Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (17)
Перевірки (1)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ХЕППІ ЕДЮКЕЙШН ГРУП"

#41499242

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
18.03.2019 1524647 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
15 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
садок "Хеппі"
79039, Львівська обл., м. Львів, вул. Шевченка, 60
Учасники:
Порушення:
Використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості розпочато без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не розроблені і вивішені на видимих місцях плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі.
Вогнегасники, допущені до введення в експлуатацію не обліковано (інвентарними) номери за прийнятою на об’єкті системою нумерації, відповідно до пункту 2 розділу ІІІ Наказу МВС України від 15.01.2018 № 25 «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників».
Не заведено журнал обліку вогнегасників відповідно до Додатку 2 Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників затверджених Наказом МВС України від 15.01.2018 № 25.
Не представлено сертифікати щодо токсичності продуктів горіння, помірної димоутворювальної здатності та відповідності групам поширення полум'я РП1, РП2 килимів, килимових доріжок й іншого покриття підлоги у приміщеннях, коридорах, на сходових клітках.
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Системи протипожежного захисту не утримуються справними та готовими до виконання роботи. Несправності, які впливають на їх працездатність, не усуваються негайно, не робляться записи у відповідних журналах.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблено та затверджено керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки. Інструкції не вивішено на видимих місцях.
Пожежні кран-комплекти не справні і не доступні для використання.
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення не вмикаються з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Не здійснено навчання працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
В будівлі дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкта.
Покарання: відсутні