Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (12)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКРГАЗЕНЕРГО-ІНВЕСТ"

#40471975

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
25.01.2022 3015402 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
26 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
АГЗП № 3
м. Корсунь-Шевченківський, вул. Чапаєва, 133
АГЗП
м. Черкаси, вул. Іллєнка, 27
АГЗП м.Сміла, вул. Родини Боринських, 119
м. Сміла, вул. Родини Боринських, 119
Учасники:
Мамиш Євгеній Васильович — Головний державний інспектор сектору нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці у Черкаській області
Нікітенко Олена Павлівна — начальник вiддiлу з питань гiгiени працi та експертизи умов працi
Васенін Микола Валерійович — головний державний інспектор сектору нагляду в машинобудуванні та енергетиці
Лазарєва Олена Мколаївна — Начальник Управління Держпраці у Черкаській області
Крикун Сергій Васильович — Головний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об'єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Черкаській області
Порушення:
Відсутні паспортні картки або журнали з описом електрообладнання, що експлуатується, і захисні засоби із зазначенням технічних характеристик і зазначенням інвентарних номерів. (АГЗП- №1, АГЗП - № 2, АГЗП - № 3)
Не розроблений і не затверджений порядок дій, в разі виникнення аварійних або надзвичайних ситуацій, а також пожеж при експлуатації вибухонебезпечного електрообладнання. (АГЗП- №1, АГЗП - № 2, АГЗП - № 3)
Не створено комісію підприємства ( відсутній наказ (розпорядження) по проведенню опосвідчення стану безпеки електроустановок напругою до 1000 В ТОВ «Укргазенерго – Інвест» на АГЗП в м. Сміла, вул. Родини бобринських,119, АГЗП м. черкаси, вул. Ю. Іллєнка, 27, АГЗП м. Корсунь – Шевченківський, вул. Правобережна, 133.
Пристрої для заземлення автомобільних цистерн при зливі газу в резервуари АГЗП не позначені відповідними знаками. (АГЗП- №1, АГЗП - № 2, АГЗП - № 3)
Не розроблено на основі Типового положення, з урахуванням специфіки виробництва та вимог нормативно-правових актів з охорони праці, відповідне положення підприємства про навчання з питань охорони праці, а також не сформовано плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці, які мають бути оприлюднені роботодавцем.
Респіратори і протигази не закріплені за кожним працівником індивідуально, використання одного й того самого ЗІЗОД різними особами може призвести до передачі інфекційних захворювань.
На гумовотканинних рукавах, призначених для відпуску зрідженого газу, відсутнє маркування із зазначенням номінального тиску, строків проведеного і чергового гідравлічних випробувань. (АГЗП- №1, АГЗП - № 2, АГЗП - № 3)
Всі небезпечні місця, не мають відповідних знаків безпеки, згідно з Технічним регламентом знаків безпеки і захисту здоров’я працівників. (АГЗП- №1, АГЗП - № 2, АГЗП - № 3)
Відсутні дані про підготовку робочих місць і допуск до роботи відряджених працівників НВПП «Дак – Електропром» при виконанні робіт в електроустановках ТОВ «Укргазенерго – Інвест» на АГЗП в м. Сміла, вул. Родини Бобринських,119, АГЗП м. Черкаси, вул. Ю. Іллєнка, 27, АГЗП м. Корсунь – Шевченківський, вул. Правобережна, 133 у березні 2021 року.
Не проводяться первинні інструктажі відрядженим працівникам НВПП «Дак – Електропром» при виконанні робіт в електроустановках по ТОВ «Укргазенерго – Інвест» на АГЗП в м. Сміла, вул. Родини Бобринських,119, АГЗП м. Черкаси, вул. Ю. Іллєнка, 27, АГЗП м. Корсунь – Шевченківський, вул. Правобережна, 133 у березні 2021 року.
Не забезпечено належний моніторинг технічного стану виробничого устаткування та ремонту обладнання з визначенням відповідальних осіб, розподілом обов’язків, порядку здачі в ремонт обладнання, ремонтної документації, тощо; не опрацьовано положення про систему технічного обслуговування та ремонту обладнання; відсутнє підтвердження виконання графіків обслуговування обладнання; не визначено перелік об’єму виконаних робіт по технічному обслуговуванні та ремонту обладнання. (АГЗП- №1, АГЗП - № 2, АГЗП - № 3)
Не проводиться вступний інструктаж з охорони праці працівникам сторонніх організацій, які прибувають на підприємство та виконують роботи для підприємства, у встановленому порядку.
Відсутній список працівників відповідальних за безпеку робіт, а саме хто має право давати дозвіл на підготовку робочого місця, готувати робоче місце та допускати до роботи, керівника робіт, працівника, який наглядає за безпечним проведенням робіт в електроустановках ТОВ «Укргазенерго – Інвест» на АГЗП в м. Сміла, вул. Родини Бобринських,119, АГЗП м. Черкаси, вул. Ю. Іллєнка, 27, АГЗП м. Корсунь – Шевченківський, вул. Правобережна, 133 для запобігання нещасним випадкам та аваріям при виконанні робіт персоналом підприємства або персоналом інших підприємств зокрема відповідно до договору від 18.12.2017 року №90-17-886 на виконання робіт з технічного обслуговування та поточного ремонту електроустановок в електрогосподарстві працівниками НВПП «Дак – Електропром».
На газопроводах АГЗП не нанесено позначки напряму руху потоку газу. (АГЗП- №1, АГЗП - № 2, АГЗП - № 3)
На гумовотканинних рукавах колонок АГЗП відсутнє маркування із зазначенням номінального тиску, строків проведеного і чергового гідравлічних випробувань. (АГЗП- №1, АГЗП - № 2, АГЗП - № 3)
Не виконуються умови дії дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки, газонебезпечних та робіт у вибухопожежонебезпечних зонах № 123.17.71 від 02.06.2017: не ведуться записи до журналу обліку газонебезпечних робіт, що проводяться без оформлення нарядів - допусків, які б підтверджували виконання заходів по забезпеченню безпечного проведення робіт (АГЗП- №1, АГЗП - № 2, АГЗП - № 3)
Не проводиться інструктаж з електробезпеки з урахуванням особливостей електроустановок для відряджених працівників НВПП «Дак – Електропром» при виконанні робіт в електроустановках ТОВ «Укргазенерго – Інвест» на АГЗП в м. Сміла, вул. Родини Бобринських,119, АГЗП м. Черкаси, вул. Ю. Іллєнка, 27, АГЗП м. Корсунь – Шевченківський, вул. Правобережна, 133 у березні 2021 року.
Не обліковується виконання робіт в електроустановках по ТОВ «Укргазенерго – Інвест» на АГЗП в м. Сміла, вул. Родини Бобринських,119, АГЗП м. Черкаси, вул. Ю. Іллєнка, 27, АГЗП м. Корсунь – Шевченківський, вул. Правобережна, 133 в журналі обліку робіт за нарядами та розпорядженнями при виконанні робіт працівниками НВПП «Дак – Електропром».
Головний енергетик Іващенко О.І(призначений наказом від 12.01.2018 року №25/ОП) та головний інженер Пушанко С.о.(призначений наказом від 11.01.2018 року №12/ОП)., не проходять навчання на групу з електробезпеки відповідно займаних посад по ТОВ «Укргазенерго – Інвест» (Іващенко О.І має посвідчення №55-21 цеху, відділу на ФОП Іщенко при цьому термін дії посвідчення закінчився у 13.10.2018 року, Пушанко С.О. має посвідчення в якому вказано допущений до роботи в електроустановках до 1000 В цеху, відділу ПП «Торг-Макссервіс»).
НВПП «Дак – Електропром» не повідомляє в письмовій формі, ціль відрядження, а також не повідомляє про працівників, які можуть бути призначеними керівниками робіт, наглядачами і членами бригади, а також про працівників, яким може бути надане право видачі нарядів.
Відсутній акт опосвідчення стану безпеки електроустановок по ТОВ «Укргазенерго – Інвест» на АГЗП в м. Сміла, вул. Родини Бобринських,119, АГЗП м. черкаси, вул. Ю. Іллєнка, 27, АГЗП м. Корсунь – Шевченківський, вул. Правобережна, 133 та не направлено в Управління Держпраці у Черкаській області.
Не проводиться заміри параметрів вибухозахисту із занесенням результатів до паспортів індивідуальної експлуатації на вибухозахищене обладнання (обсягів ремонтів, результати профілактичних випробувань і заміри параметрів вибухозахисту (ширина і довжина щілини, значення надмірного тиску та ін.) (АГЗП- №1, АГЗП - № 2, АГЗП - № 3)
Не проведено опосвідчення стану безпеки електроустановок відповідно перевірки критеріїв безпеки по ТОВ «Укргазенерго – Інвест» на АГЗП в м. Сміла, вул. Родини бобринських,119, АГЗП м. черкаси, вул. Ю. Іллєнка, 27, АГЗП м. Корсунь – Шевченківський, вул. Правобережна, 133. Рівень безпечного стану електроустановок не оформлено актом, у якому оцінюється стан безпеки діючого електроустаткування, наявність необхідної експлуатаційної та оперативної документації в електрогосподарстві та не направлено до управління Держпраці у Черкаській області.
Керівництвом експлуатаційного підприємства ради не оформляється резолюцією на листі надання відрядженим працівникам НВПП «Дак – Електропром» права працювати в діючих електроустановках підприємства керівниками робіт, наглядачами і членами бригади. Не оформлено письмовою вказівкою керівництва експлуатаційного підприємства надання права видавати наряди і розпорядження.
Не проведено навчання та перевірку знань робітників щодо експлуатації спецодягу, спецвзуття, правил користування ЗІЗ згідно з інструкціями експлуатації та способів їх регулювання (підгонки) за розміром, надягання, перевірка їх працездатності, здача в прання тощо.
На технологічному обладнанні відсутні газосигналізатори, що діють на вимкнення електрообладнання. Прилади безпеки не повірені у визначені терміни та відсутні відповідні клейма та записи до паспортів. (АГЗП- №1, АГЗП - № 2, АГЗП - № 3)
Покарання: відсутні
25.01.2022 3082365 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
АГЗП (м.Сміла)
20700, Черкаська обл., м. Сміла, вул. Родини Бобринських, 119
АГЗП м Корсунь-Шевченківський
вул. Правобережна, 133 А, м. Корсунь-Шевченківський, Черкаська Обл
АГЗП
18031, Черкаська обл., м. Черкаси, вул. Юрія Іллєнка, 27
Учасники:
Дражнікова Віта Іванівна — Провідний інспектор ВЗНС по Черкаській МГ ЧРУ ГУ ДСНС України у Черкаській області
Тищенко Ігор Миколайович — Головний інспектор ВЗНС Черкаського РУ ГУ ДСНС України у Черкаській області
Расновський Євген Сергійович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Черкаського районного управління ГУ ДСНС України у Черкаській області
Порушення:
АГЗП не забезпечено, відповідно до п.11.144 ДБН В.2.5-20, провітрюваною огорожею з негорючих матеріалів
Електрообладнання (вимикач, елементи LED освітлення), яке встановлено над заправною колонкою, не забезпечено засобами вибухозахисту відповідно до НПАОП 40.1-1.32-01
Систему протипожежного захисту не виведено на пульт цілодобового пожежного спостереження.
Не створено об’єктовий матеріальний резерв для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій
Не забезпечено під час розміщення АГЗП дотримання протипожежних відстаней від споруд АГЗП до найближчих будинків, споруд та інженерних мереж відповідно до п.10.8.22 ДБН Б.2.2-12 та п.11.150 ДБН В.2.5-20
Не проведено реєстрацію потенційно небезпечного об’єкту в страховому фонді документації
АЗС не оснащено гучномовним зв’язком.
На об’єкті не встановлено автоматизовану систему раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та систему оповіщення.
Вимикачі не встановлено на негорючій основі з підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати встановлені на горючі основи (конструкції).
Операторів АГЗП не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання.
Встановити на об’єкті автоматизовану систему раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій.
Не забезпечено адресним вказівником об’єкт (назва вулиці, номер будинку), встановленим на видному місті освітлювальним у темний час доби
Не проведено об’єктові навчання та тренування з питань цивільного захисту з урахуванням вимог техногенної безпеки
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії
На території АГЗП не створено автоматизовану систему раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення у разі їх виникнення
АГЗП не забезпечено гучномовним зв’язком.
На території АГЗП відсутній плакат, який містить обов'язки водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкцію про заходи пожежної безпеки
Наявний пожежний щит не укомплектований згідно норм, а саме: - вогнегасники – 3 шт., ящик з піском – 1шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2х2 м. – 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи – 2 шт., сокири – 2 шт.
Допускається застосування опорядження (облицювання) стін з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
23.04.2021 2567498 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Черкаській області Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Козачек Олександр Ігорович — Головний інспектор ВЗНС Черкаського РУ ГУ ДСНС України у Черкаській області
Порушення:
Не проведені спеціальні об’єктові навчання і тренування з питань цивільного захисту
На території АГЗП відсутній плакат, який містить обов'язки водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкцію про заходи пожежної безпеки
АГЗП не забезпечено, відповідно до п.11.144 ДБН В.2.5-20, провітрюваною огорожею з негорючих матеріалів
АГЗП не забезпечено, відповідно до п.11 розділу VII «Правил пожежної безпеки для об'єктів зберігання, транспортування та реалізації нафтопродуктів», жорсткою буксирною штангою довжиною не менш 3 м для евакуації транспортних засобів з території АГЗП у випадку пожежі
Поруч із телефонним апаратом чергового оператора відсутня табличка із номерами телефонів для виклику аварійно-рятувальних служб
Не забезпечено під час розміщення АГЗП дотримання протипожежних відстаней від споруд АГЗП до найближчих будинків, споруд та інженерних мереж відповідно до п.10.8.22 ДБН Б.2.2-12 та п.11.150 ДБН В.2.5-20
Електрообладнання (вимикач, елементи LED освітлення), яке встановлено над заправною колонкою, не забезпечено засобами вибухозахисту відповідно до НПАОП 40.1-1.32-01
Не проведено реєстрацію потенційно небезпечного об’єкту в страховому фонді документації
На території АГЗП не створено автоматизовану систему раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення у разі їх виникнення
Не проведено технічне обслуговування порошкових вогнегасників ВП-9
По периметру відсутні попереджувальні знаки для інформування населення про небезпеку, яка загрожує населенню від АГЗП
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
22.04.2021 2891704 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Черкаській області Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Сидоренко Владислав Васильович — Провідний інспектор ВЗНС по Черкаській МГ ЧРУ ГУ ДСНС України у Черкаській області
Порушення:
На об’єкті підвищеної небезпеки не встановлено автоматизовану систему раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та систему оповіщення
До роботи на АЗС допущено особи, які не пройшли навчання за програмою пожежно-технічного мінімуму і мають про це відповідне посвідчення
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії
На АЗС на видимих місцях плакати, які містять обов’язки водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкції про заходи пожежної безпеки не вивішено
Не забезпечено адресним вказівником об’єкт (назва вулиці, номер будинку), встановленим на видному місті освітлювальним у темний час доби.
Територію об’єкта, а також будинки, приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Допускається застосування горючими матеріалами стін і стель.
Покарання: відсутні
10.03.2020 1728903 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
АГЗП
18031, Черкаська обл., м. Черкаси, вул. Юрія Іллєнка, 27
АГЗП (м.Сміла)
20700, Черкаська обл., м. Сміла, вул. Родини Бобринських, 119
Учасники:
Сидоренко Владислав Васильович — Провідний інспектор ВЗНС по Черкаській МГ ЧРУ ГУ ДСНС України у Черкаській області
Козачек Олександр Ігорович — Головний інспектор ВЗНС Черкаського РУ ГУ ДСНС України у Черкаській області
Порушення:
Не проведено спеціальні об’єктові навчання і тренування з питань цивільного захисту
Не виконано для всіх приміщень замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замкнення.
Не проведено реєстрацію потенційно небезпечного об’єкту в страховому фонді документації
Не створено об'єктовий матеріальний резерв для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та проведення невідкладних відновлювальних робіт
Допускається застосування горючими матеріалами стін і стель.
Електророзетки, вимикачі, розподільчі коробки в приміщенні оператора встановлені на горючі основи
На території АГЗП відсутні знаки безпеки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 та ГОСТ 12.4.026-76
Посадовими особами не пройдено навчання по пожежно-технічному мінімуму
На об’єкті підвищеної небезпеки не встановлено автоматизовану систему раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та систему оповіщення
На АГЗП не створено автоматизовану систему раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення у разі їх виникнення
Не забезпечено адресним вказівником об’єкт (назва вулиці, номер будинку), встановленим на видному місті освітлювальним у темний час доби.
Не забезпечено аварійно-рятувальне обслуговування АГЗП як об’єкту підвищеної небезпеки
На території АГЗП відсутній плакат, який містить обов'язки водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкція про заходи пожежної безпеки
Приміщення оператора АГЗП не забезпечено схемою оповіщення у випадку аварії
Не забезпечено аварійно-рятувальне обслуговування
Не забезпечено протипожежні відстані від газового модуля до інших будівель та споруд відповідно до ДБН В.2.5-20
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
19.04.2019 1636649 Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання вимог припису від 05.12.2018 р. № 412-060
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.12.2018 1609975 Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Участь у комісії з приймання газового обладнання АГЗП по вул. Правобережна (Чапаєва), 133, м. Корсунь-Шевченківський, Черкаська обл. для проведення пусконалагоджувальних робіт
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.12.2018 1609976 Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Участь у комісії з приймання газового обладнання АГЗП по вул. Родини Бобринських, 119, м. Сміла, Черкаська обл. для проведення пусконалагоджувальних робіт
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.12.2018 1609977 Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Участь у комісії з приймання газового обладнання АГЗП по вул. Ю. Іллєнка (Горького), 27, м. Черкаси для проведення пусконалагоджувальних робіт
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.11.2018 1209851 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Порушення:
З моменту експлуатації (01.04.2018 року) до 09.10.2018 року викиди забруднюючих речовин на АГЗП по вул. Чапаєва, 133в м. Корсунь-Шевченківський здійснювалися без дозволу
Не здійснюються заходи щодо передачі відходів спеціалізованим підприємствам для подальшої їх утилізації (відсутній договір на передачу ТПВ для АГЗП в м. Корсунь-Шевченківський)
Розділ ОВНС до робочого проекту для АГЗП в м. Черкаси та екологічні висновки/експертизи відсутні, Відсутній висновок з оцінки впливу на довкілля до розділу ОВНС для АГЗП в м. Корсунь-Шевченківський
Не ведеться первинний поточний облік кількості, типу і складу відходів, що утворюються, збираються, перевозяться, зберігаються, обробляються, утилізуються, знешкоджуються та видаляються
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
29.11.2018 537181 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.11.2018 1161507 Державна служба України з питань праці Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: додержання законів та інших нормативно-правових актів про охорону праці
Учасники:
Поліщук Надія Миколаївна — інженер з охорони праці
Порушення:
Не створена комісія підприємства з приймання і перевірки засобів індивідуального захисту на їх відповідність вимогам нормативних документів (ДСТУ, ГОСТ, ТУ)
Здійснюється експлуатація обладнання та захисних систем, призначених для експлуатації (застосування) в потенційно вибухонебезпечному середовищі (машини, апаратура, стаціонарні або пересувні пристрої, компоненти та прилади управління, системи виявлення та попередження, які окремо або разом призначені для генерації, передачі, зберігання, вимірювання, контролю і перетворення енергії та/або обробки матеріалів та здатні викликати вибух внаслідок власних потенційних джерел займання) – паливо роздавальна колонка -1 од., насос ЗВГ- 1 од. в складі АГЗП по вул. Родини Бобринських, 119, м. Сміла, Черкаська обл.; паливороздавальна колонка -1 од., насос ЗВГ- 1 од. в складі АГЗП по вул. Правобережна, 133, м. Корсунь-Шевченківський, Черкаська обл.; паливороздавальна колонка -1 од., насос ЗВГ- 1 од. в складі АГЗП по вул. Ю. Іллєнка, 27, м. Черкаси без одержання дозволу відповідно до Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, затвердженого постановою КМУ від 26 жовтня 2011р. № 1107 (п. 7 додатку 3)
Здійснюється експлуатація технологічного устатковання та елементів системи газопостачання зрідженим газом автомобільного газозаправного пункту (АГЗП) по вул. Родини Бобринських, 119, м. Сміла, Черкаська обл.; автомобільного газозаправного пункту (АГЗП) по вул. Правобережна, 133 а, м. Корсунь-Шевченківський, Черкаська обл.; автомобільного газозаправного пункту (АГЗП) по вул. Ю. Іллєнка, 27, м. Черкаси без одержання дозволу відповідно до Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, затвердженого постановою КМУ від 26 жовтня 2011р. № 1107 (п. 2 додатку 3)
Не переглянуто та не перезатверджено в визначений термін (1 раз на рік) перелік газонебезпечних робіт
Не здійснюється щоденна перевірка записів в змінному журналі результатів огляду і перевірки обладнання, що працює під тиском
Не організовано навчання знань з питань охорони праці посадових осіб підприємства (директор, головний інженер, інженер з охорони праці) з метою ознайомлення з НПАОП 0.00-1.81-18 «Правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском»
На газопроводах (АГЗП по вул. Родини Бобринських, 119, м. Сміла, Черкаська обл.; АГЗП по вул. Правобережна, 133 а, м. Корсунь-Шевченківський, Черкаська обл.; АГЗП по вул. Ю. Іллєнка, 27, м. Черкаси) відсутнє позначення напрямку потоку газу
Не розроблено виробничі інструкції на кожен вид газонебезпечних робіт, що виконуються без оформлення наряду-допуску
Не ведеться журнал обліку газонебезпечних робіт, що проводяться без оформлення наряду-допуску
Не вивішено на робочих місцях схеми включення посудин
Не забезпечено знаками безпеки у відповідності до вимог п. 6 Технічного регламенту знаків безпеки і захисту здоров’я працівників територію АГЗП по вул. Родини Бобринських, 119, м. Сміла, Черкаська обл.; АГЗП по вул. Правобережна, 133 а, м. Корсунь-Шевченківський, Черкаська обл.; АГЗП по вул. Ю. Іллєнка, 27, м. Черкаси
Відсутній журнал обліку обладнання, що працює під тиском
Здійснюється експлуатація посудин, що працюють під тиском понад 0,05 МПа в складі АГЗП по вул. Родини Бобринських, 119, м. Сміла, Черкаська обл. (зав. № 6259, V= 6,0 м3); АГЗП по вул. Правобережна, 133 а, м. Корсунь-Шевченківський, Черкаська обл. (зав. № 240, V= 9,9 м3); АГЗП по вул. Ю. Іллєнка, 27, м. Черкаси (зав. № 279, V= 4,85 м3) без одержання дозволу відповідно до Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, затвердженого постановою КМУ від 26 жовтня 2011р. № 1107 (п. 10 додатку 3)
До Управління Держпраці у Черкаській області не подано декларації безпеки об’єктів підвищеної небезпеки: АГЗП по вул. Родини Бобринських, 119, м. Сміла, Черкаська обл.; АГЗП по вул. Правобережна, 133 а, м. Корсунь-Шевченківський, Черкаська обл.; АГЗП по вул. Ю. Іллєнка, 27, м. Черкаси разом з позитивними висновками експертизи відповідно до вимог п. 8 Порядку декларування об’єктів підвищеної небезпеки, затвердженого постановою КМУ № 956 від 11.07.2002 р.
Відсутня інформація про приймання газового обладнання (АГЗП по вул. Родини Бобринських, 119, м. Сміла, Черкаська обл.; АГЗП по вул. Правобережна, 133 а, м. Корсунь-Шевченківський, Черкаська обл.; АГЗП по вул. Ю. Іллєнка, 27, м. Черкаси) для проведення комплексного випробування
Суб’єкт господарювання до початку монтажу і наладки об’єктів систем газопостачання не подав до центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику з питань нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю необхідні відомості
Покарання: відсутні