Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (27)
Будівництво (10) Перевірки (1)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СТРОЙДИЗАЙН 777"

#41742060

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
07.02.2022 3187734 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Нове будівництво магазину продовольчих та не продовольчих товарів
61118, Харківська обл., м. Харків, Московський р-н, Пр. Ювілейний, 63-Д
Учасники:
Портянко Андрій Анатолійович — Директор ТОВ "СТРОЙДИЗАЙН 777"
Андрійченко Сергій Олександрович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по Московському району Харківської міської територіальної громади Харківського районного управління Головного управління ДСНС України у Харківській області
Порушення:
Не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності.
Допущено застосування саморобного подовжувача, який не відповідає вимогам ПУЕ, що пред’являються до переносних (пересувних) електропроводок, а саме: - подовжувач від будівлі магазину до мобільного будинку охорони.
Забороняється влаштовувати незаповнені отвори в протипожежних перешкодах, які відокремлюють електрощитові, а саме: - Не встановлені протипожежних перешкоди (двері) в електрощитовій будівлі.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснюється за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів, а саме: - в мобільному будинку охорони скрутка на дротах системи освітлення; - на електричному подовжувачі від будівлі магазину до мобільного будинку охорони.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Не всі особи керівного складу та фахівці підприємства діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, які у перший рік призначення на посаду і періодично один раз на три - п’ять років пройшли функціональне навчання.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом