Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (1)

УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОГО АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНОГО КОНТРОЛЮ КАМ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

#40419648

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
20.09.2021 2501329 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Офісні приміщення
51900, Дніпропетровська обл., м. Кам'янське, вул. Москворецька, 14
Учасники:
Воздвиженський Валерій Валерійович — Начальник Управління ДАБК
Дзима Тетяна Олександрівна — Фахівець ВЗЗ з ПНС Кам'янського району ЦЗД ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
Не виконано заміри опору ізоляції і перевірку на спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не забезпечено експлуатацію вогнегасника згідно з вимогами, Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, а саме: особа відповідальна за пожежну безпеку не організувала технічне обслуговування вогнегасника який є в наявності згідно з «Правилами експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованими в Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677» (пункт 11 розділу ІІІ Наказу МВС України від 15.01.2018 № 25).
Не забезпечено працюючий персонал засобами колективного та індивідуального захисту.
Відповідальна особа за пожежну безпеку об’єкта не визначила необхідну кількість первинних засобів пожежогасіння згідно норм належності. (пункт 5, пункт 6 розділу V Наказу МВС України від 15.01.2018 № 25).
Відповідальна особа за пожежну безпеку не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях» (далі – ПКМУ № 444) (пункт 16 ПКМУ № 444).
Не забезпечено лінії живлення до кожного побутового кондиціонера (групи кондиціонерів) автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати в приміщенні кабінету начальника встановлено на горючі основи.
Не доукомплектовано приміщення установи первинними засобами пожежогасіння, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку згідно з Правилами експлуатації та типовими нормами належності вогнегасників, затвердженими наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованими в Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677. (розділ V, розділ ІV)
Не обладнано приміщення управління системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації, системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей (пункт 4.1 таблиці А.1 додатку А, пункт 20 таблиці Б.1 додатку Б ДБН В.2.5-56:2014).
Не визначено та не погоджено з Головним управлінням ДСНС України у Дніпропетровській області обсяги забезпечення засобів індивідуального захисту органів дихання.
Не забезпечено приміщення відповідними знаками безпеки згідно чинного стандарту, а саме: знак «Вогнегасник».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом