Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (6)
Будівництво (4) Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ІНВЕСТИЦІЙНО-БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ "МЕГА-БУД"

#40709918

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
27.01.2020 1725299 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
26 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Капітальний ремонт нежитлової будівлі 04074, м. Київ, проспект Степана Бандери, 19
04074, м. Київ, просп. Степана Бандери, 19
Учасники:
Рябоконь Валерій Анатолійович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту Оболонського районного управління Головного управління ДСНС України у м. Києві
Гусаченко Олексій Іванович — виконавець робіт ТОВ «ІНВЕСТИЦІЙНО-БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ "МЕГА-БУД»
Пономаренко Артем Олексійович — головний інспектор ВНТР, КСПЗ та Л УЗНС ГУ ДСНС України у м. Києві підполковник сл ЦЗ
Порушення:
На об’єкті реконструкції не підтверджено, що тип заповнення прорізів в огороджувальних конструкціях шахт (ніш) для прокладання комунікацій відповідає класу вогнестійкості ЕІ30.
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим, який включає: визначення спеціальних місць для куріння; порядок застосування відкритого вогню; порядок використання побутових нагрівальних приладів; порядок проведення тимчасових пожежонебезпечних робіт; правила проїзду та стоянки транспортних засобів; порядок відключення від мережі електроживлення обладнання у разі пожежі; порядок огляду й зачинення приміщень після закінчення роботи; порядок проходження посадовими особами навчання й перевірки знань з питань пожежної безпеки, а також проведення з працівниками протипожежних інструктажів та занять з пожежно-технічного мінімуму з призначенням відповідальних за їх проведення; порядок організації експлуатації і обслуговування наявних засобів протипожежного захисту; порядок проведення планово-попереджувальних ремонтів та оглядів електроустановок, опалювального та іншого інженерного обладнання; порядок збирання членів пожежно-рятувального підрозділу добровільної пожежної охорони та посадових осіб, відповідальних за пожежну безпеку, у разі виникнення пожежі, виклику вночі, у вихідні й святкові дні; порядок дій у разі виникнення пожежі.
Не підтверджено проведення замірів опору ізоляції і перевірки спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не підтверджено проведення розрахунків часу евакуації людей у разі пожежі відповідно до ГОСТ 12.1.004-91 «Пожарная безопасность. Общие требования».
В мобільних будівлях допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
В побутовому приміщенні охорони на 1-му поверсі допускається експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією.
В мобільних будівлях допускається користування пошкодженими розетками, відгалужувальними та з’єднувальними коробками, вимикачами та іншими електровиробами.
Не організовано вивчення та не забезпечено контроль за виконанням на об’єкті реконструкції Правил пожежної безпеки в Україні, а також протипожежних заходів проектів організації та виконання робіт працівниками, зайнятими під час проведення будівельно-монтажних робіт.
Пожежні щити (стенди) не доукомплектовані засобами пожежогасіння згідно норм (вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.).
Не надано акти проведення прихованих робіт на прокладання проводів у тимчасових, мобільних будинках та спорудах.
На об’єкті будівництва допускається влаштування звалища горючих відходів (будівельне сміття, дерев’яні піддони).
В побутовому приміщенні на 5-му поверсі та у мобільних будівлях допускається відкрите прокладання незахищених проводів та захищених проводів (кабелів) з оболонками з горючих матеріалів на відстані від них до горючих основ (конструкцій, деталей) менше 0,01 метра.
В побутовому приміщенні на 5-му поверсі та у мобільних будівлях допускається експлуатація електроламп зі знятими ковпаками (розсіювачами).
В побутовому приміщенні на 5-му поверсі та в мобільних будівлях допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи.
Для всіх приміщень (тимчасових, мобільних споруд) виробничого, складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою».
На кожному тимчасовому, мобільному будинку та споруді не вивішені таблички із зазначенням її призначення, інвентарного номера, прізвища особи, відповідальної за її експлуатацію та протипожежний стан.
Тимчасові мобільні будинки та споруди на території будівельного майданчику та побутові приміщення на об’єкті реконструкції не забезпечені вогнегасниками.
Працівники об’єкта не дотримуються встановленого протипожежного режиму.
Об’єкт реконструкції не забезпечено первинними засобами пожежогасіння з розрахунку: на 200 м-2 площі підлоги - один вогнегасник (якщо площа поверху менша за 200 м-2 - два вогнегасники на поверх), бочка з водою, ящик з піском.
Не проведено оцінювання вогнестійкості конструктивної системи будівлі що реконструюється.
Відстань від мобільних (тимчасових) будівель (побутових споруд) до будинку що реконструюється складає менше 10 метрів.
Не дотримано протипожежні відстані між будівлею що реконструюється та існуючою будівлею котельні.
В побутовому приміщенні на 5-му поверсі та у мобільних будівлях допускається встановлення електророзеток, вимикачів, перемикачів та інших подібних виробів на горючі основи (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
На об’єкті реконструкції в 7-ми та 4-х поверхових частинах будівлі ширина маршу сходової клітки на всіх поверхах менше ніж 1,2 м в порушення вимог ДБН В.2.2-9.
В мобільних будівлях та на об’єкті реконструкції з¢єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) не розроблено інструкцію, в якій повинні бути зазначені їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указано, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
Покарання: відсутні
27.01.2020 1954663 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Об'єкти:
"Капітальний ремонт нежитлової будівлі по проспекту Степана Бандери, 19 в Оболонському районі м. Києва"
просп. Степана Бандери, 19, Оболонський р-н, м. Київ
Учасники:
Лисак Сергій Федорович — Головний інспекторор будівельного нагляду відділу нагляду за діяльністю органу державного архітектурно-будівельного контролю та ринкового нагляду Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у місті Києві
Луценко Юрій Миколайович — заступник директора
Порушення:
ведення виконавчої документації з порушенням та виконання будівельних робіт з порушеннями
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
09.07.2018 378814 Будівництво об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середнім (СС2) та значними (СС3) наслідками, що підлягає ліцензуванню Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
1 порушення
Предмет перевірки: контроль за додержанням ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми та значними наслідками
Учасники:
Півовар М І — Уповноважена особа
Півовар М.І. — Уповноважена особа
Порушення:
Здійснення контролю якості виконаних робіт щодо дорожніх покриттів шляхом проведення лабораторних випробувань щодо відповідності марки бетону не забезпечено
Покарання: відсутні