Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Перевірки (1)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ГАЛИЧ-МОТОРС"

#41457569

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
04.10.2021 2494593 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
автосалон Галич Моторс
79066, Львівська обл., м. Львів, Сихівський р-н, вул. Зелена, буд. 407
Учасники:
Цюпка Олег Русланович — Провідний інспектор
Порушення:
Не всі евакуаційні виходи обладнано світловими покажчиками «Вихід».
Внесено зміни до елементів вентиляції і кондиціонування повітря, які перешкоджають поширенню пожежі (Демонтовано електропривід з вентиляційного вікна)
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Не забезпечено 10% запас від кількосі змонтованих сповіщувачів автоматичної пожежної сигналізації.
Якщо на насосній станції немає постійного чергового персоналу, то приміщення повинно замикатися на замок, а місце зберігання ключів - зазначатися написом на дверях.
Керівник об'єкта, не забезпечив утримання засобів протипожежного захисту, зокрема системи протипожежного захисту, у працездатному стані та не забезпечив підтримання їх експлуатаційної придатності (технічне обслуговування) (Не надано підтверджуючі документи щодо обслуговування СПЗ)
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера, не забезпечені автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
Первинні засоби пожежогасіння (вогнегасники) експлуатуються без раструбів (Складське приміщення)
Для контролю працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу непроводиться 1 раз на рік випробування на тиск та витрату води з оформленням акта.
На дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку повинні бути вказані після літерного індексу «ПК» порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів;
Проектування, монтування, експлуатування і технічне обслуговування автономних систем пожежогасіння слід здійснювати відповідно до чинних нормативних документів (Не надано акти здачі в експлуатацію пожежної сигналізації)
Допускається зберігання сторонніх предметів і устаткування в приміщенні насосної станцій
Посадова особа, відповідальна за цивільний захист не пройшла відповідного навчання.
Не проведено технічне обслуговування внутрішнього протипожежного водогону, пожежні крани не перевірено на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у відповідному журналі (акті випробування пожежних кранів).
Не забезпечено захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУEN62305:2012 «Блискавкозахист»
Для розміщення первинних засобів пожежогасіння у виробничих, складських, допоміжних приміщеннях, будинках, спорудах, а також на території підприємств не встановлювлено спеціальні пожежні щити (стенди).
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту
Для всіх будівель і приміщень не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки а також клас зони, у тому числі для зовнішніх установок, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Посадові особи, працівники, не забезпечені засобами індивідуального захисту.
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не здійсненно обов’язкове страхування цивільної відповідальності суб’єктів господарювання здійснено
В будівлі під другою сходовою клітикою розміщені горючі матеріали (автомобільні шини, картонні коробки).
Пожежні кран-комплекти вбудовані в шафках не в повній мірі забезпечено отворами для провітрювання і не пристосовано для опломбування та візуального огляду їх без розкривання. (автосалон 1 поверх)
Будинки, приміщення та споруди не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації, системою передавання тривожних сповіщень, системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей), (приміщення котельні).
Під час експлуатації об’єкта з зменшуються мінімальні протипожежні відстані між будівлями. (Розміщена металева конструкція для зберігання дров)
Не розміщено інформацію (інформаційний куточок) про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі НС
Не здійснено процедуру виявлення (ідентифікацію) на об’єкті джерел та чинників небезпеки.
Під час експлуатації об’єкта допускається знижувати клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (тепловий вузол 2 поверх).
У приміщенні насосної станції не вивішені загальна схема протипожежного водопостачання та схема обв'язки насосів. На кожній засувці і пожежному насосі-підвищувачі відсутня інформація про їх призначення.
Допкскається спільне зберігання в одній секції з автомобільною гумою, а також ЛЗР та ГР з іншими товарами і матеріалами (складські приміщення, протипожежний вузол).
Пожежна сигналізація не виведена на пульт централізованого пожежного спостереження.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом