Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Історія
ЄДРПОУ (6)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (6)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "МЕТАЛ СТИВІДОРІНГ КОМПАНІ"

#40618543

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
31.08.2021 2311371 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: За юридичною адресою м. Миколаїв, вул. Заводська, 23/26, відсутні будь-які представники ТОВ "Метал Стивідорінг Компані"
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
31.08.2021 2270651 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Зміна суб'єктом господарювання місця провадження господарської діяльності / суб'єкт господарювання не здійснює діяльність, що підлягає державному нагляду (контролю), за визначеною у плані адресою
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.09.2020 1879159 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності". Ліквідація Інспекції
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.12.2018 537235 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
28 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Душкін Володимир Іванович — директор ТОВ «МЕТАЛ СТИВІДОРІНГ КОМПАНІ»
Поліщук Євген Леонідович — начальник служби охорони праці технології та екології тов «метал стивідорінг компані»
Порушення:
На третьому поверсі адміністративно-побутового корпусу будівлі інв. № 17449 на сходовій клітині влаштовано побутове приміщення.
Сигнал від приймально-контрольних приладів автоматичних систем протипожежного захисту не виведено на пульт централізованого пожежного спостерігання.
На об’єкті відсутній резервний запас пожежних сповіщувачів, який повинен становити не менше 10% від загальної кількості змонтованих.
Для отримання працівниками відомостей про конкретні дії у надзвичайних ситуаціях на підприємстві не обладнано з урахуванням особливостей виробничої діяльності інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Лінії живлення до побутових кондиціонерів в кабінетах № 317, 306, приміщенні профкому та жіночій роздягальні на 1 поверсі адміністративно-побутового корпусу будівлі інв. № 17449 не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
Пересувна автозаправна станція (далі - ПАЗС) не забезпечена написом «Пересувна АЗС», «Вогненебезпечно» та знаком класифікації вантажу та не укомплектована первинними засобами пожежогасіння (не менше ніж двома вогнегасниками, протипожежним покривалом, ящиком з піском, лопатою).
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж в приміщеннях слюсарного цеху інв. № 3343.
Системи протипожежного захисту (автоматична пожежна сигналізація) не справна і не утримується в постійній готовності до виконання роботи, а саме: - в будівлі такелажного складу з надбудовою інв. № 16528; - в приміщеннях слюсарних цехів інв. № 3343; - в приміщеннях токарної майстерні та майстерні електриків; - в приміщенні архіву, розташованого в будівлі інв. № 3343.
Пожежні мотопомпи не поставлені в бойове чергування та не в повній готовності до застосування за тривогою: не мають повного комплекту придатного до застосування пожежно-технічного оснащення.
До роботи на ПАЗС допускаються особи (водій-заправник), які не пройшли навчання за програмою пожежно-технічного мінімуму і не мають про це відповідне посвідчення.
Протипожежні відстані між будівлями інв. № 3343 та навісом для стоянки автотранспорту використовується для стоянки пересувної автозаправної станції (бензовозу).
Не виконано захист будівлі адміністративно-побутового корпусу інв. № 17449, будівлі такелажного складу з надбудовою інв. № 16528, приміщень слюсарних цехів інв. № 3343, тилових і фронтальних складських площ інв. № 3378 та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Для приміщень будівлі такелажного складу інв. № 16528 не вірно визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Під час експлуатації будівлі допускається зниження рівня пожежної безпеки, зокрема не встановлено протипожежні двері ІІ типу між приміщенням архіву та приміщенням слюсарного цеху в будівлі інв. № 3343.
Стаціонарні пожежні сходи на адміністративно-побутовому корпусі будівлі інв. № 17449 не пофарбовані.
Ідентифікація потенційної небезпеки проведена без урахування усіх чинників небезпеки, які можуть використовуватися, перероблятися, зберігатись або транспортуватися на об’єкті (без урахування ПАЗС).
Не виконано реконструкцію (модернізацію) систем автоматичної пожежної сигналізації приміщеннях жіночої роздягальні на 1 поверсі адміністративно-побутового корпусу будівлі інв. № 17449 із застосуванням апаратури та обладнання, що відповідає загальним технічним вимогам виробників та вимогам ДБН В.2.5-56:2014.
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією) не визначено заходи пожежної безпеки при роботі на технологічних установках, які мають підвищену небезпеку, зокрема застосування пересувної автозаправної станції для власних потреб.
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацією) відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», зокрема: - приміщення електроцеху та роздягальні на 2 поверсі будівлі інв. № 3343; - приміщення профкому адміністративно-побутового корпусу будівлі інв. № 17449 на 3 поверсі.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, зокрема виходи на покрівлю адміністративно-побутового корпусу будівлі інв. № 17449 не заповнено протипожежними люками ІІ типу.
На дверцях пожежних шафок із зовнішнього боку не вказано після літерного індексу «ПК» порядковий номер крана та номер телефону виклику пожежно-рятувальних підрозділів в будівлі адміністративно-побутового корпусу інв. № 17449.
Не встановлено постійний контроль за герметичністю фланцевих, різьбових з’єднань у роздавальних рукавах ПАЗС. Витікання, що виникають, негайно не усуваються.
Не розроблено інструкцію щодо заходів пожежної безпеки для водія-заправника пересувної автозаправної станції.
Пересувна пожежно-рятувальна техніка (мотопомпа «Honda») не утримуються в спеціально призначеному для цієї мети приміщенні (боксі), яке не забезпечує нормальні і безпечні умови роботи (температура середовища нижче 10° С та не забезпечено освітленням).
Не проводиться перевірка стану агрегатів пожежної техніки (мотопомп) із запуском двигуна без запису у спеціальному журналі.
Не розроблена і не зареєстрована декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки на об’єкти нерухомості, які використовуються ТОВ «МЕТАЛ СТИВІДОРІНГ КОМПАНІ» за адресами: м. Миколаїв, вул. Заводська, 23/25, 23/45.
Під час експлуатації будівлі допускається зниження рівня пожежної безпеки, зокрема не встановлено протипожежну перегородку І типу між приміщенням зберігання солідолу та приміщенням електриків в будівлі інв. № 3343.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів у приміщеннях: - електроцеху в будівлі інв. № 3343; - токарна дільниця в будівлі інв. № 3343.
Покарання: відсутні
10.12.2018 1210824 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Об'єкти:
ТОВ «Метал Стивідорінг Компані»
54000, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Заводська, 23/26
Учасники:
Душкін В І — Директор
Душкін В.І. — Директор
Порушення:
Провадження господарської діяльності повязанної із викидами забруднюючих речовин в атмосферне повітря без одержання дозволу спеціально уповноваженого органу виконавчої влади, одержання якого передбачено законодавством, а саме: без одержання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами
Невиконання законних розпоряджень посадових осіб органів, які здійснюють державний контроль у галузі охорони навколишнього природного середовища, а саме: здійснення перешкоджання у виконанні службових обовязків посадових осіб органів, які здійснюють державний контроль у галузі охорони навколишнього природного середовища
Встановлено, що впровадження господарської діяльності підприємства здійснюється з порушенням встановлених законодавством вимог щодо здійснення оцінки впливу на довкілля, а саме: здійснення оцінки впливу на довкілля є обов’язковим у процесі прийняття рішень про провадження планованої діяльності, визначеної Законом України «Про оцінку впливу на довкілля»
Покарання: відсутні
29.11.2018 2125737 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні