Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (7)
Перевірки (17)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПІВДЕНЬ АГРО ІНВЕСТ"

#41107067

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
09.02.2022 2968513 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Об'єкти:
Об'єкт 1
57440 Миколаївська обл., Березанський р-н, С. Калинівка, вул. Центральна, 1
Об'єкт 2
56174 Миколаївська обл., Баштанський р-н, С. Інгулка
Учасники:
Полозюк Денис Анатолійович — інженер з охорони праці
Міньок Світлана Володимирівна — Головний спеціаліст - державний фітосанітарний інспектор відділу прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків
Порушення:
Відсутність у осіб, діяльність яких пов'язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням пестицидів і агрохімікатів та торгівлею ними, допусків (посвідчень) на право роботи із зазначеними пестицидами і агрохімікатами
Покарання: відсутні
09.02.2022 3125720 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
37 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Запорізька область., Токмацький район, село Таврія, вул. Дружби, буд. 1а
Запорізька обл.. , Токмацький р-н, С. Таврія, вул. Дружби, буд. 1А
ДОМАНІВСЬКА ФІЛІЯ ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ”ПІВДЕНЬ АГРО ІНВЕСТ" (Миколаївська область)
56400, Миколаївська обл., Вознесенський р-н, Доманівська Ср, С. Богданівка, вул. Паркова, 17
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПІВДЕНЬ АГРО ІНВЕСТ" (Миколаївська область)
55234, Миколаївська обл., Первомайський р-н, С. Синюхин Брід, вул. Городня, буд. 2А
Учасники:
Шарга Д.А. — Директор ТОВ "Південь Агро Інвест"
Братанчук Олександр Володимирович — Начальник відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Вознесенського районного управління ГУ ДСНС України у Миколаївській області
Шарга Д А — Директор ТОВ "Південь Агро Інвест"
Ліптуга Владислав Русланович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Вознесенского районного управління Головного управління ДСНС України у Миколаївській області
Єрмаков Олександр Васильович — заступник начальника відділу організації профілактичної роботи та цивільного захисту Василівського РУ ГУ ДСНС України у Запорізькій області підполковник служби цивільного захисту
Трипуз Олександр Сергійович — уповноважена особа
Порушення:
Не проведено інструктаж за програмою загальної підготовки працівників підприємств, установ та організацій
Не забезпечено захист будівель, споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Не забезпечено обладнання приміщень зерноскладів системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В 2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту"
Не забезпечено відповідно до законодавства працівників засобами колективного та індивідуального захисту
Працівників об’єкта не забезпечено придатними до застосування засобами індивідуального захисту органів дихання з розрахунку 1 фільтрувальний протигаз і 1 респіратор на одну особу та додатково 2% загальної кількості працюючого населення у разі застосування ядерної зброї та інших видів зброї масового знищення проти України.
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема: об’єкт не забезпечений достатнім запасом води для цілей зовнішнього пожежогасіння.
Керівником не визначено обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, не призначено відповідальних за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, дільниць, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
Не встановлено для пожежної водойми покажчик - літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
На об’єкті не враховано можливу небезпеку, що може виникнути на території у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру та не вживаються заходи щодо забезпечення безпеки працівників об’єкту, зокрема не розроблено План дій персоналу об’єкта у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій.
Не забезпечено проведення технічного обслуговування вогнегасників відповідно до норм, правил (настанови з технічного обслуговування вогнегасників), установлених їх виробником, та нормативних документів у сфері пожежної безпеки в супереч пункту 5 розділу ІІ, пункту 11, 12 розділ ІІІ наказу МВС України від 15.01.2018р. № 25 «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників».
Не виконано вогнезахист металевих конструкцій механізованого току (ангарів), для підвищення межі вогнестійкості та попередження поширення вогню.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання, протипожежний інструктаж і перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не проведено ідентифікацію щодо визначення потенційної небезпеки об’єкту всупереч вимогам пунктів 7, 9, 10, Наказу МНС від 23.02.2006 р. № 98 «Про затвердження Методики ідентифікації потенційно небезпечних об’єктів».
Відсутнє замкнуте обвалування по периметру резервуарів для зберігання нафтопродуктів.
Не захищено пожежний резервуар (водойму) та їх обладнання від замерзання води.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Не заключний договір на постійне та обов’язкове обслуговування з державною аварійно-рятувальною службою.
Не виконано вимоги Кодексу, норм і стандартів стосовно забезпечення техногенної безпеки, зокрема не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки з урахуванням усіх чинників небезпеки.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблено, не затверджено керівником та не вивішено на видних місцях інструкції про заходи пожежної безпеки.
Відповідальною особою за пожежну безпеку не визначено кількість первинних засобів пожежогасіння окремо для кожного приміщення.
Лінію живлення до побутового кондиціонеру, який влаштовано в адміністративній будівлі не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту.
Не виконано захист адміністративної будівлі та майстерні від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Не обладнано інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
Не проведено технічне обслуговування наявних на об’єкті вогнегасників.
Наявні пожежні щити не в повній мірі забезпечені комплектами засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не Виконано оброблення дерев’яних елементів горищних покриттів приміщень вагової, контори (крокви, лати) засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не розроблено та не затверджено програму загальної підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Не надано розрахунок категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Роботу підприємства чи використання суб'єктом господарювання об'єктів нерухомості розпочато без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не здійснено евакуаційні заходи щодо працівників та майна суб'єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій, зокрема: не розроблено План евакуації працівників.
Не проведено навчання працюючого населення безпосередньо на (підприємстві) згідно з програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення не відповідають ДСТУ N ISO 7010-2019 «Графічні символи. Кольори та знаки безпеки. Зареєстровані знаки безпеки» та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлено протипожежний режим.
Не забезпечено територію підприємства, будинки, споруди, приміщення первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) відповідно до розрахунку кількості первинних засобів пожежогасіння об'єкту
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема: приміщення майстерні не обладнано автоматичною системою пожежної сигналізації відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Приміщення об’єкта не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання в приміщеннях господарства.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.02.2022 2994160 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Ромасюк Любов Дмитрівна — головний спеціаліст Березанського управління Головного управління Держпродсподивслужби в Миколаївській області
Шарга Віктор Васильович — директор ТОВ " Південь Агро Інвест"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.02.2022 2975917 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Об'єкти:
Об'єкт 1
57440 Миколаївська обл., Березанський р-н, С. Калинівка, вул. Центральна, 1
Учасники:
Міньок Світлана Володимирівна — Головний спеціаліст - державний фітосанітарний інспектор відділу прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.12.2021 3118754 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Південного округу Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Кубарь Дмитро Вікторович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області)
Годес Людмила Григорівна — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області)
Кушніренко Марина Анатоліївна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області)
Полозок Денис Анатолійович — Головний інженер з охорони праці (представник за довіреністю) ТОВ «ПІВДЕНЬ АГРО ІНВЕСТ»
Порушення:
ТОВ "ПІВДЕНЬ АГРО ІНВЕСТ" не проводить лабораторний контроль якості зворотних (дренажні) вод по випуску № 1 у водний об’єкт річку Карачекрак для показників: кисень розчинний, колі-фаги, рівень токсичності вод, радіоактивність (α-активність, β-активність) що є порушенням п. 3 відомостей щодо природоохоронних заходів встановлених у дозволі на спеціальне водокористування від 12.07.2018 № 705/ЗП/49д-18
Місця та періодичність відбору проб зворотних вод на 2020 і 2021 роки, перелік контрольованих показників не погоджено з уповноваженим органом у встановленому порядку, що є недодержанням п. 3 відомостей щодо природоохоронних заходів встановлених у дозволі на спеціальне водокористування від 12.07.2018 № 705/ЗП/49д-18
Відповідно до протоколу вимірювань показників складу та властивостей проб води виконаних лабораторією моніторингу вод та грунтів БУВР річок Приазов’я у 2020 році по випуску №1 виявлено перевищення гранично допустимого скиду у водний об’єкт (р. Карачекрак) по сульфатам, що є порушенням пункту 3 умов спеціального водокористування, передбачених дозволом на спеціальне водокористування від 12.07.2018 № 705/ЗП/49д-18
Підприємством не здійснюється контроль якості води у контрольному створі водного об’єкту р. Карачекрак
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
25.10.2021 2933779 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Васюта Валентина Олегівна — Провідний фахівець відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Первомайського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області
Вешнивецька Наталія Анатоліївна — Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Первомайського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області
Шарга Віктор Васильович — Директор ТОВ "Південь Агро Інвест"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.07.2021 2886597 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Запорізькій області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність під час проведення заходу державного нагляду (контролю) керівника суб'єкта господарювання або уповноваженої ним особи
Предмет перевірки: виконання вимог правил пожежної безпеки, техногенної безпеки та цивільного захисту
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.05.2021 2461040 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Мораторій на проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, запроваджений Законом України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" від 17.03.2020 № 533-IX
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПІВДЕНЬ АГРО ІНВЕСТ" (Миколаївська область)
55234, Миколаївська обл., Первомайський р-н, С. Синюхин Брід, вул. Городня, буд. 2А
ДОМАНІВСЬКА ФІЛІЯ ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ”ПІВДЕНЬ АГРО ІНВЕСТ" (Миколаївська область)
56400, Миколаївська обл., Вознесенський р-н, Доманівська Ср, С. Богданівка, вул. Паркова, 17
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.05.2021 2576851 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Запорізькій області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність під час проведення заходу державного нагляду (контролю) керівника суб'єкта господарювання або уповноваженої ним особи
Предмет перевірки: виконання вимог правил пожежної безпеки, техногенної безпеки та цивільного захисту
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.04.2021 2573792 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Запорізькій області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність під час проведення заходу державного нагляду (контролю) керівника суб'єкта господарювання або уповноваженої ним особи
Предмет перевірки: виконання вимог правил пожежної безпеки, техногенної безпеки та цивільного захисту
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.04.2020 1749183 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПІВДЕНЬ АГРО ІНВЕСТ" (Миколаївська область)
55234, Миколаївська обл., Первомайський р-н, С. Синюхин Брід, вул. Городня, буд. 2А
ДОМАНІВСЬКА ФІЛІЯ ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ”ПІВДЕНЬ АГРО ІНВЕСТ" (Миколаївська область)
56400, Миколаївська обл., Вознесенський р-н, Доманівська Ср, С. Богданівка, вул. Паркова, 17
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.08.2019 1683794 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання вимог Розпорядження
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.08.2019 1683788 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання вимог Припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.08.2019 1685194 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання вимог Припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.05.2019 1560876 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Об'єкти:
Об'єкт 1
57440 Миколаївська обл., Березанський р-н, С. Калинівка, вул. Центральна, 1
Об'єкт 2
56174 Миколаївська обл., Баштанський р-н, С. Інгулка
Учасники:
Порушення:
Відсутність у осіб, діяльність яких пов'язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням пестицидів і агрохімікатів та торгівлею ними, посвідчення на право роботи із зазначеними пестицидами і агрохімікатами
Відсутність у осіб, діяльність яких пов'язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням пестицидів і агрохімікатів та торгівлею ними, допуску (посвідчення) на право роботи із зазначеними пестицидами і агрохімікатами.
Відсутність у осіб, діяльність яких пов'язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням пестицидів і агрохімікатів та торгівлею ними, допуску (посвідчення) на право роботи із зазначеними пестицидами і агрохімікатами.
Відсутність у осіб, діяльність яких пов'язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням пестицидів і агрохімікатів та торгівлею ними, посвідчення на право роботи із зазначеними пестицидами і агрохімікатами.
Покарання: відсутні
20.05.2019 1501335 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Суб'єкт господарювання не здійснює господарської діяльності за адресою перевірки.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ "Південь Агро Інвест"
73000, Херсонська обл., м. Херсон, Бериславське Шосе, 33
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.05.2019 1565063 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Об'єкти:
Об'єкт 1
57440 Миколаївська обл., Березанський р-н, С. Калинівка, вул. Центральна, 1
Учасники:
Порушення:
Відсутність реєстрації у відповідному державному органі фітосанітарного нагляду (контролю), згідно із статтею 27
Покарання: відсутні