Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (11)
Перевірки (6)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТЦ ЕКВАТОР"

#40554443

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
20.10.2020 2184074 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Одеській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: недопущення уповноваженої посадової особи ДСНС (її територіального органу) до проведення заходу державного нагляду (контролю)
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері техногенної, пожежної безпеки та цивільного захисту
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.03.2020 1723542 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі ЗУ " Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID - 19)"забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Торговий центр
м. Одеса, вул. Пушкінська, буд. 32
Торг. центр
м. Одеса, вул. С. Палія, 103Б
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.03.2020 1820603 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Баєва Юлія Олегівна — головний державний інспектор
Скрипниченко Тетяна Геннадіївна — головний державний інспектор
Порушення:
Не затверджена програма та тривалість вступного інструктажу
Первинний інструктаж на робочому місці не проводиться згідно діючих інструкцій
Роботодавець не забезпечив контроль та організацію проведення медичних оглядів працівників
Під час прийняття на роботу не проводиться вступний інструктаж. Відсутній журнал реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці
Перелік інструкцій, який затверджується керівником підприємства, не розроблений
Інструкції з охорони праці, які діють на підприємстві не відповідають вимогам Положення про розробку інструкцій
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.12.2018 1605322 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Одеській області Проведено
35 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Олійник О О — головний інженер ТОВ "ОДЕСЬКИЙ РАНТЬЄ" - відповідальний за протипожежний стан
Олійник О.О. — головний інженер ТОВ "ОДЕСЬКИЙ РАНТЬЄ" - відповідальний за протипожежний стан
Порушення:
Не проводиться інструктаж з питань пожежної безпеки з працівниками суборендарів під розпис в спеціальному журналі.
Допускається підвішування електроламп на струмопровідних проводах в приміщенні площею 111 м кв, 2-го поверху ТЦ «ЕКВАТОР».
Не представлена проектна документація, затверджена у встановленому порядку на реконструкцію приміщень ТЦ «ЕКВАТОР».
Система внутрішнього протипожежного водогону на 2-гому поверсі знаходиться в непрацездатному стані.
Не визначений розрахунковий час евакуації людей у разі пожежі відповідно до ГОСТ 12.1.004-91 «Пожарная безопасность. Общие требования» для торгівельного центру згідно з ДСТУ-Н Б В.1.2-16:2013 «Визначення класу наслідків (відповідальності) та категорії складності об’єктів будівництва».
Не розміщено напис (табло) біля входу в приміщення насосної станції ТЦ «ЕКВАТОР» «Пожежна насосна станція» з освітленням у ночі.
Допускається з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів у «скрутку» в приміщенні площею 111 м кв, 2-го поверху ТЦ «ЕКВАТОР».
Відсутній вільний доступ до ПК № 5 в торгівельній залі магазину «Блеск и ведро».
Не проводиться технічне обслуговування пожежних кран-комплектів на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Допускається встановлення електророзеток, вимикачів на горючій основі без підкладання суцільного негорючого матеріала в приміщенні клініки сімейної медицини «Амедіка».
Не забезпечені первинними засобами пожежогасіння – вогнегасниками, згідно норм належності приміщення, які здані в суборенду.
Не проведено ідентифікацію на визначення потенційно-небезпечним об’єктом з урахуванням усіх чинників небезпеки.
Допускається влаштування порогу (виступу) біля евакуаційного виходу на І-шому поверсі основного холу ТЦ «ЕКВАТОР».
Не оснащені електрощитки схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту ТЦ «ЕКВАТОР».
Не надано сертифікат на протипожежні перешкоди відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Не надані інструкції для приміщень про заходи пожежної безпеки, в які включені наступні питання: - Категорія приміщення з вибухопожежної та пожежної небезпеки (для виробничих, складських приміщень та лабораторій); - Вимоги щодо утримання евакуаційних шляхів та виходів; - Спеціальні місця для куріння та вимоги до них; - Порядок утримання приміщень, робочих місць; - Порядок зберігання та застосування легкозаймистих рідин, горючих рідин, пожежовибухонебезпечних речовин і матеріалів; - Порядок прибирання робочих місць, збирання, зберігання та видалення горючих відходів, промасленого ганчір’я; - Порядок утримання та зберігання спецодягу; - Місця, порядок та норми одночасного зберігання в приміщенні сировини, напівфабрикатів та готової продукції; - Порядок проведення зварювальних та інших вогневих робіт; - Порядок огляду, вимкнення електроустановок, приведення в пожежобезпечний стан приміщень та робочих місць, закриття приміщень після закінчення роботи; - Заходи пожежної безпеки при роботі на технологічних установках та апаратах, які мають підвищену пожежну небезпеку; - Обов’язки та дії працівників у разі виникнення пожежі. Ці інструкції мають вивчатися під час проведення протипожежних інструктажів, проходження навчання за програмою пожежно-технічного мінімуму, а також вивішуватись на видимих місцях.
Допускається захаращення побутовими речами, тощо приміщення перед насосною станцією і приміщення за насосною станцією ТЦ «ЕКВАТОР».
Приміщення електричної щитової розміщеної в складському приміщенні магазину «Блеск и ведро» ТЦ «ЕКВАТОР» не відділені протипожежними перешкодами відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Працюючий персонал об’єкту не забезпечений в повному обсягу засобами індивідуального захисту органів дихання.
Відповідальні особи суборендарів не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не проведено ідентифікацію на визначення об’єктом підвищенної небезпеки з урахуванням усіх чинників небезпеки.
Лінії живлення кондиціонерів розташованих в серверній магазину «Блеск и ведро» не забезпечені автономними пристроями електричного захисту.
Системи пожежної сигналізації (СПС) та мовного оповіщення людей про пожежу не справні і не утримуються в постійній готовності до виконання роботи.
Не представлені акти проведення вогнезахисного обробляння дерев’яних (горючих) конструкції декору ресторану «SLOW PIGGY».
Не надана декларація відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Допускається захаращення побутовими речами, хламом тощо приміщення насосної станції.
Пожежний щит розміщений в складському приміщенні магазину «Блеск и ведро» в ТЦ «ЕКВАТОР» не забезпечений первинним протипожежним інвентарем, згідно норм належності.
Не проведено у відповідність вимогам ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва», ДБНВ.2.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди», ДБН В.2.2-15-2005 «Житлові будинки», СНиП 2.09.02-85* «Производственные здания», ДБН В.2.3-15:2007 «Автостоянки і гаражі для легкових автомобілів», ДБН В.2.2-28:2010 «Будинки адміністративного та побутового призначення», інших будівельних норм за видами будинків та споруд розрахунок кількості та розміри евакуаційних виходів з будівель і приміщень ТЦ «ЕКВАТОР», їхні конструктивні й планувальні рішення, умови освітленості, забезпечення незадимленості, протяжність шляхів евакуації, їх облицювання (оздоблення).
Допускається експлуатація тимчасових дільниць електромережі, в приміщенні площею 111 м кв, на 2-гому поверсі ТЦ «ЕКВАТОР».
Не визначена для складського приміщення магазину «Блеск и ведро» категорія вибухопожежної та пожежної небезпеки «Норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», яку необхідно позначити на вхідних дверях.
Не організовано проходження функціонального навчання відповідними особами керівного складу та фахівцями, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
Не перевіряються електрифіковані засувки два рази на рік і не утримуються в постійній експлуатаційній готовності. Не перевіряється надійність переведення пожежних насосів з основного на резервне електропостачання з реєстрацією результатів у журналі.
Не надані документи на можливість розміщення сауни на 2-гому поверсі ТЦ «ЕКВАТОР» відповідно до вимог ДБН В.2.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди» ДБН В.2.2-15-2005 «Житлові будинки» ДБН В.2.2-28:2010 «Будинки адміністративного та побутового призначення».
Допускається встановлення стелажів з горючих матеріалів висотою більше 3 м в складському приміщенні магазину «Блеск и ведро».
Не надані акти прихованих робіт електромережі під підвісними стелями ТЦ «ЕКВАТОР».
Покарання: відсутні
20.08.2018 1604994 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Одеській області Проведено
51 порушення
Предмет перевірки:
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Олійник О О — головний інженер ТОВ "ОДЕСЬКИЙ РАНТЬЄ" - відповідальний за протипожежний стан
Олійник О.О. — головний інженер ТОВ "ОДЕСЬКИЙ РАНТЬЄ" - відповідальний за протипожежний стан
Порушення:
Допускається експлуатація вогнегасника без раструба в складському приміщенні магазину «Блеск и ведро».
Не проводиться інструктаж з питань пожежної безпеки з працівниками суборендарів під розпис в спеціальному журналі.
Не забезпечені первинними засобами пожежогасіння – вогнегасниками, згідно норм належності приміщення, які здані в суборенду.
Допускається встановлення електророзеток на горючій основі без підкладання суцільного негорючого матеріала у складському приміщенні магазину «Блеск и ведро».
Система протидимного захисту утримується в непрацездатному стані.
Допускається експлуатація тимчасових дільниць електромережі на 2-гому поверсі ТЦ «ЕКВАТОР».
Приміщення електричної щитової розміщеної в складському приміщенні магазину «Блеск и ведро» ТЦ «ЕКВАТОР» не відділені протипожежними перешкодами відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Не надана декларація відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Допускається захаращення будівельним хламом, тощо території внутрішнього двору
Не надано сертифікат на протипожежні перешкоди відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Не проводиться технічне обслуговування пожежних кран-комплектів на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Відсутній Журнал обліку робіт щодо підтримання експлуатаційної придатності і ремонту системи протипожежного захисту.
Допускається підвішування електроламп на струмопровідних проводах в приміщеннях 2-го поверху ТЦ «ЕКВАТОР».
Допускається захаращення побутовими речами, хламом тощо приміщення насосної станції.
Не надані акти прихованих робіт електромережі під підвісними стелями ТЦ «ЕКВАТОР».
Не розміщено напис (табло) біля входу в приміщення насосної станції ТЦ «ЕКВАТОР» «Пожежна насосна станція» з освітленням у ночі. електропостачання з реєстрацією результатів у журналі.
Допускається встановлення електророзеток, вимикачів на горючій основі без підкладання суцільного негорючого матеріала в приміщенні клініки сімейної медицини «Амедіка».
Не представлений графік проведення регламентних робіт систем протипожежного захисту.
Не проведено ідентифікацію на визначення потенційно-небезпечним об’єктом з урахуванням усіх чинників небезпеки.
Системи пожежної сигналізації (СПС) та мовного оповіщення людей про пожежу не справні і не утримуються в постійній готовності до виконання роботи.
Допускається куріння в приміщеннях 2-го поверху та в приміщенні насосної станції. Відсутні спеціальні місця для куріння.
Допускається захаращення будівельними матеріалами, хламом, тощо приміщень 2-го поверху ТЦ «ЕКВАТОР».
Не представлена проектна документація, затверджена у встановленому порядку на реконструкцію приміщень ТЦ «ЕКВАТОР».
Відсутній вільний доступ до ПК № 5 в торгівельній залі магазину «Блеск и ведро».
Не представлені акти проведення вогнезахисного обробляння дерев’яних (горючих) конструкції декору ресторану «SLOW PIGGY».
Система внутрішнього протипожежного водогону на 2-гому поверсі знаходиться в непрацездатному стані.
Не дозабезпечені приміщення ТЦ «ЕКВАТОР» первинними засобами пожежогасіння – вогнегасниками, згідно норм належності.
Не вивішена в насосній станції ТЦ «ЕКВАТОР» загальна схема протипожежного водопостачання та схема обв’язки насосів. На кожній засувці і пожежному насосі-підвищувачі не розміщена інформація про їх призначення. Відсутня інструкція про порядок увімкнення насосів – підвищувачів.
Не проводиться інструктаж з питань пожежної безпеки з робітниками, які проводять ремонтні роботи на 2-гому поверсі ТЦ «ЕКВАТОР» під розпис в спеціальному журналі.
Не організовано проходження функціонального навчання відповідними особами керівного складу та фахівцями, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
Відповідальні особи суборендарів не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не надані документи на можливість розміщення сауни на 2-гому поверсі ТЦ «ЕКВАТОР» відповідно до вимог ДБН В.2.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди» ДБН В.2.2-15-2005 «Житлові будинки» ДБН В.2.2-28:2010 «Будинки адміністративного та побутового призначення».
Допускається захаращення побутовими речами, тощо приміщення перед насосною станцією і приміщення за насосною станцією ТЦ «ЕКВАТОР».
Не оснащені електрощитки схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту ТЦ «ЕКВАТОР».
Не перевіряються електрифіковані засувки два рази на рік і не утримуються в постійній експлуатаційній готовності. Не перевіряється надійність переведення пожежних насосів з основного на резервне електропостачання з реєстрацією результатів у журналі.
Допускається влаштування порогу (виступу) біля евакуаційного виходу на І-шому поверсі основного холу ТЦ «ЕКВАТОР».
Відсутній Журнал обліку санкціонованих та несанкціонованих спрацювань системи протипожежного захисту.
Не проведено ідентифікацію на визначення об’єктом підвищенної небезпеки з урахуванням усіх чинників небезпеки.
Допускається встановлення стелажів з горючих матеріалів висотою більше 3 м в складському приміщенні магазину «Блеск и ведро».
Працюючий персонал об’єкту не забезпечений засобами індивідуального захисту органів дихання.
Допускається експлуатація електроламп в насосній станції без ковпаків (плафонів).
Не проведено у відповідність вимогам ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва», ДБНВ.2.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди», ДБН В.2.2-15-2005 «Житлові будинки», СНиП 2.09.02-85* «Производственные здания», ДБН В.2.3-15:2007 «Автостоянки і гаражі для легкових автомобілів», ДБН В.2.2-28:2010 «Будинки адміністративного та побутового призначення», інших будівельних норм за видами будинків та споруд розрахунок кількості та розміри евакуаційних виходів з будівель і приміщень ТЦ «ЕКВАТОР», їхні конструктивні й планувальні рішення, умови освітленості, забезпечення незадимленості, протяжність шляхів евакуації, їх облицювання (оздоблення).
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим.
Не надані інструкції для приміщень про заходи пожежної безпеки, в які включені наступні питання: - Категорія приміщення з вибухопожежної та пожежної небезпеки (для виробничих, складських приміщень та лабораторій); - Вимоги щодо утримання евакуаційних шляхів та виходів; - Спеціальні місця для куріння та вимоги до них; - Порядок утримання приміщень, робочих місць; - Порядок зберігання та застосування легкозаймистих рідин, горючих рідин, пожежовибухонебезпечних речовин і матеріалів; - Порядок прибирання робочих місць, збирання, зберігання та видалення горючих відходів, промасленого ганчір’я; - Порядок утримання та зберігання спецодягу; - Місця, порядок та норми одночасного зберігання в приміщенні сировини, напівфабрикатів та готової продукції; - Порядок проведення зварювальних та інших вогневих робіт; - Порядок огляду, вимкнення електроустановок, приведення в пожежобезпечний стан приміщень та робочих місць, закриття приміщень після закінчення роботи; - Заходи пожежної безпеки при роботі на технологічних установках та апаратах, які мають підвищену пожежну небезпеку; - Обов’язки та дії працівників у разі виникнення пожежі. Ці інструкції мають вивчатися під час проведення протипожежних інструктажів, проходження навчання за програмою пожежно-технічного мінімуму, а також вивішуватись на видимих місцях.
Лінії живлення кондиціонерів розташованих в серверній магазину «Блеск и ведро» не забезпечені автономними пристроями електричного захисту.
Не визначений розрахунковий час евакуації людей у разі пожежі відповідно до ГОСТ 12.1.004-91 «Пожарная безопасность. Общие требования» для торгівельного центру згідно з ДСТУ-Н Б В.1.2-16:2013 «Визначення класу наслідків (відповідальності) та категорії складності об’єктів будівництва».
Евакуаційні виходи на зовні закриваються на ключі, відсутні внутрішні запірні пристрої, які відкриваються з середини без ключа (під час перебування людей у приміщеннях).
Допускається з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів у «скрутку» в приміщеннях 2-го поверху ТЦ «ЕКВАТОР».
Не визначена для складського приміщення магазину «Блеск и ведро» категорія вибухопожежної та пожежної небезпеки «Норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», яку необхідно позначити на вхідних дверях.
Пожежний щит розміщений в складському приміщенні магазину «Блеск и ведро» в ТЦ «ЕКВАТОР» не забезпечений первинним протипожежним інвентарем, згідно норм належності.
Допускається захаращення евакуаційного виходу з 2-го поверху будівельними матеріалами.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.01.1970 1604500 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Одеській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Акт недопуску
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні