Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (5)
Будівництво (8) Перевірки (1)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЄВРОБУД-ГРУП"

#41423757

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.08.2018 378010 Будівництво об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середнім (СС2) та значними (СС3) наслідками, що підлягає ліцензуванню Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
18 порушень
Предмет перевірки: контроль за додержанням ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми та значними наслідками
Учасники:
Порушення:
Не представлено чинної угоди на використання ліцензованого програмного забезпечення, національні стандарти, будівельні норми та нормативно - правові акти у сфері містобудівної діяльності.
Відсутній зварник, кваліфікація якого відповідає вимогам Правил атестації зварників, затверджених наказом Державного комітету України по нагляду за охороною праці від 19 квітня 1996 року № 61, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 31 травня 1996 року за № 262/1287.
Наявність орендованого обладнання, будівельної техніки не достатньо для виконання заявленого переліку робіт. Не надано підтверджуючих документів та перелік власного обладнання, машин та механізмів.
Встановлено факти провадження господарської діяльності з будівництва об'єктів, що за класом наслідків (відповідальності належать до об'єктів з середніми та значними наслідками з порушенням умов ліцензування.
Суб'єкт господарювання керівниками, професіоналами, фахівцями і робітниками необхідних професій та кваліфікацій відповідно до своєї організаційної структури, напряму діяльності та згідно з вимогами Національного класифікатора України ДК 003:2010 "Класифікатор професій та довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників (випуск 64) не укомплектований. Відсутні виконавці робіт, що працюють за основним місцем роботи та сумісництвом (трудовими угодами) по спеціальності: Водопостачання та водовідведення, Електрозвязок, Електропостачання.
У зв'язку із зміною засновників, керівників та місця знаходження суб'єкта господарювання не надано документи (копії), що підтверджують достовірність даних, що зазначалися суб'єктом господарювання у документах, які подавалися органові ліцензування для отримання ліцензії. Надано пояснення.
Кваліфікація працівників для роботи в електроустановках вимогам Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів затверджених наказом Державного комітету України по нагляду за охороною праці від 09 січня 1998 року № 4, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 10 лютого 1998 року № 93/2533, не відповідає.
Не надано підтвердження про наявність у керівника суб'єкта господарювання або його заступника вищу освіту (магістр, спеціаліст, бакалавр) за спеціалізацією відповідно до напряму діяльності суб'єкта господарювання та стаж роботи за посадою нижчого рівня не менше двох років для магістра (спеціаліста) або трьох років для бакалавра.
Не забезпечено здійснення контролю якості виконаних робіт тощо ґрунтових споруд та основ шляхом проведення лабораторних випробувань з метою визначення міри ущільнення. Відсутній чинний договір з а акредитованою лабораторією на лабораторні випробування щодо ґрунтових споруд та основ.
Не в повному об'ємі надано документи надано документи, відомості матеріали з питань, що виникли під час перевірки додержання ліцензіатом Ліцензійних умов.
Укладені договори про надання послуг будівельними машинами і транспортом недостатньо для виконання заявленого переліку робіт, Документи, що підтверджують право власності на засоби виробництва (техніку, устаткування, обладнання, прилади та інструменти) згідно з технологічними вимогами виконання робіт відповідно до переліку видів робіт, що визначений у додатку до ліцензії не надано.
Головний інженер вищу освіту по спеціальності теплогазопостачання і вентиляція та стаж роботи більше трьох років.
Не приведено у відповідність зміни до організаційної структури суб'єкта господарювання відповідно до переліку видів робіт у додатку до ліцензії у зв'язку із зміною місця знаходження ліцензіата та звільненням працівників.
З часу одержання ліцензії суб'єктом господарювання не отримано Дозвіл (декларацію) на виконання робіт підвищеної небезпеки та вимоги із забезпечення промислової безпеки та охорони праці на об'єкті будівництва. Не представлено чинні посвідчення з питань ОП у відповідальних працівників.
В організаційній структурі суб'єкта господарювання відсутній спеціаліст для забезпечення виконання функцій щодо зберігання протягом строку дії ліцензії документів (копій), які підтверджують достовірність даних, що зазначалися здобувачем ліцензії у документах, які подавалися органу ліцензування.
Не представлено чинних свідоцтв проведення своєчасної повірки засобів вимірювальної техніки (теодоліт, нівелір).
Для провадження господарської діяльності з будівництва об'єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об'єктів з середніми наслідками, кількість працевлаштованих не за основним місцем роботи заступників керівника суб'єкта господарювання і керівників його виконавчих та функціональних підрозділів у розмірі не більше як 50 відсотків їх загальної кількості не забезпечено.
Не представлено розпорядчий документ про затвердження організаційної структури суб'єкта господарювання.
Покарання: відсутні