Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (6)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СЬЮЗІ І КО"

#40440685

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
12.07.2021 2242529 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
Дитячий оздоровчий табір
Харківська обл., Зміївський р-н, С. Водяне, вул. Монастирська, буд. 25-А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.07.2020 1875884 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України від 17 березня 2020 року № 530-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби COVID-19» на період встановлення карантину або обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби, забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.07.2020 1902496 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності".
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
Дитячий оздоровчий табір
Харківська обл., Зміївський р-н, С. Водяне, вул. Монастирська, буд. 25-А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
31.05.2019 1655034 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих та нормативно правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.04.2019 1644422 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
21 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Коц Віталій Павлович — Директор ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СЬЮЗІ І КО»
Порушення:
Не проведено технічне обслуговування вогнегасників.
Інструкції про заходи пожежної безпеки не вивішені в приміщеннях на видимих місцях
На пожежних щитах (стендах) не вказувати їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів. Порядковий номер пожежного щита вказують після літерного індексу «ПЩ».
Не проведено перевірку стану агрегату пожежної техніки (мотопомпа) із записом у спеціальний журнал.
Приміщення об’єкту не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Біля плавального басейну не встановлений інформаційний щит з матеріалами про запобігання нещасним випадкам на воді, прийоми рятування та надання домедичної допомоги потерпілим, з порадами стосовно порядку купання та відвідування басейну та інформацією про розміри басейну, температуру води та повітря, розклад занять, тренувань, змагань (із зазначенням осіб, які відповідають за безпеку на воді).
На випадок відключення електроенергії обслуговуючий персонал не забезпечений електричними ліхтарями
Система протипожежного захисту не утримується в постійній готовності до виконання роботи.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». Знаки не розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями.
Пожежно-рятувальна мотопомпа не має повного комплекту придатного до застосування.
Не заплановані практичні тренування з відпрацювання інструкції дій персоналу на випадок виникнення пожежі
Експлуатація вогнегасників не здійснюється згідно з вимогами діючого законодавства.
Пожежні щити не доукомплектовані засобами пожежогасіння згідно норм належності
Черговий обслуговуючий персонал не забезпечений засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість дітей та окремо для обслуговуючого персоналу.
Біля місця розташування пожежної водойми (резервуару) не встановлений покажчик (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на нього: - літерного індексу ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
Територія навколо об’єкту, не утримується так, щоб виключалася можливість перекидання лісових пожеж на будинки та споруди, а у разі виникнення пожежі на об'єктах - поширення вогню на лісові масиви.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) у будинку не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Вогнегасники, які експлуатуються, не мають облікових (інвентарних) номерів за прийнятою на об’єкті системою нумерації
Матроси-рятувальники не мають документ державного зразка про закінчення навчального закладу за відповідною професією
Плавальний басейнне оснащений рятувальними засобами
Не проведено перевірку захисту будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
07.05.2018 1341547 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
24 порушення
Предмет перевірки: Припис про усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки; додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Коц Віталій Павлович — Директор ТОВ «СЬЮЗІ І КО»
Порушення:
Не забезпечено вогнегасники обліковими (інвентарними) номерами за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
Не проведено перевірку стану мотопомпи.
Плавальний басейн не оснащено рятувальними засобами: рятувальними кругами з 15- метровим плавучим лінем не менше 2 м., санітарною сумкою з медикаментами або аптечкою, свистком для кожного матроса-рятувальника(плавця-рятувальника), рятувальним поясом(жилетом)- 1 шт. на матроса-рятувальника(плавця-рятувальника), рятувальними жердинами- не менше 2 шт.,рятувальним мішком- не менше 2 шт., рятувальними ношами- 1 шт., мегафон- 1 шт.
Не розроблені та не затверджені накази, положення, інструкції, розпорядження щодо виконання вимог цивільного захисту та техногенної безпеки.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ІSО 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальне и знаки безопасности». Знаки розмістити на висоті 2-2.5 м. від рівня підлоги.
Територію об'єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Існуючі пожежні водоймища (резервуари) не заповнені водою для цілей пожежогасіння.
Не розроблені і не затверджені програми підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Територія об’єкта не утримується так, щоб виключалася можливість перекидання лісових пожеж на будинки та споруди, а у разі виникнення пожежі на об’єкті –поширення вогню на лісові масиви (влаштування захисних протипожежних смуг, прибирання в літній період сухої рослинності).
Не розроблені графіки проведення спеціалізованих об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту та не узгоджено з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та територіальними органами ДСНС.
На території спеціальні пожежні щити (стенди) не укомплектовані згідно норм належності.
Переносні вогнегасники, які є в наявності не встановлені на видних місцях шляхом навішування на вертикальні поверхні, конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника, та не встановлені в спеціальні тумби.
Територію об’єкту, будинки, споруди та приміщення не забезпечено первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Не пройдено навчання матроса-рятувальника за відповідною професією.
Не проведено технічне обслуговування системи протипожежного захисту.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не проведено ідентифікацію потенційно-небезпечного об’єкта з урахуванням всіх чинників небезпеки.
Не проведено контроль працездатності мережі зовнішнього протипожежного водопостачання, не проведено випробування на тиск та витрату води з оформленням акта, не проведено технічне обслуговування.
Не проведено технічне обслуговування вогнегасників, що знаходяться на об’єкті.
Біля місця розташування пожежної водойми (резервуару) не встановлено показчик об’ємний зі світильником або плоский із застосуванням світловідбивних покриттів.
Біля плавального басейну не встановлено інформаційний щит з матеріалами про запобігання нещасним випадкам на воді, прийоми рятування та надання домедичної допомоги потерпілим, з порадами стосовно порятунку купання та відвідування басейну та інформацією про розміри басейну, температуру води та повітря, розклад занять, тренувань, змагань (із зазначенням осіб,які відповідають за безпеку на воді).
Не проведено технічне обслуговування мотопомпи, не укомплектовано комплектом придатного до застосування пожежно-технічного оснащення, не заправлено пальним, мастильними матеріалами.
Не виконано перевірку установок захисту будівель, споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог діючого законодавства.
Біля плавального басейну для забезпечення безпеки людей не організовано чергування матроса-рятувальника.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом