Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (12)
Перевірки (2)

ОБ'ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ "РЕДУТНА 67"

#40674105

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
10.02.2020 1725476 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Житловий будинокм. Київ, вул. Редутна, 67
м. Київ, вул. Редутна, 67
Учасники:
Басараб Яна Сергіївна — Заступник начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту Дніпровського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві підполковник служби цивільного захисту
Супрун П.І. — Технічний директор ОСББ «РЕДУТНА 67»
Супрун П І — Технічний директор ОСББ «РЕДУТНА 67»
Порушення:
В приміщеннях в повному обсязі на видних місцях не вивішені інструкції про заходи пожежної безпеки та таблички з вказанням осіб, відповідальних за протипожежний стан, та таблички із зазначенням телефону для виклику пожежної охорони
Не проведено планово-попереджувальний ремонт електромережі в приміщенні інженерного обладнання житлового будинку
В приміщенні електрощитової допускається розташування робочого місця та місце зберігання інвентарю
Не надані підтверджуючі документи щодо проведення заміру опору ізоляції мережі
Допускається захаращення матеріальними цінностями мешканців паркінгу (шини, тощо)
Не надано договори на технічне обслуговування внутрішніх пожежних кранів з спеціальною організацією, яка має відповідні ліцензії та не надано акти їх перевірку на працездатність шляхом пуску води
Не надано акти щорічно перевірки огляду пристроїв блискавкозахисту та надійності їх роботи у відповідності до вимог п. 9.3.1, 9.3.2 ДСТУ Б В.2.5-38:2008 “Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд”
Шафи пожежних кранів в холі та на поверхах не відповідають вимогам установлених норм: пожежні кран-комплекти повинні розміщуватись у вбудованих або навісних шафках, якi мають отвори для провiтрювання i пристосованi для опломбування та вiзуального огляду їх без розкривання. При виготовленні шаф рекомендується передбачати в них місце для зберігання двох вогнегасників. На дверцята шаф, в яких знаходяться вогнегасники, мають бути нанесені відповідні покажчики за ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колiр» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
Приміщення в повному обсязі не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
Допускається зачинення на сходових клітинах з поверхі фрамуг таким чином, що унеможливлюють їх відчинення під час евакуації мешканців
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
10.02.2020 1821882 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Лисенко Юрій Іванович — Головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Супрун П.І. — Технічний директор
Супрун П І — Технічний директор
Остафійчук Юрій Ігоревич — Голова правління
Порушення:
На підприємстві відсутній перелік робіт з підвищеною небезпекою.
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не призначено наказом працівників, відповідальних за організацію експлуатації ліфтів у кількості 4 од.
Роботодавцем не забезпечено належне утримання устаткування. Нововстановлені ліфти у кількості 4 од. не зареєстровані в територіальному органі спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади з промислової безпеки та охорони праці.
Вікна котельні не обладнані сітками для запобігання розкидання скла при аварії.
Не отриманий дозвіл на експлуатацію устатковання підвищеної небезпеки (технологічне устатковання та його елементи системи газопостачання природним газом суб'єктів господарювання, а також газовикористовуюче обладнання потужністю понад 0,1 МВт, ліфтів).
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не забезпечено належне утримання устаткування. Відсутні паспорта ліфтів у кількості 4 од.
Не складені графіки технічного огляду, технічного обслуговування і ремонту об’єктів систем газопостачання житлових будинків на 2019-2020 ріки у строки, що зазначені в паспортах, інструкціях заводів-виробників обладнання, приладів, з урахуванням місцевих умов експлуатації.
Порушені терміни державної перевірки сигналізаторів загазованості відповідно вимог інструкції заводу виробника приміщень підземного паркінгу.
Пружинні манометри, що встановлені в ГРУ та котельні не пройшли чергову державну повірку.
Не пронумероване обладнання, регулювальні пристрої та запірна арматура котельні відповідно до технологічної схеми.
Не подано декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на виконання робіт підвищеної небезпеки (Роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра).
Не відключені із встановленням інвентарних заглушок ділянки газопроводів призначених для відбору проб газу в котельні.
Власником (балансоутримувачем та/або орендарем) не проведена перевірка стану ущільнень вводів та випусків підземних комунікацій в підвал будівлі.
Не складений паспорт на газове господарство підприємства.
Не розроблений план локалізації та ліквідації можливих аварій в системі газопостачання. Не надано інформацію щодо виконавців робіт, які здійснюють технічний огляд об´єктів системи газопостачання підприємства, що вони знають та можуть виконувати вимоги плану ліквідації аварійних ситуацій.
Відсутні орієнтирні знаки на газопроводі середнього тиску який знаходяться на балансі підприємства.
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не забезпечено належне утримання устаткування. Не проведено первинний технічний огляд ліфтів у кількості 4 од.
Не надані акти періодичної перевірки і прочищення димових та вентиляційних каналів котельні.
У ГРУ на видному місці не розміщено схема обладнання, режимна карта та інструкція з експлуатації.
Не запломбовуваний запірний пристрій перед ЗСК в ГРУ.
Не виконано технічне обстеження підземного газопроводу середнього тиску, в тому числі комплексне приладове обстеження – КПО.
Не розроблений паспорт технічного стану поліетиленового підземного газопроводу.
Роботодавець не забезпечено належне утримання устаткування. Відсутні відомості про реєстрацію (облік) ліфтів, які знаходяться на балансі суб’єкта господарювання
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не організував проведення атестацій робочих місць на відповідність нормативно-правовим актам з охорони праці в порядку і строки, що визначаються законодавством.
Не оформлюється наказом допуск до стажування з зазначенням прізвища працівника, відповідального за проведення стажування.
Не розроблений перелік працівників, які звільняються від повторного інструктажу. Усунуто під час перевірки.
Не виконані вимоги нормативно-правового акту з охорони праці. Роботодавцем за підсумками технічного огляду не зазначає дані про дозволені параметри експлуатації і строк наступного технічного огляду в експлуатаційних або організаційно-методичних документів.
Не вивішені на робочих місцях виписки параметрів спрацьовування автоматики безпеки і засобів сигналізації газифікованих установок.
Не здійснюється контрольний огляд газового господарства підприємства.
Не розроблена маршрутна карта обходу підземного газопроводу середнього тиску.
Роботодавцем не виконані вимоги нормативно-правового акту з охорони праці. Встановлені в житлових будинках ліфти у кількості 4 од. не обладнані двостороннім зв’язком з диспетчерським пунктом або пунктом розміщення обслуговуючого персоналу на весь строк їх експлуатації.
Покарання: відсутні