Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (6)
Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ОДЕСКРАНСЕРВІС"

#41031695

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
19.01.2021 2306965 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Учасники:
Секрет Олег Георгійович — директор ТОВ "Одескрансервіс
Чістіков Андрій Володимирович — Головний державний інспектор
Порушення:
-
-
-
Покарання: відсутні
19.01.2021 2295906 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Олейничук Ігор Михайлович — головний державний інспектор
Горицька Людмила Юріївна — Головний державний інспектор
Чістіков Андрій Володимирович — Головний державний інспектор
Власова Наталія Миколаївна — головний бухгалтер ТОВ "Одескрансервіс"
Секрет Олег Георгійович — директор ТОВ "Одескрансервіс"
Порушення:
При проведенні інструктажів працівникам виробництва, в Журналі реєстрації інструтажів з питань охорони праці на робочому місці, в графі 5 не вказуються номери інструкцій з ОП, за якими проводився інструктаж.
Після проведення технічного огляду або експертного об-стеження кранів, працівник який здійснює нагляд за утриманням та безпечною експлуатацією обладнання, не виконав пуск кранів у роботу записами у паспортах.
Відсутній «Журнал перевірки технічного стану транспортних засобів».
Не установлено наказами суб’єкта господарювання по-рядок організації проведення робіт автомобільними крана-ми поблизу ВРУ, ПЛ, видачі наряду-допуску та інструкта-жу працівників.
Механік Неприцький С.Б. не виконує свої посадові обов’язки, не веде «Журнал перевірки технічного стану транспортних засобів», тому при виявленні несправностей, поломок і пошкоджень не ро-бить запис у цьому журналі, не дає вказівку водію про направлення транспортного засобу в зону ремонту або че-кання ремонту, а також не ін-формує роботодавця про за-безпечення виконання необ-хідних операцій з ремонту і технічного обслуговування такого транспортного засобу.
Не надано відомості про проходження водіями (машиністами кранів) щозмінних передрейсовий (післярейсо-вих) медичних оглядів.
Робота осіб з інвалідністю у нічний час допускається лише за їх згодою і за умови, що це не суперечить медичним рекомендаціям (стаття 172 КЗпП України). Відсутня згода з охоронцем (Палій С.О.) який є інвалідом та виконує обов’язки охоронця у нічний час.
В порушення вимог п. 2.5 Ін-струкції про порядок ведення трудових книжок працівни-ків, затвердженої наказом Мінпраці України, Мінюсту України та Міністерства соці-ального захисту населення України від 29.07.1993 року №58 (зі змінами). Книга обліку бланків трудо-вих книжок і вкладишів до них і книга обліку руху трудових книжок мають бути прону-меровані, прошнуровані та скріплені підписом керівника підпри-ємства і печаткою.
В ремзоні допущена експлуатація електро-інструменту (в тому числі - електроподовжувачі), який не має інвентарного номеру та не пройшло опосвідчення безпечного стану.
Електророзподільні пристрої (захисні автомати), що в ремзоні, не мають чітких написів, що вказують на призначення окремих ланцюгів і панелей.
У ремонтній зоні біля вер-статного обладнання (сверд-лувальний верстати) відсутній список працівників, які мають право виконувати роботу на ньому, а також табличку із зазначенням посадової особи зі складу спеціалістів, яка відповідає за утримання у справному стані верстатного обладнання в ремзоні та за його безпечну експлуатацію.
На підйомнику АП-18-10, зав. №059 відсутній переносний заземлювач.
У кабіні крана КТА-25 відсут-ні: - таблиця допустимих відста-ней від основи укосу котло-вану (канави) до найближчих опор крана; - таблиця допустимих відста-ней до струмопровідних ча-стин ВРУ та ПЛ, що перебу-вають під напругою.
Не надано графік (план робо-ти) працівника, який здійснює нагляд за утриманням та без-печною експлуатацією облад-нання.
На підлозі біля верстатів від-сутні дерев’яні трапи на всю довжину робочої зони.
Не розроблені та не затвер-джені інструкції з охорони праці для відповідальних пра-цівників: - працівника, який здійснює нагляд за утриманням та без-печною експлуатацією облад-нання; - працівника, відповідального за утримання обладнання в справному стані; - працівника, відповідального за безпечне проведення робіт вантажопідіймальними кра-нами
Працівник з нагляду за утри-манням та безпечною експлу-атацією обладнання не здійс-нює нагляд за технічним ста-ном та безпечною експлуата-цією обладнання шляхом про-ведення періодичних переві-рок відповідно до затвердже-ного суб’єктом господарю-вання графіка (плану роботи).
Відсутнє документальне підтвердження щодо ознайомлення працівників до початку роботи з правилами внутрішнього трудового розпорядку, та роз’яснення їх прав та обов’язків.
Покарання: відсутні
23.03.2020 1825670 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19) "забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду ( контролю ) у сфері господарської діяльності".
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.03.2020 1837211 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні