Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (10)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (1)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФАРМ-ОПТ"

#41551548

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
08.01.2019 1432864 Виробництво лікарських засобів, оптова та роздрібна торгівля лікарськими засобами, імпорт лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів), що підлягає ліцензуванню Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання вимог ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптова та роздрібна торгівля лікарськими засобами, імпорт лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)
Об'єкти:
Об'єкт 1
Житомирська обл., м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 44
Порушення:
Керівник Товариства з обмеженою відповідальністю "Фарм-опт" або уповноважений нею представник на перевірку не з’явились. Приміщення, в якому знаходилась Аптека № 1 ТОВ "Фарм-опт", використовується іншим суб’єктом господарювання для проведення діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами. Аптека № 1 Товариства з обмеженою відповідальністю "Фарм-опт" за місцем провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами відсутня. Посадові особи за допомогою телефонного зв’язку зв’язалися з керівником Товариства з обмеженою відповідальністю "Фарм-опт". У ході телефонної розмови з’ясовано, що Товариство з обмеженою відповідальністю "Фарм-опт" діяльність з роздрібної торгівлі через Аптеку № 1 за місцем провадження діяльності Житомирська обл., м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 44 не здійснює з моменту отримання ліцензії та не планує здійснювати.
Покарання:
Анулювання ліцензії