Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТЕХНО-МОНТАЖ СЕРВІС"

#41235723

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
09.01.2019 1422168 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Власенко Олег Олександрович — головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки
Проуторов Ігор Іванович — головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки, в будівництві, котлонагляді,на транспорті та зв’язку
Місюра Юрій Васильович — Начальник відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку
Грибовський Андрій Вікторович — Начальник відділу з питань гігієни праці
Порушення:
Оснащенність підприємства для виконання робіт з монтажу,ремонту і технїчного обслуговання ліфтів не відповідає вимогам, а саме відсутній люксметр, що є порушенням п.6.1.2 НПАОП 0.00-1.02-08 «Правила будови і безпечної експлуатації ліфтів».
Не призначено працівника, відповідального за безпечне проведення робіт вантажопідіймальними кранами, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання, та який пройшов навчання в установленому порядку, що є порушенням п.1(3), глави 5, п. 8 глави 6 розділу VІ НПАОП 0.00-1.80-18 «Правил охорони праці під час з експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідального обладнання».
Відсутній перелік інструкцій з охорони праці затвердженний керивником, що є порушенням п.2 розділу IV НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Підприємство не забезпечено нормативно-правовими актами з охорони праці та актами з охорони праці, що діють в межах підприємства, що є порушення п. 3.11 НПАОП 0.00-4.21-04 «Типове положення про службу охорони праці».
Відсутній дозвіл спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади з промислової безпеки та охорони праці на експлуатацію устаткування підвищеної небезпеки: - таль ланцюгова в/п 1т 3м, що є порушенням п. 6,7 «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки», затвердженого постановою КМУ від 26.10.2011р. № 1107.
Не ведеться журнал огляду знімних вантажозахоплювальних пристроїв і тари, що є порушенням п. 40 глави 3 розділу VI НПАОП 0.00-1.80-18 «Правил охорони праці під час з експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідального обладнання».
Оснащенність підприємства для виконання робіт з монтажу,ремонту і технїчного обслуговання ліфтів не відповідає вимогам, а саме відсутній динамометр, що є порушенням п.6.1.2 НПАОП 0.00-1.02-08 «Правила будови і безпечної експлуатації ліфтів».
Не розроблений графік перевірки знань працівників, які повинні мати відповідну групу з електробезпеки, що є порушенням вимог п.1.3.1 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів», розд. 4 п. 2.23 «Правила технічної експлуатації електроустановок споживачів».
Оснащенність підприємства для виконання робіт з монтажу,ремонту і технїчного обслуговання ліфтів не відповідає вимогам, а саме відсутній шумомір, що є порушенням п.6.1.2 НПАОП 0.00-1.02-08 «Правила будови і безпечної експлуатації ліфтів».
Відсутній наказ (розпорядження) керівника про призначення фахівця, на якого покладено функції проведення вступного інструктажу з питань охорони праці та який в установленому порядку пройшов навчання і перевірку знань з питань охорони праці, що є порушенням п. 6.3 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Допускається експлуатація 2х приставних драбин без періодичного випробування, що є порушенням п.7.3.27. НПАОП 45.2-7.02-12 «Система стандартів безпеки праці. Охорона праці і промислова безпека у будівництві (ДБН)».
Електромонтер Сушпанов С.Н. не пройшов навчання та перевірку знань з електробезпеки, що є порушенням п. 4.1. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірці знань з питань охорони праці».
На підприємстві відсутній журнал реєстрації нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, що є порушенням вимог додаток 7, п.18. Постанова Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2011 р. №1232 «Порядок проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві».
Не призначено працівника, який здійснює нагляд за утриманням та безпечною експлуатацією вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання, та який пройшов навчання в установленому порядку, що є порушенням п.1 (1) глави 5, п. 1 (1) глави 6 розділу VІ НПАОП 0.00-1.80-18 «Правил охорони праці під час з експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідального обладнання».
Наказом по підприємству не визначено працівника, якому надано право видачі нарядів (розпоряджень) на виконання робіт на висоті (на роботи, які не передбачені переліком робіт на висоті, що виконуються за нарядами-допусками), що є порушенням п. 1.6. НПАОП 0.00-1.15-07 «Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті».
Оснащенність підприємства для виконання робіт з монтажу, ремонту і технїчного обслуговання ліфтів не відповідає вимогам, а саме відсутній штангенциркуль, що є порушенням п.6.1.2 НПАОП 0.00-1.02-08 «Правила будови і безпечної експлуатації ліфтів».
Не призначено працівника, відповідального за утримання вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання в справному стані, та який пройшов навчання в установленому порядку, що є порушенням п.1(2) глави 5, п. 4 глави 6 розділу VІ НПАОП 0.00-1.80-18 «Правил охорони праці під час з експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідального обладнання».
Бухгалтеру Юріної О.Р. не проведено повторний інструктаж з охорони праці, що є порушенням п.6.5. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці». Усунено під час перевірки.
Відсутній дозвіл спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади з промислової безпеки та охорони праці на експлуатацію устаткування підвищеної небезпеки: - таль ручна шестернева стаціонарна в/п 3т 9м, що є порушенням п. 6,7 «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки», затвердженого постановою КМУ від 26.10.2011р. № 1107.
Не надані накази щодо проведення стажування новоприйнятих працівників з зазначенням тривалості стажування і відповідальної особи, що є порушенням п. 7.1 п.7.3. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Відсутній Журнал обліку робіт, що виконуються за нарядами і розпорядженнями (додаток 3 до НПАОП 0.00-1.15-07 «Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті»), в якому повинні реєструватися наряди і розпорядження на виконання підготовки робочих місць та на безпосереднє виконання робіт на висоті, що є порушенням п. 1.7.6. НПАОП 0.00-1.15-07 «Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті».
Електромеханік з ліфтів Долгінцев А.В. не пройшов навчання та перевірку знань з навантажувально-розвантажувавальним роботам, що є порушенням п. 4.1. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірці знань з питань охорони праці».
Електромонтер Сушпанов С.Н. не пройшов навчання та перевірку знань з навантажувально-розвантажувавальним роботам, що є порушенням п. 4.1. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірці знань з питань охорони праці».
Відсутній план роботи служби охорони праці на 2019 рік, що є порушенням п. 5.1 НПАОП 0.00-4.21-04 «Типове положення про службу охорони праці».
На підприємстві відсутній перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування (дублювання) з зазначенням їх тривалості, що є порушенням вимог п.7.4. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці». Усунено у ході перевірки
Не надано наказ про створення комісії з перевірки знань особи відповідальної за електрогосподарство та його заступника, що є порушенням вимог п.1.3.1. НПАОП 40.1-1.21-98 «Правили безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
На підприємстві не проводиться контроль за своєчасним проведенням навчання з питань охорони праці, що є порушенням п.3.14. НПАОП 0.00-4.21-04 «Типового положення про службу охорони праці».
Відсутній сформований план-графік проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці, що є порушенням вимог п.3.2. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Не визначена особа, що буде заміщати відповідального за електрогосподарство у разі його відсутності, що є порушенням вимог п.1.3.1. НПАОП 40.1-1.21-98. «Правили безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Не заведено журнал обліку обладнання суб’єктом господарювання, що є порушенням п. 1 глави 1 розділу VI НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання».
Результати перевірок і випробувань електроінструменту, не заноситься у «Журнал обліку, перевірки та випробування електроінструменту, трансформаторів, перетворювачів частоти та переносних світильників» (Журнал не надано до перевірки), що є порушення п. 6.7.36. НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Покарання: відсутні
09.01.2019 1394955 Геологічне вивчення надр, їх використання та охорона, а також використання і переробка мінеральної сировини (державний гірничий нагляд) Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері державного гірничого нагляду
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.01.2018 1159975 Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства про охорону праці, промислову безпеку та гірничий нагляд
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні