Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (16)
Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "МСК ЛОГІСТИК"

#40991676

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
08.02.2021 2474755 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
24 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Складський комплекс
07400, Київська обл., м. Бровари, вул. Залізнична, 4
Учасники:
Богданович Юрій Володимирович — Заступник начальника відділу ЗНС Броварського РУ ГУ ДСНС України у Київській області полковник служби цивільного захисту
Порушення:
Приміщення котельні на твердому паливі не обладнано автоматичною установкою пожежогасіння відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Двері евакуаційних виходів з коридорів поверхів, сходових клітини адміністративного блоку, не обладнано пристроями для само зачинення та ущільненнями в притулах.
Двері виходу на покрівлю адміністративного блоку не встановлено протипожежними.
Не проведено технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води пожежних кран-комплектів, з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Складські секції зберігання ГР (мастил) № 2, № 3 для зберігання ГР (мастил) не обладнано припливно-витяжною вентиляцією, що відповідає вимогам будівельних норм.
У вікнах сходової клітини адміністративного блоку не виконано відкривні фрамуги загальною площею на поверх 1,2м2.
Сходову клітину адміністративного блоку, не забезпечено евакуаційним освітленням.
Об’єкт не забезпечено зовнішнім протипожежним водопостачанням для цілей пожежогасіння.
Не надано на розгляд матеріали які підтверджують ступеню захисту оболонки у відповідності класу зони згідно з ПУЕ електричних світильників освітлення в складських секціях зберігання ГР (мастил) № 2, № 3
Тип заповнення прорізів у протипожежних перешкодах між виробничим приміщенням та загальним коридором 1-го поверху адміністративного блоку не виконано згідно вимог ДБН В.1.1-7-2002.
В складських секція зберігання ГР (мастил) № 2, № 3 не влаштовано систему димовидалення відповідно до дод. А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Приміщення електрощитової на 1-му поверсі адміністративного блоку не відокремлено від суміжних приміщень протипожежними дверима.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту.
Прибудоване приміщення котельні на твердому паливі не відділено протипожежними перешкодами від виробничо-складської будівлі.
З кожного складського приміщення не влаштовано евакуаційні виходи згідно діючих вимог.
В складі № 1 місце проходження повітропроводу вентиляції через протипожежну перешкоду не обладнано вогнетривким клапаном.
Ширину проходів та місця штабельного зберігання у виробничо-складських приміщення не позначено обмежувальними лініями, нанесеними на підлозі, які добре видно.
На вводі внутрішнього протипожежного водопроводу в будівлю, не встановлено засувку з електроприводом. Її відкриття не виконано дистанційно від пускових кнопок, установлених всередині шафок пожежних кранів.
Віконні та дверні прорізи в приміщенні котельні які використовуються як легко скидні конструкції не обладнано пристроями для попередження можливого розкидання скла згідно вимог ДБН В.2.5-77:2014.
Не надано матеріали перевірки систем захисту будівель підприємства від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Не забезпечено контроль працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу власнику мережі водопостачання або іншій відповідальній особі, визначеній у відповідному договорі згідно з вимогами чинного законодавства необхідно 1 раз на рік проводити випробування на тиск та витрату води з оформленням акта.
На будівлях і приміщеннях виробничого, складського призначення не визначена категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою».
Двері 2-х евакуаційних виходів з 2-го та 3-го поверхів адміністративного блоку не виконано з урахуванням їх відкривання по напрямку виходу на зовні.
Виконати 2-й евакуаційний вихід з 1-го поверху адміністративного блоку.
Покарання: відсутні
09.01.2019 1542189 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Складський комплекс
07400, Київська обл., м. Бровари, вул. Залізнична, 4
Учасники:
Євтушенко Михайло Миколайович — Виконавчий директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні