Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПОЛІССЯ БЕТОН"

#41323027

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
27.05.2019 1419983 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Порушення:
Відсутня, затверджена керівником програма та тривалість вступного інструктажу, що є порушенням вимог п.6.3. НПАОП 0.00-4.12-05. "Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці".
На основі Переліку, з урахуванням специфіки виробництва, роботодавцем не розроблений і не затверджений відповідний перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібні спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці, що є порушенням вимог НПАОП 0.00-2.01-05 "Перелік робіт з підвищеною небезпекою"
Керівник підприємства, не пройшов навчання з питань охорони праці у навчальних центрах або галузевих навчальних центрах, що є порушенням вимог п.5.3. НПАОП 0.00-4.12-05. "Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці"
Водій автотранспортних засобів – Логвин П.С., не пройшов інструктаж з охорони праці на робочому місці, що є порушенням вимог п.6.1. НПАОП 0.00-4.12-05. "Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці"
Територія підприємства не обладнана дорожніми знаками, покажчиками швидкості руху транспорту згідно з ДСТУ 4100-2002 «Знаки дорожні. Загальні технічні умови. Правила застосування» і знаками безпеки за ГОСТ 12.4.026-76, що є порушенням вимог п.ІІІ.3.46 НПАОП 0.00-1.75-15. "Правила охорони праці під час вантажно-розвантажувальних робіт".
Виконуючий обов’язки фахівця служби охорони праці не має 4 групи з електробезпеки, що є порушенням вимог п.1.3.2 НПАОП 40.1-1.21-98. "Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів".
Не розроблені та не затверджені керівником підприємства (структурного підрозділу) програми стажування для конкретної професії відповідно до функціональних обов’язків працівника, що є порушенням вимог п.7.6. НПАОП 0.00-4.12-05. "Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці"
Бетонозмішувальна установка BETONIARKA BMK-500B (виробник Поляща) не пройшла сертифікацію на відповідність нормативно-правових актів з охорони праці, які розповсюджуються на дане обладнання в межах України.
Не розроблені на основі чинних державних нормативних актів та технологічної документації підприємства інструкції з охорони праці: 1. Для оператора бетонозмішувальної установки, 2. Для водія автотранспортних засобів, 3. Для водія навантажувача, що є порушенням вимог розділу І, п.4. НПАОП 0.00-4.15-98. "Положення про розробку інструкцій з охорони праці".
Не складений перелік посад посадових осіб, які проходять навчання і перевірку знань з питань охорони праці під час прийняття на роботу і періодично, один раз на три роки, що є порушенням вимог п.5.1. НПАОП 0.00-4.12-05. "Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці"
Не розроблене на основі Типового положення у редакції 2018 року, з урахуванням специфіки виробництва та вимог нормативно-правових актів з охорони праці положення про навчання і перевірку знань, що є порушенням вимог п.3.2. НПАОП 0.00-4.12-05. "Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці".
Не затверджений перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу, що є порушенням вимог п.6.11. НПАОП 0.00-4.12-05. "Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці"
На підставі Типового положення про службу охорони праці в редакції 2017 року з урахуванням специфіки виробництва та видів діяльності, чисельності працівників та інших факторів не розроблене роботодавцем Положення про службу охорони праці підприємства, що є порушенням вимог п.1.2 НПАОП 0.00-4.21-04 "Типове положення про службу охорони праці".
Для проведення спеціального навчання з питань охорони праці на підприємстві, роботодавцем не затверджені наказом навчальні плани та програми, які розробляються з урахуванням конкретних видів робіт, виробничих умов, функціональних обов'язків працівників, що є порушенням вимог п.4.3 НПАОП 0.00-4.12-05. "Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці"
Роботодавцем не складена та не подана до територіального органу Держпраці за місцем виконання робіт декларація відповідності матеріально-технічної бази на:- експлуатацію технологічних транспортних засобів (навантажувач фронтальний SAMSUNG SL 120), що є порушенням вимог п.21 "Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки".
Водій автотранспортних засобів – Логвин П.С., зайнятий на роботах, зазначених у Переліку робіт з підвищеною небезпекою, затвердженому наказом Держнаглядохорон-праці України від 26.01.2005 № 15 та зареєстрованому в Міністерстві юстиції України від 15.02.2005 за № 232/10512, та Переліку робіт, де є потреба у професійному доборі, затвердженому наказом МОЗ України та Держнаглядохо-ронпраці України від 23.09.94 № 263/121 і зареєстрованому Міністерством юс-тиції України 25.01.95 за № 18/554 не пройшов щорічного спеціального навчання і перевірки знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці, що є порушенням вимог п.4.1 НПАОП 0.00-4.12-05. "Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці"
Покарання: відсутні
27.05.2019 1464716 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Порушення:
Порушено порядок здійснення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, а саме в автошколі не забезпечується інструментально-лабораторні вимірювання параметрів викидів забруднюючих речовин пересувними джерелами
Виявлено порушення правил водокористування,а саме не налагоджений на об՚єкті облік використаної води, відсутній водолічильник та відповідний журнал обліку.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом