Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (7)
Перевірки (1)

ОБ'ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ "МАЛАХІТ 7А"

#41774307

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
13.02.2019 1620727 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Порушення:
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Система протипожежного захисту (Система модульного пожежогасіння в шахті ліфту для транспортування пожежних підрозділів) знаходиться в несправному стані і не утримується в постійній готовності до виконання роботи в порушення ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» та п. 9.113 ДБН В.2.2-24:2009 «Будинки і споруди. Проектування висотних житлових і громадських будинків» (обслуговуюча організація ТОВ «АБСОЛЮТ-ТЕХНОЦЕНТР»)
Пожежні кран-комплекти не перевірені на працездатність шляхом пуску води
Житловий будинок не забезпечений відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT)
Двері виходів до сходових кліток, з приміщень безпосередньо на сходові клітки та з ліфтових холів не забезпечені пристроями для самозачинення та ущільненням в притулах відповідно до вимог п. 7.2.11 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»
Шафи кран-комплектів не мають отворів для провітрювання і пристосувань для опломбування
Не всі наявні вогнегасники пройшли технічне обслуговування
Допускається переведення систем протипожежного захисту з автоматичного режиму на ручний в порушення п. Ж.6.8. Додатку Ж ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (обслуговуюча організація ТОВ ТОВ «АБСОЛЮТ-ТЕХНОЦЕНТР»)
Пожежні кран-комплекти житлового будинку не укомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, а також важелем для полегшення відкривання вентиля
Не наданий акт перевірки відповідності змонтованих систем протипожежного захисту вимогам проектної документації та її працездатності в порушенні п. 7.3. та додатку И ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж (приміщення охорони)
На об’єкті відсутній запас пожежних сповіщувачів, який повинен становити не менше 10% від загальної кількості їх в СПС в порушення п. 7.2.22. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (обслуговуюча організація ТОВ ТОВ «АБСОЛЮТ-ТЕХНОЦЕНТР»)
Житловий будинок не забезпечені нормативною кількістю первинних засобів пожежогасіння (вогнегасниками)
Покарання: відсутні