Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (23)
Будівництво (1) Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "БІЗНЕС ПРОПЕРТІ ГРУП"

#40993296

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
13.09.2022 3036040 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.06.2021 2508188 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
23 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Реставрація будівлі "Бізнес проперті груп"
м. Київ, вул. Московська, 8
Учасники:
Яцишин Олександр Олександрович — провідний інспектор відділу пожежної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у м. Києві
Цись Олексій Іванович — головний інженер
Порушення:
Допускається експлуатація тимчасових дільниць електромережі (приміщення вентиляційної камери, антресольний поверх, кухні), а також допускається складування горючих матеріалів на відстані менше 1 м від електрощита та прокладення електричного проводу по горючій основі (деревяна балка антресольного поверху).
Не підвищено межу вогнестійкості металевих сходів, в порушенівимог табл. 1 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги») (не надано відповідні документи).
На випадок виникнення пожежі приміщення не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі для обслуговувального персоналу.
Допускається замикання на внутрішні запори дверей евакуаційного виходу, що важко відчиняються зсередини (1-ий поверх).
Для гасіння пожеж при загорянні жиру в зонах з кухонним обладнанням не обладнані модульними системами локального пожежогасіння спеціалізованими для такого виду загорянь у відповідності до п. 8.1.5. ДБН В.2.5-56:2014.
Не надано акт перевірки стану вогнезахисного покриву (просочення) металевих балок несучих конструкцій покрівлі.
Допускається захаращення вентиляційної камери сторонніми горючими предметами.
Допускається захаращення шляхів евакуації меблями та іншими предметами (сходові клітки ліве та праве крило, вихід до внутрішнього двору, перехід до ресторану «МОЛОДІСТЬ» 1-ий поверх), а також в об’ємі сходових клітин влаштовані підсобні приміщення та приміщення холодильної камери.
Допускається блокування двох евакуаційних виходів шляхом зашивання їх гіпсокартонними перегородками (ресторан «МОЛОДІСТЬ»).
Приміщення серверної (комутаційної) не розташовано в спеціально відмеденому технічному приміщенні та не обладнано автоматичною системою пожежогасіння
Допускається встановлення електророзеток на горючій основі (конструкції) без підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра (ресторан «МОЛОДІСТЬ»).
Сходові клітки та шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
Дерев’яні конструкції покрівлі не оброблено вогнезахисною сумішшю, для забезпечення нормованої межі вогнестійкості.
Клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання через огороджувальні конструкції з нормованою межею вогнестійкості або через протипожежні перешкоди не відповідають межі вогнестійкості цих огороджувальних конструкції або протипожежних перешкод за ознаками Е (показник втрати цілісності) та І (показник втрати теплоізолюючої спроможності).
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року N 444 та не пройшли навчання з питань цивільного захисту.
Двері складських (підсобних) приміщень не виконані протипожежними з межею вогнестійкості, що утворились внаслідок технічного переоснащення (перепланування).
В об’ємі сходових кліток не встановлені фрамуги, що відчиняються, площею не менше 1,2 кв.м. у відповідності до п. 7.3.26 ДБН В.1.1.-7-2016
Не надано актів, що засвідчують періодичність очищення кухонної системи вентиляції від жирових відкладень;
Приміщення не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками та приміщення з наявністю горючих речовин, таких як рослинні та тваринні олії і жири в обладнанні для приготування їжі, не забезпечені водяними вогнегасниками ВВ-2, призначеними для гасіння пожеж класу F (пункт 4 розділу VІ Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників).
Ширина сходового маршу, сходової клітини антресольного поверху, виконана меншою за 1,2м (що суперечить вимогам порушення п. 10.1.10 ДБН В. 2.2-9:2018)
В місцях перетину повітроводами вентиляційної системи протипожежного перекриття та стін не всюди влаштовано пристрої проти поширення вогню (вогнезатримуючі клапани), технічні (підсобні) приміщення та складські приміщення, що утворилися внаслідок перепланування
Не надані акти перевірки пожежних кран-комплектів на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
В обідніх залах не забезпечено основні проходи завширшки не менше 1,35 м, що ведуть до евакуаційних виходів, а також не витримана ширина проходів до окремих посадкових місць.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом