Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (8)
Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Будівництво (1) Перевірки (4)

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО НЕТІШИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ "СПЕЦІАЛІЗОВАНА МЕДИКО-САНІТАРНА ЧАСТИНА М.НЕТІШИН"

#40365451

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
10.02.2021 2529931 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Перевірка виконання суб’єктом господарювання припису щодо усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки виданого за результатами проведення попереднього заходу
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Бойчук Андрій Павлович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Шепетівського РУ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Порушення:
Пожежні кран-комплекти не розміщені у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання. (приймальне відділення, неврологічне відділення, фізіотерапевтичне відділення, інфекційне відділення, рентгенологічне відділення, дерматологічне відділення, стоматологічне відділення, реанімаційне відділення, акушерсько – гінекологічне відділення, дитяче відділення).
Не обладнано системами протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацією) приміщення приймального відділення, неврологічного відділення, фізіотерапевтичного відділення, хірургічного відділення, операційного відділення, дитячого відділення, реанімаційного відділення, інфекційного відділення, рентгенологічне відділення, дерматологічне відділення, стоматологічне відділення, будівлю гаражів, харчоблок.
Не забезпечено вогнегасники розтрубами або гнучкими рукавами (відповідно до типу вогнегасника).
Електророзетки, вимикачі (поліклініка, стоматологічне відділення) не встановлені негорючу основу.
Не забезпечено справність і утримання у постійній готовності до роботи системи протипожежного захисту (акушерсько-гінекологічне відділення). (Під час перевірки не надано відповідних підтверджуючих матеріалів)
Не обладнано лікарню сигнально-гучномовними пристроями, електронними інформаційними табло, а також у службових приміщеннях- радіотрансляційними точками для передачі інформації з питань цивільного захисту.
Не обладнано відділення лікарні зі стаціонаром системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей третього типу.
Не забезпечено територію лікарні пожежними щитами (стендами) з розрахунком один щит (стенд) на 5000 м2 захищуваної площі.
Пожежні кран – комплекти (№ 8, 65, 35, 20) не укомплектовані важелем для полегшення відкривання вентиля.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів та кабелів ( неврологічне відділення, хірургічне відділення, дитяче відділення, приймальне відділення, інфекційне відділення, гаражі, рентгенологічне відділення, дерматологічне відділення, стоматологічне відділення, харчоблок, акушерсько – гінекологічне відділення) не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів. (не надано підтверджуючі документи, що підтверджують виконання робіт).
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах, які відокремлюють від інших приміщень електрощитові (приймальне відділення, неврологічне відділення, фізіотерапевтичне відділення, хірургічне відділення).
Не підключено ліфт до автоматичної пожежної сигналізації або до ручного пожежного сповіщувача. (адміністративний корпус, акушерсько – гінекологічне відділення)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
14.09.2020 1945684 Галузь електроенергетики Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Захід не проведено відповідно до пункту 2 частини другої розділу ІІ Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» у зв’язку із забороною проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.
Предмет перевірки: Технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.12.2019 2043451 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: Додержання та виконання вимог законодавства у сферах цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки.
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Шемчук Юрій Вікторович — Провідний інспектор відділу запобігання НС Шепетівського РУ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Порушення:
Система протипожежного захисту не утримується в постійному робочому стані
На всіх поверхах лікарні не відкориговані план (схеми) евакуації людей на випадок пожежі.
Не проведено перевірку і огляд всіх пристроїв блискавкозахисту
Пожежні кран-комплекти розміщено у вбудованих, які не мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання (неврологічне відділення, реабілітаційного профцентр «Vita», дитяче відділення, відділення центру первинної медико-санітарної допомоги, інфекційне відділення, приміщення боксів, рентгенологічне відділення, дерматологічне відділення, стоматологічне відділення, хірургічне відділення (поліклініка), відділення профілактики, дитяча поліклініка, приміщення харчоблоку, приміщення будівлі печі для спалювання відходів, підвальне приміщення).
Не проведено з'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів(неврологічне відділення, реабілітаційного профцентр «Vita», хірургічне відділення дитяче відділення, приймальне відділення, відділення центру первинної медико-санітарної допомоги, інфекційне відділення, приміщення боксів, рентгенологічне відділення, дерматологічне відділення, стоматологічне відділення, хірургічне відділення (поліклініка), відділення профілактики, дитяча поліклініка, приміщення харчоблоку, приміщення будівлі печі для спалювання відходів, підвальне приміщення).
Не обладнано приміщення системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту". (неврологічне відділення, реабілітаційного профцентр «Vita», хірургічне відділення дитяче відділення, приймальне відділення, відділення центру первинної медико-санітарної допомоги, інфекційне відділення, приміщення боксів, рентгенологічне відділення, дерматологічне відділення, стоматологічне відділення, хірургічне відділення (поліклініка), відділення профілактики, дитяча поліклініка, приміщення харчоблоку, приміщення будівлі печі для спалювання відходів)
Вимикачі, електророзетки встановлено на горючу основу(приміщення електрощитової поліклініки, стоматологічне відділення).
Пожежні кран-комплекти не укомплектовано важелем для полегшення відкривання вентиля (ПКК-№8, 65, 35, 20)
Не обладнано приміщення сигнально-гучномовними пристроями та електронним інформаційним табло для передачі інформації з питань цивільного захисту.
Не забезпечено територію закладу пожежними щитами (стендами) з розрахунку один щит (стенд) на 5000м2
Приміщення лікарні не забезпечено нормативною кількістю первинних засобів пожежогасіння
Не підключено ліфт до автоматичної пожежної сигналізації або до ручного пожежного сповіщувача.
Не забезпечено переносні засоби пожежогасіння (вогнегасники) патрубками (терапевтичне відділення)
Приміщення не обладнано системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей третього типу
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Двері приміщень архіву та електрощитових не виконані протипожежними з межею вогнестійкості не менше ЕІ – 60
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
22.01.2019 1614050 Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні