Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (3)
Дозвільні документи
Ліцензії (7)
Перевірки (36)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "МК М'ЯСНИЙ"

#40936772

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
25.02.2022 3008038 Державний нагляд (контроль) у сфері метрології та метрологічної діяльності Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері метрології та метрологічної діяльності
Об'єкти:
Магазин "МК М'ясний
просп. Поштовий, буд. 18, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська Обл
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.02.2022 3043077 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.02.2022 3023145 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.11.2021 3121438 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Нєгодов Сергій Станіславович — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління з питань праці Головного управління Держпраці у Харківській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.10.2021 2316904 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.10.2021 2348493 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
91 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
магазин
07400, Київська обл., м. Бровари, вул. Петлюри Симона, 24
ТОВ "МК М’ЯСНИЙ"
62103, Харківська обл., Богодухівський р-н, м. Богодухів, вул. Підлісна, 2
Магазин (вул. Київська, 168)
07400, Київська обл., м. Бровари, вул. Київська, 168
ВИРОБНИЧІ ПРИМІЩЕННЯ
61028, Харківська обл., Індустріальний р-н, м. Харків, вул. Хотомлянська, 26-А
Магазин
37300, Полтавська обл., Гадяч, Гадяцька Міська Територіальна Громада, пл. Миру, 1
Магазин (вул. Київська, 294)
07400, Київська обл., м. Бровари, вул. Київська, 294
ТОВ "МК М’ЯСНИЙ"
62456, Харківська обл., Харківський р-н, смт. Буди, вул. Харківська, 5
Магазин "М'ЯСНИЙ"
37300, Полтавська обл., Гадяч, Гадяцька Міська Територіальна Громада, вул. Гетьманська, 1
Учасники:
Повойко Сергій Олександрович — Головний інспектор відділу цивільного захисту та організації наглядово-профілактичної роботи Богодухівського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області
Понамаренко Ігорь Андрійович — Інженер з пожежної безпеки ТОВ «МК М’ЯСНИЙ»
Ніколенко Дмитро Олексійович — провідний інспектор відділу ЗНС по Індустріальному району ХМТГ ХРУ ГУ ДСНС України у Харківській області старший лейтенант служби цивільного захисту
Скорик Олександ Олексійович — Генеральний директор
Пономаренко Ігор Андрійович — Інженер з пожежної безпеки
Лагута Дмитро Олександрович — Провідний інспектор ВЗНС Миргородського РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області
Порушення:
З’єднувальні коробки в приміщеннях бійні, котельні (адміністративна будівля), підвалу, не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів.
На резервуар з ЛЗР не складено технологічну карту, в якій вказуються номер резервуара, його тип, призначення, максимальний рівень наливання, мінімальний залишок, швидкість наповнення і випорожнювання.
Для відкривання і закривання пробок металевої тари, проведення робіт із обслуговування та ремонту технологічного обладнання цистерни із пальним відсутній інструмент з металу, що не утворює іскор.
З’єднання проводів здійснено в скрутку, а не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів в приміщенні магазину біля світильників на стелі.
По коридору на першому поверсі адміністративної будівлі, облицювання та опорядження стін (пластиком), виконано за вищими показниками пожежної небезпеки ніж Г2, В2, Д2, Т2. Не надано сертифікати та відповідні документи, щодо горючості та показників матеріалів оздоблення, стін (пластиком) та на огороджувальні конструкції (облицювання) будівель, які виконані з сендвіч панелей, не перевірено їх на горючість та димоутворення.
Дерев’яні елементи горищного покриття адміністративної будівлі (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не надано проектну документацію на технічне переоснащення та реконструкцію приміщень м’ясних цехів, їдальню, приміщень транспортного відділу і офісних приміщень об’єкту, а також на нове будівництво будівель (прибудов), яка затверджена у встановленому порядку.
Не надано декларацію матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання відповідно вимогам законодавства з питань пожежної безпеки, разом із експертним висновком протипожежного стану - на нове будівництво (прибудови) до будівлі м’ясного цеху та на будівлі ідальні і прибудови із офісними приміщеннями об’єкту. Не надо декларацію матеріально-технічної бази на встановлений пункт заправлення автотранспорту.
Не заземлено наконечники пістолету роздавальної колонки та зливних пристроїв, не складено акти перевірок на омічний опір один раз на рік
Абзац перший підпункту 6, пункту 9.2, глави 9, розділу V
На території об’єкту, де встановлено роздавальну цистерну з паливом (ЛЗР та ГР) із роздавальною колонкою, не розміщенні плакати, які містять обов’язки водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкції про заходи пожежної безпеки.
Пожежний плоскоскладальний рукав не рідше одного разу на шість місяців не розгортається та згортається наново.
Відсутнє обвалування, або огороджувальні стінки з негорючих матеріалів по периметру цистерни для зберігання пального з (ЛЗР та ГР) із роздавальною колонкою
Майданчик тильної території об’єкта (зворотній в’їзд), своєчасно не очищатися від горючого сміття.
Допускається відкрите прокладання проводів (кабелів) з оболонками з горючих матеріалів по горючим основам (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає з кожного боку проводу (кабелю) не менше ніж на 0,01 метра в приміщенні КПП.
Не оснащено електрощит схемою підключення споживачів з пояснювальними написами в підсобному приміщені магазину.
Не надано договір оренди, для визначення прав та обов’язків орендаря та орендодавця щодо забезпечення пожежної безпеки та відповідальності за порушення вимог пожежної безпеки на об’єкті оренди.
Під час огляду цистерни (з ЛЗР та ГР), відбирання проб або замірів рівня рідини відсутні пристосування, які виключають іскроутворення в разі ударів.
Особа керівного складу об’єкту діяльність якої пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, не пройшла функціональне навчання та навчання техногенної безпеки.
Територію об’єкта, а також будинки, не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Немеханізований пожежний ручний інструмент, розміщений на об’єкті у складі комплектації пожежного щиту, не підлягає періодичному обслуговуванню
Допускається захаращувати шляхи евакуації меблями з адміністративної будівлі.
Особами керівного складу об’єкту діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не пройдено функціональне навчання.
На території будівництва, біля в’їздів на будмайданчик не встановлено (вивішено) плани з нанесеними на них будинками та спорудами, що будуються, а також допоміжними будинками і спорудами, в’їздами, під’їздами, вододжерелами, засобами пожежогасіння та зв’язку.
Об’єкт будівництва знаходиться не в радіусі обслуговування пожежного депо. Не витримано відповідні відстані від пожежного депо до об’єкту.
Підприємство не забезпечено адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку), встановленим на фасаді будівлі або інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби.
На дихальній трубці (клапані) цистерни для зберігання палива з (ЛЗР та ГР) та на трубопроводі для зливу, відсутній вогнезатримуючий пристрій (вогнеперешкоджувач).
Цистерна (з ЛЗР та ГР) із роздавальною колонкою біля головного в’їзду на території об’єкту, встановлена не у відповідності до вимог нормативних документів. Не Витримані протипожежні відстані з правої сторони від цистерни до житлових будівель. Не надано сертифіковані документи на обладнання та елементи, що входять до складу цистерни (з ЛЗР та ГР).
Не надано документи щодо прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів. Експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів, не прийнятих (якщо таке прийняття передбачено законодавством) в експлуатацію заборонено.
На об’єкті не рідше одного разу на півроку не проведено практичні тренування всіх задіяних працівників, щодо дій персоналу для забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей.
Приміщення та територію об’єкту, не забезпечено в повному обсязі первинними засобами пожежогасіння, а саме: покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, вогнегасниками (в яких вийшов строк експлуатації більше 10 років).
Не заключено угоду для підтримання експлуатаційної придатності (технічне обслуговування) системи пожежної сигналізації.
Не виведено тривожні сповіщення від приладу ПКП системи пожежної сигналізації на пульт пожежного спостереження.
Не подано в встановленому порядку декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не обладнано приміщення магазину системою пожежної сигналізації.
Не визначено для всіх приміщень виробничого, складського призначення категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Електрощити в приміщеннях та на території не оснащено, схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
До початку основних будівельних робіт на будові, не забезпечено зовнішнє протипожежне водопостачання від пожежних гідрантів на водогінній мережі, або з резервуарів (водойм). Протипожежне водопостачання для зовнішнього пожежогасіння будинку не влаштоване.
Система пожежної сигналізація магазину перебуває в непрацездатному стані.
Не забезпечено працівників об’єкта засобами колективного та індивідуального захисту органів дихання.
Допускається захаращувати шляхи евакуації піддонами в коридорі ковбасного цеху.
Нове будівництво не здійснюється згідно проектної документації, яка затверджена у встановленому порядку.
Не встановлено протипожежні двері у протипожежних перешкодах адміністративної частини будівлі, між приміщеннями роздягалень та приміщенням де розміщені теплові насоси «octopus». Не встановлено протипожежні двері між приміщенням м’ясного цеху та новими прибудовами.
Не забезпечено постійний контроль за справністю дихальних клапанів та вогнезатримуючих пристроїв. При температурі повітря вище 0 °С перевірки повинні проводитися не рідше одного разу на місяць, а нижче 0 °С - не рідше двох разів на місяць. Узимку дихальні клапани та сітки повинні очищатися від льоду.
На цистерну з (ЛЗР та ГР) не нанесено технологічну картку в якій вказуються номер резервуара, його тип, призначення, максимальний рівень наливання, мінімальний залишок, швидкість наповнення і випорожнювання.
Пожежний щит (стенд) не забезпечені зручністю та оперативністю зняття (витягання) закріплених на щиті (стенді) комплектуючих виробів.
Не обладнано приміщення магазину системою керування евакуюванням людей в частині систем оповіщення про пожежу та покажчиків напрямку евакуювання 1-го типу
Відсутні інструкції та інформації про заходи безпеки, та поведінку населення на випадок виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру, і інформацію щодо дій персоналу у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Відповідні інформації не розміщенні на інформаційних стендах.
На об’єкті відсутній запас води для пожежогасіння, не забезпечено територію об’єкт зовнішнім протипожежним водопостачанням, відповідно до вимог нормативних документів
Кожен пожежний кран-комплект не укомплектований важелем для полегшення відкривання вентиля.
Не вказано на пожежних щитах (стендах) їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не надано показники щодо пожежної небезпеки за горючістю, займистістю, поширенням полум'я по поверхні, димоутворювальною здатністю та токсичністю продуктів горіння на матеріали (пластикові ящики та речовини у холодильниках і іншому електричному обладнані), які використовуються на об’єкті у технологічному процесі. Не надано показники на матеріали, які використовуються на будівництві
Не затверджено номенклатури та обсяги матеріального резерву відповідними органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування.
Відсутнє повідомлення про зміни у паспорті потенційно небезпечного об'єкта.
Не відремонтований пожежний резервуар і не утримується таким чином, щоб забезпечити безперешкодний забір води пожежними автомобілями.
Для резервуарів, де зберігаються сірчисті нафтопродукти, не розроблено графік планових робіт з очищення від відкладень пірофорного сірчистого заліза.
Для розміщення первинних засобів пожежогасіння у виробничих, складських, допоміжних приміщеннях, будинках, спорудах, а також на території підприємств не встановлено спеціальні пожежні щити (стенди). Пожежні щити (стенди) встановити на території об’єкта площею більше 200 м2 з розрахунку один щит (стенд) на 5000 м2 захищуваної площі.
Допускається улаштування та експлуатацію тимчасових електромереж в приміщеннях ковбасного цеху, бухгалтерії, їдальні, начальника служби безпеки, КПП, оператора очисних споруд, відділу кадрів.
Не проведено замір опору ізоляції електричної мережі приміщення магазину.
Огороджувальні конструкції (облицювання з сендвіч панелей) прибудови до м’ясного цеху, не перевірено на горючість та димоутворення відповідно з урахуванням ступеня вогнестійкості будівель та споруд. Облицювання повинно відповідати вимогам пожежної безпеки.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів в приміщеннях котельні (адміністративна будівля), бійні, КПП, гаражу.
На території об’єкту, або на стіні будівлі не розміщено покажчик розміщення найближчого пожежного гідранту із цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
На дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку не вказано після літерного індексу «ПК» порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не виконано вогнезахисне обробляння дерев’яних елементів горищних покриттів (крокви, лати), засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності в будівлях підприємства.
Допускається захаращувати шляхи евакуації готовою продукцією в ковбасного цеху.
На території об'єкта на в'їздах (виїздах) не встановлено схеми території, в яких слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, під'їздів пожежних автомобілів до них.
На об’єкті не проведено спеціально об’єктові навчання і тренування з питань цивільного захисту, та не розроблено відповідні графіки, та не узгоджено їх з місцевими органами виконавчої влади і територіальними органами ДСНС.
Не виконано обвалування (стінки) резервуару ЛЗР, їх перехідні містки, сходи, огорожі. Майданчики всередині обвалувань повинні бути рівними, утрамбованими та посипаними піском.
Під час огляду резервуарів, відбирання проб або замірів рівня рідини застосовуються пристосування, які утворюють іскри в разі ударів.
Для усіх приміщень виробничого, складського призначення не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016. Не нанесено категорії на вхідних дверях до приміщень, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Не встановлено пристроїв захисту будівель (прибудованих новобудов), від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог нормативних документів (ДСТУ EN 62305 та ДСТУ EN 62561).
Не подано в встановленому порядку декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не здійснено контроль за справністю дихальних клапанів, не проведено іх перевірку при температурі повітря вище 0 °С не рідше одного разу на місяць, а при нижче 0 °С - не рідше двох разів на місяць.
Не оснащено електрощит схемою підключення споживачів з пояснювальними написами в приміщені магазину.
В приміщеннях ковбасного цеху, котельні, гаражу, мийки, бійні електрощити, групові електрощитки не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами.
Об’єкт будівництва, будівельний майданчик не забезпечено первинними засобами пожежогасіння, а саме: бочками з водою, та вогнегасником з розрахунку: на 200 м-2 площі підлоги - один вогнегасник.
Вимикачі та електророзетки в середині приміщення охорони праці та приміщення біля роздягалень в адміністративній будівлі, встановлено на горючій основі без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу.
Не надана декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки на автозаправну станцію.
Не встановлено протипожежні стіни між прибудовами нових будівель та різних за призначенням приміщеннями, з тильної сторони території об’єкту. Не відокремлено протипожежними стінами будівлю складу і м’ясного цеху, від території приватного домоволодіння.
Не розроблено інструкції та дії щодо евакуаційних заходів та майна суб’єкта господарювання
Не обладнано приміщення магазину системою керування евакуюванням людей в частині систем оповіщення про пожежу та покажчиків напрямку евакуювання 1-го типу.
Під’їзди до пожежного гідранту не виконано з твердого покриття.
Не створено матеріальний резерв для запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій.
Пожежний щит розміщений на території об’єкту не укомплектовано в повному обсязі вогнегасниками - 3 шт., протипожежним покривалом - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт
Не проводиться технічне обслуговування пожежних кран-комплектів не рідше одного разу на рік і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Об’єкт не забезпечено запасом пожежних сповіщувачів у кількості не менше ніж 10% від установлених.
Не проведено замір опору ізоляції електричної мережі приміщення магазину.
На дихальних трубках резервуарів для зберігання ЛЗР не встановлено вогнезатримуючі пристрої.
Не витримано протипожежні відстані між адміністративною будівлею і будівлею із приміщеннями охолодження, приміщенням стикерістів і приміщенням для паління. Також не витримано протипожежні відстні між будівлею м’ясних цехів і прибудованими новобудовами
Територію об’єкта, та приміщення адміністративної будівлі, офісні приміщення, приміщення транспортного відділу, їдальню і приміщення м’ясних цехів, не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности» (підтверджується відсутністю знаків безпеки).
Протипожежні відстані між будівлею м'ясного цеху і приватним домоволодінням використовуються для складування різних матеріалів у тому числі горючих.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
05.10.2021 2907735 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства про захист прав споживачів з питань, викладених у зверненні гр. Фокова В.В. (за вх. Ф-4868 від 25.08.2021) 4235
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Кеда Ірина Юріївна — головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі Управління захисту споживачів ГУ Держпродсподивслужби в м. Києві
Сіндєєва Н Б — Адміністратор
Кафтан Людмила Анатоліївна — головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі Управління захисту споживачів ГУ Держпродсподивслужби в м. Києві
Сіндєєва Н.Б. — Адміністратор
Порушення:
Перевіркою встановлено, що суб'єктом господарювання не забезпечено можливість використання електронних платіжних засобів під час здійснення розрахунків за продані товари відповідно до законодавства. Разом з тим, споживач має право на вільний вибір товарів і послуг у зручний для нього час та на вільне використання електронних платіжних засобів з урахуванням режиму роботи та обов'язкових для продавця (виконавця) форм (видів) розрахунків установлених законодавством України
Перевіркою встановлено, що суб'єктом господарювання не забезпечено можливість використання електронних платіжних засобів під час здійснення розрахунків за продані товари відповідно до законодавства. Разом з тим, споживач має право на вільний вибір товарів і послуг у зручний для нього час та на вільне використання електронних платіжних засобів з урахуванням режиму роботи та обов'язкових для продавця (виконавця) форм (видів) розрахунків установлених законодавством України
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
17.09.2021 2910115 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Обстеження на відповідність вимогам санітарним нормам
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Скорик О О — управляюча
Носов Микола Олексійович — Лікар з гігієни харчування відділу державного нагляду за дотрианням санітарного законодавства Добропільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області
Скорик О.О. — управляюча
Дементьєв Вадим Вячеславович — Провідний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Добропільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.09.2021 2911122 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Харківській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства про працю
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Світлична Олена Володимирівна — Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, застрахованих осіб та інших нормативно-правових актів управління з питань праці
Скорик Олександр Олексійович — генеральний директор
Порушення:
при звільненні виплачена компенсація за невикористані дні щорічної основної відпустки не в повному обсязі, а саме: здійснена виплата компенсації за невикористану основну щорічну відпустку за 8 календарних днів з розрахунку 24 календарних днів за рік, а не за 9 днів з розрахунку 26 календарних днів за рік
Покарання: відсутні
21.07.2021 2878464 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Харківській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Акт про недопущення від 21.07.2021 № 689/12-02/03-04, пояснення не надані
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.06.2021 2864645 Державний нагляд (контроль) у сфері метрології та метрологічної діяльності Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Перевірка виконання припису до Акту від 20.05.2021 № 000134
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Курбанова Оксана Олексіївна — уповноважена особа
Гріненко Наталія Анатоліївна — головний спеціаліст відділу метрологічного нагляду управління захисту споживачів
Порушення:
Під час проведення позапланового заходу державного наглядуи (контролю) ТОВ "МК М'ясний" за адресою проспект Поштовий, буд. 18, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область встановлено, що Припис від 20.05.2021 № 000134 про усунення порушень метрологічних вимог ТОВ "МК М'ясний" не виконано
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
20.05.2021 2575097 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства про захист прав споживачів у сфері торгівлі з питань, викладених у зверненні гр.Хмелевського Г.М. ( за вх. Х-2376 від 22.04.2021) 1825
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Кеда Ірина Юріївна — головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі Управління захисту споживачів ГУ Держпродсподивслужби в м. Києві
Кафтан Л.А. — головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі Управління захисту споживачів ГУ Держпродсподивслужби в м. Києві
Сіндєєва Н.В. — адміністратор
Кафтан Л А — головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі Управління захисту споживачів ГУ Держпродсподивслужби в м. Києві
Сіндєєва Н В — адміністратор
Порушення:
Під час продажу товару продавець видав споживачеві розрахунковий документ невстановленої форми,що засвідчує факт купівлі без позначки про дату продажу
Під час продажу товару продавець видав споживачеві розрахунковий документ невстановленої форми,що засвідчує факт купівлі без позначки про дату продажу
Покарання: відсутні
20.05.2021 2864619 Державний нагляд (контроль) у сфері метрології та метрологічної діяльності Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Перевірка питань, що викладені в зверненні споживача про порушення суб'єктом господарювання вимог законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Матус Валентина Володимирівна — головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі, робіт та послуг управління захисту споживачів
Курбанова Оксана Олексіївна — уповноважена особа
Гріненко Наталія Анатоліївна — головний спеціаліст відділу метрологічного нагляду управління захисту споживачів
Порушення:
Під час проведення позапланового заходу нагляду (контролю) ТОВ "МК М'ясний" (Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, проспект Поштовий, буд. 18) встановлений факт не достримання суб'єктом господарювання міжповірочних інтервалів законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки для здійснення зважування харчових продуктів, встановлених п. 50 Наказу Мінекономрозвитку 13.10.2016 №1747 "Про затвердження міжповірочних інтервалів законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації, за категоріями", не поданий на періодичну повірку, як пердбачено п. 50 додатка переліку категорій законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що підлягають періодичній повірці до Постанови КМУ від 04.06.2015 № 374 "Про затвердження переліку категорій законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що підлягають періодичній повірці".
Покарання: відсутні
22.04.2021 2568042 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Доручення Прем'єр - міністра України, зазначеного в протоколі позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій №10 від 13.06.2020 р. під головуванням Прем'єр - міністра України щодо здійснення протиепідемічних заходів на період карантину у звязку з поширенням короновірусної хвороби
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Наумчук О М — адміністратор ТОВ "МК Мясний"
Наумчук О.М. — адміністратор ТОВ "МК Мясний"
Таращенко Світлана Леонідівна — Фельдшер -санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Пирятинського У ГУ ДПСС в Полтавській області
Даниленко Володимир Якович — головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Пирятинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області
Шніт Юрій Георгійович — начальник Пирятинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.03.2021 2551968 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Нєгодов Сергій Станіславович — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління з питань праці Головного управління Держпраці у Харківській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.02.2021 2522911 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства про захист прав споживачів з питань, викладених у зверненні гр. Демченка І. (за вх. Д-8155 від 31.12.2020) 403
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Кафтан Л А — головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі Управління захисту споживачів ГУ Держпродсподивслужби в м. Києві
Сіндєєва Н В — адміністратор
Кафтан Л.А. — головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі Управління захисту споживачів ГУ Держпродсподивслужби в м. Києві
Сіндєєва Н.В. — адміністратор
Кеда Ірина Юріївна — головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі Управління захисту споживачів ГУ Держпродсподивслужби в м. Києві
Порушення:
На видному та доступному місці в куточку покупця не розміщено інформацію про найменування власника або уповноваженого ним органу ,адреси і номера телефонів органів ,що забезпечують захист прав споживачів
Покарання: відсутні
26.01.2021 2886563 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Позаплановий захід державного нагляду (контролю) санітарно-епідеміологічне обстеження на предмет відповідності вимогам щодо профілактичних заходів протидії поширенню корона вірусної хвороби COVID – 19 які визначені постановою Головного державного санітарного лікаря України від 02.06.2020 № 17
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Бондар Наталя Миколаївна — Уповноважена особа
Самбулова Наталія Іванівна — Головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Бахмутського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області
Дмитренко Катерина Миколаївна — Провідний фахівець відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Бахмутського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області
Порушення: відсутні
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
13.12.2020 2103640 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Харківській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: інспекційне відвідування
Підстави:
За зверненням працівника про порушення стосовно нього законодавства про працю
Учасники:
Щербіна Наталія Іванівна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно- правових актів Головного управління Держпраці у Харківській області
Порушення:
При звільненні працівника виплата всіх сум, що належать йому від підприємства, установи, організації, проводиться в день звільнення
Покарання: відсутні
23.11.2020 2202974 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства про захист прав споживачів при розгляді звернення споживача
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Рижкова Вікторія Миколаївна — Головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі, робіт та послуг управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.10.2020 2186144 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Бровкіна Марина Ігорівна — Головний державний інспектор віділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.10.2020 2189879 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Скорик О О — Директор
Гумен О М — Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Броварського районного управління ГУ ДПСС в Київській о
Гумен О.М. — Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Броварського районного управління ГУ ДПСС в Київській о
Трофимчук Ігор Сергійович — Лікар із загальної гігієни сектору державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Броварського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області
Скорик О. О. — Директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.09.2020 2161907 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Бровкіна Марина Ігорівна — Головний державний інспектор віділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.09.2020 2157949 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання протиепідемічних вимог при торгівлі продовольчими (окрім ринків) та непродовольчими товарами визначених постановою № 17 головного державного санітарного лікаря України у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби.
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Бораховська Любов Іванівна — Головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Гадяцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області
Опришко С.П. — Продавець
Тимошенко Сергій Миколайович — Фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Гадяцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області
Опришко С П — Продавець
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.09.2020 2157531 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Бровкіна Марина Ігорівна — Головний державний інспектор віділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.07.2020 1719320 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Торгівельний павільйон "М`ясний"
64102, Харківська обл., м. Первомайський, вул. Космонавта Комарова, 1
Торгівельний павільйон "М`ясний"
64102, Харківська обл., м. Первомайський. 1/2 М-Н, Біля, буд. 12
ВИРОБНИЧІ ПРИМІЩЕННЯ
61028, Харківська обл., Індустріальний р-н, м. Харків, вул. Хотомлянська, 26-А
Торгівельний павільйон "М`ясний"
64102, Харківська обл., м. Первомайський. 1/2 М-Н, Біля, буд. 7
ТОВ "МК М’ЯСНИЙ"
62456, Харківська обл., Харківський р-н, смт. Буди, вул. Харківська, 5
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.07.2020 1874610 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України від 17 березня 2020 року № 530-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби COVID-19» на період встановлення карантину або обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби, забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.06.2020 2133572 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання протиепідемічних вимог затверджених головним державним санітарним лікарем України у зв"язку з поширенням коронавірусної хвороби.
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Бораховська Любов Іванівна — Головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Гадяцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області
Карпенко Людмила Анатоліївна — Провідний лікар ветеринарної медицини відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Гадяцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.06.2020 2118336 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Бровкіна Марина Ігорівна — Головний державний інспектор віділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.05.2020 2107938 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства про захист прав споживачів у сфері торгівлі з питань, викладених у зверненні гр. Мисків Г.Л. ( за вх. М-2754 від 07.05.2020) 2146
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Кеда Ірина Юріївна — головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі Управління захисту споживачів ГУ Держпродсподивслужби в м. Києві
Чайка Людмила Анатоліївна — головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі Управління захисту споживачів ГУ Держпродсподивслужби в м. Києві
Мазепа Ірина Юріївна — начальник відділу контролю у сфері торгівлі Управління захисту прав споживачів
Павлишин Б О — Головний спеціаліст відділу контролую у сфері торгівлі Управління захисту споживачів
Павлишин Б.О. — Головний спеціаліст відділу контролую у сфері торгівлі Управління захисту споживачів
Кафтан Людмила Анатоліївна — головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі Управління захисту споживачів ГУ Держпродсподивслужби в м. Києві
Порушення:
на фасаді відсутня вивіска
Покарання: відсутні
18.11.2019 1701371 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства про захист прав споживачів у сфері торгівлі з питань, викладених у зверненні гр. Білої М.О. 5586
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Єфремов В.О. — довірена особа
Єфремов В О — довірена особа
Порушення:
Засоби вимірювальної техніки, що використовуються у торгівельній діяльності не пройшли періодичну повірку в установленому в законодавстві порядку.
Покарання: відсутні
19.02.2019 1422704 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Максимчук Я А — заступник директора
Максимчук Я.А. — заступник директора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.02.2019 1395493 Геологічне вивчення надр, їх використання та охорона, а також використання і переробка мінеральної сировини (державний гірничий нагляд) Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері державного гірничого нагляду
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.02.2019 1492170 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Торгівельний павільйон "М`ясний"
64102, Харківська обл., м. Первомайський, вул. Космонавта Комарова, 1
Торгівельний павільйон "М`ясний"
64102, Харківська обл., м. Первомайський. 1/2 М-Н, Біля, буд. 7
Торгівельний павільйон "М`ясний"
64102, Харківська обл., м. Первомайський. 1/2 М-Н, Біля, буд. 12
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.02.2019 1379188 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Учасники:
Скорик Олександр Олександрович — Генеральний директор
Порушення:
Подання суб'єктом господарювання недостовірних відомостей до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
26.02.2018 1208215 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: недопущення до перевірки
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.01.1970 1362555 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Харківській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: акт про недопущення, відсутнє керівництво та уповноважені для участі у перевірці особи підприємства
Предмет перевірки:
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні