімнаті видачі стерильного матеріалу централізованої стерилізаційної покриття підлоги пошкоджене. Філія №2: - у коридорах денного стаціонару, рентгенологічному відділенні та відділенні фізіотерапії та реабілітації місцями пошкоджений лінолеум; - у маніпуляційному кабінеті денного стаціонару місцями пошкоджене опорядження стелі; - в ординаторській частково пошкоджено покриття стелі і стін; - у рентгенологічному відділенні, фотолабораторії пошкоджений кахель біля рукомийника, біля входу в кабінет є дефекти опорядження стін, фарба на дверях злущена; - в кабінетах електролікування, УВЧ,УФО, лазеротерапії, механотерапії не опоряджено стіни після заміни вікон на склопакети; - у гнійній перев’язувальній хірургічного відділення біля вікон опорядження стелі пошкоджене; - у централізованій стерилізаційній, кімнатах прийому матеріалу та стерилізації місцями на стелі злущена фарба, у автоклавній біля вікон на стінах пошкоджене опорядження. Філія №3: - у палатах денного стаціонару пошкоджений паркет на підлозі, підлога вкрита килимами; - у коридорі денного стаціонару покриття на кріслах для пацієнтів пошкоджене, не підлягає вологому прибиранню та дезінфекції; - у процедурній рентгенівського кабінету паркет на підлозі пошкоджений; - у відділенні фізіотерапії та реабілітації на стелі злущена фарба, сліди затікання вологи. Філія №4: - у палатах №№ 702,705 денного стаціонару пошкоджено лінолеум; - у відділенні фізіотерапії та реабілітації, кабінеті світлолікування не опоряджені стіни навколо рукомийника, пошкоджене опорядження стін та стелі; в кабінеті високочастотної терапії на стелі сліди затікання вологи, пошкоджений лінолеум; в кабінеті електролікування не опоряджені стіни навколо рукомийника, пошкоджене опорядження стін, стелі, підлоги; - у кабінеті забору крові пошкоджений лінолеум; - у хірургічному відділенні в коридорі опорядження стін та стелі пошкоджене; в кабінетах уролога та травматолога не опоряджені кахлями стіни біля рукомийника; в операційний залі злущена фарба на панелі опалення; у кабінеті офтальмолога розійшлися шви на лінолеумі; в кабінетах №№ 313,314 пошкоджене опорядження стін та підлоги; - у клініко-діагностичній лабораторії лінолеум з дефектами, розійшлися шви, в кабінетах №306, 308, 312, 314 не опоряджені стіни навколо рукомийників. Філія №5: - у маніпуляційному кабінеті денного стаціонару підлога має дефекти покриття, в палаті №705 на стелі місцями пошкоджена фарба, сліди затікання вологи; - у кабінеті лікувальної фізкультури не опоряджені стіни після заміни вікон на склопакети; - у гнійній та чистій перев’язувальних хірургічного кабінету, кімнаті для накладання гіпсу не опоряджені стіни після заміни вікон на склопакети; - в кімнаті прийому нестерильного матеріалу централізованої стерилізаційної пошкоджене покриття підлоги; - у оглядовому кабінеті денного стаціонару опорядження стін пошкоджене.
У філіях не організовані належним чином приміщення для зберігання та поводження з відходами, зокрема, категорій В та С.
Покарання: відсутні
12.07.2019 1667430 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Красільник М.М. — завідувач діагностичним відділенням «філії № 5 черкаської міської консультативно-діагностичної поліклініки»
Осадчий Максим Леонідович — Головний спеціаліст відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та адміністративних послуг управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Красільник М М — завідувач діагностичним відділенням «філії № 5 черкаської міської консультативно-діагностичної поліклініки»
Ноговська А А — Головний лікар "Філії № 4 Черкаської міської консультативно-діагностичної поліклініки"
Сокирка Ю А — Начальник відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та адміністративних послуг управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Сокирка Ю.А. — Начальник відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та адміністративних послуг управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Ноговська А.А. — Головний лікар "Філії № 4 Черкаської міської консультативно-діагностичної поліклініки"
Порушення:
Експлуатація рентгендіагностичного кабінету діагностичного відділення здійснюється на підставі дозволу (санітарного паспорта) на право експлуатації рентгенівського кабінету, термін дії якого закінчився
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.04.2019 1639033 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Сокирка Ю А — Начальник відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та адміністративних послуг управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Шевченко М.П. — головний лікар «філії № 1 черкаської міської консультативно-діагностичної поліклініки»
Осадчий Максим Леонідович — Головний спеціаліст відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та адміністративних послуг управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Свириденко В І — Директор КНП "Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка"
Сокирка Ю.А. — Начальник відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та адміністративних послуг управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Шевченко М П — головний лікар «філії № 1 черкаської міської консультативно-діагностичної поліклініки»
Свириденко В.І. — Директор КНП "Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка"
Порушення:
Здійснюється експлуатація рентгенологічного та флюорографічного кабінетів на підставі дозволу (санітарного паспорта), термін дії якого закінчився, що зафіксовано в акті та відеофіксацією
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
30.07.2018 1365597 Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.04.2018 1365244 Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Коваленко О.В. — заступник директора
Коваленко О В — заступник директора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні