Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (32)
Перевірки (1)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ОЛД КАР ЕКСПО"

#41899475

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.02.2019 1536977 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
25 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
база
03164, Київська обл., м. Київ, вул. Малинська, буд. 1
Учасники:
Порушення:
Двері на шляхах евакуації адміністративної будівлі не перенавішені таким чином щоб не заважати вільній евакуації людей.
Евакуаційні виходи не позначені світловими покажчиками «Вихід».
В приміщеннях на видних місцях не вивішені інструкції про заходи пожежної безпеки
Допускається зберігання продукції без проходів навалом (приміщення ТОВ «Дімтексервіс» ТОВ «Практікер Реал Естейт»)
Приміщення не забезпечені в повній мірі первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками). (приміщення ТОВ «Дімтексервіс» ТОВ «Практікер Реал Естейт», )
Ширина проходів та місця штабельного зберігання не позначені обмежувальними лініями, нанесеними на підлозі, які добре видно. (всі складські приміщення)
Електричні вмикачі освітлювальних мереж складських (підсобних) приміщень не винесено за межі (ззовні) вказаних приміщень на негорючі стіни або на окремі опори.
Переносні вогнегасники не навішені на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів не виконане за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Для будівель і приміщень, складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки «Норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони за «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок»
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати в приміщеннях встановлені на горючі основи (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.(приміщення ТОВ «Практікер Реал Естейт» ТОВ «Інтер Електро Лайф),
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж. ТОВ «Практікер Реал Естейт», ТОВ «Дімтексервіс», ТОВ «Інтер Електро Лайф»
Не проведено замір опору ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
У коридорі адмінбудівлі допускається розміщення інженерних шаф, що виступають з площини стін на відстані меншій ніж 2 м в порушення вимог п. 7.3.4 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва.»
Допускається складування горючих матеріалів в приміщеннях на відстані менше 1 м від електроустаткування та під електрощитами. ТОВ «Практікер Реал Естейт»
На шляхах евакуації з аміністративної будівлі та в прміщеннях ТОВ «Дімтексервіс», ТОВ «Інтер Електро Лайф» влаштовані пороги, які перешкоджають вільній евакуації людей.
Приміщення не обладнані системою автоматичної пожежної сигналізації та системою оповіщення про пожежу 2-го типу (всі приміщення на території підприємства).
В приміщеннях допускається спільне зберігання в одній секції з автомобільною гумою інших товарів і матеріалів (ТОВ «Практікер Реал Естейт»),
Пожежні щити не доукомплектовані згідно норм. До комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 x 2 м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт
У приміщеннях ТОВ «Укрстальпрокат», опорядження (облицювання) стін виконано з матеріалів, з невизначеними показниками пожежної безпеки.
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Ширина проходів між штабелями не виконана не менше 1 м. (ТОВ «Дімтексервіс» ТОВ «Практікер Реал Естейт»)
Не проведено технічне обслуговування вогнегасників
Відстань між стінами та штабелями не виконана не менше 0,8 м. (ТОВ «Дімтексервіс» ТОВ «Практікер Реал Естейт»,)
Не проведено перевірку блискавкозахисту відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі