Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Будівництво (2) Перевірки (1)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКР-КАПІТАЛ-БУД"

#40489736

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.11.2019 1444945 Будівництво об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середнім (СС2) та значними (СС3) наслідками, що підлягає ліцензуванню Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
7 порушень
Предмет перевірки: Додержання ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми та значними наслідками
Учасники:
Порушення:
Орган ліцензування про всі зміни даних, які зазначені в документах суб’єкта господарювання, що додавалися до заяви про отримання ліцензії, у строк не пізніше одного місяця з дня настання таких змін не повідомлений. Не надано інформацію про зміну директора, а також про зміну адреси офісних та виробничих приміщень.
Термін дії наданого договору щодо здійснення контролю якості виконаних робіт щодо зварних з’єднань із застосуванням неруйнівних методів до зварних конструкцій закінчився 31.12.2018 року.
Суб’єктом господарювання контроль якості виконаних робіт шляхом проведення лабораторних випробувань якості виконаних робіт забезпечено не за всіма напрямками. Термін дії трьох договорів з лабораторіями, що надають послуги з проведення лабораторних випробувань закінчився. Документи, що підтверджують акредитацію відповідним органом з акредитації цих лабораторій надані не в повному обсязі.
Термін дії наданого договору щодо здійснення контролю якості виконаних робіт щодо електричних, електромеханічних робіт шляхом проведення електричних, електромеханічних лабораторних випробувань закінчився 30.09.2019 року.
Термін дії трьох з шести наданих посвідчень щодо проходження навчання з питань охорони праці закінчився.
Термін дії наданого договору щодо здійснення контролю якості виконаних робіт щодо ґрунтових споруд та основ шляхом проведення лабораторних випробувань з метою визначення міри ущільнення закінчився 31.12.2018 року.
Не підтверджена кваліфікація працівників для роботи в електроустановках вимогам Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів, затверджених наказом Державного комітету України по нагляду за охороною праці від 09 січня 1998 року № 4, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 10 лютого 1998 року за № 93/2533. Термін дії наданого посвідчення закінчився.
Покарання: відсутні